Hyvää oloa ja jouluiloa!

Parempaanpyritään

Aamulla sanottiin radiossa, että me suomalaiset olemme Euroopan onnellisin kansa! Sitä ihmeteltiin, että miksi se ei näy meissä?Yhdeksi syyksi arveltiin, että emme halua näyttää sitä, koska se tuo esille sen paheen: kateuden. Mikä meihin on tullut, miksi haluamme levittää pahaa mieltä, eikä rakentaa sopua. Meillä kuitenkin on niin paljon aihetta kiitokseen, maailmassa on niin paljon pahaa, joka päivä ainakin uutiset tuovat olohuoneisiin mitä kauheimpia uutisia. Voisimme olla pieni kylä esimerkkinä muille, joo kyllä veroprosentti nousee meillä, jospa me saamme siten lisää kiitoksen aihetta, saisimme lapsille sen terveen koulun! Sen myötä terveitä aikuisia, ei meistä kukaan varmasti halua, että lapset saavat kotikylän perintönä sairastumisen opinahjossaan. Joka puolella ympäri Suomen tuntuu olevan näitä homeongelmia,miksiköhän? Ei nämä asiat ratkea toisia syyttelemällä yhdessä pitää katsoa tulevaisuuteen, jokainen meistä voi tehdä omaa ja toisen eloa ja oloa paremmaksi. Pian on joulu käsillä, Kotilapissa oli jo alustava viesti, että saamme taas elävän joulukalenterin käyttöömme! Kiitos Jutan, että on jaksanut sen koota ja kiitos kaikille jotka sitä toteuttavat!Totuushan on , että jostakin kun luopuu, voi saada ehkä jotakin hyvää tilalle. Ei tehdä enää päivistämme pahempia, vaan yritetään tehdä jokainen niistä parempia!

3

265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kommarit-juhlii

      Vihreät ja vasemmisto takapiruina

      Kaupunginhallituksen päätös syntyi erikoisella tavalla. Se lisättiin apulaispormestari Sanna Vesikansan (vihr.) esittämänä ja Paavo Arhinmäen (vas.) kannattamana kaupunginvaltuutettu Veronika Honkasalon (vas.) aloiteeseen, joka koski paperittomien tilanteen edistämisestä.

      Paperittomien ilmaispalvelut menivät kaupunginhallituksessa läpi äänin 8-7.

      Ilmaispalveluja vastaan äänestivät kaupunginhallituksessa Terhi Koulumies (kok.), Pia Pakarinen (kok.), Jaana Pelkonen (kok.), Mika Raatikainen (ps.), Wille Rydman (kok.), Tomi Sevander (sd.) ja Jan Vapaavuori (kok.).

      Ilmaispalveluiden puolesta äänestivät Paavo Arhinmäki (vas.), Veronika Honkasalo (vas.), Maria Ohisalo (vihr.), Marcus Rantala (rkp.), Nasima Razmyar (sd.), Anni Sinnemäki (vihr.), Reetta Vanhanen (vihr.) ja Sanna Vesikansa (vihr.).

      Helsingin kaupunginvaltuustossa käsitellään tänään kaupunginhallituksen esitystä laajentaa laittomasti maassa olevien oikeutta maksuttomiin palveluihin ja toimeentuloon.

      Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettu Mari Rantanen listasi palvelut, joita Helsinki tarjoaa jatkossa maksutta laittomasti maassa oleville henkilöille, jos esitys menee läpi. Veronmaksajien piikkiin ovat menossa:

      – lääkkeet

      – majoitus

      – ruoka

      – sairauksien hoito ja seuranta

      – rokotukset

      – hammashoito

      – pidempikestoinen majoitus raskaana oleville ja pienten lasten perheille

      – apu löytää väyliä pois paperittomuudesta

      – oikeudellinen neuvonta

      – mielenterveyspalvelut

      – toimeentulotuki

      Lisäksi kaupunginhallitus esittää, että edellä mainittuja palveluja tulee mainostaa kaupungin internet-sivuilla monilla kielillä mm. arabiaksi, somaliksi, bulgariaksi ja romaniaksi. Kaupungin henkilökunnan tulee myös tarjota palveluja aktiivisesti.

    • EtelänHetelmät

      Kun miehet pääsevät käymään aurinkolomilla niin palaavat hymyt korvissa. Sitten jaksavat taas paremmin sitä vaimon nalkutustakin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      125
      2964
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1245
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1231
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      990
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      48
      901
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe