Korttipakka Paasto

NälkäOn

Söin 2 karjalanpiirakkaa, sipulia, porkkanan, uunissa piirakkaan sulanutta juustoa, jäävuorisalaattia vähän ja siinä oli 2 pihviäkin, sellaisia kotletteja, 6 yhdessä rasiassa.

Eli joo. Tarkoitus paastota 52h. Mulle on vaikeaa paastota kolmea tuntiakaan. Olen lihava, isomahainen ruokaa aidosti rakastava seksikäs herkkusuu. Minulla on tiedossa mistä saa ostettua herkkuja ja osaan salaisuudet säilyttää, olen oppinut tekemään itse todella hyvää kermaa sisältävää makeaa herkkua, jora syödessä mielihyvä nousee sellaiseksi että hiukset nousee päässä pystyyn.

En kerro kellekään miten sen valmistus tapahtuu ja ainekset salaan. Parempaa on kuin kermaleivos konditoriassa, näin voin sanoa kokemusta omaavana. Kun teen itse niin saan tuoreempaa, halvempaa, maukkaampaa, en valmista rahat pois periaatetta seuraten vaan vaativaa laatua seuraten aina paremman makuiseen kermaleivokseen pyrkien tai kermakakkuun.

Paasto alkoi klo 14.00. Hyvin maistuisi litra jäätelöä mutta suupielet alassuin tyyydyn lämpimään kahviin maitotilkalla ilman sokeria.

16

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ureuyw

      Kolmen tunnin paasto olisi hyvä pitää, joten yritä sinnitellä vielä puolisen tuntia.

    • NälkäOn

      Laskit väärin. Viestisi lähetyshetkellä oli vasta toinen tunti lähestymässä, ahdistaa ja itkemään alkamiseen ei ole isompaa estettä. Kohta olen paastonnut 4h. Tuntuu pidemmältä ajalta. Suupielet alassuin joudun olemaan. Mielesäni on kuva kermakakusta jonka ympärille koottu useitakin kermaleivoksia. Mikä on kauniimpi kuin kermaleivos? Mikä maistuu paremmin minun suussani mitä tuorein kermaleivos ? Ylihuomenna klo 18 on hetkeni jolloin pää täristen päättyy tuskani ja saan suuni täyteen herkkuja. Aika matelee. Sekunnit kuluvat hitaasti.

      Syödessä mielihyvä nousee sellaiseksi että aika kuin kiitää. Nyt on vaan leikittävä että on hauskaa eikä ole nälkä. Periksi en anna vaikkakin itkemään alkaisin.Itkun jälkeen jaksaa taasen.

    • Apppppp

      Söin hetki sitten. Oli vaikeaa paastota. Nyt on hyvä maata paikoillaan kun ei nälkä kiusaa. Joo, meni näin nyt etten kyennyt öh höh paastota 52h. Oli sekin päähänpisto. Mutta tällaista se on kun asunnossa on herkkuja herkkusuun maistella. Pitää joskus kokeilla kun kaapit herkuista tyhjät. Tyhjästä on huono nyhjästä.

    • Appppppp

      Olen nyt ollut syömättä eilisestä n. klo 19.40 asti. Kokeilen 24h paastoa. Eli n. 7h jäljellä. Oon juonut nyt enemmän niin homma hoituu jotensakin iisimmin. Laitan kommenttia myöhemmin miten meni. Sellaista fiilinkiä olisi nyt että teen tän tehtävän mutta katsellaan illemmalla.

    • veijotietäämiten

      Pelleilyllä ei pitkälle pötkitä. Ei ole mitään syytä olla nälissään jos haluaa ja on tarvetta laihduttaa.

      • Appppppp

        Pitääkin katsoa paino klo 17.40 painoa en nyt ole kytännyt aikoihin mutta päivän paastolla voin lauhtua kilon kaksi. 105,2 kg on puntari näyttönyt n. viikko sitten, joten jos punmitus jää sen alle niin htvä jakso ollut. Jos ei niin sitten jää laihduttajalle parannusvaraa. 9h tavoiteaikaan laskun mukaan.


    • Appppp

      Ei onnistunut. Hieman klo 13 jälkeen söin, edistymistä kuitenkin viime yritykseen.

    • Appppppp

      Nyt kolmas yritys lähti eilen klo 18.40! Valvoin siinä sitten jonnekin päälle 20 kun alkoi liian hyvältä ajatus pahnassa röhnötys. Nukahdin kai nopeasti. Ei muistikuvaa iltarukouksesta.Univelat taisi tullakin kuitattua. Eka laskin että nukuin lähes 12h, sitten tuumin että lähes 11h, sitten selvisi että 12h. Tästä ajanmäärityksen muutoksesta en ollut kartanossa 1h aikaistettu vaikka viikolla tai toissaviiikolla kuulin aiheesta.


      Eli 17.40 yle tekstitv ahan mukaan onnistuisin nyt lopulta 24h haasteessa paastota.Pistän myöhemmin kommenttia miten sujuu tai sujui. Nyt kun unessa sa paastottua lähes 12h niin se lisää itsetuntoa että tässä ollaan kohta oltukin 24h paastolla kun muut ei siihen pysty niin minä pää pystyssä , leuka kuin jumiin jääneenä koholla, lähestyn omasa ylivoimaisuudessa itsekurin, kohti tavoiteaikaa.

      • Appppp

        Laitoin ranskikset uuniin äsken ja pian syön, joten tavoiteajasta jään jotain n.2,5h, mutta oli sitä tässäkin n. 21,5h. Ensi kerralla ehkä onnistuu 24h, nyt haluan syödä.


    • NälkäOn

      No niin, tässä on paasto alkanut taas, tavoite paastota 22h vähintään. Nimeksi paastolle annan "Raju Rajussa Paastossa"

      16.45 tulee huomenna 22h täytekakkuun. Puntarissa käyn painon selvityksessä. 107,1kg.

      Ei mikään mieluisa lukema. Herkuteltua on tullut liian kanssa.Palaan asiaan huomenna. Nyt nukuttaisi kivasti mutta nukun vasta klo 22.45 niin saa paastoa alkuun valvomalla.

    • Apppppp

      Paasto jatkunut tähän asti ! Vielä muutama tunti jäljellä enää. Nukuin melko pitkään ja ajatukset pysyneet poissa aika ok ruoasta.Kertaakaan ei ole tulkut sellaista fiilistä että nyt syön. Yleensähän tulee kiusaus syödä. Nyt kun asia tuli puheeksi niin aloin ajatella herkkujen herkkuja joita jääkaappi on pullollaan.Sinne on vaikea saada mahtumaan uusia herkkujen herkkuja enää mahtumaan.

      Ei, nyt mietin kermaleivoksia pian saan imeä ne suuhuni. Mutta paino oli tippunut 105, jotain kg. Laitan kommenttia jonkin ajan päästä

    • Apppppp

      Homma hoidettu! Paasto kesti 22h 26min. Loppu hyvin kaikki hyvin. Katsoin painon tuossa viime viestin jälkeen ja se oli 105,3kg neli lähes vuorokaudessa laihduin rajut 1,8kg! Aivan mahtava suoritus, onneksi olkoon minulle! Yllättävän hyvin meni kokonaisuudessaan. Tavoitekin ylittyi 26min. En tiedä miten päin tässä olisi, kaksoisleuat ovat koholla, sille en mitään voi.

      Koen olevani jotain sankarimaista. Voi miten on kehusanoja mielessä itseäni varten! No, syön tässä illallista , on kaikensorttista herkkua vielä muhimassa, hautumassa. Huokailen onnesta tänään en mene maha nälässä kituen pahnaan.

      Tänään tai huomenna voisi paaston taas vetästä. Pikkuhiljaa 24h paastottu päivä tulee eteen.Lähelle olen venynyt jo. Seuraava paastotavoite on 23h45min. Ilmoittelua tulee kun homma on alkanut!

    • Appppp

      No niin, karmea uutinen nyt! Paino noussut 107,3 kiloon! Eli olen 0,2kg lihavampi kuin paaston alussa 2.Marraskuuta klo 18.45 , nyt ärsyttää, pitäisikö raivota vai masentua?Vitutuskäyrä on korkealla.

      Paasto alkaa tai alkoi klo 12.29 today La 4.Marraskuu. Kyllä vituttaa ja kunnolla. 23h45min target eli 12.14 saa huomenna suun hymyyn ja makeaksi. Kyllä tässä tuli naposteltuakin mutta nyt suu säppiin kaikelta ruoalta ja lihotusjuomilta, rasvatonta maitoa on kenties max.Desi kahviin, jonka juon sokeritta.

    • KireätTunnelmatAppppppp

      Paasto jatkuu. Hieman vihaisa olo. Mutta se johtuu henkilösuhde kemioiden tökkimisestä kun yksityisasiani, veikkausvoittoni, veikkauksen palveluita tarjoavassa r-kioskissa myyjä kailotti julkiseen tietoon ja joku tuntematon asiakas kysyi ollaanko kavereita ja nauroi selkäni takana jumalattomannkuuloista nauruntapaista.

      Mutta ei tässä muuta. Paasto tekee minut kireäksi mutta mielesyäni voittosummaani ei tarvitse erikseen toitottaa , kuitista näen voittosummani. Lisäksi jos olisin mummo tai hidas eläkeukko niin olisin hyvä ryöstökohde, jota lähteä seuraamaan.

      • Appppp

        Aika tarkalleen 7h20min kestin kun söin. Klo 19.53 alkoi uusinta yritys. Eihän tämä hyvin mennyt mutta maha huusi vastalauseensa.


      • Appppppp
        Appppp kirjoitti:

        Aika tarkalleen 7h20min kestin kun söin. Klo 19.53 alkoi uusinta yritys. Eihän tämä hyvin mennyt mutta maha huusi vastalauseensa.

        Söin klo 00.45 syönti loppui.

        Nyt olen ollut syömättä siitä tähän asti. Aika varmaa lie että tulee syötyä ennen 23h45min täyttymistä. Suupielet ovat alaspäin.

        Paino kuitenkin laskenut vaikka yösyönti ei jättänyt nälkään vaan metwurstia tuli iso pala syötyä.105,8kg oli ennen 80min kävekylenkkiä. Nyt voi olla alempi. Toisaalta kaloritonta nestettä oon juonut aika paljon, kahvia pelkästään. Vettähän kahvi on, johon jauhoja lisätty.

        Mutta, jatketaanko harjoituksia? Jatkettavahan se on joo harjoituksia. Koitan tsemppi päällä olla tässä vielä edes 6h.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe