Mistä oman ikäluokan naisia

Lggwgb

Olen 28-vuotias mies. Menen monesti kaupunkiin etsimään iskettäviä naisia. Etsin usein esim. kahviloista ja muista vastaavantasoisista paikoista, en kuitenkaan baareista.

Ongelmani on se että ne 'nuoret" mitä näen siellä ovat minulle liian nuoria - 20 molemmin puolin ta sitten huomattavasti vanhempia. Etsin siis 25-29 vuotiaita naisia, mutta niitä vain ei tahdo löytyä itselleni "hyvistä" paikoista. Mihin he ovat kadonnneet?

Voitte siis kertoa vinkkejä mikä on hyvä paikka nähdä ja lähestyä heitä.

Töissä ja koulussa käyn kyllä mutta työni ei ole hirveän sosiaalinen - "työtoverit" on eri tehtävissä enkä sulaudu niihin ja opiskelutoveritkin ovat myös joko nuorempia tai vanhempia ja kiireisiä.

Mikä siis olisi parempi kohtauspaikka kuin edellänainitut? Sosiaalisiin menoihin pyrin mielelläni mutta vielä ei ole sieltäkään tärpännyt.

13

2912

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kotonavaan

      Olen 26-vuotias nainen ja naimisissa. Jos olisin sinkku, olisin siltikin aina kotona, koska en jaksa ravata missään..

    • hippatiti

      Olen saman ikäinen kuin sinä.
      Minä harrastan, eli minut löytää harratuksista, jos en ole kavereiden kanssa tai kotona. Suosittelen sinullekin, että aloitat jonkun uuden, sosiaalisen harrastuksen, jossa voi tutustua ihmisiin.

    • pop987

      Tuossa iässä naiset ovat sillä "ensimmäisellä kierroksella", eli 98% naisista on jonkinmoisessa parisuhteessa. Vapaan alle 120kg naisen löytäminen on miltei mahdotonta.
      Oikeastaan ainut mahdollisuus on katsella nuorista jotka ei ole vielä pariutuneet(19-23v ikäluokkaa), niin itse tein kun olin täsmälleen samanlaisessa asemassa akuin sinä.
      Nyt olemme naimisissa, ikäero on 11v.

      Toinen mahdollisuus on ottaa jatkoaika, pitää itsesi iskukunnossa(fyysisesti, henkisesti, yms, ei liikaa alkoa, työpaikka) ja odottaa että naisia alkaa vapautumaan toiselle kierrokselle. Toki lähes kaikilla on siinä vaiheessa se lapsi tehtynä sille jännittävälle agressiiviselle ensirakkaudelle.
      Eli joudut aisuriksi.
      Toki osa naisista jotka on pitäneet rimaa äärikorkealla, ja ovat enempi vähempi sinkkuja vielä, alkavat biologisen kellon vuoksi sitä laskemaan 30 iässä, mutta heitä on vähän.
      Heitä voi myös etsiä, mutta sinulla täytyy olla statusta.

      • Hukassa2018

        Allekirjoitan tämän. Yli 25v nainen on pariutunut ja lapsenteko seuraavaksi ellei ole jo. Minua luullaan helposti 24v vaikka olen 28v. Eli teinien iskeminen ei niin mahdotonta ole vielä, mutta kruunu tikittää ja jossain kohtaa siinäkin tulee raja vastaan.


    • ex-raitis3

      Suomalainen mies ei oikein voi etsiä naisia kuin baareista ja yökerhoista. Kahviloissa tuttavuutta voivat ehkä tehdä ulkomaalaiset miehet joiden kulttuuriin se sopii, mutta eivät kantasuomalaiset.

      Tuossa iässä sinun pitäisi alkaa käyttää reilusti alkoholia ja bailata yökerhoissa. Sieltä voi sitten joku nainen tarttua mukaan jonka kanssa voi alkaa kehitellä jotain suhteentapaista. Kannattaa kehittää bailaus- ja pelimiestaitoja jotta pystyy ottamaan kontaktia naisiin noissa paikoissa.

      • Deittailija69

        Ja jos naisia lähestyy selvinpäin vaikka kahvilassa tai kirjastossa, pidetään sitä outona ja häiritsevänä. Siksipä ei oikein muita vaihtoehtoja ole, kuin tehdä iskuyritykset sopivassa hiprakassa yökerhossa. Toinen vaihtoehto on liittyä nettideittipalveluun. Deittisivustolla voi ainakin lähteä siitä olettamasta, että siellä olevat naiset haluavat tulla lähestytyiksi, sillä miksi he muuten olisivat liittyneet edes koko sivustolle ylipäätään. Lisäksi kannattaa liittyä kansainväliselle sivustolle. Suomessa piirit ovat pienet ja samat tyypit pyörii kaikilla sivustoilla. Kansainvälisyyttä ei kannata pelätä. Maailma on nykyään pieni ja suurella kv sivustolla on paremmin tarjontaa. Kannattaa katsoa http://www.foreigndatingforum.com joka on suuren kansainvälisen toimijan luotettava sivusto.


      • Katse-lasinläpi

        Itse en rakentaisi kokonaisuutta tuohon baari ja nettideittailuun.

        Baarielämässä:

        Moni menee sinne irrottautumaan viihteelle ja yrittää muodostaa siellä sosiaalisia kontakteja, koska niissä ympäristöissä on helppo kohdata ihmisiä.
        Tässä on vain yksi huono puoli ja se on alkoholi.
        Alkoholi ei luo todellisuutta joka johtuu siitä, että sen vaikutuksen alaisena ihminen saattaa usein toimia täysin eri tavalla, kuin selvinpäin.

        Humala ikään, kuinvie ihmiseltä suojamuurin, itsesuojeluvaiston ja harkintakyvyn sekä reaktiokyky on myös hyvin puuromaista.

        Ihminen hölmöilee ja tekee usein tyhmiä asioita humalassa ja päätökset saattavat voivat olla hyvin äkkipikaisia ja baari olosuhteissa se voi olla esimerkiksi pikaihastus tai agressiivisuus.

        Pikaihastukset ovat juuri semmoisia jotka saattavat päättyä yhtä nopeasti, kuin alkoikin. Humalassa semmoiset halut muodostaa hyvin vaihtelevia mielihaluja jotka ei välttämättä ole pysyviä ja tämä ilmiö on usein naisilla jolloin mies jää seisomaan ihmetellen "mitä tässä oikein äsken tapahtui" hän ikään kuin tuli ja meni.

        Sama koskee yhdenillan seikkailuissa jossa alkoholilla on varmaa ainakin 90% varmuudella osuutta asiaan. Aamulla, kun herätään niin lähdetään kipin kapin äkkiä ulos ja ihmetellään morkkiksessa " voi hyvä luoja, miten mä tonnekkin päädyin".

        Mitä tulee vielä baari olosuhteisiin niin siellä naiset tiedostavat sen, että heitä tullaan lähestymään illanaikana. Esimerkiksi jotain yhtä hyvän näköistä naista saattaa lähestyä 10-20 eri kundia. Ei ihme, että naiset ovat alkaneet nostaa rimaa ja jos he ovat etsimässä seuraa niin heidän on helppo valita ja tehdä päätös.

        Se on sitten aika surullinen näky taas, kun mies joka valomerkin aikaan epätoivoisesti pyörii ympäri ravintolaa etsien sitä nais seuraa, kuin onnenpyörässä konsanaan ja voitto tulee yleensä osumaan siihen siiderivalaaseen tai erittäin humalassa olevaan henkilöön.
        En kuitenkaan väitä että baari-yökerhoelämässä ei saisi seuraa ja pokattua jonkun ihmisen, koska kyllä monella on varmasti kokemusta erilaisista seikkailuista.

        Nettideittailussa taas:

        naiset saavat kymmeniä viestejä miehiltä jolloin heidän on myös sieltä helppo valita mieleisensä.
        Lisäksi netissä on se huonopuoli, että kuvat ovat kuvitelmia. Ei voida aina varmuudella sanoa, että minkä näköisen ihmisen kanssa siellä oikeasti kirjoittelee.
        Vielä kolmanneksi, nettideittailussa ei näe ja kuule ihmisen äänensävyä, kasvojeneleitä ja ylipäätään, että millaisella tyylillä hän ilmaisee itseään.

        Tämän vuoksi paras tapa on kohdata ihmisiä livenä erilaisissa paikoissa, kursseilla, harrastuksissa, työharjoittelussa jne, eli missä vain. Täytyy vain osaa nähdä tunnistamalla ne tilanteet. Siinä mielestäni kehittyy parhaiten, kun kiinnittää niin omaa kuin myös toisen ilmaisua tyyliä. Itse kiinnitän juuri näihin asioihin huomiota, kasvojen eleet, äänensävy ja ylipäätään tyyliä muutenkin miten hän ilmaisee itseään.

        Loppujen lopuksi, kaikki kortit ovat elämässä käytettävissä, mutta olosuhteet ja jotkut muut seikat voivat vaikuttaa asiaan.


      • Katse-lasinläpi-

        Lisäisin vielä sen tuohon livenä ihmisten taamiseen muutamat hyvät puolet.

        1. Naisella ei ole arkielämässä samanlaista suojamuuria, kuin baarielämässä, eikä hänellä ole välttämättä mukana ylisuojelevia kavereita tai kohtaa mustasukkaista miestä jos menitikin lähestymään varattua naista.

        2. nainen todenäköisesti arvostaa sitä enemmän, että häntä lähestytään selvinpäin ja arkipävänä semmoinen mukava kohtaaminen saattaa pelastaa päivän joka varmasti jää paremmin mieleen josta voi muodostua jotain syvempää jopa.

        3. Näet myös naisen todellisen käyttäytymisen ja vaatetuksen tai ehkä jopa ilman meikkejä jossain tietyssä työympäristössä. Jotkut työympäristöt tai yllättävät/odottamattomat kohtaamiset tuovat parhaimman "todellisen kuvan ihmisestä".

        4. arkisessa keskustelussa saatat päästä pintaa syvemmälle, kuin baarielämässä keskustelut ovat saattaneet olla hyvin sekavia joita ei des kaikkea välttämättä muista seuraavana päivänä.

        5. Yhdessä tekeminen voi muodostua jonkun naisen kanssa jo jossain kurssilla jos siinä on jotain tiimi tai parityöskentelyä. sama on työolosuhteet.

        Arkiset kohtaamiset eri tilanteissa ovat mielestäni parhaita, mutta silloin tällöin baarielämän irrottatuminen voi tuoda vaihtelua.


      • Katse-lasinläpi--

        Pitää vielä mainita tuo kun laitoin edellisessä viestissä tuon "todellisen käyttäytymisen".

        Tällä tarkoitin näin yleisellä tasolla, mutta haluan huomauttaa, että aina todellisuus tule heti vastaan. Itse esimerkiksi, kun len tutustunut erilaisiin henkilöihin ja alku on ollut ihan mukavan tuntuista, mutta sitten jossain vaiheessa on ilmennyt että siellä henkilön elämäntaustalla olinkin jotain sekamelskaa.
        Eli kaikki eivät vedäkkään ihan täydelläpakalla mitä on aluksi antanut ymmärtää. Tämä toki koskee niin miehiä, kuin naisia, koska en lähde naisia syyttämään.
        Tarkoitukseni on vain sanoa, että meitä on moneksi.


      • Hukassa2018
        Katse-lasinläpi- kirjoitti:

        Lisäisin vielä sen tuohon livenä ihmisten taamiseen muutamat hyvät puolet.

        1. Naisella ei ole arkielämässä samanlaista suojamuuria, kuin baarielämässä, eikä hänellä ole välttämättä mukana ylisuojelevia kavereita tai kohtaa mustasukkaista miestä jos menitikin lähestymään varattua naista.

        2. nainen todenäköisesti arvostaa sitä enemmän, että häntä lähestytään selvinpäin ja arkipävänä semmoinen mukava kohtaaminen saattaa pelastaa päivän joka varmasti jää paremmin mieleen josta voi muodostua jotain syvempää jopa.

        3. Näet myös naisen todellisen käyttäytymisen ja vaatetuksen tai ehkä jopa ilman meikkejä jossain tietyssä työympäristössä. Jotkut työympäristöt tai yllättävät/odottamattomat kohtaamiset tuovat parhaimman "todellisen kuvan ihmisestä".

        4. arkisessa keskustelussa saatat päästä pintaa syvemmälle, kuin baarielämässä keskustelut ovat saattaneet olla hyvin sekavia joita ei des kaikkea välttämättä muista seuraavana päivänä.

        5. Yhdessä tekeminen voi muodostua jonkun naisen kanssa jo jossain kurssilla jos siinä on jotain tiimi tai parityöskentelyä. sama on työolosuhteet.

        Arkiset kohtaamiset eri tilanteissa ovat mielestäni parhaita, mutta silloin tällöin baarielämän irrottatuminen voi tuoda vaihtelua.

        Työ ympäristöstä sen verran että jokainen ihminen pystyy esittämään sen 8h työpaikalla. Todellisuus tulee vasta parisuhteessa ja neljän seinän sisällä. Toki aikasemminkin voi huomata ikävät tapaukset.

        Mutta nykypäivänä on paljon vielä selkeästi naisten ja miesten töitä joka johtaa siihen että suurin osa miehistä ei naisten kanssa ole tekemisissä.

        Joten vaihtoehdoiksi jää aika useasti baari tai ihan arkiset tilanteet jossa tosiaan pitäisi löytyä pokkaa avata avaus ilman alkoholia, joka lievittäisi torjumisia. Treenaamisella siitäkin pääsee mutta naisia pitää olla paljon. Nainenhan ei sitä avausta tule tekemään 99% varmuudella.


    • Kyllä muissakin tilanteissa kuin baareissa ja yökerhoissa on mahdollista. Pitää vaan ehdottomasti osata olla häiritsemättä. Tuo on myös oma taitonsa, jota tietysti pitää harjoitella. Mielikuvaharjoittelu on ilman muuta erittäin hyvä väline. Toki se ei kokonaan riitä. Jos ei ole luonnostaan kovin hyviä sosiaalisia taitoja, voi tietysti ajautua vahingossa häiritsemään. Olkaa siis ehdottoman tarkkoja siinä, kun juttelette tuntemattomille, että tuntemattomalla on rento olo teidän seurassanne. Välittömästi pitää tajuta, jos kiinnostuksen kohde ei oikein reagoi innostuneesti. Mulla on ollut tilanteita, jossa esimerkiksi juna-aseman penkillä on saanut todella ystävällisen vastauksen, kun olen ensin kerännyt rohkeutta ja lopulta aloittanut jotain juttelee. Tärkeetä, että se, mistä alatte juttelemaan, on jollain tavalla tilanteeseen sopivaa. Hyvä tilanne voi olla esimerkiksi sellainen, jos joku bändi on tullut keikalle suomeen, voitte ilman muuta kysellä jotain tästä bändistä. Ja tästä voi alkaa mielenkiintoinen keskustelu, jos te molemmat tiedätte tästä bändistä jotain. Tämä on jokatapauksessa äärimmäisen tärkeetä, että kiinnostuksen kohde todella reagoi sillä tavalla, että on innostunut siitä, kun aloitatte juttelun, vaikka jostain yhteisestä bändistä, joka on saapunut keikalle suomeen. Vaikka te molemmat tietäisitte tästä bändistä, mitään ei tule syntymään, jos kiinnostuksen kohde reagoi jotenkin kuivasti. Tässä tapauksessa pitää ehdottomasti olla nöyrä ja välittömästi jättää rauhaan.
      Täällä joku puhui myös harrastuksista. Ei tietenkään huono asia, mutta harrastuksissa on vaan se, että siellä menestyy yleensä parhaiten ne sosiaalisesti taitavimmat miehet. He osaavat luonnostaan sosiaalisen pelin säännöt. Toiset ihmiset sen sijaan joutuu käyttää valtavasti aikaa opetellakseen sosiaalisen pelin. Toki siinä vaiheessa kun osaa, voi ilman muuta yrittää myös harrastuksista varsinkin jos naisia on riittävästi. Ongelma tulee silloin, jos miehiä on liikaa suhteessa naisiin.

    • nettiinvaanjos

      Tinderissä ja ok cupidissa.

    • pp98o

      Valitettavasti aloittaja kuuluu ikäluokkaan joss anaisia ei vaan ole läheskään kaikille miehille.

      Suomessa on kaikissa alle 54v ikäluokissa huomattavasti enemmän miehiä kuin naisia.
      Kaikissa nuorissa, esim 20-30 ikäluokissa ero on noin 20%.
      Eli 20% miehistä jää aivan pakosta naisettomiksi, koska puolisoa ei vaan ole olemassa. Ihan puhdas matemaattinen fakta!

      Jos tuo mies skarppaa, ja saa hankituksi naisen itselleen, joku toinen mies jää ilman.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      352
      3972
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1739
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1305
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      196
      1259
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe