Työkkäri pakottaa rekry tapahtumiin?

kyykytystä_

Uudessa suunnitelmassa on kohta; osallistun TE-palvelujen järjestämiin soveltuviin rekrytointitilaisuuksiin. Ja tämä suunnitelma on pakko hyväksyä.

Pitääkö siellä ilmoittautua jollekkin, että ollut paikalla? Aivan naurettavaa. Turhaa juoksemista. Kesän sai olla rauhassa, mutta nyt alkaa taas kova hiillostus työkkärin toimesta.

25

2068

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyykkyynylös

      Mitä helvettiä sinä odotat? Sinulle maksetaan koko elämä, kai voidaan edellyttää, että sen eteen käyt kerran tai kaksi vuodessa jossain tapahtumassa. Mitä kyykyttämistä se on? Jos ei sovi, pannaan tuet poikki. Hoida sitten itse elämäsi tai kuole vaikka!

      • IME

        kuole vaan omankädenkautta...sijottaja osinkoja hamuuva paska..suomi toimii ilman parasiitteja.

        parasiitti nro.1.kokoomus ei osinko tai muutakaan veroa..kuhan parasiitti päättäjät ja omistaja tienaa...

        2.elääkö" ihminen" teltassa kesät talvet kun vuokra liian korkea ja palkka kun p-korealaisella

        3.juur ne sijottajatkin omistaa ne vuokra-asunnot

        POIKA TULEE SULLE VIELÄ PÄIVÄ...KUN NÄÄT KUIN KORTTIPAKKA KATOO..HEH.HEH


      • kirjoita.tuo.YouTubeen

        V niin kuin ketutus.


    • RekryTeatteria

      - enää ei saa palkka töitä kun ei palkata reilusti palkka töihin.
      Mutta nykyään käydään rekrytointi tapahtumissa ja rekrytoidaan. Ei siis työllistetä.
      - Rekrytoinnilla on huono elää, kun ei tehdä rehellisiä töitä ja saada palkkaa.

      Rekrytöinti on nykyajan teatteria, ollaan tekevinään jotain....

    • vkäyränousee

      Nimenomaan: Nimi listaan.
      Monesti nuo kestää vaan viisi minuuttia. Alkuun todetaan, että heti saa lähteä, kun nimi on listassa. Näin ei tule jälkiseuraamuksia.
      Toteuttavat näin omia velvollisuuksiaan. Saavat kehua kuinka monta työtöntä ovat aktivoineet.

      Ihan toinen asia on, auttaako tämä yhdenkään työllistymistä.

      Työkärissä on keksitty myös uusi aktivointimenetelmä. Oma asiointi -palveluun pitää kirjautua päivittäin tarkistamaan, onko tullut tehtäviä. Jos et tarkista ja päivitä tilaasi päivittäin pukkaa karenssia. Tällä konstilla katkaistiin heinäkuussa 14000 työnhakua. Asiasta uutisoi Taloussanomat: Opettaja menetti yllättäen 2000 euron tuet – työttömille kaikessa hiljaisuudessa luotu uusi nettivelvoite raivostuttaa, http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005375520.html
      Asiasta myös Turun sanomissa: Lindström: Asiakkaat eivät osaa käyttää TE-toimistojen uusia sähköisiä palveluita http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3663076/Lindstrom Asiakkaat eivat osaa kayttaa TEtoimistojen uusia sahkoisia palveluita?sivu=3

    • keneityö

      Kerro ihmeessä, mitä niin tärkeää tekemistä työttömällä on, ettei ehdi joskus johonkin rekrytapahtumaan! Kiinnostaa.

      Toisaalta ei sinua mihinkään pakoteta, ei mihinkään. Työkkärin voi unohtaa, kun hankkiutuu palkkatöihin.

      • kyykytystä_

        Velkojat perässä, ei kannata mennä töihin enää ikinä. Ei pääse ulosotto käsiksi näin. Pitää lusmuilla tuilla lopun elämää. Mukavaa toki kun saa nukkua pitkään ja ei kiire mihinkään, ellei työkkäri kiusaa. Aina saa kikkailtua hakemukset niin ettei töihin joudu. Jos meinaa joutua niin lekurista lappu että ahdistaa/alkoholi/huumeongelmia. Kaipa se pitää juosta rekry tapahtumissa sitten.


    • parempiehdotus

      Minusta tuollaiset rekrytapahtumat ovat turhaa työttömien paapomista. Rekrytapahtumien sijaan jokainen työtön vuorollaan pari kertaa vuodessa viikoksi katuja lakaisemaan etujensa ja tukiensa vastineeksi. Tuntipalkka on mahtava!

    • rekryfirmatrahastaa

      Rekrytointitapahtuman järjestää monesti joku työkkärin ulkopuolinen taho, mikä käärii isot rahat. Tapahtuma ei johda yhdenkään työttömän työllistymiseen. Maksaa silti maltaita. Rekrytointifirmat hymistelevät tyytyväisyyttään.

      Työkkäri on ulkoistanut omat työnsä eri rekryfirmoille. Te-toimisto itsessään toimii pelkästään työttömien kirjaajana järjestelmään ja pyrkii järjestämään karensseja.

      Joten tuntuu, että työkkärissä ei ole ymmärretty omaa toimenkuvaa oikein, kun näin toimitaan. Tuntuu kuin työkkärissä jätettäisiin se olennaisin työ tekemättä. Sysätään työ ja vastuu muille.

      Te-toimiston tehostustoimista hyötyy vain rekryfirmat. Noissa firmoissa on monesti töissä juurivalmistuneita pikkupimuja, jotka tietävät kaiken kaikesta. Etenkin elämästä. Laukovat sen sortin totuuksia, että hirvittää. Monesti nämä oman alansa huippuosaajat eivät kuitenkaan viihdy pestissään pitkään. Työllistävät kai sitten itsensä johonkin huippuduuniin?

    • ihanpotaskaatouhua

      Rekrytointi on osaltaan aivan naurettavaa touhua, viimeisin oli sähköposti, jossa kerrottiin Lapissa olevan paljon työpaikkoja avoinna. Teksti jatkui puolessa välissä suurin piirtein näin; "älä jää paitsi Lapin lumosta ja mahdollisuudestasi työskennellä huskyvaljakossa, kokkina tai TONTTUNA. Suoraan sanottuna työttömien aliarvioimista ja mollaamista. Missään ei ollut tietoa, onko majoitusta sesonkiajalle/paljonko maksaa tai tietoa palkasta. Tontuiksi nyt tuskin otetaan kovinkaan iäkkäitä työnhakijoita ja veikkaanpa, ettei koiravaljakkoa aja kuka tahansa. Odottelen mielenkiinnolla, tuleeko työhön osoitus noihin paikkoihin. Ai niin, olihan samankaltaiseen rekrypäivään bussikuljetuskin, mutta se kuljetus oli max 10km rekrykaupungista. Muutoin olisin voinut mielenkiinosta käydäkin tapahtumassa ja selvittämässä, mitkä ovat "tonttujen" koulutus- ja työkokemusvaatimukset.

      • Pakkolähteä

        Keväällä joukkopostitettiin ilmoitusta, missä olisi pitänyt lähteä Espanjaan Fuengirolaan puhelinmyyjäksi. Sävy olise, että alkuun ihan pelästyi, että tuonne on pakko lähteä.


    • Eikuhoivaamaan

      Jossainvaiheessa oli käsitys, että kun on nainen, on selviö, että on kiinnostunut ja innostunut hoito- ja hoivahommista!

    • höpötouhuuu

      Minulle on te-tsto lähetellyt rekrykutsuja ties mihin: puhelinmyyjäksi, lääkäri/sairaanhoitaja, bioanalyytikko (?). En ole mennyt kun ei ole ollut mainintaa et pakollinen. Viime aikoina nuo rekryjutut ovat olleet Kuopiossa (asun etelärannikolla). Kuopiossa lääkäreitä rekrytään ja sinne muka pitäs mennä vaikka en ole opiskellut päivääkään lääketiedettä, vaan oon merkonomi, ei mitään järkeä noissa! No, onneksi pääsin oman alan töihin, vaikka sijaisuus mut pääsee eroon te-tston touhuista edes vähäksi aika :)

    • PyyhiPerseNiihin

      Unohda koko juttu. Kyse on virkanilkeille tehdystä automaattisesta tulostuksesta. Virkanilkki ei edes ymmärrä mistä on kyse ja mitä on lähetetty.

    • wise-guy

      Rekryfirmojen mukaantulo työttömien kyykyttämisessä on vasta alkusoittoa sillä uskallan arvata, että työttömiä tullaan komentamaan rekrytilanteisiin uusimaan työnhakuaan luovuttamalla cv:nsä rekryfirmalle ja samalla ilmoittautuu potentiaaliseksi ilmaistyövoimaksi.

    • höpötipöti

      Kummasti katosi Lapin rekrytointi te-palvelujen etusivulta, löytyi sivuhistoriasta ja koko rekryhän on suunnattu suurimmaksi osaksi ulkolaisille, englantia tms. puhuville. Varoiteltiin mm. lumesta ja kylmyydestäkin. Lisäksi emailissa mainostettiin työpaikkoja olevan 300, viimeisin määrä tuolla sivustolla oli reilu 30 kpl. Mitä ihmeen touhua tällainen sumuttaminen on? Kurkatkaapa noita avoimia paikkoja, jos linkki edes enää toimii: https://www.europeanjobdays.eu/en/events/work-lapland-–-welcome-finland/jobs?title=&&&field_shared_education_level_tid=All&field_shared_occupation_tid=All&page=3

      • höpötti

        Jopas tuli omituisesti linkki eli Lapland-sivustolta kohta browse event jobs


    • ime

      v....no väliä..mulla kaikki yhteydet off.rekry firmoihin ja tunne mollemminpuoleinen.....vi.ut nakkaan te-toimistolle jos kuvittelee et meen rekryjen paska tapaamiseen??? ei valoakaan saa säkillä himaa

    • niiimpäks

      kyl se on niin että töihin ei oteta jos lähentele 60v ootko nähny mamun lakaisemassa katuja. se on pieni summa mitä työttömille maksetaan. toivon että sinä joudut tuonne kaasukammioon... maksatte mamujen elättämisen loppujen lopuksi eikä se ole pienisumma tekemättä mitään. valtio myönsi eilen liikkuvuusavustuksen maahanmuuttajille. tarkoittaa ilmeisesti että ajellaan autoilla aamusta iltaan. mitä maksaa nämä aktiivimalli kurssit . hah.hah tuttavani pitää niitä ja saa 170 e yhdestä työttömästä per päivä 15-20 joka päivän kurssilla plus km. korvaus ja päivärahat....mamuille on kaikki hoidot ja avustukset ilmaisia. löytyi erikoislääkärin käynti maksu ojasta. ja lainan maksu turusta. plus kaikki muut laskut

      • sohvaperuna1

        Maahanmuuttajien ei onneksi tarvii tehdä töitä kun työloiset kustantaa niidenkin elämisen.


    • suhmari

      Puolustusvoinien ylipäällikkö vaihtoon ei edes pystynyt hommaansa hoitamaan kun mamut hyökkäs Tornion kautta Suomeen. Terve tuloa VENÄJÄ

    • työttömälleoikein

      Työtön joutus menee rekry tapahtumaan joka oli 100km päässä. Työtön sanos te-tädille ettei hänellä ole varaa lähteä niin pitkälle. Te-täti huusi naama punasena että sä meet sinne vaikka kävellen, ellet mene niin saat ikuisen karenssin ja kaikki tuet poistetaan. Sitten te tädin 2 kaveria tuli ja hakkasi työtöntä aikansa ja heitti katuojaan. Oppiipahan olemaan.

      • hfghfghw

        Missähän tuo on muka tapahtunut?


    • Pilipalisopimukset

      "Uudessa suunnitelmassa on kohta; osallistun TE-palvelujen järjestämiin soveltuviin rekrytointitilaisuuksiin. Ja tämä suunnitelma on pakko hyväksyä."

      Pakko hyväksyä, tätä ei voi muuttaa.. tuttuja valefraaseja työkkäristä,
      mikä tarkoittaa sitä että "Minä juuri tein valeoikeus-sopimuksen yksipuolisesti ja jos et hyväksy niin tuet katkee" Eli yksipuolinen pätemätön sopimus joka todellisuudessa ei velvoita yhtään mihinkään, niillä vaan peloitellaan. Otithan sen nauhalle, jotta saat virkailijan vastuuseen? Sen kun sait nauhalle (tai mailiin), niin sopimus raukeaa välittömästi, jos et saanut niin päivitä tiedot heti oikeaksi (oman mielenmukainen suunnitelma) ja vaadi kuittaus perään, jos ei tule kuittausta niin sitten kirjaamon kautta tulee. Lähetä vaikka lapin kirjaamoon. Sen jälkeen sähköiset sopimukset raukeaa kertaheitolla, on se vaan niin pilipalipalvelu. Niin ja Jeesus on Herra, ilman Jeesusta ei pääse taivaaseen, joten suosittelen jokaiselle Herran teiden tutkimista. Tämä on hengellinen taistelu. Siunausta sulle.

    • Jeessss

      Ja seuraavaksi mailaat virkailijalle ja pyydät avaamaan palvelun, sitten lättää sinne oman mielenmukainen suunnitelma, valitse tehtävävalikosta vaikka haen työkokeiluun, mutta kuvauksessasi lukee kuitenkin täydellinen kielto orjatöille, ja valitisit sen tehtävän vain jonkin taloudellisen uhan alla pakotettuna vasten omaa tahtoasi, ja haet vain palkkatöitä.
      Sitten virkailija hyväksyy sen, ja sen jälkeen pyydät kuittausta mailiisi samasta suunnitelmasta, koska heidän palvelu ei lähetä mailiin mitään kuittausta, jotta työttömälle ei jäisi mitään todisteita suunnitelman sisällöstä, semmoset pdf pelleilyt ei todista mitään, eikä se edes tule mailiin.
      Se sopimus joka tulee sun mailiin kuittauksena on pätevin sopimus ja siitä jää todiste sulle, mistä
      ollaan sovittu, ja jos sen ulkopuolelta tulee osoituksia, niin ne on laittomia ja todistettavissa.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2405
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1389
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      56
      1327
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1146
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1126
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1113
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      10
      1077
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1063
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1012
    Aihe