Niin ristiriitaiset tunteet

Miksinainaina

Parin tapaamiskerran jälkeen mies kertoi ettei halua sitoutua. Esitti hyvinkin kiinnostunutta ja kävimme myös julkisesti ulkona.Seksiä oli ekalla kerralla kun tapasimme mutta olimme olleet muuten yhteyksissä jo jonkin aikaa. Asiansa kerrottuaan halusi vielä pitää yhteyttä. Kunnes näin miehen sattumalta VAIMONSA kanssa. Se siitä sitoutumiskammosta. Eli olin hänelle pelkkä pano, vaikka väitti ettei asia niin ollut.

20

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kakkosenjonkatiedänkin

      Miten yhteyttä piditte? Senssilinjoilla? Missä tapasit kyseisen miehen? Ja rupesit yhteyksiä pitämään? Jos varattuna sinua tapaili eikä halunnut sitoutua niin pitäisi hälytyskellot soida. Hyvä kun kiinni jäi vaimostaan. Kwhottaisin kertomaan vaimolle kaiken kuinka yhteyttä piti ja antoi ymmärtää olevansa vapaa. Kai ymmärrät että mies jatkaa seuraavaan. Vaikka se vaimo ehkä usko sinua mutta sillä takaat että mies on varovaisempi. Ikäviä nämä jutut. Nykypäivänä vaan ihmetyttää miten et saanut tutkittua sen taustaa nimellä numerolla. Niistä kyllä tiedon saa. No toisaalta jos ensi treffeillä seksiin ryhdyit se oli sinun päätös. Sait kynsillesi. Eikö sinulla pahaolo tuon jälkeen? Ole aikuinen ja ota yhteyttä vaimoon kertoen niin saat vähän tuota pahaaoloa muillekin kuin itsellesi. Samoin mies saa siitä jotain.

      • Käysnäyttäänpääs

        Olet kyllä jotenkn sairas 😮


    • Salasuhteentiedän

      Minä myös kerron jos kuulen juorut jostakin jonka tunnen. Vaikka ehkä vihat saisikin petetyltä. Näin toimien saadaan nämä salasuhteet pois. Oli sitten syyt salasuhteeseen mitkä vaan. Minä olen itse kokenut aikanaan vaimona miltä tuntuu olla petetty. Ja varsinkin kun muut tiesi. Minä typeränä kuplassani muille näyttäen kuinka onnellinen olin ja rakastin puolisoani. Toiset säälien ja toiset nauraen ja jopa kuittaillen suhteestamme. Myönnän että vieläkin vaikuttaa ystävä suhteisiin joidenkin kohdalla. Mutta älkää jättäkö tuota petettyä ilman tietoa. Jos tuokin varattu jatkaa ja joku tietää niin tuon sairaan miehen teot on saatava lopettua. Pari tuttua olen joutunut kertomaan juorut mitä kuulin. Aluksi ne suuttui minulle mutta ajanmyötä palasivat ystävyyteen takaisin. Toinen erosi ja toinen ei. Jatkot ei kuulu mulle. Nämä kaksi ystävää ovat vieläkin kanssani vaikka kerroin. Mutta olen antanut noille puolisoille rehellisen mahdollisuuden joko erota tai hoitaa asia kuten itse haluaa. Tiedän olevan naisia jotka tietäen ovat kakkosia. Niistäkin on tieto ja pari joka jatkaa on noiden päätös. Se joka seksiä hakee muualta on se maine myös pystyttävä kantaa silloin.

      • juoruakatpistecom

        Juorut on sitten eri asia kuin oikea tieto


      • valheetaukivaan

        Olen aivan samaa mieltä myöskin petettynä ja omasta päätöksestäni sittemmin eronneena.


    • voivoivoivoiiii

      Miksi nainen antaa heti? Kuvitteleeko hän päässään, että antamalla sitouttaa miehen? Aivan hölmöä mieshän nauttii saalistamisesta ja siitä, että hyvää saa ja pitääkin jallittaa pidempään, Huono antaa heti, josta mies tietysti ajattelee, että tekee aina niin, antaa kenelle vaan helposti jatkossakin, joten soveltuu vaan siihen kertaluontoiseen kokeiluun. Helppojen housuihn pääse kuka vaan, myös jatkossa.

      • tertgere4r

        Miksi aina sanotaan, että nainen antaa heti? Höh, ihan niin kuin itsekseen heittäisi vaatteet pois ja asettuisi tarjolle "viattoman" uroon eteen pakottaen "pukille"?!?! "Mies tietysti ajattelee, että tekee aina niin, antaa kenelle vaan helposti jatkossakin, joten soveltuu vaan siihen kertaluontoiseen kokeiluun." Hoh hoijaa, mitä paskaa! Niin juu - mutta mieshän on viettiensä orja ja munansa vietävissä, naisen homma on vartioida hänen moraaliaan ja esittää vaikeasti saatavaa...


    • Seksituojavie

      Hieman kummallinen tarina. Et tiennyt toisen olevan varatun. Eli yhteyteen miehen kanssa siis rupesit missä? Miten ensinnäkään häneen törmäsit? Ei kannata heti antamaan kun tapaa jonkun. Koska yleensä silloin on vain seksin haku mielessä eikä muuta halua. Pitää siinä tutustua kuitenkin muutaman kerran ja kysellä mitä toinen haluaa. Liian monesti naiset haarojaan aukio joutuen yllätetyksi varatun painimisen kanssa. Kuinka selittää muille ettei tiennyt. Kannattaa se sen verran tutustua ja tutkia vähän suhteen alussa mitä toinen haluaa. Olit pitänyt yhteyttä jo pitkään. Etkä silloinkaan muka osannut hakea tietoa. Ja yhtä äkkiä mies vaimonsa kanssa törmää sinuun. Mistä tiesit olevan sen vaimon? Jos vastaan tuli? Entäs jos se oli sen sisko jonka kanssa asioilla? Hieman kummallista että et tiennyt miehen olevan varatun mutta vastaantullessa tiesit heti että sillä vaimo? Ei oikein loogista ole. Sori en usko väitettä. Taisit tietää.

    • Mielenkiintoheräsi

      Kenestä miehestä kyse tai ainakin missä päin? Koin saman asian myös yhen tyypin kanssa.

    • salaisuuuuus

      Se on Asko Petteri Helsingistä !

    • Joojuujoo

      Toka nimi oikein ,eka ei.

    • onojojojjo

      Kuugi Roismu Tallinnasta ?

    • Kysynpähänvaan

      Janne Turusta?

    • Tanssityttö-80
    • irisx

      Tutun oloinen juttu. Tosin mies sai odottaa seksiä muutaman viikon, sitten vietettiin yö yhdessä ja sen jälkeen ei enää ole kuulunut mitään.
      Ilmeisesti oli vaan päättänyt saada minultakin.

      • tätiltäeilohkee

        Multa ei ainakaan irtoo mitään kenellekään. Oon siinä mielessä tasapuolinen kaikille.


    • Vieressäjavierestä

      Tämä se sama typerä nuorehko työkaveri-/ koululaverinainen nainen, joka ruikuttanut suhteessa olevan J miehen perään jo pitkään. Sitä harmittaa vietävästi se, että vaimo on miehelle se rakkain jonka kanssa vaimo on koko ajan. Se on yrittänyt hajoittaa Jiin ja äMmän suhdetta jo pitkään ja tiennyt ihan tasantarkkaan että miehellä on vaimo. Herra mun vereni seisauttakoon kun saan varmistuksen tuon akan nimeen!
      Ei kannata pelailla varattujen kanssa. Varoituksen sana vain.

    • greettak

      J /Lappeenrannasta. Mulle teki saman, tosin ei ollut eka kerralla seksiä.

    • sitoutumaton888

      Minä ainakin käyn vaan panemassa. Ei jaksa mitään kitisijää ja haaveilijaa kintereille roikkumaan. Antajia kyllä löytyy yks toisensa jälkeen, joten miksi sitoutua yhtään mihinkään.

    • Talvirenkaatalle

      Eiköhän niitä vakituisia, "oikeita" suhteitakin ole aloitettu ja jatkettu suhteeseen saman katon alle, vaikka olisi hypätty sänkyyn heti ekoilla treffeillä.
      Ja onhan näitä valehtelijoita ollut maailman sivu ja tulee olemaan.
      Onhan se helpompaa sanoa, että ei halua sitoutua kuin, että olen muuten naimisissa, olit vain hetken huvi.
      Mun mielestä, ei kannata tuhlata enää energiaa tuohon kaveriin tai hänen vaimoonsa. Ukko voi jatkaa ja todennäköisesti jatkaa seikkailujaan. Jos jää kiinni, niin vaimo voi erotakin, mutta voi myös ottaa tuhlaajapojan takaisinkin.
      Mutta se ei vaikuta enää sinun elämääsi millään tavalla.
      Eteenpäin vaan, eikä sinun tarvitse tuntea mitään omantunnonpistoja tai huonoja fiiliksiä. Tarttis olla väestörekisteritiedot käytössä, jos haluaisi välttyä tälläisiltä pettymyksiltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      251
      4121
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2368
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2076
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      101
      1733
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1362
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      311
      1290
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1237
    Aihe