Lapsiperheet sitä ja lapsiperheet tätä

Aarrrghh

Alkaa pikkuisen ärsyttämään kun aina vaan täytyy joka asiassa ajatella lapsiperheitä. Lapsiperheiden tukia joutuu maksamaan myös ne, jotka ei halua mitään kakaroita. Lapsiperheet saa mitä ihmeellisimpiä tukia. Näiden perheiden äidit lorvivat vähintään kolme vuotta pennun syntymän jälkeen kotona syöden suklaata. Sitten kun täytyisi taas mennä töihin, niin onkin uusi lapsi odottamassa tulemistaan. Todella monet naiset tekevät mieluummin pentuja kuin menisivät töihin. Äkkiä siinä hurahtaa pari vuosikymmentä lomaillessa miehen raataessa kun tekee 6 lasta.

Lapsilisät pitäisi poistaa niiltä perheiltä, joiden kumpikin vanhempi käy töissä. Perheen yhteisten tulojen raja voisi olla ennen veroja vaikka 5000e. Ja kotona lorvivien vanhempien lapsilla ei tarvitsisi olla mitään ilmaisia tai alennetulla hinnalla olevaa päivähoitoa.

Jotkuu tekee lapsia sen takia, että Suomi saa tulevaisuudessa veronmaksajia. Sellainen on ällöttävä ajatusmaailma. Tyypit haluaa tehdä lapsia, jotta pennut voivat olla tulevaisuudessa vero-orjina. Tätäkin ajatusmaailmaa on kuultu.

Parasta olisi, että jokainen hoitakoon omat kakaransa. Ei siihen tarvitse muiden rahoja pummia.

11

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gjnklll

      Äidit haluavat lorvia 3 vuotta kotona. Mikä otanta? Mihin perustat väitteen? Aika moni menee kuule töihin vanhempain vapaan jälkeen ja maksaa sun lorvaulun ja somettamisen. :-)

      • pölöpölö

        Itse asiassa käyn töissä. Kaikki ei ole kotona makaavia lusmuja vaikka sinä taidat olla =)


    • mekkk

      Yksi asia on että miksi työnantaja joutuu maksamaan siitä että joku on lastaan hoitamassa kotona ja aikoinaan olisi pitänyt vaatia henkilöiden hankkimaan vakuutus joka korvaa vanhempien kulut tai säästää itse että voi olla aitiys ja vanhenpaina vapaalla. Miksi muiden kuuluu maksaa että jotkut lisääntyy.

    • luopuapitää

      usein nämä lapsiperheet ottaa kissan tai koiran .ja naisena sanon toi pesänvietin, ku lennukoira presidentin perheeseen.hormoonit!!!!mut kaikilla lasten tai mikäämuukaa käy hyvin.eläimet jos on sillon jo rasite kannattaa ottaa yhteys lähimpään kotieläikotiin.ne löytää heti kodin jossa ne saa arvosensa kohtelun.

    • aöjeioe

      Arghh... on niin ärsyttävää, kun lapsettomat saa kaiken maailman tukia, vaikka heillä ei edes ole mitään aitoa vastuuta mistään tärkeästä! Jos ovat vaikkapa opiskelijoita, niin voivat siipeillä huoletta yhteiskunnan rahoilla vuosia! Ja koska heillä ei ole lapsia, niin voivat siinä samassa tienata vähän rahaakin iltatöillä. Missä on oikeudenmukaisuus? Huvittavinta on, että lapsettomat saavat myös asumistukia, vaikka heillä ei ole lapsia, joiden asuminen pitäisi turvata. Jos ei ole varaa asuntoon, niin ilman lasta voisi asua vaikka teltassa! Ja ilman lasta on myös helpompi mennä töihin, joten miksi työttömistä niin iso osuus on lapsettomia? En pysty käsittämään...

      Ja töissä käyvät lapsettomat... Miksi he kehtaavat toivoa esimerkiksi vapaapäiviä tai lomia? Eihän heillä ole perhettä, kenestä pitäisi huolehtia! Käsittämätöntä itsekkyyttä. Lisäksi he kuvittelevat, että kun ovat 90v ja sairaalan sängyssä, niin kuka heitä siellä hoitaa.... No ne tämän päivän lapset!!!! =D Eivät vain ymmärrä sitä pätkääkään. Ei yhteiskunta, ihmisyys tai edes heidän oma elämänsä rullaa pätkääkään, jos vastuullisemmat ihmiset eivät hanki lapsia.

      Lapsettomat ihmiset jopa kehtaavat valittaa, että kaupassa ei ole riittävän pieniä annoskokoja!!! Mieti mitä luonnon saatuttamista olisi pakata ruokaa säälittäviin pikkuannoksiin... Hankkikoot elämän!

    • pop98

      Kun olin sinkku jäi säästöön 3 vuoden aikana 75 000euroa(palkasta, ja bonuksia muutama tonni/vuosi).
      Kun on kaksi lasta ei jää euroakaan säästöön samalla säästäväisyydellä, palkka nyt korkeampi.

      Jokainen sinkku on väistämättä miljonääri kun voi säästää elämänsä aikana valtavat summat, jos ei ole pystynyt säästämään, on ääliö,

      • ödkljnsje

        Tämä on niin totta! Itsekin ennen lapsia säästin 50t euroa, ja maksoin lisäksi samaan aikaan asuntolainaa toisen 50t euroa muutamassa vuodessa. Nyt samassa ajassa lasten kanssa säästöön en saa mitään, ja ne säästössä oleet 50t euroa on käytetty joko muihin menoihin tai asuntolainan maksuun. Noh, asuntolaina sentään edelleen lyhenee. ;) Mutta kyllä lapsen kalliiksi tulee. En nyt tai koskaan pysty ymmärtämään, miksi mukaan lapseton ikinä kehtaa valittaa rahapulasta. Vaikka olisi työtön, niin yksin pärjää hyvin, pienilläkin summilla. Mutta työtön tai opiskelija lasten kanssa... Siinä on tekemistä! Ja jos yksin eläessään käyt töissä, niin on todellakin helppo säästää ja sijoittaa huomattavia summia.

        Jonkun arvion mukaan lapsi maksaa vanhemmilleen 18 ensimmäisen vuoden aikana n. 100 000 euroa, ainakin. Jos lapsia on kolme, niin sehän tekee 300 000 euroa.

        Jos elät siis ilman lapsia, niin saatko 18 vuodessa säästöön 300 000 euroa?

        Vaikka kuinka tuosta miinustaisi ne säälittävän pienet plussat, eli lapsilisän, niin siitä huolimatta kolme lasta maksaa vanhemmille n. 230 000 euroa.

        Ja eihän se rahan kulu yleensä siihen lopu, kun lapsi on 18v... Sen jälkeen maksellaan ajokortteja, opintoja, häitä, lastenlasten tavaroita... ;)


    • Kulujakuluja

      Turha on lapsiperheiden kitistä, että on menoja. Mitäs hommaavat lapsia kun tekee niin mieli. Maailmassa on muutenkin ihmisiä ihan liikaa.

      • pokkwowkowkow

        Ei kait täällä lapsiperheet ole menoista valittanutkaan? Todettu vain, että kuinka säälittäviä on ne LAPSETTOMAT, jotka kehtaavat raha-asioista nillittää... ;) Lapsiperheet pärjäävät kyllä, huomattavasti suuremmista menoistaan huolimatta. Sen sijaan häkellyttävän moni lapseton kehtaa valittaa, kun tili on aina tyhjä. Ei pysty käsittämään...

        Minulla on 3 lasta, ja he ovat korvaamattomia. Mikään rahankulu ei haittaa, kun heillä on hyvä olla. Mutta tosiasia on, että ilman lapsia minulla ei koskaan olisi tiukkaa minkään hankinnan tai menon suhteen. Vaikka palkkaki on keskivertoa ehkä jopa pienempi.


    • Anonyymi

      Kaikki tuet vaan pois lapsiperheiltä. Ihmisiä on muutenkin liikaa. Lisääntymisen ei pitäisi olla mikään oikeus.

      • Anonyymi

        Kaikki tuet pois eläkelisiltä, sairailta, vammaisilta, heitä on liikaa. Sairaus, vammaisuus ja vanheneminen ei ole muiden vika vaan se on jokaisen oma vika.

        Asumistuki pois, kenenkään ei tavi asua pakolla asunnossa jos ei pysty sitä itse maksamaan.

        Opintotuet pois, kenenkään ei ole pakko opiskella.

        Kela lopettakoot, kenenkään ei kuulu hakea tukia, ei ole kelan vika että ole olemassa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe