happypankakettajat

niiseon5475775

Kylläpä pistivät ton happypankakettajan sivut pilalle ei voi mitään sanoa, toivottavasti ei suomi 24 treffit ota mallia asiasta

48

4124

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Exkakettaja

      Mitä siellä nyt on tehty ?

    • Xyyyy

      Joo , vittu minkä ruottinpoijaat meni tekeen ! Käyttäjätunnus muutettu sp/fb osotteeks , jonka vaihto uudempaan sp:n ei tilinhallinnasta onnistu. Tulee vaan ilmotus "antamasi osoite on jo käytössä" ! Siis mitä vittua , tottakai sen on käytössä oltava ,mihkäs se vahvituslinkki sit lähetetään ? Ei hyvää päivää.

    • Xyyyy

      Ja vielä lisää "kivaa". Uloskirjaus painike on piilotettu tilinhallintaan , ihan vitun kätevää !

    • FTWwtfgfoogooff

      Eipä tossa muuta, mutta mitenkäs tuolta saa valikoitua enää inaktiiviset profiilit pois. Aika turhaa lähetellä viestiä sellasen kanssa joka on viimeksi kirjautunu 2013.

    • Sanoisin kyllä, että tuolla pannukakussa on vielä mykemmät naiset ku suomi24:ssä...Vaikka suht samaa paskaahan se on kaikkialla. Pannukakussa ei ole vietirajoituksia, niin sen tietää, että kaikki urpot tulittaa näille satoja viestejä päivässä.. Eivät jaksa edes lukea niitä saatika käydä lähettäjän profiilia katsomassa. On kyllä niin perseestä se meno..

      • 98798797879

        " kaikki urpot tulittaa näille satoja viestejä päivässä"

        No just niin! Ei ihme, etteivät naiset jaksa!

        Se 1/10 asiallinen kaveri hukkuu ääliöiden lähettämään roskapostiin!! Jos noita dorkia ei heti estä, sieltä tulee loputtomasti yhteydenottoja. Ihan hulluks on mennyt jo ajat sitten.


      • 987987987987

        Vastaamattomuus voi olla kiinni myös yhdestä väärästä sanasta.

        Jos profiilissa lukee sana "seksi" -olet suurelle osalle naisista pois pelistä.

        Jos olet vaikkapa nelikymppinen, ja etsit 18-38v naista, niin olet kaikille yli kolmekymppisille pois pelistä. Ei ne jaksa kilpailla 18 - vuotiaiden kanssa.

        Jos ei ole kuvaa, se on helposti next -valikoimaa niin paljon.

        Jos et ole täyttänyt kohtia lapsista, työtilanteesta, pituudesta ja painosta, se on nou nou..

        Monimutkainen sepustus antaa ymmärtää, että vastapuolella on monimutkainen ja vaativa ihminen jne. jne.

        Tarkkana saa olla! Jotkut kuitenkin pärjää... Aika paljon se on ulkonäöstä kiinni.


      • 98798797879 kirjoitti:

        " kaikki urpot tulittaa näille satoja viestejä päivässä"

        No just niin! Ei ihme, etteivät naiset jaksa!

        Se 1/10 asiallinen kaveri hukkuu ääliöiden lähettämään roskapostiin!! Jos noita dorkia ei heti estä, sieltä tulee loputtomasti yhteydenottoja. Ihan hulluks on mennyt jo ajat sitten.

        Sanoisin miehille, että odottakaa suosiolla naiselta sitä flirttiä, niin sillon se keskustelu lähtee käyntiin myötätuulessa..
        Suurimmalla osalla naisia on siellä jo keskustelut käynnissä ja sitten sä menet laittamaan viestiä = Ei toimi.
        Jos nainen laittaa sulle flirtin, niin hällä ei ole ketään erityistä kiikarissa ja hän on löytäny sun profiilista jotain kiinostavaa = Keskustelu voi alkaa.
        Harmillistahan siinä on kuitenkin se, että harvemmin ovat sitten sinun mielestäsi omaa tyyppiäsi/ kiinostavia:)
        Ei se ole helppoa ei.
        Onko täällä hoikkaa 25-33v naista...Laittakaa mulle meiliä suomi24 treffeissä tai sähkikseen.
        ps. Pidäthän elokuvista(toiminta,kauhu,jännitys, skifi ym). , musasta( heavy/rock/pop/blues), liikunnasta jne. Vois olla jotain yhteistä.


    • walkalloveryou

      Ihan sama meno on esim. jossain maksullisessa E-Kontaktissa. Itse ostin jäsenyyden kuukaudeksi ja sai olla kyllä viimenen kerta kun näille millekään deittisivuille enää koskaan menen. Poistin profiilin jo 2-3 viikon jälkeen kun eivät naiset halunneet vastata mitään minkäänlaiseen aloitusviestiin. No, tulipahan tämäkin kokeiltua.

    • pilallaon

      Ihan mahdotonta käyttää enää tuota webbiversiota :-( Android appi toimii vielä kuten ennenkin ja toivottavasti sitäkin ei pilata.

    • ihan_susi

      Mihinkäs siellä tuon profiilin piilottaminen on kätketty ?!?

    • mixikä

      Ei saa enää profiilia piiloon...

    • Ihantyhmäjuttu

      Ihan tyhmä on. Eikä kuvattomia profiileja tule ehdolle?

    • tråtj

      Mistä siellä saa profiilin poistettua? Vai onko idea, että siellä pyörii profiileja maailman tappiin täyttämässä sivustoa?

    • pas.kanmöivät

      Joo ei ole ns, kuvattomia profiileja näkyvissä mitä vois myös selailla. Samoin kunnollinen haku puuttuu jne,, En ymmärrä miksi pitää pilata sivut mitkä oli selkeät ja toimivat tähän asti huoh, eikä saa edes profiilia poistettua että voisi äänestää jaloillaan

      • Jernström

        Kyllä niitä kuvia edes näillä sivuilla yleensä vaaditaan, vaikka profiili olisikin muuten paska.


    • ööööörrrrrrrrr

      Oikeasti eihän siellä saa profiilia piiloon tai poistettua! Mikä järki tässäkin on?

    • pyöriipyöriii

      Sinne jää naama pyörimään, maailmanloppuun saakka.

      • eilisenkuva

        ..ja sitten joku valittaa, miksi vanhojakin kuvia käytetään profiilissa.


    • hyyyyyyyyyyyyyyy

      Toi haku jutun puuttuminen on per'eestä, ja kuvattomia ei voi kattoa ollenkaan, Miten esim voi katella ns, lapsettomia tai muuten rajata nyt hakua,ei mitenkään. paska paikka nykysin, eikä saa edes profiliaan pois otettua

    • bbbxx

      Kökkö uudistus. Ottakaa kuvanne pois, jos ette halua niiden pyörivän siellä forever and ever. Uuteen pannariin verrattuna suomi24:kin alkaa tuntua jopa toimivalta. Pannari pannaan ja siirtyminen muille sivustoille.

    • lituskakakku

      Jättää tyhjän profiilin sinne pyörimään....pyörimään....pyörimään... jos ei sitä poiskaan saa niin...

    • mitähäntarkoittaa

      Siis miten tuota happypancaken nettisivustoa on muutettu? Itse en ole huomannut mitään uudistusta. Mobiilisovellus on sitten asia erikseen.

    • Entinendeittailija

      Nyt mullakin päivittyi tuo uusi pancake. Täysin tökerö ja susi tekele. Olis kiva tietää, mikä idea on näissä sivu-uudistuksissa joissa pilataan hyvin toimivat systeemit. Tämä uusi sivusto on täysin käyttökelvoton. Joten loppuu nettideittailu pancakessa. Sama mikä kävi suomi24:n nettideitin uudistuksen kanssa. Kun muuttui huonompaan käytettävyydeltään ja tuli vielä maksut, niin loppui deittailu siihen paikkaan. Pancake onnistui tekemään uudistuksestaan vielä huonomman kuin suomi24, mikä lienee jonkin asteinen saavutus. Piste iin päälle on tuo, että sivulla ei ole uloskirjautumista eikä profiilia pysty edes poistamaan. Terve eli ådjö! sano pannukakku kun lensi ruotsinlaivalta mereen.

      • Mitähäntarkoittaa

        Juu samoin minullakin päivittyi juuri ainakin mobiilisivusto, siis ei sovellus. Ihan kuraa.


    • erkkivan

      On siellä piilotus nykyään

      • EntinenPannarilainen

        Eipä siinä paljoa piilotukset auta kun näkyy silti jäävän kuvineen profiili näkyville kaikille keiden kanssa olet joskus ollut yhteyksissä! Ainoastaan teksti "profiili on piilotettu" tulee päälle.

        Muutenkin koko Pannukakku muuttui muuten kerta heitolla aivan paskaksi! En tajua miksi pilasivat niin hyvän ja toimivan sivuston laakista?!


      • roikkuvapiilossa

        Jos et poista tietoja, niin säilyvät 18 kk ja voit aktivoida uudelleen. Sama toiminto on muuallakin omissa aikarajoisaan. Kovalevytilaahan ne siellä vain syövät.


    • Muuttuukomaksulliseksi

      Vaikuttaa pahasti siltä, että uudesta versiosta on poistettu monia olennaisia toimintoja vain, että ne voidaan myöhemmin tuoda takaisin maksullisina. Miksi muuten tällaista muutosta tehtäisiin?

      Lisäksi tämä mobiilinäyttö-rakenne nimettömine ikoneineen ja koko näytölle skaalautuvine profiilikuvineen on aika karmean ja epäkäytännöllisen oloinen. Käytännössä ilman profiilikuvaa olevat profiilit eivät enää palvelussa näy.

      • roikkuvapiilossa

        Ei siellä ainakaan mikään profiili ole koskaan ollut valmis ilman kuvaa. Itse en ole edes koskaan kuvattomia nähnyt, eikä nyt olisi ollut kiinnostuskaan. Aivan sama kuin jossain, mitä on hakemassa. Jos ei hae mitään, niin ei tule haussakaan näkyviin.
        Profiilinsa jotkut lopettaa siten.


    • EnoOnRobotti

      Aivan törkeän paska tuli kertaheitolla Häppäristä. Eihän noita sivuja käytä enää erkkikään. Löin suorilta profiilin piiloon ja palasin takaisin Suomi24 Treffeille, jotka kumma kyllä vaikuttavat äärimmäisen hyviltä sivuilta nykyään tuohon uuteen paska-pannariin verrattuna.

      • malenko

        Kertomatta mitään sivut vaihdettiin uusiks, todella huonoksi. Ei näe kuvattomia henkilöitä, ei kuvien kanssa olevien kotipaikkaa, itse et tietenkään näy muille, jos ei ole kuvaa. Et myöskään voi antaa suoraa palautetta ylläpitäjiin!!! Miksi pitäisi vaihtaa uusi sähköpostiosoite, minulla ainakaan ei ole kuin yksi, enkä tämän takia ota uutta. Siis helpommin pääsen, kun poistun koko palstalta.


      • malenko kirjoitti:

        Kertomatta mitään sivut vaihdettiin uusiks, todella huonoksi. Ei näe kuvattomia henkilöitä, ei kuvien kanssa olevien kotipaikkaa, itse et tietenkään näy muille, jos ei ole kuvaa. Et myöskään voi antaa suoraa palautetta ylläpitäjiin!!! Miksi pitäisi vaihtaa uusi sähköpostiosoite, minulla ainakaan ei ole kuin yksi, enkä tämän takia ota uutta. Siis helpommin pääsen, kun poistun koko palstalta.

        Eipä niitä kuvattomia profiileita tarttis näkyäkkään yhtään missään.
        Se olisikin vain hyvä, niin kaikkien olis pakko laittaa se kuva sinne. Ne jotka hakee oikeasti seuraa laittavat myöskin sen kuvansa sinne ja näin saatais myöskin ne pettäjä ihmiset sieltä helvettiin kuvattomien profiilien takaa huseeraamasta.


    • syvä.huokaus

      Aina kun sivut "uudistuu" niin ne menee päin persettä.
      Mikäköhän tuossa on että ei ymmärrettä että "if its not broken dont fix it"..

    • w-w-w-w

      Nyt on ilmaantunut profiilin piilouts mahdollisuus, tosi vähäeleinen sekin ettei vaan sitä huomaisi. Mutta oitis kun profiilin saa poistettua poistan omani. En ala maksamaan huonosta palvelusta enkä laita kuvaani enää noin toimimattomille sivuille. Se on soronoo pannukakku.

      • ahmeda

        Kyllähän profiilista saa tiedot poistettua kuten kuvankin. Lopettamaan pystyy ja profiili jää piiloon. Sen tai tyhjänä nimimerkin voi aktivoida 18 kuukautta uudelleen. Samanlaisia sivuja löytyy.


    • Dissloyalsbitchees

      Pancake täynnä varattuja...esim. Rautaukko, Kardon, stellixion, KumarFi noi profiilit esim naimisissa olevia ..ei kandee jutella kuvattomiin kanssa. Sit "varatut" valittaa täällä miten niitä ei onnaa.Blä blä blä rumilukset.

      • äöläöläöläölä

        Niin on!

        Heivaan kaikki kuvattomat välittömästi.


    • Surkeetaon

      Se on eri keskustelu, pitääkö nettideitissä olla kuva profiilissa vai ei. Itsekin olen sitä mieltä, että kuva pitää olla. Mutta kuva voisi olla myös albumissa. Ihmisillä voi olla erilaisia syitä olla laittamatta profiilikuvaa näkyville, deitissä voi olla työkavereita ym. Nyt happypancakessa ei voi lainkaan deittailla ilman profiilikuvaa koska kuvattomat eivät haussa näy. Myöskään profiilin aktiivisuusaika ei enää näy, mikä tekee mahdottomaksi tietää ovatko profiilit aktiivisia vai ei. Ja kun profiilin voi poistaa vasta 18kk päästä, käytännössä palvelussa voi roikkua mieli määrin vanhoja passiivisia profiileja. Lähettele siinä sitten niille viestejä. Toki voi aina valittaa, että eivät ne naiset ole ennenkään vastanneet.

      • 18kk

        Ei nyt sentään. Profiili on piilotettu tuon 18 kk ajan.

        https://www.happypancake.fi/happypancake/nain-happypancake-toimii/

        Samat tarkistettavana statukset siellä ovat olleet aiemminkin, jos ei profiili valmis.
        https://www.happypancake.fi/happypancake/nain-happypancake-toimii/#_Toc161729774

        Aina on voinut hakea viimeisen kirjautumisen perusteella. Ja niin ovat olleet hakutulokset.
        https://www.happypancake.fi/happypancake/nain-happypancake-toimii/#_Toc161729782

        Yhteystiedot on:
        https://www.happypancake.fi/happypancake/ota-meihin-yhteytta!/


      • ccccccd

        Taisi olla maksettu mainos, yrittää puolustella epäonnistunutta muutosta.


      • Surkeetaon

        Joopa joo. Happypancaken kirjautumissivulta löytyvät ohjeet ja palvelukuvaukset koskevat vanhaa versiota. Siitähän sitä sitten voi tutkailla, mitä vanhassa versiossa olleita toimintoja on uudesta versiosta poistettu.


      • Jaahassitten
        Surkeetaon kirjoitti:

        Joopa joo. Happypancaken kirjautumissivulta löytyvät ohjeet ja palvelukuvaukset koskevat vanhaa versiota. Siitähän sitä sitten voi tutkailla, mitä vanhassa versiossa olleita toimintoja on uudesta versiosta poistettu.

        Eli kaikki kuten profiili 18 kk piilossa siellä on sitten lukenut eli ei siinäkään muutoksia. ..
        Ja yhteystiedot on.


      • voiprkl

        Jumankekka, että ovat pilanneet happypancaken. Ei nää enää mitkä profiilit on onlinessa ja ei pysty enää tekemään hakuja. ihan onnetonta. seonneet ruotsalaiset?


      • kyber-kristalli

        Aika siirtyä johonkin toiseen. Perusklassikoista OkCupid näyttää lisänneen huomaamatta käyttäjämääräänsä. Mobiilipuolen Once Dating App vaikuttaa sekin lupaavalta tulokkaalta. Näistä kumpikaan ei vaadi fabo-tiliä.


    • Hp.Admin

      Jos haluatte käyttää vanhaa versiota niin tehkää uusi profiili, toki eri sähköpostin se vaatii. Uudistus astuu voimaan asteittain, joten uutta profiilia vaan tulemaan aina kun muutos tapahtuu,näin voitte nauttia aiemmista toiminnoista.
      Yt. Admin

    • hjkölkjhg

      Tinderiin vaan kaikki.
      Muistakaa kirjoittaa jotakin profiiliinne.
      Ei mitään aurinkolasikuvia
      ei liian kaukaa otettuja kuvia
      jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe