Inhottavaa peliä!

Eihoukuttele

Nettideittailu on inhottavaa, kun kirjoitellaan monen kanssa yhtä aikaa. Kun on kirjoittamassa jollekin, jonka huomaa olevan onlinetilassa, ettei hän heti siitä huolimatta vastaa eli viestittelee toisten kanssa! Tulee sellainen ajatus, että varmaan ajattelee, että "onpas täällä paljon kaloja". Ei ole siis sittenkään ainutlaatuisessa asemassa, koska joutuu tavallaan kilpailemaan muiden kanssa. Hyi!

29

360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valotpäälle

      Et voi olla tosissasi

    • Miksi2

      Olen aloittajan kanssa samaa mieltä. Onhan se vähän raadollista, kun ei tiedä ollaanko juuri sinusta kiinnostuneita, vaikka kivan tuntuisen tyypin kanssa siellä olisi kirjoitellut. Miksei voisi viestitellä vain yhden tyypin kanssa kerrallaan ja sopia nopeasti tapaaminen ja katsoa kuinka käy?

      • Vai sopia nopeasti tapaaminen.. miten, kun naiset ei suostu sellaiseen :)

        Ei treffisivulla välttämättä olla vaikka valo palaa, minä ainakin olen usein täällä keskustelusivuilla ja samanaikaisesti katson tv,tä kuten nytkin tällä hetkellä..


    • Yhteenkerrallaan

      Niin. Olisin kiva keskittyä yhteen hyvään ja sopivaan.

    • Höpö_juttuja

      Anteeksi vain mutta rupesi hiukan naurattamaan kirjoituksesi. Tervetuloa aikuisten nettideittailuun. Itsekin olen kirjoitellut samaan aikaan useamman kanssa. Joidenkin kanssa kirjoittelut loppuvat lyhyeen, niin miksi ei voisi kirjoitella saamaan aikaan useamman kanssa?

    • Kamalaahirveää

      Voin sanoa että melkein kaikki jotka nettideittailua harrastaa aktiivisesti kirjoittaa yleensä muutaman kanssa yhtäaikaa. Varsinkin naiset, koska heillä on paljon enemmän valinnanvaraa.

      Online-tila ei tarkoita läheskään aina että on kirjottelemassa jonkun kanssa, koska monet jäävät tai unohtuvat tähän online-tilaan. Eli ovat kirjautuneina esim. happypancakessa vuorokauden ympäri (puhelimella), vaikkeivat palvelua edes käyttäisi juurikaan.

    • IOIOI

      Itse nettideitti aikoina kirjoittelin kyllä useammankin kanssa, mutta en koskaan sopinut tapaamista, jos olin jo lupautun jonkun toisen kanssa treffeille. Ja sen yleensä myös kerroin, jos jouduin kieltäytymään kutsusta. Ja mielestäni siihen suhtauduttiin ihan hyvin. Toisinaan on pyydetty uudestaan, kun jatkanut sivulla treffien jälkeen.
      Itse nettideittailua aloitellessa treffikumppani kertoi sopineensa seuraavalle illalle seuraavan tapaamisen. Ihmettelin miksi siitä mainitsi... ehkä halusi osoittaa, että muitakin kiinnostuneita on, en tiedä. No meille ei kyllä tullut toisia treffejä, eikä se suinkaan ollut ainoa syy.

    • Oikeanlöytänyt

      Minusta nettideittailuun lähtevän pitää hyväksyä, että kirjoitellaan monen kanssa yhtä aikaa. Silloinhan on vasta haku päällä eikä kyse ole mistään inhottavasta toiminnasta puhumattakaan pettämisestä. Asia muuttuu toiseksi, jos jossain vaiheessa yhdessä sovitaan, että nyt keskustellaan vain toistemme kanssa. Ongelma siis on, kuinka sovittu pidetään ja aina tulee olemaan näitä valehtelijoita, joille lupauksen pettäminen ei merkitse mitään.

    • nelikymppinenmies

      Naiset etsii aina komeampaa vaikka nainen olis kutonen.

      • Vaikkeiopaukkuja

        Ja mies kuolaa saavuttamattoman perään.


    • inhottavaakylla

      Minä komppaan aloittajaa. Minäkään en halua keskittyä moneen. Jos sovin tapaamisen jonkun kanssa, niin ilmoitan siitä muille. Jos sovin vielä toisenkin, niin ilmoitan senkin, että nyt en kirjoittele, koska keskityn nyt alkututustumiseen yhden kanssa.

      No yksi suuttui, kun olisi pitänyt kuva vielä lähettää (miksi ? jos emme tapaa?) ja kaksi muuta eivät kommentoineet.

      Ehkä tyhmää ja idiottimaista, mutta haluan olla rehellinen kuten yleensäkin ja ihan alusta asti. Mutta ehkä se on väärä toimintatapa? Nyt sitten hän kenen kanssa oli sovittu, että tapaamme uudestaan, niin hän ei enää kirjoita?? Aloittanut vamasti jonkun mukavamman kanssa? Ihme, jos sellainen on löytynyt : )

      • Muutamaajatus

        Kasvottoman ihmisen kanssa on hiukan vaikea päästä ” heippa, miten menee” astetta pitemmälle. Ajattelin tuota kohtaa, missä kerroit jonkun tyypin suuttuneen, kun et laittanut kuvaa. Ei hän varmaankaan suuttunut. Ei vaan viitsinyt kirjoittaa, kun kuvaa ei kuulunut, varsinkaan jos hänestä itsestään oli kuva. Mistä tiesit, että ette tule tapaamaan ? Jos olist laittanut, voi olla että olisitte tavanneet.
        Mulla on lukittuna muutama kuva, profiilikuvan lisäksi ja avaan kansion vain niille, keitä pidän sopivina tyyppeinä. En minään tykkää pitää mitään kuvakansiota kaikille avoinna, mutta yksi kuvakyllä pitäisi olla että toisen tunnistaa, jos menee tapaamiseen.
        Tyyppi jota tapasit ? sovitteko jotain jatkosta ? kerroitko hänelle selkeästi, että sinä olisit valmis tapaamaan uudelleen, vai tuliko kenties vain jokin väärinkäsitys ?


      • dgljp

        Kyllä sua pidetään peräkammarin poikana, naureskellaan perään :)
        Luuletko tosissasi että niitä muita kiinnostaa jos oot luvannu jonkun kans mennä treffeille?


      • perakammarintytto

        parempi varmaan vaan lakata kirjoittamasta, kunnes on tavannut sen toisen tai selitellä epämääräisiä miksi tapaaminen ei nyt just sovi - kiire töissä, sovittuja menoja, kipeänä jne kivahan sitä on keksiä kaikenlaista - se on juu parempi vaihtoehto ....kyllä ne muutenkin unohtuu ne toiset, onhan siellä satoja muita - ei tietenkään niitä kiinnosta.


    • alkaavasyttamaantouhu

      Kiitos ajatuksistasi. Tämä joka suuttui, niin oli kuvaton. Olin jo ilmoittanut, että koska tapaan yhtä ihmistä, niin meidän tapaaminen on pienellä varauksella. Jos tämän ensimmäisen tavatun miehen kanssa toteamme, että ei tavata enää, ei kemiaa, niin olisin voinut tavata tätä toista ja ennen tapaamista kyllä avannut kuvan, jotta hän saa miettiä haluaako tavata vai ei. Kun pahoittelin, että olin pahoittanut hänen mielensä, niin hän sanoi, että ei suinkaan, ei vaan pidä ihmisesstä joka lupaa avata kuvan, eikä avaa, että olisit voinut sen kuvan avata. Hmnn en minäkään ollut nähnyt hänen kuvaa. Siis en ymmärtänyt. Hän sanoi, ei haluan minun kaltaista tavata. Joten nyt kun toisia treffejä ei tullutkaan, niin olisin häntä tavannut, mutta ohi meni jo.

      Niin helppoa tämä nettideittailu : ) Tämä ihan ensimmäinen mies jota tapasin, halusi tavata uudestaan ja minäkin ajattelin samoin, mutta viestittely muuttuikin 1-2 sanan viesteihin ja minulla oli kiire viikko töissä, myös entinen ihana työkaveri kuoli, niin en pariin päivään laittanut mitään, vaan luotin siihen , että tapaamme viikonloppuna, kuten sovittu. Mutta hänellä ei ollutkaan enää toivetta tapaamiseen. Pitäis olla nopea ja iskeä heti kiinni tai jotain. No hän löysi varmaan ihanamman, niittähän netissä riittää : )

    • jamppanen111

      Mulle ilmoitti yks nainen muutama päivä sitten s.24,sta monien viestien jälkeen että sähköpostiosoite jää voimaan jos haluan vielä viestejä laittaa. Ihmettelin ensin että mitä?
      No hän oli poistanut profiilinsa tai piilottanut kaiketi, ei puhunut siitä mitään mutta halusi kai ehkä pitää mut varamiehenä jos jonkun toisen kanssa ei synkkaakaan niin hyvin kuin oli ajatellu? Tai sitten pitää vaan taukoa :)
      Mua huvitti vaan tilanne, en siltikään ajattele että nettideittailu on inhottavaa vaan se on mielenkiintoista ;)

      • yksi_kyllästynyt

        Siis mitä? Miksi et kirjoittanut hänen sähköpostiinsa, jos olitte jo monia viestejä vaihtaneet? Mitä ihmettelemistä siinä on, että hän poisti/piilotti profiilinsa, jos kerran ilmoitti sinulle asiasta (tai siis sähköpostistaan)? Itse tein viime viikonloppuna täysin samoin, kerroin sähköpostista ja siitä, että poistan profiilini treffeistä , kun en jaksa siellä enää roikkua. Jos et olisi maininnut "monista viesteistä" olisin luullut, että tarkoitit juuri minua.


      • jamppanen111

        Kirjoitin heti sähköpostiin ja kysyin että mikä tuli? Ei kertonut että poistaa profiilinsa eikä mitään syytä miksi poisti/piilotti profiilinsa joten et se sinä ollut.
        Ei ole vastannut sähköpostiini, monta päivää on mennyt jo mutta en ole siitä surullinen . :)
        ehkä vastaa sitten joskus ehkä ei, en pidä inhottavana siltikään.

        Mutta sulle siis mitä? Vaikka et ole vaihtanut "monia viestejä" kerroit siltikin jollekulle sähköpostistasi? Eikö ole sama asia roikkua treffisivulla tai roikkua sähköpostissa? :)


      • yksi_kyllästynyt
        jamppanen111 kirjoitti:

        Kirjoitin heti sähköpostiin ja kysyin että mikä tuli? Ei kertonut että poistaa profiilinsa eikä mitään syytä miksi poisti/piilotti profiilinsa joten et se sinä ollut.
        Ei ole vastannut sähköpostiini, monta päivää on mennyt jo mutta en ole siitä surullinen . :)
        ehkä vastaa sitten joskus ehkä ei, en pidä inhottavana siltikään.

        Mutta sulle siis mitä? Vaikka et ole vaihtanut "monia viestejä" kerroit siltikin jollekulle sähköpostistasi? Eikö ole sama asia roikkua treffisivulla tai roikkua sähköpostissa? :)

        Ei, ei todellakaan ole sama asia roikkua treffisivulla, tai lukea sähköpostia silloin, jos/kun siihen on viesti saapunut.


      • faarao22

        Treffisivulla voit juuri samoin lukea viestin jos/kun siihen on sellainen saapunut, ei sielläkään tarvi roikkua.
        Mutta siis mitä? Annoit sp.osoitteen ilman monia viestejä, miksi? :=)


    • miinamanu

      Kirjoittelen useamman kanssa, voin käydä treffeilläkin. Jos suhde vakiintuu, ilmoitan siitä muille. Ei se ketään pitäisi loukata, vai kuin on.

    • oninhottavaajalopetin

      kirjoittelu on Ok mutta se mikä ei ole ok jos lupaa tapailla vain yhtä tai antaa sen vaikutelman ja sitten tyyppi onkin koko ajan yötä päivää etsimässä uutta seuraa netissä valehdellen olevansa sivuilla vain "huvikseen". Jos alkaa tapailla yhtä naista vakituisesti silloin mielestäni tulisi poistaa se oma seuranhakuprofiili, eli tietysti jos molemmat ovat sivulla niin täytyy kummankin poistaa profiilinsa rehellisesti jos tapailevat vakituisesti. Vai pitääkö sitä profiilin poistoa muka odottaa johonkin hääpäivään/yhteen muuttoon asti? joidenkin mielestä kyllä, yksi mies näin on todennutkin että poistaa profiilinsa vasta kun on naimisissa. Ei ole oikein jos vain toinen poistaa profiilinsa ja toinen jää sivuille etsimään uutta seuraa.

      • ftoy

        Näin on käynyt mullekin yhen kerran, nainen jatkoi profiilin pitämistä vaikka olimme tapailleet jo pidemmän aikaa, kun sanoin sitten jossain vaiheessa että enpä taida tulla enää täällä käymään niin sitten vasta profiili poistui. Samat vitsit, huvikseen vain treffisivuilla.


    • kerrontotuuksia

      olet toivossa löytää jotain todella vakavaa. Mutta totuudenmukaisuuden vuoksi tämä ei auta sinua menemään syvälle haluamaasi, toivon, unelmasi tai ongelman ratkaisuun. Tarvitset jotain, joka alkaa oikealla tavalla, mikä antaa sinulle uskon ja turvallisuuden tunteen ja tällainen suhde on rakennettava kumppanin kanssa päivittäin.

      Maailma on täynnä niin sanottuja mestareita, joilla voi olla mahdollisuus käyttää naista, ajattelet vain heidän iloaan, mutta ei huolehdi sinusta ja tunteistasi. Tiedän että heidän jälkeensä, vaikka he antoivat sinulle jännitystä ja jopa iloa, sinusta tuntuu vieläkin yksinäisemmältä kuin ennen. Pelimies ei yleensä pysty hallitsemaan tilannetta.

    • deittidi

      Ei sitä juttelua kannata ottaa liian vakavasti. Suurin osa ei johda yhtään mihinkään. Eikä kannata kertoa keskustelukumppaneille, jos treffaa jonkun, pieleen se kumminkin menee, siis että kiva kirjoittelija onkin jotenkin ei-kiinnostava livenä.

    • deititsopiiseikkailijoil

      deiteillä paljon on näitäkin mies pamputtaa naista ja miehet on paputtaneet tätä miestä
      tai mies nainen 69 sekä mies on ollut mies mies 69. nainen pitää sängyssä useita vuoroja mies pitää vuoroin useita naisia. julkisivu sivistynyt haetaan vain yhtä oikeaa

    • TurhaValittaa

      Onko se sitten kiva, kun joku rehellisesti kertoo, ettei jatka keskustelua, kun on sopinut treffit. Palaa sitten jatkamaan myöhemmin. (Ei ollut hyvä pano, olit varalla, jatketaan tästä.)

      Mutta sellaista huoraamistahan nuo nettideitit monille on. Itse en tahtoisi kuulla jos jollain on ollut useampiakin nettitreffejä. Silloinhan hän joko hakee helppoa seksiä, tekee vääriä valintoja, deittailu on harrastus tai ei itse kelpaa/pysty parisuhteeseen. Ei jatkoon.

      • pettymysdeitti

        Yleensä treffit on jossain yleisellä paikalla, jossa hetki jutellaan ja lähdetään eri teille, kun toinen tai molemmat ei halua tavata uudestaan.


      • eiollutvaralla

        ihme touhua täällä. Minä en ainakaan pane ketään, menen tapaamaan ja kyllä se tapaaminen kertoo, haluaako nähdä toisen kerran, ei enempää. Jos sitten alkaa tutustumaan(sekään eiminun maailmassa vielä tarkoita heti panemista, enkä muutenkaan pane), niin minä en ainakaan halua muiden kanssa kirjoitella samalla - ei ole niin kiire, etten ehtisi tutustua yhteen kerrallaan, nettideitissä se vaan on hankalaa - siksi jättäydyin sieltä pois. Jos ihana mies löytyy, niin kaikki tulee sitten ajallaan : ) mutta vaikehan se on törmätä, kun kaikki tuijottavat sitä kännykkäänsä.Meitä naisia on erilaisia, myös sellaisia yhden miehen naisia, kiinnostaakoketään, en tiedä ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe