22.10.17 Taas uusi hyökkäys työttömiä vastaan

korvassavettäkö

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005418524.html

Ilta-sanovat asialla taas tietenkin, sehän on erikoistunut näihin työttömien mustamaalaus tarinoihin. Tällä kertaa oikein miljardööri siellä lehden palstoilla antaa ymmärtää että kaikki työttömät ovat hänen kokemansa mukaan työttömiä koska ovat tuurijuoppoja tai sitten eivät sitä ole mutta teeskentelevät olevansa jotta eivät töihin tulisi valittua.

Mutt'ku laissa työttömyysturvasta selvästi seisoo että jos työnhakija omalla menettelyllään pyrkii aiheuttamaan että ei töihin tulisi valittua, hänen katsotaan kieltäytyneen töistä ja karenssit paukkuu. Se että sitten pahimmassa tapauksessa menettää 40% tuloistaan jopa 5 vuodeksi on aika ankara rangaistus varsinkin kun huomioi että pelkkä oletus että nyt se prkle yritti minuun niin vaikuttaa etten häntä palkkaisi riittää tuohon tuomioon.

Siis outoa on että miljunääri Wihuri, jolle miljunääriydestään huolimatta esim lapsilisät lienevät kelvanneet. ei moista rohkeutta ja riskillä eloa hakijan käytöksessä osannut arvostaa.

Oikeusvaltioissa on ensinnäkin se periaate että mistä hyvänsä syytetty on oletusarvoisesti syytön kunnes syylliseksi todistetaan. - ei päde Suomessa työttömiin, sensijaaan patee Suomessakin moninkertaisiin murhaajiin ja joukkoraiskaajiin.

myös oikeusvaltiossa on se yleisperiaate että jos jossakin laissa jotakin rangaistavaksi säädetään, niin laista käy jokseenkin yksiselitteisesti ilmi mikä sen perusteella on rangaistavaa. - vaan ei päde Suomessa työttömiin. Työttömyysturvalaissa määritellään yksi jos toinen asia kovilla sanktioilla rangaistavaksi mutta mitä'än selitystä esim sille mitä on omalla toiminnallaan vaikuttamien ei siinä laissa anneta.

Toki voi järkeillä että jos kaivat korvastasi työhönotto haastattelun aikana oikein ison vaikkumöntin ja pyyhit sen möntin sormestasi sitten sen haastattelijan solmioon tai työhuoneen verhoihin siinä työhönotto haastattelun aikana, niin se 100% varmuudella on sitä vaikuttamista ettei töihin tulisi valittua, mutta mikä muu sitä on? - ja vastaushan on että mikä hyvänsä muu, minkä joku kalevismia sairastava työhönotto haastattelija sellaiseksi haluaa käsittää.

Niinpä jokainen työhönotto haasttattellu on karenssi-idols. Koskaan ei voi tietää napsahtaako karenssi vaikka vain siksi että istuskelit paino hiukka vasemmalla kankulla kun äärioikeistolainen haastattelija haluasi että kaikki istuvat paino hiukka oikealla kankulla haastattelun aikana. Ja niinpä hän sinut narauttaa että yritti se prkle vaikuttaaa ja kun työnantajan sana on työttömän sanaa vastaan niin työnantajan sana on aina se joka pätee.

9

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PieniPiruVasempaan

      On hienoa, että taistelet rehellisyyden puolesta ja valheita vastaan.
      Hiukan hämää kuitenkin se, että valehtelet sekä jutun sisällöstä.

      Haastateltu henkilö kertoi asian, joka hänelle on sattunut. Hän ei antanut ymmärtää, että kaikki työttömät olisivat lusmuja.

      Taidat itse olla niitä ihmisiä, jotka hyökkäävät toisia vastaan.

      Niin kauan kuin Suomessa on sananvapaus, sinä et sille mitään voi. Samalla sananvapaudella sinäkin juttusi kirjoitat.

      • Toiset_tasa-arvoisempia

        Niin, sitä sananvapautta voi kokeilla vaikka ottamalla minkä tahansa näistä työttömiä vastaan suunnatusta vihakirjoituksista ja laittamalla "työtön"-sanan tilalle vaikka sanan "somali" tai "turvapaikanhakija" ja julkaisemalla lopputuloksen lehdessä.

        On niitä vähemmistöjä, jotka ovat erityissuojeluksessa ja sitten niitä, joiden lyömisen katsotaan olevan sallittua tai jopa suotavaa.


    • eläookatkera

      jotenki sain kuvan,ettet ainakaa positiivisella asenteella ole töitä hakemassa?töitätöitä tehdää et leipää syödää.sillee mene ja elä oo katkera.!!!!!

      • Asenne_ratkaisee_

        Sinä et ole tainnut olla koulussa äidinkielentunnilla kovinkaan positiivsella asenteella.


      • tässäyrittäjilleehdot

        Työtä tehdään niillä saavutuksilla jotka ammattiliitot on saaneet sovituksi meille työntekijöille. Niitä ei sovi lähteä kiertämään KEPUlikonstein tai porsaanreikiä etsimällä, kuten porvariorjuuttajilla on nykyaikana tullut tavaksi. Työstä kuuluu maksaa asianmukainen korvaus, eli palkka, työsopimuksella, ja ammattiliitot on meille alakohtaisesti minimiehdot taanneet, jolla tulee toimeen Suomessa tällä hintatasolla, jotenkin.

        Jos ei tämmöistä työtä ole saatavilla, niin sitä varten on rajattomalla ajalla työttömyysturva, kunnes tämmöistä työtä löytyy - tai sitä osoitetaan ja tulee valituksi. Sitä ennen on oikeus rajattomalla ajalla työttömyysturvaan, sekä oikeus hakea palkkatyötä, johon palkataan työsopimuksella ja vähintään alakohtaisen työehtosopimuksen minimipalkalla.


    • fnjdnsfjdsnfs

      Voidaanko myös yleistää työttömien uhriutuminen kuinka kaikki on mukamas heitä vastaan ja maailma on epäreilu paikka ja itse ei tarvi ottaa vastuuta elämästä vaan se on kaikkien muiden syytä ja mitä kaikkee keksiikään???

    • AhneusTalousUskontoa

      Työtön on ahneuden edestä annettu, työttömyys köyhyys ristille naulittu.
      Perinteinen uhraaminen sii jatkuu....

      • AhneusTalkoot

        tee työtä hiki päässä, niin rikas voi hyvin ja saa edun.


    • valtion.tuet.rikkaille

      Työtön, joka ei suostu orjaksi, on tietenkin rikollinen, jos maan lait tukevat orjuutta kuten Nyky-Suomessa.

      Sen sijaan orjakauppias ja sillä rikastuva on kunnon ihminen ja veronmaksaja, jolle täytyy saada lisää fyffeä. Ellei muuten, niin orjien selkänahkoja myymällä.

      AAW on ainoastaan kerran jäänyt kiinni veropetoksesta, puolesta miljoonasta markasta piti hänen maksaa ruhtinaalliset 26600 sakkoja. Tuomio lievennettiin ehdolliseksi.

      Mitenkähän paljon Wihuri-konserni on saanut yritystukia, niitä kun veronmaksajat niin mielellään maksavat toisin kuin toimeentulotukea köyhimmille.

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomi-jakaa-tehottomia-yritystukia-miljardeittain-viela-pitkaan/5aWJ4W2q

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe