Ossi-gate - miksi? - lyhyt oppimäärä

Ossinmummo

Meneillään on Ossi-gate. Ja herää kysymys miksi tämä uusin hyökkäys työttömiä vastaan? Mitä on suunnitteilla? Mihin sillä pyritään?

Usein toistettua: Jos työpaikkaa joka on tilassa "ei ole olemassa" ei avata ja siten tehdä olevaksi työpaikaksi, niin siihen työpaikkaan ei myöskään kukaan työllisty.

Usein toistettua: Työpaikkojen availusta kuten availemattomuudesta päättävät yksin työnantajat.

Joten jos ylipäätään jotain niinväutetysti työllisyyttä edistämään tehdään, niin sen jotain pitäisi herättää tai aiheuttaa työnantajissa joko halun tai tarpeen tai molemmat availla uusia palkkatyöpaikkoja, tai muuten koko aloitettu jotain on
A: joko silkkaa höpöä ja veronmaksajien rahojen tuhlausta tai
B: sitten sillä mitä ikina aloitettiinkaan tähdättiin johonkin ihan muuhun.

Muuhun kuten työttömille lätkittävien karenssien määrän lisäämiseen, tai sitten taikaviitaksi jolla peitetään se ruma tosiasia että koko aloitetun hulabaloon tosi tarkoitus on pelkästään järjestää hyvien veljien firmoille joko ilmaista työvoimaa tai sitten helppoa rahaa, josta jälkimmäisestä tunnetuin esimerkki lienee on tämä viimeisin surullisen kuuluisa työllisyyden edistämistoimenpide eli työttömien säännöllinen 3 kk:den välein tapahtuva kuulustelu.

Mutta siis on aloitettu Ossi-gate, ja tuloillaan lienee on jotain joka virallisesti aloitetaan vaikkapa koska Ossit muka on saatava kuriin, mutta joka tosiasiassa on uusin jokin jolla työllisyysmäärärahoja ja/tai ilmaistyövoimaa järjestetään hyvien veljien tai firmojensa firmojen käyttöön.

Tai sitten 70 000 vuosittaista karesnssia ei vielä nomenklatuuralle riitä, jotta patologinen viha työttömiä kohtaan edes vähän nomenklatuuran parissa rauhoittuisi niin lisää karensseja halutaan, ja halutaan vaikka jokainen täyspäinen tietää että karenssit eivät saa yhtäkään työtöntä työllistymään työpaikkaan jota EI ole, vaan vain leikkaavat paikallista ostovoimaa ja samalla vähentävät paikallisen elinkeinoelämän mahdollisuuksia availla seutukunnalle uusia palkkatyöpaikkoja.

6

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • r4325

      Ei tämä ole mikään hyökkäys työttömiä vastaan.

      Tilanne olisi ihan toinen jos tämä Ossi olisi tullut julkisuuteen niin että elin köyhänä mutta samalla kehitin itseäni ja kirjoitin kirjan sen sijaan että leveilisi sillä että pyrkii kaikin keinoin välttelemään työntekoa samalla keräten työllisyystukia.

      Jos tarkoituksena oli herättää keskustelua työttömyydestä tämä oli täysin väärä lähtökohta joka tottakai kääntyy itseään vasten.

      • ihmisarvo.kaikilla

        Ossi Nyman on tullut julkisuuteen kirjailijana.

        Hesarin toimittaja teki oman juttunsa "ideologisesta työttömästä", iltapäivälehdet omansa, eikä haastatellulla ole ollut siihen juuri vaikutusta.

        Nymanin esikoisteos Röyhkeys on hyvä kirja, joka kannattaa lukea. Hänen fb-päivityksensä mukaan Kelan työmarkkinatuki on tullut tilille, joten ainakaan vielä laittomat karenssit eivät ole napsahtaneet.

        https://fi-fi.facebook.com/kirjailijaossinyman/

        Kannattaako köyhän kirjailijan elämää vielä kadehtia, ilmeisesti suuren osan suomalaisista mielestä kyllä.


      • aasdlmsamlsdml
        ihmisarvo.kaikilla kirjoitti:

        Ossi Nyman on tullut julkisuuteen kirjailijana.

        Hesarin toimittaja teki oman juttunsa "ideologisesta työttömästä", iltapäivälehdet omansa, eikä haastatellulla ole ollut siihen juuri vaikutusta.

        Nymanin esikoisteos Röyhkeys on hyvä kirja, joka kannattaa lukea. Hänen fb-päivityksensä mukaan Kelan työmarkkinatuki on tullut tilille, joten ainakaan vielä laittomat karenssit eivät ole napsahtaneet.

        https://fi-fi.facebook.com/kirjailijaossinyman/

        Kannattaako köyhän kirjailijan elämää vielä kadehtia, ilmeisesti suuren osan suomalaisista mielestä kyllä.

        Työmarkkinatuki maksetaan laahautuvasti nyt tämä maksu on tienattu viimeisen neljän viikon aikana eli jos häneltä viedään tuet ne näkyvät vasta seuraavien kuukausien maksuissa.


    • eihännäinsaisisanoa

      Ossi on syytön koska Ossi on uhri.

      Syy Ossin mahdollisesti moitittavaan käytökseen on kirjastolaitoksessa. Jos kirjastolaitosta ei olisi, niin Ossia ei mikään olisi houkuttanut jotain kirjaa kirjoittamaan , ja jos Ossilla ei olisi ollut hinkua kirjan kirjoittamiseen niin silloin Ossi olisi tuota pikaa työllistynyt johonkin niistä noin 400 000 palkkatyöpaikasta joita ei ole eikä tule.

      Syy Ossin mahdollisesti moitittavaan käytökseen voi myöskin ainakin osin olla maassamme meneillään olevassa islamisaatiossa.

      Kuten tunnettua Islam on mailman uskonnoista silmääpalvovin., Siis päivällä islamin uskoinen huutaa kadulla suu vaahdossa yhdessä muitten Islamin-uskoisten kanssa että kuolema USAlle, mutta illalla kotonaan hän aivan kuten kaikki muutkin sen seudun Islamilaiset, katsoo USAlaisia elokuvia ja TV-sarjoja satelliitista tai videoilta, ja juo Coca Colaa itsetehdyllä pontikalla maustettuna.

      Niinpä Ossi ei käsittänyt että ei pidä sanoa mistään mitä todellisuudessa ajattelee vaan pitää olla olevinaan sitä mieltä mitä kaikki muutkin ovat mieltä olevinaan.

      • Vääränlaiset_ulostulot

        Kyse on jossain määrin myös siitä että ns. "vääränlaiset" kontrolloimattomat ihmiset eivät saa tehdä julkisia ulostuloja ellei niitä ole kepu-kokussa alunperin hyväksytetty


    • Työttömät_hirtetään

      Tämä työttömiä syyllistävä lehtikirjoittelu on tilattua. Haastateltavat on huolella valittu, jotta saadaan luotua kuva, että kaikki työttömät on luusereita, jotka vain nostavat isoja tukia. Kohta nähdään Lindström telkkarissa, jossa hän kertoo hallituksen uusista toimista työttömien suhteen. Uudistukset alkavat heti tai vuoden alusta. Katsokaapa vaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe