Ihminen vaarassa kuolla sukupuuttoon pian

huonostikäy

Fakta: Naiset pitävät pitkistä, komeista miehistä.

Asian näkee selvästi katsoessa isukkeja lastensa seurassa. Useimmat lähentelee 190 cm pituutta ja hyvällä ulkonäöllä. Harvemmin näkee isiä joka on alle 180 cm. Todella harvoin jos koskaan näkee isiä joka on alle 180 cm ja ruma.

Ongelmaksi asiassa muodostuu se että tämä naisen logiikka rajaa lisääntyvät geenit marginaaliryhmään. Suomalaisten miesten keskipituus on alle 180 cm. Skandinaavit ovat muutenkin maailman pisintä kansaa, rajaten geenejä vielä enemmän marginaaliin.

Ihmisen keskimääräinen pituus ei nouse pitkälläkään aikavälillä lisääntymällä pitkien miesten kanssa. Siihen tarvittaan pitkiä naisia. Katsokaas kun sikiön kehitysvaiheessa määräytyy se kuinka isoksi voi kasvaa. Pienten, lyhyiden naisten lapsista tulee keskimäärin melko lyhyitä vaikka isän suvussa kaikki olisi yli 190 cm; naisen pituus määrittelee kuinka pitkiä lapsista tulee. Pienen naisen lapsesta ei tule pitkää lisääntymällä hujopin kanssa.

En tässä sen enempää ala selittämään miten evoluutio toimii. Keskityn faktoihin jotka voidaan tarvittaessa todistaa kerätyn datan ja todennäköisyyslaskennan avulla. Naisten tietoinen pyrkimys lisääntyä pitkien ja komeiden skandinaavien kanssa tulee pian johtamaan ongelmiin jotka ajavat ihmisen sukupuuttoon tai ainakin sukupuuton partaalle.

Kun lisääntyvät geenit valikoituvat pienestä marginaaliryhmästä, käy niin että syövät, krooniset sairaudet, mielenterveysongelmat ja oppimisvaikeudet lisääntyvät. Keskimääräinen älykkyys ja luovuus alkaa laskea. Tästä on jo nyt viitteitä, mutta ei siitä tässä sen enempää. Ilmiö johtuu siitä että vaikka mies olisi kuinka pitkä, komea ja rikas, hän kantaa mukanaan koko sukunsa geeniperimää. Kun nainen miettii vain pituutta, varakkuutta ja komeutta, jää siinä hurmassa helposti huomaamatta miehen sukulaisissa ilmeneviä "pikku vikoja".

Jos naiset ajattelisivat asioita loogisesti, he pitäisivät varakkuutta ja ulkonäköä toissijaisina. Ehkä haluaisivat jopa tutustua mieheen ja miehen sukulaisiin kunnolla ennen lasten tekoa. Ulkonäkö tietysti vaikuttaa omien lasten ulkonäköön, mutta ei takaa mitään huippumallin naamaa. Usein kahden kauniin vanhemman lapsesta tuleekin ihan tavis. Kannattaisi siis ehkä kiinnittää huomiota persoonallisuuteen, älykkyyteen, luovuuteen, terveyteen sekä varsinkin sukulaisiin. Periytyvien geenien lisäksi nämä ominaisuudet ovat kaikkein konkreettisimpia lasten kasvuympäristön kannalta.

Mutta koska naiset eivät ajattele loogisesti, on ihmiskunnalle nyt vaikeuksia luvassa. Vaikea sanoa voiko asialle tehdä mitään. Ehkä ratkaisuina voisi olla lisätä spermanluovutusta ja hedelmöityshoitoja. Niin sanottu perinteinen menetelmä tulee kuitenkin nykykulttuurin avustuksella johtamaan ihmiskunnan tuhoon, todennäköisesti.

Sanottakoon vielä että pitkät miehet ovat siis pitkien naisten jälkeläisiä, pitkät naiset puolestaan voidaan jäljittää samaan geeniperimään. Jossain vaiheessa alfamiehet ovat lisääntyneet pitkän naisen kanssa ja jälkipolvien keskimääräinen pituus on kasvanut, josta on seurannut lisää pitkiä naisia. Vaikeissa olosuhteissa lyhyemmätkin miehet ovat päässeet parittelemaan pitkien naisten kanssa. Oi niitä aikoja. Nyt on kuitenkin tilanne toinen. Saa nähdä kuinka käy.

6

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Adonitsi

      Minä ainakin laukaisen mielummin spermasuihkun salskean miehen peräsuoleen kuin naisen limaiseen vittuun.

    • m.wurst

      "Maailman väkiluku on vuonna 2017 arviolta 7,6 miljardia ja edelleen kasvussa."

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Maailman_väkiluku

      Ihminen vaarassa kuolla sukupuuttoon?
      -Bah, salli mun nauraa.
      Maapallon kannalta olis vaan hyvä jos ihmisiä oliskin vähemmän.

      • Luomakunnantyhmineläin

        "Maapallon kannalta" olisi vielä paree jos ihmissukukunta todellakin kuolisi sukupuuttoon.


    • jaovataitoja

      Mites on mahdollista,että samoilla vanhenmilla on niin erikokoisia lapsia pituuseroa voi vekjeksillä olla 20cm ihan kevyesti ja tytöillä samaa.

      • Siten

        Geeniperimää tulee pidemmältäkin kuin omilta vanhemmilta.


    • sasdsadasdwqdq

      Tälläisten postauksen kirjoittaa vain katkera henkilö, joka ei saanut sitä henkilöä jonka halusi ja kuvitteli kuuluvan itselleen. Ja sellainen henkilö, joka ei ole ollut missään tekemisissä naisten kanssa.
      Tottakai tuollaiselle katkeralle ihmisille se tuntuukin siltä, että ihmiset kuolee sukupuuttoon koska ei pääse itse jäkeläisiä oman katkeran ja huonon persoonallisuutensa takia tekemään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      133
      3537
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1389
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1219
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1124
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    8. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1018
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1006
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      52
      904
    Aihe