Uskottomaksi aikova

hornywomen

Olen siis ihan vakavissani miettinyt, että etsin itselleni seksisuhteen. Rakkautta en tarvitse,mutta seksiä kyllä. Kotona sitä ei saa. Olen nainen joka janoaa seksiä.

20

339

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyytyväinennautiskelija

      Tuumasta toimeen, minäkin päätin etsiä ulkopuolista seuraa kun kotona ei mitään tapahdu vaikka kuinka yrittää. Miehenä oletin seuran saannin olevan hankalaa mutta kyllä tärppää kun viitsii nähdä vaivaa, löysin mukavan naisen jolle muna maittaa.

    • lössö

      Miksi menit parisuhteeseen jossa et jaksa olla.Ihmettelen tyyppejä jotka täällä valittavat parisuhteitaan.Eläkää yksin silloin ette satuta muita.Miksi menit yhteen kaverisi kanssa.Älytöntä.

      • kunhansanoin

        Arvaa kiinnostaako komenttisi, ei pätkääkään.


    • Tiedänyhdenhullun

      Tulee kuva ihmisestä joka noukkii kermat päältä. Haluaa olla suhteessa ja hyötyä siitä muutoin kaikki edut ja kuitenkin käydä pettämässä seksin takia? Kai ymmärrät että olet narsisti. Kaksoiselämää viettäen on se silloin selkeä narsisti.

    • goforitgal

      Anna mennä vaan. Itse etsin vakituista seksisuhdetta sinkkuna, tai lähinnä fwb-suhdetta, koska tarvitsen siihen myös jonkinlaisen (ja molemminpuolisen) tunnesiteen mukaan. Ei ole helppoa löytää sellaista, joten toistaiseksi mennään yhden yön panoilla.

      • baarissanähdään

        Minä harrastan varattuna yhden yön panoja, ettei tule mitään tunnesiteitä eikä ihastimista/kiintymystä. Muhinoidaan kunnolla ja se siitä. Kumpikin tietää mistä kyse eikä koskaan sovittu uutta tapaamista tai vaihdettu numeroita, yksi kyllä pyysi kerran mutta en antanut, parempi niin.


      • goforitgal
        baarissanähdään kirjoitti:

        Minä harrastan varattuna yhden yön panoja, ettei tule mitään tunnesiteitä eikä ihastimista/kiintymystä. Muhinoidaan kunnolla ja se siitä. Kumpikin tietää mistä kyse eikä koskaan sovittu uutta tapaamista tai vaihdettu numeroita, yksi kyllä pyysi kerran mutta en antanut, parempi niin.

        Ja mielellään toiselta paikkakunnalta 👍


    • eihaitaa

      Anna palaa jos kotona ei mitään saa niin tekee moni muukin. Ei kannata myöskään välittää muiden mielipiteistä niin pilaa elämänsä, tekee kuten parhaaksi näkee, ainahan niitä arvostelijoita riittää joka tilanteessa.

    • SitäSattuu

      Itse päädyin hakemaan seksiä muualta, kun en kotona saanut. On toiminut hyvin, paitsi että mulla on vakipano, joka sitten tietysti rakastui, vaikka muuta sovittiin. Kannattaa panostaa yhden yön juttuihin, niin välttyy ihmissuhdesäädöltä. Tuomitsijoita riittää aina, joten mahdollisuuksien mukaan kannattaa asia pitää omana tietona.

      Pettäminen saattaa herättää uusia ja outojakin tunnetiloja, vaikka olisi mielestään hyvin valmistautunut henkisesti, joten kannattaa kuitenkin harkita tarkkaan.

    • totuusihmisistä

      kerroto ihan aikuisten oikeasti miksi seksi on niin tärkeä? Olen kohta 35 mies ja en vieläkään ymmärrä mihin hittoon tuota äklöttävää toimintoa tarvitset? Mitä siitä eritteiden muitten haisevien litkujen saamiseta tekee niin haluttavaa? Kyllä minä hävittäisin itseni jos seksihalut
      olisivat tuota tasoa. Ei ihminen tarvitse tuota primittivstä toimintoa ei, ei, etkö ymmärrä kuinka alkukantainen olio olet! Seksiä voi harrastaa vain ja ainoastaan jälkeläisten hankkimiseksi.
      sekin hoituisi laboratorioissa ilman tuota äklöttävää yhtymistä.

      Ihmiskunta ei koskaan kehity seuraavalle tasolle tuon alkukantaisen primitiivisen halun takia. Halveksin syvästi niitä ihmisiä jotka ovat tuon alkukantaisen halun riivaamia. Heidän ei pitäisi lisääntyä millään muotoa siksi että pikkuhiljaan nuo primitiiviset käytöstavat häviäisi ihmiskunnan edistyksen tieltä.

      Etkö häpeä olla eläin? Etsi itsellesi sivistystä ja unohda nuo älyttömät toiminnot.

    • Horneymen

      Ei pettämisessä mitään pahaa ole, kun ei loukkaa toisen tunteita. Vakisalasuhde parempi kuin yhden yön jutut.
      Kun tietää mistä toinen tykkää, on seksi tyydyttävämpää monessakin mielessä, pitkäkestoinen, tajunnan tasolla räjäyttävä on kaikkein parasta.
      Tule Lappeenrantaan, niin saat mitä tarvitset :). Miten sinuun saa yhteyttä ?

    • epäonneamatkassa

      Silloin kun meillä avopuolison kanssa oli seksitouhut jäissä syystä ja toisestakin pidempään ehdotin parinvaihtoa, ei halunnut, olen ehdottanut kimppaseksiäkin mutta nainen ei usko mun suhtautuvan ilman mustasukkaisuutta siihen kun vieras mies panisi häntä mun nähden tai kestäisinkö sen kun hän ottaisi mieheltä suihin tai mies nuolisi häntä. Ei siis käynyt vaihtoehdot ei myöskään avoin suhde siihen asti kunnes asiat korjaantuu vaan päätti pettää mutta jäi kiinni, niin siinä kävi ja se sai myös mut pettämään. Loppu on historiaa monessa mielessä.

    • herkkuapitääolla

      Mikäs ihme tuo, terve normaali ihminen kaipaa ja haluaa seksiä ja läheisyyttä. Minäkin haluan harmikseni kumppanille se ei enää ole tärkeää, niimpä olen....

    • Opinsinustam

      Kyllä se kannattaa keksiä oman kullan kanssa miksi seksi ei luista tai haluta. Niihinkin löytyy lääkkeet. Joten jos pettämään alat siitä ei saa paskaa niskaan. Vaikka kuinka sopisit pelkästä seksistä. Naiset ei osaa. Minäkin luulin että osaisi nautimme toisistamme jonkin aikaa kunnes alkoi kiristys ja painostus erosta. Samoin käräyttää uhkaili jne. Vei pitkään ennenkuin pääsin eroon. Siitä edelleen parisuhteeseeni ikuinen särö. Vaikka puolisoni ei tiedä totuutta täysin. Onneksi älysin kertoa tuosta kusipäästä ennenkuin käräytti. Puoliso uskoi ja kun vielä typerästi itsensä ilmiantoi usko tarinani. Toki joudun kantamaan omalla tunnollani kaiken raskaan. Mutta opin etten koskaan luota naiseen joka tietäen seksiin ryhtyy.

      • surkimusoletv

        Siinäpä oikein mies sädekehä päässä.Hyi helvetti .Kaiva se malka omasta silmästäs ennen kuin allat muita mollaamaan.


    • Tervejärki

      Toimit juuri niin kuin itse haluat. Minulla käy vakimies varattu kylläkin aina silloin tällöin kylässä emme sovi mitään etukäteen. itse olen vapaa ja omantunnon tuskia ei minulla ole. Pyytänyt häntä en ole kertaakaan käymään aina ehdotus häneltä viestillä ja seksi tuntuu todella hyvältä kun mukana ei mitään tunnetason hömppää. Rakastua en halua koska en lähde vaatimaan että valitse vaimo tai minä sekä en halua miehekseni sellaista joka pettää. Tiedän että kaikki hyvä loppuu aikanaan mutta nyt nautin ja tapahtui mitä tahansa en paljasta tapaamisiamme koskaan kenellekkään joten kiistän asian jos asia joskus paljastuu. Mies on tyytyväinen kun kotona välillä nihkeää niin viesti vaan ja asiat järjestyy. En kaipaa haukkumisia keneltäkään en myöskään ole mikään helppo hoito joten jokainen toimii omalla tavallaan.

      • paikattoimii

        Noinhan se kuuluu ollakkin, miks pitäisi potea huonoa omaa tuntoa ja seksisuhteisiin kannata muutenkaan mitään rakkautta sekoittaa, fiilis pohjaltahan siinä tapaillaa ja seksiä harrastetaan. Jos kotona olis asiat kunnossa ei pettää tarttisi.


      • PuhutteAsiaa

        Samaa mieltä jos asiat todella toimivat ja ketään ei satuteta. Parempi suu supussa kun hirveä härdelli. Yksi elämä meillä kaikilla ja pettäminen ei ole mikään hullunlehmän tauti sitä vaan haluaa joskus muutakin se on vaan niin. Elämästä nautitaan jokainen eritavalla.


      • yksimonista2
        PuhutteAsiaa kirjoitti:

        Samaa mieltä jos asiat todella toimivat ja ketään ei satuteta. Parempi suu supussa kun hirveä härdelli. Yksi elämä meillä kaikilla ja pettäminen ei ole mikään hullunlehmän tauti sitä vaan haluaa joskus muutakin se on vaan niin. Elämästä nautitaan jokainen eritavalla.

        Ihmisellä täysi oikeus omaan kehoonsa, sen käyttöä ei voi kukaan muu rajata, ei puoliso tai muukaan taho. Minäkin olin hiljaa touhuistani, ketään ei satutettu, ei loukattu tunteita tai muutakaan harmia.


    • uudelletasolle

      Kyllä ns. "ihmiset" on raukkoja. Oletko aloittaja ajatellu että, olet pahasti sairas yksilö??
      Kyllä ihminen on alkukantainen eläin ei siitä näköjään päästä mihinkään. Juuri teidän tapaiset on ihmiskunnan kehityksen tiellä. Hävetkää kiimaset muka ihmisiä?!?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe