Kiinnostava mies netissä

Jaanike

Stalkkeri varoitus näin alkuun ettei kukaan ihmettele minkälaiset psykoosit on tulilla..

ELI bongasin kiinnostavan miehen netistä ( tarkemmin sanottuna facebookista ). Kehtaanko laittaa hänelle viestiä facebookin kautta ja ehdottaa esimerkiksi kahvilla käymistä ..?

Meillä on muutamia yhteisiä kavereita facessa, he ovat minulle kuitenkin vain hyvänpäivän tuttuja, emmekä ole siis tekemisissä toistemme kanssa. Mies asuu samalla paikkakunnalla, mutta on hiukan minua vanhempi joten emme pyöri samoissa porukoissa / paikoissa missä voisin "vahingossa" törmätä häneen.

Mies vaikuttaa kiinnostavalta ja on milloin mistäkin noussut taas esiin joten pyörii "jatkuvasti" mielessä. En kuitenkaan tiedä onko miehellä esimerkiksi lapsia tai naisystävää/vaimoa, joten se on jarrutellut viestin laittamista. Kysynkin nyt olisiko teistä ihan kamalaa, jos joku tuntematon ( muutama yhteinen kaveri fbssä ) tulisi juttelemaan kanssanne ja pyytäisi esim kahville ?

9

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anonyymineuvonantaja

      mikset voisi pyytää? et voi tietää mitä tapahtuu ellet ota riskiä! kuitenkin,suosittelisin toimimaan varautuneisuudella ettei pidä sua aivan stalkkerina ;D

    • Ymmärränmäsua

      Ota ihmeesdä yhteyttä! Tiedätkin jo vähän fasesta stalkkaamalla ettet ihan miinaan astu?
      Joskus vaiks olis fiksu ulkokuori ja hyvä fiilis kuvasta niin se voi olla ihan huttua..saa vaan harmia.
      Tsemppiä. Flirttaile sydämesi kylläisyydestä, se on hauskaa!

    • kannatetaan
    • KäyKiinni

      Toivottavasti aloittaja on kertonut tunteistaan ihastuksellee. Kerran täällä eletään ja kannattaa ehdottomasti ottaa se riski, että kertoo tunteistaan ihastustaan kohtaan.
      Ei siinä mitään menetä. Paljon enemmän menettää, jos ei kerro ja jälkeenpäin sitten harmittelee, jos ei enää saisikaan ihastukseensa yhteyttä ja ihastus muuttaisi jonnekin kaus, eikä olisi enää lähellä.

    • Aamori_247

      Ainakin minuun toimi ihan tavallinen "Hei"-viesti minkä nykyinen avovaimoni minulle laittoi vuosia sitten Facebookissa. Mitään pitkiä rimpsuja ei kannata alkuun laittaa jos ei tiedä toisen kiinnostuksesta.

      Rohkeasti vain viestiä. Jos ei vastaa mitään niin ei todennäköisesti ole kiinnostunut, mutta saatpahan ainakin asian päätökseen.

    • Ihan hyvin voit laittaa viestiä kun teillä on muutama yhteinen kaverikin. Hieman sen yhteiskaveruuden varjolla sä voisit sen laittaakin. Jos sitten muutaman viestin jälkeen sille tuntuu, niin voit hyvin ehdotella yhteistä kahvihetkeä. Vaikka voi hyvin olla, että jos miestä on alkanut kiinnostaa, hän ehdottaa sitä jo ensin.

      • IhastunutUjoMies

        Olen itse ujo mies, mutta saanut rohkaistua sen verran, että olen ihastukseni kanssa muutamia kertoja jutellut, mutta senverran olen ujo ja arka, etten ole uskaltanut kahville kutsua, joten joskus nainen voisi ihan esittää kahville menoa, jos mies on ujo.


      • IhastunutUjoMies kirjoitti:

        Olen itse ujo mies, mutta saanut rohkaistua sen verran, että olen ihastukseni kanssa muutamia kertoja jutellut, mutta senverran olen ujo ja arka, etten ole uskaltanut kahville kutsua, joten joskus nainen voisi ihan esittää kahville menoa, jos mies on ujo.

        Hyvä että olet edes jutellut. Ehkä hänelle riittää se satunnainen juttelu? Eihän se, että juttelee jonkun kanssa, tarkoita heti, että molemmat olisivat ihastuneita toisiinsa.
        Kyllä mä voisin ihan hyvin kysyä jotain miestä kanssani kahville jonnekin ulos, jos mä olisin kiinnostunut hänestä ja haluaisin jutella hänen kanssaan kaksin. Ja nimenomaan jonnekin ulos sellaiseen paikkaan, missä kumpikin voi poistua vapaasti jos ei halua jatkaa keskustelua.
        Ehkä sitten myöhemmin, jos molemmat osoittaa halua tutustua lähemmin, voi kutsua toisen kotiin. Mutta ei ensimmäisellä kerralla vielä. Mielestäni sellainen ehdotus jo ekalla kerralla voisi luoda kuvaa jostain intiimimmästä hetkestä kuin pelkästä kahvittelusta? Tai ainakin mä saisin sellaisen kuvan.


    • HyvinPyyhkii

      Toiset ilmoittaa, et on naimisissa facessa, jollei ole ilmoitusta, onko ja jos on onko vain kulissi, minkä takia ei koe ilmoittaa naimisissa oloa? Rohkaistu, jollet muuten ole kohdannut häntä niin vaara pieni kohtaamiselle jatkossakaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe