Jouluun kevyempänä - löytyykö porukkaa?

Vm88Dall

Hei, tarkoitus olis jouluun mennessä saada kiloja pois, joulu mennä kohtuudella ja jatkaa ens vuonna paremmilla elämäntavoilla.

Löytyskö muita, jotka jaksais tänne raportoida edistymistä vaikka kerran viikkoon? Tavoitteena mulla -5 kiloa, joista toivottavasti jo 3-4 kiloa ennen joulua.

Hiljaiselta täällä näyttää, löytyyks ketään? :)

23

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veijo398763876

      "Hei, tarkoitus olis jouluun mennessä saada kiloja pois, joulu mennä kohtuudella ja jatkaa ens vuonna paremmilla elämäntavoilla."

      Eli tehdä mitä???

    • minävaaan

      joo mulla kans ois tavotteena pudottaa vähän ennen joulua!

      • Vm88Dall

        Paljonko aiot pudottaa? Oletko sitten tavoitteessa?


      • minävaaan

        aika sama tavote kun sulla, eli se 3-4kg.
        tosiaan mä urheilen aika paljon, eli on myös syötävä paljon etten kuihdu kokonaan, niin jos lihakset kehittyy eikä vaaka näytä jouluun mennessä 4kg vähempää niin en aio masentua! joulun ajan aattelin yrittää ylläpitää samanlaista ruokavaliota kun nyt, kun en kerran herkuista hirveästi muutenkaan välitä.


    • Vm88Dall

      Mitä Veijo ei nyt ymmärtänyt? Auttaisko numeroituna:
      1. pudottaa painoa ennen joulua 3-4 kiloa
      2. joulu mennä kohtuudella (eli pitää paino samassa)
      3. vuodenvaihteen jälkeen jatkaa terveellisillä elämäntavoilla (ja laihtua ne loput 2 kiloa)

    • veijo7643076

      Vm88Dall

      Kirjoitan hitaasti:

      Mitä aiot tehdä saavuttaaksesi haluamasi tuloksen?

      (Eikö sinulle ole opetettu että ei saa olla nenäkäs vanhemmille ihmisille vaikka ei aina ymmärräkkään mitä he kysyvät?) ;=))

      • Vm88Dall

        Veijo: Aion vähentää nauttimieni kilokaloreiden määrää, jotta painoni putoaisi.

        (Kirjoitin nopeasti ;) )


      • veijo9876476
        Vm88Dall kirjoitti:

        Veijo: Aion vähentää nauttimieni kilokaloreiden määrää, jotta painoni putoaisi.

        (Kirjoitin nopeasti ;) )

        Vm88Dall

        kirjoittaa voi hitaasti tai nopeasti mutta kaloriteoria ei toimi siitä huolimatta ihmisen kohdalla. Kysymysy on siitä mitä syöt-ei siitä minkä verran syöt.


      • Vm88Dall

        Selvä. Kiitos tiedosta :)


      • nn8989
        veijo9876476 kirjoitti:

        Vm88Dall

        kirjoittaa voi hitaasti tai nopeasti mutta kaloriteoria ei toimi siitä huolimatta ihmisen kohdalla. Kysymysy on siitä mitä syöt-ei siitä minkä verran syöt.

        Veijo: jos syö paljon vähemmä kuin kuluttaa niin kyllähän sitä laihtuu. Eli on kyse siitä minkä verran syö.


    • vieläkuus

      Hei!

      Suunnilleen samat tavoitteet on mulla, kirjoittelen varmaan noin kerran viikossa tuohon toiseen aiemmin aloittamaani ketjuun edistymisestäni :) Tsemppiä sullekin!

    • nn8989

      Voisin kans tulla mukaan. Jouluksi ois tavotteena ainaki se 5kg, mut mieluiten vaikka 10kg.

    • Vm88Dall

      Kiva, kun on muitakin. Vieläkuus: huomasinkin ketjusi vasta myöhemmin..

      Minulla ei ole vielä mitään raportoitavaa. Paino oli itseasiassa vähän noussut, mutta viikonloppuna toivottavasti olisi jo eka puoli kiloa kadonnut.

    • Joulukissa

      No minusta saat avaaja laihdutuskalorin.
      Aloitin 13.11.
      Nyt 16.11. paino on pudonnut 1 kilon.

      Ei vielä näy juuri missään. Ehkä vatsanahka on hiukan rutistunut ja sukat ja kengät on helpompi laittaa jalkaan. Lenkkeilen ja jumppaan lihaksia. Syön lisäaineettomasti ja prosessoimatonta ruokaa.

      Tavoite on jouluun mennessä pudottaa 8 kg.

      • unohdatavoite

        Et sitten aio syödä kuukauteen yhtään mitään.


      • Joulukissa
        unohdatavoite kirjoitti:

        Et sitten aio syödä kuukauteen yhtään mitään.

        Edellinen kirjoittaja ei taida tietää yhtään mitään siitä, kuinka paino putoaa ja mitä on lisäaineeton ruoka? Ehkä hän ei osaa laittaa itse lainkaan ruokaa?

        Syön nyt määrällisesti ehkä enemmän ja ainakin useammin kuin ennen päätöstäni saada painoa vähenemään. Aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala ja jos tulee valvottua myöhempään, syön vielä yhden välipalan.

        Olen aina syönyt paljon tuoreita kasviksia, joten niiden määrää oli vaikea lisätä. Ennen söin vain kahdesti päivässä ja kerralla liikaa, joten tällä systeemillä annokset pysyvät kohtuullisina. Ennen en muistanut juoda ja nyt pidän huolta että juon 2-3 litraa päivässä.

        kävin 17.11. uudelleen vaa´alla ja paino oli pudonnut 1,8 kg neljässä päivässä. Uskon että pääsen tavoitteeseeni. Seuraavan kerran punnitsen itseni ensi perjantaina. Palataan.


    • nn8989

      Tänään syöty: kourallinen pähkinöitä, mustaa kahvia, muutama pipari, pastaa ja punasipulia. Meen tosi vähillä kaloreilla kun tavotteena nopeesti saada tuota painoo pois.

    • Vm88Dall

      Minä en ole mikään ruokavaliosaarnaaja, kukin tyylillään, mutta tuosta nn8989:n ruokamäärästä sanon, että kuulostaapa vähältä.

      Oma määräni tältä päivältä on tosi paljon tuohon verrattuna:
      Puuroa, marjoja, proteiinipannukakkua, salattia 2 jauhelihapihviä, banaani, jugurttia x 2, 2 leipää, juustoa, kasviksia.

      Niin, mikähän on realistinen tavoite jouluun...Puolen kilon viikkovauhdilla lähtisi kolme kiloa jouluun mennessä.

      • nn8989

        Toki tos on vähä, vklp tuli syötyä taas enemmän. Tänää alotin taas ton vähällä syömisen, meen viikot tolleen ja vklp sitten vähä vapaammin. Täytyy kattoo kuin kauan tätä jaksaa ;) Nyt on tippunu n.kilo painoa.
        ja Ps. Sun ruokavalio kuullostaa terveelliseltä. :)


    • Joulukissa

      Jee, tänään vaaka näytti jo 3,1kg painonpudotusta. Hyvin menee, nälkä ei ole muulloin kuin aamuisin.
      Eilen töiden jälkeen söin litran kaalikeittoa, jossa oli broilerin filesuikaleita ja kasviksia ja mausteita. Ruoka oli hyvää, rasvatonta ja tuosta määrästä pysyi massu täynnä 3-4 tuntia. Sit yksi voikkari ja hedelmä ja nukkumaan. :)

    • veijo756438734

      Miksi asiat täytyy tehdä mahdollisimman vaikeaksi uskomalla kaiken maailman satuihi, esim. kaloriteoriaan ja tyydyttyneen rasvan haitalllisuuteen sekä runsaaseen määrään hedelmiä ja marjoja ravinnossa-puhumattakaan kaiken maailman superruoista?



      dr Jason Fung kanadalainen munuaisspecialisti ja yksi maailman johtavia asiantuntijoita LCHF ruokavaliosta ja jaksottaisesta paastosta.

      Internet on pullollaan viimeisimpiä ja parhaita ihme-ravintolisiä ja elintarvikkeita jotka toimivat kuin taika ja saavat kehosi rasvan katoamaan. Mutta totuus on toisenlainen. Koko idea näistä ihmeistä on täysin järjetön. Uskomme nihin pelkästään siksi että haluamme epätoivossamme tehdä sen. Kuitenkin jossain syväälä ajatuksissamme tiedämme että jotain on pielessä-asiassa on jotain joka ei pidä paikkaansa.

      Ihminen on syönyt kasveja ja yrttejä siitä alkaen kun meistä tuli ihmisiä. Kuinka suuri mahdollisuus on että me vuonna 2017 yhtä äkkiä keksisimme et ä jotkut näistä saisivat rasvan kehossasi katoamaan? Kyseessä on lähinnä science ficton. Kaikissa näissä tuotteissa on kyse placeboilmiöstä.

      Samalla kertaa on idea “superruoasta” pelskästään naurettava. Ei ole olemassa mitään oikoteitä. Kuvittelemme mielellämme että on olemassa super-elintarvike joka on niin fantastinen että tulemme superterveiksi syömällä sitä. Meitä johdetaan uskomaan että joku marja Amazoneilta (acai) tai siemen Mexikosta (chia) tai siemen Andeilta Eteläamerikassa (guinoa) olisi riittävä apu valtaisan liikalihavuus- ja diabetesepidemian kääntämiseksi laskuun.

      En sano että yllämainitut eivät olisi hyödyllisiä ja hyviä elintarvikkeita. Nautin itse niistä. Mutta niiden syöminen ei tee minua terveemmäksi jos samalla syön sokeria ja roskaruokaa.

      Katsaus tilanteeseen USA:ssa 1950 luvulla ehkä valaisee tilannetta. Silloin ei syöty chiasiemeniä, guinoaa tai acaita. He ei myöskään pitäneet täysjyväleivästä vaan heistä se oli inhottavaa. Täysjyväpastasta ei oltu kuultukaan. Tästä kaikesta huolimatta liikalihavuus- ja diabetesongelma ei ollut epidemia kuten tänäpäivänä.

      Nykyisessä käsityksessä “superruoista” luotetaan täysin siihen että 7 miljardia ihmistä tällä planeetalla 2017 vuoden aikana Jeesuksen syntymän jälkeen ja kaikkina vuosina ennen sitä eivät jostain syystä huomanneet näitä todella hyödyllisiä “superruokia”. Mutta onhan se mukavaa että ne on keksitty nyt ja ovat saatavilla.

      Nauramme alkukantaisten heimojen voodoo- ja noitauskonnoille. Samaan aikaan istumme ja nautimme oman uskomme mukaisesti “superruokia”.

      Vältä ihmekuureja. Laihduttaminen alkaa toimia kun ymmärrät mikä aiheuttaa painonnousun.

      Vuosikausia sinulle on kerrottu että kyseessä on kalorien määrä sisään/kalorien määrä ulos. Kuitenkin kun kaloreita yritettiin vähentää niin painonnousu vaan jatkui.

      Ei, kyseessä ei ole kalorit vaan hormonaaliset syyt, pääasiassa insuliini vaikka liialla kortisoolilla on myös oma osansa.

      Kaikki haluaisivat toimivan oikotien mutta SITÄ EI OLE OLEMASSA.

      lähde ja linkit blogissani

      • Joulukissa

        No, itse olen onneksi sellaisen oikotien löytänyt, jolla saa aineenvaihdunnan roihuun ja 8-10 kg:n painonpudotus ei ole temppu eikä mikään noin 4:ssä viikossa.

        Ei tarvitse muuta kuin syödä 3-4 tunnin välein kolmen vaiheen mukaisesti. Ruokamäärät ovat runsaita ja syödään luonnonmukaisesti. Eli kaikki prosessoitu ruoka on kiellettyä, ja myös sokeri (ja muut hillittömän nopeat hiilarit). Parina päivänä syön tiettyjä hiilihydraatteja, sitten kaksi proteiinipitöistä päivää ja lopuksi kolme päivää hyviä rasvoja.

        Ruokavalio on erittäin monipuolinen ja syödään myös tietenkin kasviksia kaikissa vaiheissa. Ei voi muuta kuin suositella kaikille niille, joilla ylipaino on hidastuneen aineenvaihdunnan (lue nälkäkuurien) aikaansaamaa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe