Aihe

Työkkäri pakottaa rekry tapahtumiin?

kyykytystä_

Uudessa suunnitelmassa on kohta; osallistun TE-palvelujen järjestämiin soveltuviin rekrytointitilaisuuksiin. Ja tämä suunnitelma on pakko hyväksyä.

Pitääkö siellä ilmoittautua jollekkin, että ollut paikalla? Aivan naurettavaa. Turhaa juoksemista. Kesän sai olla rauhassa, mutta nyt alkaa taas kova hiillostus työkkärin toimesta.

25

535

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kyykkyynylös

   Mitä helvettiä sinä odotat? Sinulle maksetaan koko elämä, kai voidaan edellyttää, että sen eteen käyt kerran tai kaksi vuodessa jossain tapahtumassa. Mitä kyykyttämistä se on? Jos ei sovi, pannaan tuet poikki. Hoida sitten itse elämäsi tai kuole vaikka!

   • IME

    kuole vaan omankädenkautta...sijottaja osinkoja hamuuva paska..suomi toimii ilman parasiitteja.

    parasiitti nro.1.kokoomus ei osinko tai muutakaan veroa..kuhan parasiitti päättäjät ja omistaja tienaa...

    2.elääkö" ihminen" teltassa kesät talvet kun vuokra liian korkea ja palkka kun p-korealaisella

    3.juur ne sijottajatkin omistaa ne vuokra-asunnot

    POIKA TULEE SULLE VIELÄ PÄIVÄ...KUN NÄÄT KUIN KORTTIPAKKA KATOO..HEH.HEH


   • kirjoita.tuo.YouTubeen

    V niin kuin ketutus.


  • RekryTeatteria

   - enää ei saa palkka töitä kun ei palkata reilusti palkka töihin.
   Mutta nykyään käydään rekrytointi tapahtumissa ja rekrytoidaan. Ei siis työllistetä.
   - Rekrytoinnilla on huono elää, kun ei tehdä rehellisiä töitä ja saada palkkaa.

   Rekrytöinti on nykyajan teatteria, ollaan tekevinään jotain....

  • vkäyränousee

   Nimenomaan: Nimi listaan.
   Monesti nuo kestää vaan viisi minuuttia. Alkuun todetaan, että heti saa lähteä, kun nimi on listassa. Näin ei tule jälkiseuraamuksia.
   Toteuttavat näin omia velvollisuuksiaan. Saavat kehua kuinka monta työtöntä ovat aktivoineet.

   Ihan toinen asia on, auttaako tämä yhdenkään työllistymistä.

   Työkärissä on keksitty myös uusi aktivointimenetelmä. Oma asiointi -palveluun pitää kirjautua päivittäin tarkistamaan, onko tullut tehtäviä. Jos et tarkista ja päivitä tilaasi päivittäin pukkaa karenssia. Tällä konstilla katkaistiin heinäkuussa 14000 työnhakua. Asiasta uutisoi Taloussanomat: Opettaja menetti yllättäen 2000 euron tuet – työttömille kaikessa hiljaisuudessa luotu uusi nettivelvoite raivostuttaa, http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005375520.html
   Asiasta myös Turun sanomissa: Lindström: Asiakkaat eivät osaa käyttää TE-toimistojen uusia sähköisiä palveluita http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3663076/Lindstrom+Asiakkaat+eivat+osaa+kayttaa+TEtoimistojen+uusia+sahkoisia+palveluita?sivu=3

  • keneityö

   Kerro ihmeessä, mitä niin tärkeää tekemistä työttömällä on, ettei ehdi joskus johonkin rekrytapahtumaan! Kiinnostaa.

   Toisaalta ei sinua mihinkään pakoteta, ei mihinkään. Työkkärin voi unohtaa, kun hankkiutuu palkkatöihin.

   • kyykytystä_

    Velkojat perässä, ei kannata mennä töihin enää ikinä. Ei pääse ulosotto käsiksi näin. Pitää lusmuilla tuilla lopun elämää. Mukavaa toki kun saa nukkua pitkään ja ei kiire mihinkään, ellei työkkäri kiusaa. Aina saa kikkailtua hakemukset niin ettei töihin joudu. Jos meinaa joutua niin lekurista lappu että ahdistaa/alkoholi/huumeongelmia. Kaipa se pitää juosta rekry tapahtumissa sitten.


  • parempiehdotus

   Minusta tuollaiset rekrytapahtumat ovat turhaa työttömien paapomista. Rekrytapahtumien sijaan jokainen työtön vuorollaan pari kertaa vuodessa viikoksi katuja lakaisemaan etujensa ja tukiensa vastineeksi. Tuntipalkka on mahtava!

  • rekryfirmatrahastaa

   Rekrytointitapahtuman järjestää monesti joku työkkärin ulkopuolinen taho, mikä käärii isot rahat. Tapahtuma ei johda yhdenkään työttömän työllistymiseen. Maksaa silti maltaita. Rekrytointifirmat hymistelevät tyytyväisyyttään.

   Työkkäri on ulkoistanut omat työnsä eri rekryfirmoille. Te-toimisto itsessään toimii pelkästään työttömien kirjaajana järjestelmään ja pyrkii järjestämään karensseja.

   Joten tuntuu, että työkkärissä ei ole ymmärretty omaa toimenkuvaa oikein, kun näin toimitaan. Tuntuu kuin työkkärissä jätettäisiin se olennaisin työ tekemättä. Sysätään työ ja vastuu muille.

   Te-toimiston tehostustoimista hyötyy vain rekryfirmat. Noissa firmoissa on monesti töissä juurivalmistuneita pikkupimuja, jotka tietävät kaiken kaikesta. Etenkin elämästä. Laukovat sen sortin totuuksia, että hirvittää. Monesti nämä oman alansa huippuosaajat eivät kuitenkaan viihdy pestissään pitkään. Työllistävät kai sitten itsensä johonkin huippuduuniin?

  • ihanpotaskaatouhua

   Rekrytointi on osaltaan aivan naurettavaa touhua, viimeisin oli sähköposti, jossa kerrottiin Lapissa olevan paljon työpaikkoja avoinna. Teksti jatkui puolessa välissä suurin piirtein näin; "älä jää paitsi Lapin lumosta ja mahdollisuudestasi työskennellä huskyvaljakossa, kokkina tai TONTTUNA. Suoraan sanottuna työttömien aliarvioimista ja mollaamista. Missään ei ollut tietoa, onko majoitusta sesonkiajalle/paljonko maksaa tai tietoa palkasta. Tontuiksi nyt tuskin otetaan kovinkaan iäkkäitä työnhakijoita ja veikkaanpa, ettei koiravaljakkoa aja kuka tahansa. Odottelen mielenkiinnolla, tuleeko työhön osoitus noihin paikkoihin. Ai niin, olihan samankaltaiseen rekrypäivään bussikuljetuskin, mutta se kuljetus oli max 10km rekrykaupungista. Muutoin olisin voinut mielenkiinosta käydäkin tapahtumassa ja selvittämässä, mitkä ovat "tonttujen" koulutus- ja työkokemusvaatimukset.

   • Pakkolähteä

    Keväällä joukkopostitettiin ilmoitusta, missä olisi pitänyt lähteä Espanjaan Fuengirolaan puhelinmyyjäksi. Sävy olise, että alkuun ihan pelästyi, että tuonne on pakko lähteä.


  • Eikuhoivaamaan

   Jossainvaiheessa oli käsitys, että kun on nainen, on selviö, että on kiinnostunut ja innostunut hoito- ja hoivahommista!

  • höpötouhuuu

   Minulle on te-tsto lähetellyt rekrykutsuja ties mihin: puhelinmyyjäksi, lääkäri/sairaanhoitaja, bioanalyytikko (?). En ole mennyt kun ei ole ollut mainintaa et pakollinen. Viime aikoina nuo rekryjutut ovat olleet Kuopiossa (asun etelärannikolla). Kuopiossa lääkäreitä rekrytään ja sinne muka pitäs mennä vaikka en ole opiskellut päivääkään lääketiedettä, vaan oon merkonomi, ei mitään järkeä noissa! No, onneksi pääsin oman alan töihin, vaikka sijaisuus mut pääsee eroon te-tston touhuista edes vähäksi aika :)

  • PyyhiPerseNiihin

   Unohda koko juttu. Kyse on virkanilkeille tehdystä automaattisesta tulostuksesta. Virkanilkki ei edes ymmärrä mistä on kyse ja mitä on lähetetty.

  • wise-guy

   Rekryfirmojen mukaantulo työttömien kyykyttämisessä on vasta alkusoittoa sillä uskallan arvata, että työttömiä tullaan komentamaan rekrytilanteisiin uusimaan työnhakuaan luovuttamalla cv:nsä rekryfirmalle ja samalla ilmoittautuu potentiaaliseksi ilmaistyövoimaksi.

  • höpötipöti

   Kummasti katosi Lapin rekrytointi te-palvelujen etusivulta, löytyi sivuhistoriasta ja koko rekryhän on suunnattu suurimmaksi osaksi ulkolaisille, englantia tms. puhuville. Varoiteltiin mm. lumesta ja kylmyydestäkin. Lisäksi emailissa mainostettiin työpaikkoja olevan 300, viimeisin määrä tuolla sivustolla oli reilu 30 kpl. Mitä ihmeen touhua tällainen sumuttaminen on? Kurkatkaapa noita avoimia paikkoja, jos linkki edes enää toimii: https://www.europeanjobdays.eu/en/events/work-lapland-–-welcome-finland/jobs?title=&&&field_shared_education_level_tid=All&field_shared_occupation_tid=All&page=3

   • höpötti

    Jopas tuli omituisesti linkki eli Lapland-sivustolta kohta browse event jobs


  • ime

   v....no väliä..mulla kaikki yhteydet off.rekry firmoihin ja tunne mollemminpuoleinen.....vi.ut nakkaan te-toimistolle jos kuvittelee et meen rekryjen paska tapaamiseen??? ei valoakaan saa säkillä himaa

  • niiimpäks

   kyl se on niin että töihin ei oteta jos lähentele 60v ootko nähny mamun lakaisemassa katuja. se on pieni summa mitä työttömille maksetaan. toivon että sinä joudut tuonne kaasukammioon... maksatte mamujen elättämisen loppujen lopuksi eikä se ole pienisumma tekemättä mitään. valtio myönsi eilen liikkuvuusavustuksen maahanmuuttajille. tarkoittaa ilmeisesti että ajellaan autoilla aamusta iltaan. mitä maksaa nämä aktiivimalli kurssit . hah.hah tuttavani pitää niitä ja saa 170 e yhdestä työttömästä per päivä 15-20 joka päivän kurssilla plus km. korvaus ja päivärahat....mamuille on kaikki hoidot ja avustukset ilmaisia. löytyi erikoislääkärin käynti maksu ojasta. ja lainan maksu turusta. plus kaikki muut laskut

   • sohvaperuna1

    Maahanmuuttajien ei onneksi tarvii tehdä töitä kun työloiset kustantaa niidenkin elämisen.


  • suhmari

   Puolustusvoinien ylipäällikkö vaihtoon ei edes pystynyt hommaansa hoitamaan kun mamut hyökkäs Tornion kautta Suomeen. Terve tuloa VENÄJÄ

  • työttömälleoikein

   Työtön joutus menee rekry tapahtumaan joka oli 100km päässä. Työtön sanos te-tädille ettei hänellä ole varaa lähteä niin pitkälle. Te-täti huusi naama punasena että sä meet sinne vaikka kävellen, ellet mene niin saat ikuisen karenssin ja kaikki tuet poistetaan. Sitten te tädin 2 kaveria tuli ja hakkasi työtöntä aikansa ja heitti katuojaan. Oppiipahan olemaan.

   • hfghfghw

    Missähän tuo on muka tapahtunut?


  • Pilipalisopimukset

   "Uudessa suunnitelmassa on kohta; osallistun TE-palvelujen järjestämiin soveltuviin rekrytointitilaisuuksiin. Ja tämä suunnitelma on pakko hyväksyä."

   Pakko hyväksyä, tätä ei voi muuttaa.. tuttuja valefraaseja työkkäristä,
   mikä tarkoittaa sitä että "Minä juuri tein valeoikeus-sopimuksen yksipuolisesti ja jos et hyväksy niin tuet katkee" Eli yksipuolinen pätemätön sopimus joka todellisuudessa ei velvoita yhtään mihinkään, niillä vaan peloitellaan. Otithan sen nauhalle, jotta saat virkailijan vastuuseen? Sen kun sait nauhalle (tai mailiin), niin sopimus raukeaa välittömästi, jos et saanut niin päivitä tiedot heti oikeaksi (oman mielenmukainen suunnitelma) ja vaadi kuittaus perään, jos ei tule kuittausta niin sitten kirjaamon kautta tulee. Lähetä vaikka lapin kirjaamoon. Sen jälkeen sähköiset sopimukset raukeaa kertaheitolla, on se vaan niin pilipalipalvelu. Niin ja Jeesus on Herra, ilman Jeesusta ei pääse taivaaseen, joten suosittelen jokaiselle Herran teiden tutkimista. Tämä on hengellinen taistelu. Siunausta sulle.

  • Jeessss

   Ja seuraavaksi mailaat virkailijalle ja pyydät avaamaan palvelun, sitten lättää sinne oman mielenmukainen suunnitelma, valitse tehtävävalikosta vaikka haen työkokeiluun, mutta kuvauksessasi lukee kuitenkin täydellinen kielto orjatöille, ja valitisit sen tehtävän vain jonkin taloudellisen uhan alla pakotettuna vasten omaa tahtoasi, ja haet vain palkkatöitä.
   Sitten virkailija hyväksyy sen, ja sen jälkeen pyydät kuittausta mailiisi samasta suunnitelmasta, koska heidän palvelu ei lähetä mailiin mitään kuittausta, jotta työttömälle ei jäisi mitään todisteita suunnitelman sisällöstä, semmoset pdf pelleilyt ei todista mitään, eikä se edes tule mailiin.
   Se sopimus joka tulee sun mailiin kuittauksena on pätevin sopimus ja siitä jää todiste sulle, mistä
   ollaan sovittu, ja jos sen ulkopuolelta tulee osoituksia, niin ne on laittomia ja todistettavissa.

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   281
   20042
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13986
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   347
   10614
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   73
   7828
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   366
   4812