Pettäjän kanssa

Xxwww

Suhteessa. Tiennyt jo jonkin aikaa. Koskaan en tiedä, milloin valehtelee. Millaista elämä on uskottomuuden jälkeen.? Tätä täyttä helvettiäkö?

16

315

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anteeksivoiantaa

      Sitä se tulee olemaan. Myös aikanaan kun kumppani jäi kiinni pettämisestä en vieläkään kaikkia usko. En toki sitä kerro kumppanille mutta paskalta tuntunut vuosia. Anteeksi toki annoin ja mahdollisuuden korjata erheensä. Mutta tulee vaivaamaan varmaan kauankin . Se että oliko se oikein tai ei en kuitenkaan ole katunut. Koska uutta aihetta ei ole antanut. Toki pettäjä elämä muuttui täysin. Minähän ne ehdot laitoin. Sillä päästiin eteenpäin. Mutta kaikkea sen kertomaa en usko siis edelleenkään. Mutta itse ne on päätettävä puhuuko totta. Mutta voimia sulle jos alussa olette. Se vie vielä vuosia ennenkuin kykenet anteeksi antamaan ja hyväksymään. Kova tie on sen myönnän. Mutta te sen hoidatte yhdessä. Kuten mekin.

      • petettyjätetty

        Moni nainen kertoo olevansa noin vahva, laittaneensa rajat ja ehdot. Monesti vaan on, ettei sillä pettäjällä ole mitään intressiä entiseen, vaikka sitä yhteistä olisi yli 20 vuotta. Mitä silloin tehdä ylpeydellä a naisen kunnialla, kun se olisi vain oma valheellinen kuvitus muille? Silläkö jaksaa jatkaa, ylpeyden voimalla. Pettäjät ei pärjää, mutta ei ne myöskään ikinä sitä myönnä ainakaan petetylle ja jätetylle. Parasta oli, että petetysyä päästiin eroon. Kova on tie jätetyille.

        Oli onnekas arvelen.


      • Uskonjaluulenkin
        petettyjätetty kirjoitti:

        Moni nainen kertoo olevansa noin vahva, laittaneensa rajat ja ehdot. Monesti vaan on, ettei sillä pettäjällä ole mitään intressiä entiseen, vaikka sitä yhteistä olisi yli 20 vuotta. Mitä silloin tehdä ylpeydellä a naisen kunnialla, kun se olisi vain oma valheellinen kuvitus muille? Silläkö jaksaa jatkaa, ylpeyden voimalla. Pettäjät ei pärjää, mutta ei ne myöskään ikinä sitä myönnä ainakaan petetylle ja jätetylle. Parasta oli, että petetysyä päästiin eroon. Kova on tie jätetyille.

        Oli onnekas arvelen.

        Jaa että yhdestä ainoasta virheestä pihalle? Et ole elämässäsi kovinkaan paljon pettämistä kokea tai nähdä? Miten voit arvostelua tehdä jonkun päätöksestä elämässään? Kyllä se miten pettäminen tulee ilmi ja kenen toimesta on se avain sana. Sinun kanssa kohdalla oli alunperin pettäjä kiero. On niitä muitakin selvinneitä. Ja vaikkei kaikki olisi hyvin tekevät parhaansa. Et voi omaa kokemusta muille suositella ethän? Koska voit olla se syy jopa pettämiseen. Kunnialla tekee paljonkin. Minun kunniaa ei kukaan loukkaa. Kyllä minusta taas kannattaa katsoa kaikki kortit jos muut asiat kunnossa. Et voi arvostella toisten päätöksiä oman kokemuksen takia etkä tuomita. Se oli sun kokemus asiasta ei tuon toisen. Ja ymmärsin että ovat yhdessä. Ja ainoa joka hukassa luottaminen no se taas mihin ei voi luottaa on niiden asia. Kunnian perään kyselet petetyn kunniako sinusta on se tärkein? Olet pintaliitäjä.


    • vaimojuokseemiesistuu

      Sehän riippuu sinusta minkälaiseksi elämäsi teet. Itse valitsin jäädä liittoon, koska menettäisin lapset varmasti erossa. Valehtelee tuo menemisiä vieläkin ja aina vain se tuntuu pahalta, mutta siihen tottuu. Pakko tottua.
      Onneksi minulla on lapsiin hyvät välit, se tasapainottaa ja antaa jaksamista. Olen kiitollinen heidän olemassaolostaan vaikka en enää jaksa olla niin hyvä vanhempi kuin aiemmin.

    • Justiinamä

      En kattelis tollasta touhuu.

      • miksi-uhraisin-itseni

        En minäkään. Itseään satuttaa vaan.
        Pettäjä valitsee ja vastaa itse.
        Ei siinä ole muilla mitään.
        Pois vaan pask*t tieltä. Maailmassa on paljon hyvääkin.


    • Kukaleikkiisenkestää

      Aikanaan kun puolisoni jäi kiinni pettämisestä ja se mitä kertoi syyt siihen oli kova paikka kuulla. Piti itsekin muuttaa elämää. Se että mitä siitä seurasi. Kiusaamista ja painostamista. Kun näytin viestit miehelle kun "joku" yrittää minua saada ymmärtämään että ero on otettava. Eli joku tiesi siitä. Ensin raivona oli viemässä tutkintaan. Mutta yhden viestin jälkeen teki stopin eikä halunnutkaan. Kun viimein älysin kenestä kyse niin ymmärsin ettei halua viedä tutkintaan. Olihan se upeaa. Mies kävi sitä naimassa ja kakkonen epätoivoisena yritti saada mut uskomaan erota pitää. Aikani miettien päätin etten eroa ja tyydyn elämään narsistin kanssa. Kun näki ettemme eroa riitaantuivat täysin ja suhde loppui. Kun sai pelkästään viesteillä takaisin samat mitä mulle laittoi. No mistä tiesin loppuneen kun miehen ylityöt ja kotoa poissaolot loppuivat lähes täysin. Ei ajallisesti enään voinut käyttää naimisen sen tykönä. No nyt saan kaikkien kakkosten syytökset kun olen "tyhmä" katsokaapa kun nyt mulla oikeus nauttia. Eikä erota. Eikö ole ärsyttävää kun me molemmat tiedetään toistemme nautinnot mutta muut edut pidämme. Hyöty on iso. Joten kun mietit syitä miksi mies ei eroa ota niin meidän syy on puhtaasti se muu syy. Oppii sitä itsekin kun opettelee. Eli minäkin pettäjän kanssaan elän ja hyvin. Ei mielestäni ongelmia ole. Kun uusi kohde kyseessä näkee ajankäytössä ja ylitöissä. Eikä se muuten salaa olevansa varattu.

      • viidenkympinvillitys

        Tiedän tasan tarkkaan, mistä kirjoitat, koska olen kokenut lähes samanlaisen tilanteen. En minäkään koskaan ymmärtänyt, että kakkonen leikki, ettei tiennyt hänen olevan varattu, ihan tarkkaan tiesi, koska heillä oli vain sovittu seksisuhde. Ehkäpä kakkosen roolissa ei voi olla, jos ei sumuta ja valehtele itselleenkin, muuten en voi tuollaista pelleilyä ymmärtää. Kaiken huippu oli se, että kakkonen tuli minun päälleni, eikä tajunnut, että hän oli vain yksi monista, itse asiassa yksi kolmesta muusta toisesta naisesta. Yhtä hyvin hän siis olisi voinut haukkua kaikkia niitä muita kanssasisariaan, mutta kävi vain petetyn päälle. Hän siis myös käyttäytyi tavalla, joka sai meidät pohtimaan viranomaisen puuttumista asiaan, mutta johon ei kuitenkaan päädytty. Yksi toinen näistä kolmesta tuli ja sylki minun päälleni, järkytyin, että miksi ihmeessä. Ilmeisesti minä olin se suurin syyllinen, kun en eronnut omasta miehestäni. Kolmas osasi käyttäytyä sen verran, että tuli myöskin kotimme luo hiippailemaan, mutta kun huomasi, että olen yhtä nuori kuin hänkin ja ihan mukiinmenevännäköinenkin, niin ymmärsi ja viisaasti poistui takavasemmalle. Niin muuten nämä kiusaajanaiset olivat molemmat minua liki kymmenen vuotta vanhempia eli ikä ja viisaus ei siis ehkä kulje käsikädessä ainakaan näissä asioissa.

        Kun olimme yhdessä päättäneet jatkaa ja korjata parisuhdettamme kulkien sen kivisen ja haastavan tien, niin emme kuitenkaan voineet omalla paikkakunnallamme olla julkisesti yhdessä. Jaksoimme selvitä niistäkin kaikista häirikkösoitoista, jos olimme erehtyneet jossakin yhdessä käväisemään. Ratkaisumme oli lähteä naapurikaupunkiin viettämään aikaa, jotta saimme olla rauhassa, koska siellä pystyimme julkisesti yhdessä kulkemaan. Ne olivat yhteisiä pakomatkoja, joiden avulla pystyimme hoitamaan suhdettamme ilman ulkopuolisia härkkijöitä. Tuota kesti aikansa, jonka jälkeen elämä palasi omiin hyviin uomiinsa.

        Opimme tästä kaikenlaista, itsestämme ja toisistamme. Huomasimme myös, että yhdessä toinen toistamme tukien olemme vahvoja, eikä pitkää parisuhdetta kannata satunnaisen himon vuoksi heittää roskiin, koska se himo ei kauaa lopulta kestä. Kaikkein huiminta on, että noilla pakoreissuillamme hurahdimme toisiimme uudelleen ja en voi ymmärtää, mutta saimme kokea uudelleen sen toisiimme rakastumisen ja hupsuttelun ajan. Sitäkin kesti oma aikansa, jonka jälkeen oli tarjolla vankempaa yhteenkuuluvuutta kuin pelkkää himoa.


    • makujaelämään

      Minäkin petin mutta ei koskaan ollut mitään puhetta kummankaan perhe tai parisuhde asioista, ne jätettiin pois ja harrastettiin vain eritteidenvaihtoa.

    • Katonytsäkin

      Ärsyttävä lukea tuon yhden ja saman ihmisen kommentteja monella eri nimimerkillä! Kommentoi jopa omia edellisiä kommenttejansa eri nimimerkillä. Yksi niistä on tuo kakkonenjonkatiedän. Aina samat jutut ja samat paska mielipiteet. Sairas olet. Sinut tunnistaa tuosta kirjoitustyylistäsi.

      • Salasuhteentiedänkin

        Eli tuomitset ihmisen jota on petetty. Ärsyttää lukea ja vielä esiintyy useassa kirjoituksessa. Kuka tälläiseen ryhtyy on se syy ärsyyntymiseen. Pettäminen on aina tuomittavaa ja väärin. Kuka kykenee anteeksi antamaan ja jatkamaan ei se sinun pitäisi vaikuttaa. Jos ärsyttää lukea jonkun kokemus juttuja laita kiinni palsta. Syyttelyllä saat kuvan olevasi yksi osallinen joka on ollut mukana pettämisessä. Ja kuvioissa mukana tietäen. Pahanolon saa pois vain kun rehellisesti kohtelet toisia. Turhaan syyllistät jonkun kokemusta. Pettäjä on se joka kykenee tekemään kaiken. Se miten itse siihen suhtaudut on se sinun käsiteltävä. Et voi sairaaksi toista haukkua sen perusteella mitä se on kokenut. Puhuuko se rehellisesti omasta kokemuksesta emme tiedä. Mutta nämä pettämiset eivät ole hyviä juttuja alkuunkaan. Katkeria löytyy varmaan molemmista niin kakkosista kuin ykkösistä. Se miten itse käyttäydytään tai tuomitset toiset ihmiset kertoo sinusta paljon . Onko ihminen sairas jos sitä on petetty ja epäilee? Minusta ei koska se loogista. Se miten kykenee asian käsittelemään mielessään on tärkein samoin mitä pettäjä tekee jatkossa. Mutta älä viitsi haukkua toisia sairaaksi kun sinun pitäisi peiliin katsoa.


    • yksityistäminen123

      Pettäjän kanssa touhusta ei tule mitään.
      Mitä nopeammin lopetat suhteen niin sitä varmemmin pääset sellaiseen suhteeseen jossa ei tarvitse jatkuvasti epäillä toista ja toisen sanomisia. Luottamus kun kerran menee kunnolla niin se ei tule takaisin. Itse kärsin tälläisessä suhteessa tyhmyyttäni ja sinisilmäisyyttäni monta vuotta. Näki jo alusta asti näin jälkiviisaana sanottuna, mutta ei sitä halunnut uskoa kun oli niin toisen pauloissa. Jatkuvasti tuli ihmeellisiä juttuja ja toinen kuittasi kaiken vain "olen niin yksityinen, en kerro". Eron jälkeen hyppäsi heti uuden matkaan, ja kappas petti tätä jo parin kuukuden seurustelun jälkeen. Pettäjä ja valehtelija se "ihminen" oli. Valehteli alusta asti asiat ja peitteli. Mutta ei siinä, tee kuten haluat, toivon vain ettet joudu samaan helvettiin kovin pitkäksi aikaa missä itse olin. Nyt alkaa olemaan miltein normaalia oleminen, vaikka välillä se "ihminen" kiusaa minua minun mielessäni, kierrätän niitä sen valheita jotka uskoin. Onneksi se kierrättäminen on alkanut vähenemään, mutta traumat se "ihminen" jätti, tuskin pystyn luottamaan enään naisiin kovinkaan hyvin pitkään aikaan. Pienikin valehtelu tai yhteisten asioiden yksityistäminen pistää vihaksi nykyään.

      • yksityistäminen123

        Jatkoa edelliseen: Seksikin muuttui kuvotukseksi jossain välin, alitajuisesti tiesin tämän "ihmisen" toimet. Nykyään vain kuvottaa tämä "ihminen", toivottavasti ei tarvitse nähdä sen hyväksikäyttäjän naamaa ikinä missään.


    • Kaverinelämäsekaisin

      Nämä on kyllä säälittäviä kertomuksia. Minunkin kumppanilla on naisia kavereita jopa sinkkuja eronneita ym. Yhteyksiä se pitää ja kahvilla käy. Mutta jos nuo naiset kaverit tietäisi että kumppani kertoo kaiken sen ikävän jutun esim. Miten ero tapahtui ym. Suuttuisi varmaan kovastikin. Mutta juuri tällä luotan kumppanini puhtaaseen kaveri suhteeseen. Jos niillä olisi muusta kyse tietää kumppani että kertoisin kaikille mitä tuo nainen on hommannut elämässään eikä ne kivoja asioita ole. Ja uskon ettei ottaisi naista jolla ongelmia ollut suhteissaan. Ei kumppanin omat läheisetkään hyväksyisi naista joka "kaverina esiintyen aiheutti eron meille. Tiedän että suuttuisi tuo nais kaveri kun kumppani kertoo sen elämästä mitä sille kertonut ym. Kuppanille on kerrottava kyllä rehellisesti jotta naiset kavereita voi varatulla olla ja mitä niiden kanssa touhuaa. Sillähän käsitän ettei salasuhdetta ole kun kertoo ne ikävärkin asiat mitä on kohdannut. Toki ne puhuu ja paljon mutta pitää ymmärtää että sen on pakko kertoa minulle jotta pystyn luottamaan siihen. Eikä niitä kertoisi jos olisi muu mielessä. Eikö se näin ole? Pettämistä on paljon nykyään ja ongelmia ihmisillä suhteissaan. Mutta nyt pitää ymmärtää naiskaverien että varatun on kerrottava rehellisesti mitä tuo kaveruus on ja miksi. Tiedän että nyt kaikki naiset kaverit suuttuu varatuille kun kertovat kaikki kumppanilleen. Näin se vain toimii. Ja se on hyväksyttävä. Toki kuuntelen herkällä korvalla kun on ongelmia noinkin paljon. Ja sen ystävät kadonneet. Joten pitää yhteyttä vanhoihin ystäviin kun ystävät aikalailla vähentyneet ruman eron jälkeen. Kertoi se kylläkin kertoneensa että on minulle kertonut kaiken. Ja tiedän hänestä kaiken. Mutta luotan miehen kertomiseen enkä turhaan syytä toista jostain salasuhteesta. Mutta se pitää ymmärtää että kertoo sinusta kaiken juuri sen takia että voin luottaa.

    • Katonytsäkin

      Ihan sekopää tämä kirjoittelija!!

    • Xxxxxx6

      Olisin halunnut vaihtaa ketjua, kun tää vakikirjoittelusakki taas aloitti, mutta jatkan tästä aiheesta siitä huolimatta, mihin jutut on jääneet.
      Mä oon aina rakastanu mun miestä. Aina oon itse löytänyt lohdun joltain toiselta mieheltä fyysisesti, kun omani on pettänyt ja jättänyt. Kukapa ei seksiä haluaisi. Se on ollut helppoa, mutta ei luo itselle mitään turvaa ja tuo ajatuksen, että silloin käytän muita hyväkseni. Kukin tekee hädässään mitä nyt tekeekään. Muiden naisten miehiin en ole sormenpäälläkään koskenut. Selän takana paneskelu on vastenmielistä vihoviimeistä, mitä toiselle voi tehdä. Kuvittelisin, että jos oma puoliso alkaisi puhua totta, ei pettäisi yöjalassa eikä netissä, suhteen voisi rakentaa rippeistä uudestaan. Kukaan ei ole naivi toisen pahuudelle ja pettämiselle, mutta. Kumpi on pahempaa, vanha puoliso, jonka tietää pahaksi ja mihin se pystyy vaiko uusi, jonka tempuista, seläntakana puuhasteluista ja pahuudesta ei tiedä vielä yhtään mitään?
      Toivoisin, että rikottu sydän voisi rakastaa ketä vain, mutta kuitenkin totuudessa rakastaa vain yhtä, joka kaiken on särkenyt ja petturuudellaan rikkonut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      36
      1476
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1235
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      7
      1233
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      2
      1208
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe