Nuori mies ei saanutr Rolexillaan arvostusta!

rolexturhake

https://www.mtv.fi/lifestyle/tyyli/artikkeli/parikymppinen-mies-kaytti-tuhansien-eurojen-arvoista-kelloa-kuukauden-ajan-arvaatko-seuraukset/6008224#gs.8mHRupE

Parikymppinen mies käytti tuhansien eurojen arvoista kelloa kuukauden ajan – arvaatko seuraukset?

Parikymppinen mies paljastaa, kuinka paljon kalliin kellon pitämien muutti hänen elämänkatsomustaan.

Business Insiderin toimittaja Dennis Green päätti testata, suhtautuvatko ihmiset häneen eri tavalla, jos hän pitää ranteessaan erittäin kallista kelloa. Mies hankki itselleen kuukaudeksi 5500 euron arvoisen Rolex Explorerin ja luuli, että kello tulisi muuttamaan hänen maailmansa totaalisesti.

– Huomasin katselevani kelloa koko ajan. En ajan takia, vaan koska halusin silmäillä kelloa yhä uudelleen, 24-vuotias Green kirjoittaa.

Mutta ensivaikutelma ei kuitenkaan merkinnyt kaikkea, ja pikkuhiljaa kello ei tuntunut enää yhtä ihanalta kuin aluksi. Kulkipa hän missä tahansa, mies ei voinut lakata ajattelemasta sitä tosiasiaa, että hänen ranteessaan oli tuhansien eurojen arvoinen laite.

– Syyllisyys oli välitön ja väistämätön, Green kertoo tunnelmistaan.

Kelloa ei kannata hankkia pelkän maineen vuoksi
Ennen kokeen alkua mies luuli, että hänen ystävänsä ja lähipiirinsä kiinnittäisivät välittömästi huomiota hänen uuteen asusteeseensa, mutta toisin kävi. Liki kukaan hänen ystävistään ei edes huomannut kelloa, ennen kuin hän mainitsi heille asiasta.

Mies ymmärsi, että kukaan tavallinen ihminen ei tiedä, minkä arvoinen kello on, ellet kerro siitä heille. Ihmisten huomion kiinnittäminen kelloon voi saada sinut kuitenkin näyttämään helposti ääliöltä.

– Pian ymmärsin, että ainoa syy siihen, miksi sinun tulisi ostaa kallis kello on se, että todella haluat sitä. Ei siksi, että yrittäisit tehdä vaikutusta muihin.

Green muistuttaa, että jos kulutat ison rahasumman itseesi, sen pitäisi tuottaa sinulle iloa. Kelloa ei kannata hankkia vain maineen vuoksi.

– Kun kiinnitin Rolexin ranteeseeni, luulin, että se tulisi muuttamaan maailmani. Se ei tehnyt sitä, mutta se muutti maailmankatsomukseni, Green tiivistää.

9

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matullekansrollet

      Olihan harvinaisen tyhmä juttu..

    • kannattikoKopioida

      Voihan artikkeli, todella typerä juttu ja "toimittaja". Itselle se kello pitääkin ostaa ja omistajan pitää olla todella tyhmä ja reppana jos uskottelee, että joku edullinen perus Rolex muuttaisi jotain jonkun elämässä elämässä.

      • rolexrikkaille

        Useimmat Rolexin ostajat ostavat Rolexin mahtaillakseen rahoillaan ja näyttääkseen rikkailta ja edustavilta. Rolex on tyypillinen rikkaan saiturin ja valkokaulusrikollisen merkki. Moni Rolex-mies uskottelee itselleen saavansa kauneimmat naiset ja mehevimmät diilit kaupallisessa elämässä Rolexin voimalla, mutt itse asiassa kuten artikkelikin osoittaa kukaan ei edes noteeraa jotain Rolexia ranteessa. Rolexin käyttäjälle jäävät vain syyllisyys ja itsensä tyhmäksi tunteminen. Rolexin käyttäjä on joko epärehellinen yrittäjä, pörssikeinottelija tai läpensä mätä valehteleva poliitikko.


      • KateusPitääAnsaita
        rolexrikkaille kirjoitti:

        Useimmat Rolexin ostajat ostavat Rolexin mahtaillakseen rahoillaan ja näyttääkseen rikkailta ja edustavilta. Rolex on tyypillinen rikkaan saiturin ja valkokaulusrikollisen merkki. Moni Rolex-mies uskottelee itselleen saavansa kauneimmat naiset ja mehevimmät diilit kaupallisessa elämässä Rolexin voimalla, mutt itse asiassa kuten artikkelikin osoittaa kukaan ei edes noteeraa jotain Rolexia ranteessa. Rolexin käyttäjälle jäävät vain syyllisyys ja itsensä tyhmäksi tunteminen. Rolexin käyttäjä on joko epärehellinen yrittäjä, pörssikeinottelija tai läpensä mätä valehteleva poliitikko.

        Et taida tuntea henkilökohtaisesti yhtään Rolexia omistajaa?
        Kateus vääristää maailman kuvaasi .


    • Kelloistakaikentietävä

      Eihän Herran jestas kelloa huomion takia osteta. Itselläni on tällä hetkellä n. 30 laatukelloa. Käytän lähes päivittäin Rolex Submarineria. Enkö siksi että joku sen näkisi, vaan siksi että itse pidän siitä.

      • liianpukukello

        Rolex Submariner on mielestäni liikaa pukukello ja liian silmäänpistävä varsinkin miehellä, jonka muu olemus ei oikeasti tee sille kellolle oikeutusta. Se on ihan ok Conneryn James Bondin ranteessa valkokankaalla, mutta silloin vaatetuskin on smokki ja ympäristö yleensä kasino tai hienompi juhlallisuus jossain rikkaiden tapaamisessa. Rolex jonkun Nissanilla ajavan rakennusmiehen ranteessa on huijausta.


      • MiksiOletNoloPoika

        Hanki elämä.


      • SpringDrive

        Minulla on ollut ranteessani kohta vuoden verran 6300€ maksanut kello, jota ei ole huomannut kukaan, ei edes vaimo. Tyttärentytär, 3v, on ainoa joka on huomannut että kellossa on jotain omituista, ylimääräinen viisari, En tiedä tarkoittiko GMT tuntiviisaria vai käyntivaran osoitinta, mutta tarkkasilmäinen likka joka tapauksessa.

        Hyvin on siis mennyt, hyvä mieli itsellä, ei pahaa mieltä toisilla.


    • Aapo2

      Toimittaja on kääntänyt ulkomaisen artikkelin ilman mitään omaa ajatusta. Sai helpolla jutun maikkarin sivulle.

      Samaan tulokseen on päätynyt jokainen vähänkin kalliimman kellon omistaja. Itselläni on Submariner ja kolmessa vuodessa sitä on kommentoinut tasan kaksi henkilöä, molemmat miehiä. Toinen omisti myös rollen ja toinen suunnitteli sen hankkimista. Jos kellon huomanneista viidesosa kommentoi jotain, niin kellon on huomannut ainoastaan kymmenen ihmistä. Jos näin on maailman kuuluisimman kellomerkin tunnetuimman mallin kohdalla, niin miten asiat mahtavatkaan olla tuntemattomimpien arvokellojen kohdalla?

      Naiset eivät tiedä kelloista senkään vertaa. Yleensä he ovat kiinnostuneita muotitalojen merkkiä kantavista koristeellisista kiinalaisista digikelloista.

      Siinä olen samaa mieltä että jos kellon kantaja koko ajan miettii kellon hintaa, niin kello on omistajalleen liian kallis. Muutamalla satasella saa jo ihan hyviä mekaanisia kelloja eikä niitä tarvitse yhtään hävetä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe