Meinasin tappaa itseni

Ansassa

Olin hyppäämässä parvekkeelta mutra tajusin vain että vammaudun ja joudun koko loppuelämäkseni mielisairaalaan. Mitä olette tehneet loputtomassa tilanteessa? Tuntuu että kaikki kaatuu päälle.

5

123

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinolenselvinnyt

      On hyvä ettet hypännyt. Olen huutanut, puhunut tuskaani Jeesukselle ja Jumalalle ja umpikuja on helpottunut. Nyt olen onnellinen ihminen. Myös apua kannattaa hakea ammattiauttajilta.

    • syksy5

      Mutta jos et halua uutta mahdollisuutta?

    • Hei,

      Saitkin jo neuvon kääntyä ammattiavun puoleen. Sitä minäkin suosittelen.

      On olemassa monenlaisia auttavia tahoja, joissa voisit keskustella ajatuksistasi ja tuntemuksistasi. Ulkopuolinen tuki voi auttaa jäsentämään omia ajatuksia ja se voi olla myös hyvä voimavara ja helpottaa jaksamista.

      Tässä muutamia vaihtoehtoja, joihin voisit halutessasi olla yhteydessä:

      - Verkkokriisikeskus Tukinet, https://www.tukinet.net/. Tukinetistä saat halutessasi itsellesi tukihenkilön, jonka kanssa voit keskustella kahden kesken. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

      - Jos haluat keskustella tilanteestasi mieluummin soittamalla, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 09.00-07.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15.00-07.00.

      - Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

      Lämpimin terveisin
      SOS-kriisikeskus/Kata

    • Ikuisestiliitollinen

      Jos haluat tarkoituksen elämällesi, tietää ainoan loogisen selityksen mailmalle ja elämälle, tiedon mitä tulee tapahtumaan, tehtävän, veljiä ja siskoja, sulaa rakkautta ja ikuisen elämän mahdollisuuden. niin lue Johanneksen evankeliumi muutamaan kertaan.
      Rukoile väsymättä että saisit uudestisyntyä Jeesuksen Kristuksen nimessä.
      On luvattu että jokainen anova aa, etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan
      Tarttukaa tähän lupaukseen.
      Minulle avattiin myös ja elämä muuttui.
      Ilo Herrassa on suurin ilo.

      • raskassydän

        Rukoilen ainakin viisi kertaa päivässä. Raamattua en lue, sillä minulla huonot silmät. Tätä olen tehnyt elämäni ja kuitenkin voin huonosti, niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Olen rukoillut myös sitä, jos heikkona mustana hetkenä, joita minulle usein tulee, teen sen ratkaisun ja päätän päiväni, niin saisin anteeksi, enkä joutuisi helvettiin, vaan pääsisin rakkaitteni luokse. En sitten halua kommentteja, että rukoilen väärin. Jokainen saa rukoilla haluamallaan tavalla ja se on muutenkin henkilökohtainen asia, etten välitä lukea mitään loukkauksia asiasta. Odotan vaan kuolemaa, olen toivoni elämään kadottanut. Tänäänkin olen miettinyt kuolemaa ja sitä, koska se tapahtuu ja miten. HALUAISIN olla terve ja hyväkuntoinen kaikintavoin ja haluaisinELÄÄ. EN haluaisi miettiä kuolemaa joka päivä, enkä haluaisi maata sängyssäni kokoajan, mutta tähän on tultu hiipien. Haluaisin niin paljon vielä elämältä. Haluaisin ihan pienoä asiota, kuten ulkoilua, kahvilla käymistä, ihan pieniä asioita muille, mutta minulle isoja asioita. Haluaisin tulla vielä mummiksi ja nähdä mahdolliset tulevat lapsenlapseni. Haluaisin olla joskus hyvä mummi, mutta luulen, ettei eläni jatku niin pitkään enää. Olen surullinen. EN halunnut tulla tälläiseksi, sairaaksi. Mutta tulin ja ulospääsyä ei näy. Olen puhunut läheisilleni halusta kuolla ja ehkä olisin toivonut apua heiltä, mutta jokainen sanoo vaan,että älä puhu tuollaisia ja asia jää siihen. Läheisenimyöskin näkevät miten huonosti voin kaikin tavoin ja luulenkin, että odottavat vaan koska kuolen. Ei ole voimia mennä enää lääkäriin, olisi niin paljon setvittävää,pästä jalkoihin, kirjaimellisesti. Enkä lääkäriin pääsisikään, kun julkisilla en pääse ja takseihin ei ole varaa. En todellakaan tiedä enää mitä teen. EN jaksa enää maata sängyssäni vuorokauden ympäri, mutta en JAKSA myöskään nousta ylös. Voimia kaikilla surullisille ja masentuneille. Olette tärkeitä ja rakkaita, ainakin minulle.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1792
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      123
      1240
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      245
      907
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      867
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe