Missä ois hyvä treffata 18v tytön kanssa???

Viinamies

Ollaan viestitelty jo monta päivää, missä ois paras treffata ton ikäsen kaa?? Ite 29v

27

202

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wwu

      Hoplopissa?

      • Viinamies

        En asu sielläpäin


      • Wwu
        Viinamies kirjoitti:

        En asu sielläpäin

        Kunhan et sitten luule ittestäs liikoja ja ole liian päällekäyvä.

        Kuittasin.


    • Taitaaolla

      Onhan niitä vaikka mitä hyviä paikkoja. Todennäköisesti treffaatte kuitenkin vaan sun pään sisällä.

      • Viinamies

        Kerro ees yksi??


      • Taitaaolla
        Viinamies kirjoitti:

        Kerro ees yksi??

        No joku mukava päiväuni varmaan sopis tohon tarkoitukseen ihan jees.


    • Limudiskossa..Öööö mitä yhteistä jutunjuurta teillä vois olla? Ehkä se??

    • Yksinäinen-ätmi

      Missä paikkakunnalla asut. Kai siellä on joku keilahalli, luistinrata, menkää johonkin tapahtumaan tai kävelylle rannalle. Tai sitten vaan juotat sille viinaa ja viet kotiin ja panet sitä.

    • Minä suunnittelin treffisarjan 18-vuotiaan kanssa. Itseäni tässä lähestyi maaliskuussa 2017 ilmeisesti 18-vuotias abiturientti. Hän tarjosi puhelinnumeroaan ja sähköpostiosoitettaan, mutta minä annoin hänelle sähköpostiosoitteeni (taisi olla kiireessä väärin kirjoitettu). Yhteydenottoa ei tullut, mutta sitä ennen kuvittelin treffejä ilmeisesti 18-vuotiaan, itseäni nuoremman kanssa.

      Ensinnäkin olisin mennyt Joensuun kaupunginkirjaston Pilkun kahvilaan juomaan kahvia hänen kanssaan, tai mitä hän olisi halunnutkaan syödä tai juoda. Syy valintaa oli se, että hän ihastui minuun marraskuussa 2016 bussimatkalla Noljakasta keskustaan. Tuijottelimme toisiamme silmiin bussissa vastakkaisilta penkeiltä. Hän nousi bussista kirjaston bussipysäkillä. Sen jälkeen näin hänet vasta seuraavan kerran maaliskuussa 2017. Olisin jatkanut sitä jo alkanutta silmiin tuijottelua ja alkanut tutustua häneen. Se kirjaston seutu oli ilmeisesti romanttinen paikka molemmille aikaisemman kaksipuolisen silmiin tuijottelutapahtuman takia. Suosittelisin Sinulle ja Hänelle jotain kahvilaa, jossa voi jutella kivasti! :)

      Toinen treffipaikka olisi ollut kiinalainen ravintola Deli China. Olisin viennyt hänet syömään hyvää ruokaa ja pyrkinyt viemään suhdetta eteenpäin. Vasta kolmanneksi olisin kutsunut hänet luokseni. Askel askeleelta olisin rakentanut suhdetta tähän 18-vuotiaaseen. Olisin ollut mukava, kohtelias ja kiva kaveri antaen hyvän kuvan miehistä, sllä tuskin olisin ollut lopulta hänen elämänsä viimeinen ihastus tai rakkauus. Muista tämä, kun rakennat jotain hänen suhteensa 11 vuotta vanhempana. Mutta toisaalta elä niin kuin voisit olla se hänen elämänsä viimeinen tai ensimmäinen suuri rakkaus!

      Onnea mahdollisille treffeille! :)

    • rehellisyyss

      Varmaan olet muistanut kertoa että olet jännämies. Sen ikäinen on vielä niin naiivi että uskoo teeskentelysi.

      • Viinamies

        En mie ole vielä, saattaa vaikka säikähtää.


      • rehellisyyss
        Viinamies kirjoitti:

        En mie ole vielä, saattaa vaikka säikähtää.

        Näinhän se menee.
        Kohta saadaan lukea että mitäs otti jännämiehen kun heti joutui mullan alle.


    • LiianVanhaOn

      Tytön kotona, että tytön isä voi sitten vedellä sinua ympäri korvia, hyi vanha mies!

    • Järki77

      Kahvilassa

    • Miks haluat huijata hyväuskoista tyttöä? Jää tytölle miehistä pahat traumat..Etsi idiootti lähellä omaa ikäistäsi seuraa..

      • todellavaikeeta

        Mä en ymmärrä tuota tavatonta tuomitsemista heti kun on ikäeroa vähänkin enemmän kuin 10 vuotta. Jälleen kerran kyseessä on kahden täysikäisen suhde eikä ikäero nyt mikään järjettömän suuri. Ajatelkaa Dannyn ja Erikan suhdetta tai Mick Jaggerin. Näissä voidaan todellakin puhua suuresta ikäerosta, mutta kaikkihan ovat vähintään 18 vuotta täyttäneitä.
        Mä en ymmärrä, miksi heti ollaan luulemassa, että kyse on huijauksesta.
        Miettikää tätä, jos noin kolmekymppinen mies kärsinyt koko nuoruuden yksinäisyydestä, vaikka olis halunnut parisuhteen, kun on tullut täysikäiseksi.
        Tuossa on mielenkiintoinen artikkeli, jossa Henry Laasanen puhuu kyllä niin totta.
        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/62577-tutkija-yha-useampi-sinkkumies-ei-loyda-koskaan-naista
        Hän puhuu juuri siitä, kun miehet väliaikaisesti vetäytyvät kokonaan parisuhdemarkkinoilta, Ymmärrän kyllä 100% jos pettymyksiä on kohtuuttoman paljon. Mutta sitä kuitenkin jossain vaiheessa haluaa taas alkaa etsimään.
        Laasanen toteaa: "Kun ikää kertyy, alkaa pariutumisen toinen kierros, jossa naisten preferenssit ovat muuttuneet vakautta arvostavaan suuntaan. Pidemmän tähtäyksen strategian ongelma piilee siinä, että keskeisimmät pariutumisen ja nuoruuden vuodet menevät ”hukkaan” yksinäisyydessä." Tuo, että keskeisimmät pariutumisen ja nuoruuden vuodet menevät hukkaan, on kyllä täyttä faktaa. On todellakin miehiä, jotka eivät elä vapaaehtoisesti kolmeen kymppiin asti sinkkuina. Mikä on sitten oikeudenmukaista? Mies voi olla täysin kokematon naisista jopa kolmekymppisenä ja kiinnostuu vaikka 18-20 vuotiaista. Tämä ei kuitenkaan missään tapauksessa tarkoita, että tällainen mies ei voisi kiinnostua myös 20-25 vuotiaista. Kyse voi tässä tapauksessa olla aivan hyvin siitä, että yksinkertaisesti monella tavalla sopiva kumppani on löytynyt tällä kertaa 18 vuotiaasta.
        Jokatapauksessa on mielestäni erittäin fiksua, että kuitenkin vähintään 18 vuotias, eikä päivääkään sen alle, vaikka laki sanoiskin 16 vuotiaasta ylöspäin.
        Jos ajatellaan, että tavallista suuremmassa ikäerossa (molemmat kuitenkin täysikäisiä) vanhempi aina huijaa nuorempaa. Miten asia on todellakin silloin, jos kolmekymppinen mies on koko ikänsä kärsinyt yksinäisyydestä ja oppii parisuhteen hankkimiseen tarvittavat taidot vähän myöhemmin, kun tavalliset ihmiset oppivat ne jo sanotaanko kymmenen vuotta aikaisemmin. Otetaan esimerkki: os nuorempi nainen on elänyt tavallisen nuoruuden ,eli ei koskaan kokenut ainakaan kohtuuttomasti yksinäisyyttä, hänellä on hyvät sosiaaliset taidot ja hän vähintään 18 vuotiaana kiinnostuu itseään jonkin verran vanhemmasta miehestä, jolla on taas ollut koko ikänsä keskitasoa heikommat sosiaaliset taidot, mutta on harjaantumisen kautta saanut paranneltua niitä ja saanut lopulta parisuhteen. Kellä tällaisessa tilanteessa on loppujen lopuksi paremmat mahdollisuudet huijata? En tietenkään missään tapauksessa kehota ketään huijaamaan toista, mutta haluan esittää kysymyksiä, koska asiat ei aina ole niin tavattoman yksinkertaisia.
        Tuossa artikkelissa Laasanen toteaa: "Mies voi toki muuttaa elämäänsä investoimalla markkina-arvoonsa tai naissuhteiden hankinnassa tarvittaviin taitoihin"
        Tuo on tärkeä huomioida, jos on pitkään kärsinyt yksinäisyydestä. Mahdollisuuksia naisten saantiin voi parantaa.


    • nuorirakkaus

      Lidlissä paistopisteen luona. Romanttisesti ostatte luomukaurasydänmiä.

    • jokumies83

      Minä en alle kakskymppiseen koskis, saa olla jo melkoinen tapaus jotta moiseen rupeisin. Ei jaksa ruveta taas opettaan...

    • jokulasten

      leikkipuisto voisi olla hyvä paikka. Siellähän te känniretkutki tunnutte päiväänne viettävän. Jääny lapsuus varmaan elämättä.

    • Sdfghfg

      "Danny ja Eerika on kuin muumio ois lapsenlapsensa kanssa karaokesta innostunut."-Luin tämän jostain jacsain päivän parhaat naurut! Vai tenavatähdestäkö, hahhaa!!

    • Tybn

      Eihän tuo 10v iso ikäero ole, mutta 18v vasta elämäänsä ja tulevaisuuttaan aloittamassa,kun 29v jonkin verran elämää nähnyt.. Ehkä voisi toimia,jios tyttö 20v tai yli..Ikäerot voi toimii paremmin,jos asetelma oikeassa suhteessa.

      • rthrthfctjt

        18-vuotias lukion/amiksen päättänyt olisi sopiva 24-vuotiaalle maisterismiehelle. Molemmilla elämä myllerryksessä, työpaikat haussa jne. Joustovaraa löytyisi. 18-vuotiaalla on vielä monta myllerrystä edessään. Kolmikymppinen ei pysy sellaisten vauhdissa...


      • Nainen39vee
        rthrthfctjt kirjoitti:

        18-vuotias lukion/amiksen päättänyt olisi sopiva 24-vuotiaalle maisterismiehelle. Molemmilla elämä myllerryksessä, työpaikat haussa jne. Joustovaraa löytyisi. 18-vuotiaalla on vielä monta myllerrystä edessään. Kolmikymppinen ei pysy sellaisten vauhdissa...

        Ei lukion päättänyt ole hakemassa töitä, vaan opiskelupaikkaa. Eli aika erilaisessa elämäntilanteessa on se 24-vuotias maisterikin verrattuna juuri lukion päättäneeseen, joka vasta todennäköisesti on etsimässä ensimmäistä omaa asuntoa. Enkä nyt tiedä, onko sen maisterin elämä niin myllerryksessä - todennäköisesti töihin on hakeuduttu jo opintojen loppuvaiheessa. Ja suurin elämänmyllerrys ei koskaan ole mikään työpaikan etsiminen, vaan suurimmat myllerrykset ovat oikeita elämänmuutoksia (kuten juuri vanhempien luota pois muuttaminen) ja henkiseen kehitykseen liittyvät haasteet.

        Mutta siitä olen kyllä samaa mieltä, ettei kolmekymppinen tosiaan taida pysyä sen 18-vuotiaan elämänmylleryksissä mukana.


      • vanhakansakinsentiesi

        Naisen sopiva maksimi ikä seurustelun alkaessa on määritelty hyvin Naisen oppaassa: se on miehen ikä jaettuna kahdella ja ynnättynä seitsemällä.


    • Pillujen--asiantuntija

      Ekat treffit on parempi pitää asiallisena eli vaikka joku kävely puistossa tai sitten viet kahville vaan.
      Hankit ensin luottamuksen, kehut sitä naista hyvännäköiseksi ja kehu sen vaatteita että näyttää tyylikkäältä. Kyselet vähän että seuraako se trendejä ja sitten kysyt mitä se opiskelee ja sellasta. Parin viikon päästä voit pyytää se luoksesi ja sitten kysyt että haluaako se harrastaa seksiä.

    • Kirjasto voisi olla eka paikaksi hyvä.

    • lihavihatipunen

      Nimimerkistäsi päätelle Alko olis hyvä treffipaikka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      191
      32402
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      253
      20852
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      431
      10665
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6565
    5. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      67
      4856
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      38
      4650
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      4008
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1587
    9. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      96
      1490
    10. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      52
      1419
    Aihe