Naiset katoavat takavasemmalle

Enymmärränaisia

Ravintoloissa kontaktia naisiin ottaessani olen huomannut että, juttelu kiinnostavan tuntuisen naisen kanssa alkaa mukavasti ja molemmat puhuvat rennosti niitä näitä, minä kuitenkin puheliaampana ja enemmän kysellen. Nainen tuntuu usein miellyttävältä ja normaalilta naisihmiseltä. Hetken kuluttua naiselle tulee kuitenkin suuri tarve lähteä naisystävänsä kanssa pois tilanteesta ja minä jään yksin paikalle ihmettelemään. Tämä sama toistuu joskus monta kertaa illassa ja illasta toiseen. Miksi naiset käyvät ravintoloissa, jos he eivät ole kiinnostuneita tutustumaan miehiin! Olen fiksu, pitkä ja katseenkestävä mies.

14

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suunnistaja--

      Kyse voi olla aika monestakin seikasta kiinni.

      1. Oletko jo heti keskustelun alussa liian tunkeileva tai liian flirttaileva ?
      2 Riippuu myös millaisia asioita kysyt esim liian henkilökohtaisia tai härskejä vitsejä ?
      3 Olemus kertoo hyvin paljon, eli oletko liian hiljainen tai liian jämäkkä ?
      4 Riippuu myös millaisia asioita kerrot itsestäsi ja miksi vietät juuri heidän kanssaan aikaa ravintolassa, sillä jos kerro tähän tyyliin, että " mulla tuli tossa ero akan kanssa ja päätin tästä lähteä hieman viiheelle, että jos löytyis jotain mukavaa seuraa" niin good bye..
      5 Ulkoinen olemus ja siistit vaatteet on plussaa, mutta jos on tapana laittaa vaikkapa puoli pulloa vahvaa partavettä joka pitää kärpäsetkin loitolla niin miten tulee käymään naisten kanssa.
      6 Menet keskustelemaan umpi tunnelissa aivan sekavia ja yrität puoliväkisin saada kumpaakin tanssimaan.
      7 Roikut heissä epätoivoisesti josta huomaa selvästi liikayrittämisen.
      8 Vedät jotain roolia mikä näkyy kilometrien päähän.

      Loppujen lopuksi kyse ei aina ole mistään kummoisista keskustelutaidoista jossa pitäisi löytää ne maagiset sanat. Ulkoinen olemus enemmän ratkaisee siten, että ei ole liian tunkeileva, mutta ei liian hiljainenkaa. Semmoinen perus sivistynyt keskustelutapa ja arvostus ihmisiä kohtaa sopivan neutraalilla olemuksella pääsee aika pitkälle. Neutraali ei tarkoita sitä, että olisi tylsä vaan tarkoittaa, että osaa tulkita ja lukea ihmisiä sekä tilanteita toimien niiden mukaan.Neutraalin vastakohta on taas yli-energisyys jossa joku oikein yrittämällä yrittää saada keinolla millä hyvänsä huomion saavuttaakseen päämäärän ja silloin, kun ei savuta sitä niin tappio tuntuu vielä suuremmalta.



      Itse neuvon sinua miettimään, että mikä on sinun tyylisi ilmaista itseäsi siitä miten keskustelet, mitkä ovat arvosi jne..
      Mene tilanteen mukaan, kuljen illan virran mukana ja pyri tunnistamaan näkemällä mahdollisuutesi lukien ihmisten kiinostus sinuun eri tilanteissa.

      • Enymmärränaisia

        Olin asiallinen ja fiksu sekä lähes selvä. Ongelma on naisissa, ei niinkään minussa .


      • Suunnistaja--

        Tuolla asenteella miettisin kyllä vielä kerran uudestaan ja varsinkin jos tämä on toistunut useamman naisen kohdalla niin kyllä se jotain kertoo.


      • todellavaikeeta

        Tiedän hyvin tuon tilanteen itsekin. Vastaavaa on kyllä käyny mullekin. En ole ollut ollenkaan flirttaileva vaan puhunut ihan faktatietoa ja ainakin ovat vastailleet. Mutta jossain vaiheessa vaan jättävät mut yksin. Sen jälkeen on kyllä todella outu olo kun ei olleenkaan odottanut mitään sellaista, kun mielestäni kuitenkin olivat ihan ystävällisiä.


      • todellavaikeeta
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Tiedän hyvin tuon tilanteen itsekin. Vastaavaa on kyllä käyny mullekin. En ole ollut ollenkaan flirttaileva vaan puhunut ihan faktatietoa ja ainakin ovat vastailleet. Mutta jossain vaiheessa vaan jättävät mut yksin. Sen jälkeen on kyllä todella outu olo kun ei olleenkaan odottanut mitään sellaista, kun mielestäni kuitenkin olivat ihan ystävällisiä.

        Eikö todellakaan nykynaiselle enää riitä, että mies on kiinnostunut itsensä kehittämisestä ja tuo osaamistaan tottakai esille tutustuessaan. Esimerkiksi kertoo osaamisestaan työssä, opiskelussa ja harrastuksissa.


    • Suunnistaja---

      Riittämättömyys voi olla monen kohdalla se päivän sana, mutta itse en lähde kertomaan heti omia asioitani naiselle. Ei sillä että olisi jotain salattavaa, mutta mies yleensä pyrkii keskusteluissa vetämään tittelit ja menestyksen kortit heti pöytään joka voisi kertoa tuntikausia vaikkapa omista partioretkistään tai korkeakoulun lääketieteen opiskelusta. Johinkin naisiin se voi jo heti vedota, mutta nykyään markkina-arvo on muuttunut vuosien varrella. Naiset ovat saanneet enemmän oikeutta ja myös heillä on nykyään mahdollisuus opiskella itsensä korkea arvoiseen titteliin. Ei eletä enää sitä päivää, että nainen on kotirouvana hellan ääressä ja mies toi leivän pöytään. Ajat ovat yksinkertaisesti muuttuneet, mutta en voi kiistää tietenkää sitä, että naisia ei arvo ja valta kiinnosta. Raha, rakkaus ja viha, siinä on kolme asiaa millä tämä maailma toimii.

      Yritän vain sanoa palatakseni näihin ravintola keskusteluihin naisten kanssa niin minä toimisin päin vastoin. Jos haluaa naisen kiinnostuksen niin sinun pitää olla hänestä kiinnostunut, eikä sillä hetkellä itsestäsi. Keskustelujen täytyy kääntyä niin päin, että osaat esittää sellaisia kysymyksiä jolla saat naisen vastaamaan ja lisäkysymyksillä ylläpitämään keskustelua. jossain vaiheessa huomaat, että sinun ei enää edes tarvitse kysyä vaan hän ikään, kuin automaattisesti alkaa avautumaan purkaen sydäntään sinulle. Olet vähän niin kuin kuuntelijan roolissa jossa nainen alkaa tuntea vetoa sinuun siksi koska hän huomaa sinun välittävän hänestä samalla ajatellen
      " miten tuo mies jaksaa kuunella minua, kumpa tuollaisia olisi enemmän".

      Näin lyhyesti; Osoita, että välität hänestä ja anna hänen tuntea sinut tärkeäksi henkilöksi sillä hetkellä.

      Kun hän huomaa, että kuuntelet ja osoittauten keskustelun arvoiseksi ihmiseksi antaen hyväksynnän voi tilannetta yrittää keventää pyytämällä tanssimaan, mutta jos tunnelma ei juuri sillä hetkellä ole sopiva ja nainen purkaa sinulle sydäntä voi yrittää siinä vaiheessa yrittää ottaa kevyesti kädestä kiinni osoittaen sinun välittävän hänestä.

      • Suunnistaja---

        Lisäisin vielä sen, että pyri keksimään sellaisia keinoja jolla olet hyödyllinen koska se tulee valitettavasti pätemään kaikilla elämän osa-alueilla.
        Sinulla täytyy olla jotain annettavaa millä saat luotua ihmisten mielenkiinnon.
        Jos ottaisin muutaman vertauskuvan niin eihän torilla pulutkaan ole kiinnostuneet ihmisestä jos hänellä ei ole heille jyviä heittää.

        Tai kerjäläinen joka yrittää saada epätoivoisesti ihmisiltä rahaa. Kuinka moni suo heille sympatiaa, luoja tietäkööt.

        Sen sijasta tulosta voisi saada paremmin, kun asettaa torin nurkalle pöydän jossa on tarjolla "ilmaista" kahvia samalla tuoden jotain sanomaa ihmisille antaen jonkun esitteen.
        Sama pätee myymälöissä olevat maistiaiset. Ihmiset eivät välttämättä osta tuotetta heti jos ovat ottaneet maistiaisen jota mainostat, mutta he ovat huomanneet sinut ja saattaa muistaa vielä myöhemmin uudestaa sinut.

        Elämässä täytyy joskus tehdä uhrauksia ja vaihtokaupan taidolla pärjää pitkälle. Jos annat jotain sellaista ihmisille, mistä tulee hyvä mieli tai kokevat sinut hyödylliseksi niin he ovat kiinnostuneita sinusta jatkossa.
        Mikä sitten ikänä tulee olemaan sinun vahvuutesi ja voimavarasi niin kannattaa yrittää keksiä se, mutta niissä pätee yleensä se sääntö, kun haluat jotain anna ensin jotain muille.
        Sanontakin menee että "elämässä ei mitään saa jos mitään ei anna".

        Tämä oli ehkä pieni markkinointi kirjoitus mutta pätee elämässä.


      • Hukassa2017

        Suunnistaja---

        Mun on kyllä pakko päätellä että olet nainen? jos suosittelet aloittajaa laittamaan kahvitarjoilun torin nurkalle. En kommentoi enempää jos olen oikeassa :)


    • Romantikkona

      Itselle on käynyt aloittajan kanssa monta kertaa samalla tavalla. Ja syyksi on paljastunut naisten keskinäinen kateus.

      Naiset menevät usein ravintolaan ryhmissä. Jos joku saa iskettyä itselleen heti alkuillasta seuraa tai seura vaikuttaa naiselle "liian hyvältä", muu seurue kutsuu naisen pois ja ilmoittaa että "älä nyt ainakaan tuota luuseria ota". Kateuksissaan ne pelaavat yhdeltä onnekkaalta erinomaisen miehen pois.

      Itse havahduin tilanteeseen vasta sen jälkeen kun oli jo naimisissa. Silloin naiset joiden kanssa olin koittanut syventää suhdetta, kertoivat tästä. He kertoivat myös miten harmissaan olivat kun ymmärsivät mitä luotetut kanssasisaret tekivät hänelle.

      No, elämä on. Enkä sano että elämä olisi kohdellut kaltoin. Mutta aina välillä tulee mieleen että minkälaista se olisi ollut heidän kanssaan.

      • Lillilili

        Mä olen kohdannut naisena sellaista, että joku mies olisi halunnut tutustua minuun, mutta hänelle on sanottu minusta jotakin pahaa ja siihen on jäänyt juttu.

        Ennen alistuin tällaiseen kohteluun, mutta enää en. Jos joku mies haluaa minut, hän kyllä etsii minut käsiinsä ja sillä siisti. :D Ja jos ei osaa ajatella itsenäisesti, ei voi mitään. En edes haluaisi sellaista tyyppiä.


      • todellavaikeeta

        Pitää paikkansa - naiset on usein porukalla. Itsekin olen pohtimut noita kysymyksiä. Pitääkö jutella koko porukan kanssa vai heti kaksin sen kanssa, josta on kiinnostunut?


      • todellavaikeeta
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Pitää paikkansa - naiset on usein porukalla. Itsekin olen pohtimut noita kysymyksiä. Pitääkö jutella koko porukan kanssa vai heti kaksin sen kanssa, josta on kiinnostunut?

        Joskus olen huomannut, että muu porukka jää keskenään juttelemaan ja yksi nainen jää mun kanssa juttelee.


      • Lillilili

        Jos on riittävän itsenäinen nainen, niin varmasti kahdenkeskinen juttelu onnistuu ja kannattaa. On onneksi toki niitäkin naisporukoita, joissa tuetaan toisia eikä turvauduta tällaisiin kyseenalaisiin keinoihin. Sellaisiin tukeviin porukoihin varmasti voi ottaa kontaktia.

        Mistäpä toisaalta tietää naisten välistä dynamiikkaa ulkopuolisena? Suhteet naisilla ainakin oman kokemuksen mukaan voi olla tosi huomaamattomia ulkopuolisen silmin (niin koomista kuin se tavallaan onkin). Eli periaatteessa varminta lähestyä naista silleen, että nainen on yksin. Nainen jää siihen jos jää. Jos ei, niin sitten ei, teki sen ainakin selväksi. Vaikka ei tietenkään aina tämä johdu siitä, että taustalla olisi jotakin naisten välistä draamaa. Se voi yhtä hyvin olla ujoutta tai varattuna olemista tai mitä tahansa. Eikä kerrasta kannata laittaa asiaa poikki. :)


    • sannifanni

      Ensimmäinen perussääntö: Älä juttele liian kauan, kun menet ensimmäistä kertaa keskustelemaan. Pieni iloinen lähestyminen ja hetken rupattelu toimii parhaiten ja illan edetessä voi käydä taas pienen hetken rupattelemassa.

      Minua ärsyttää eniten sellainen, että liimaudutaan pitkäksi ajaksi juttelemaan ja väännetään juttua. Tulee sellainen "kysymystulvaan" törmänneen fiilis.

      Muutama mukava lauseen vaihto toimii ja oma tila säilyy :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe