Lentopallo Hämeenlinnassa

Mitä Hämeenlinnan tyttöjen lentopallossa tapahtuu kun Viitala heitettiin ulos ja joku juoksupoika otettiin tilalle. Pitääkö vielä maksaa naisten LIiigan valmentajankin palkat.

10

936

  Vastaukset

  • Niin nythän maksetaan jo junnujen maksuilla toisen valmentajan palkka, kyllähän se tiedetään että tässä touhussa pitäis löytyä jokin järki.

  • Ihmetelly misä on akatemia joukkue

   • Viitala ei suostunut maksaan niitä kustannuksia mitä toiminnanjohtaja vaati liigalle, niin sekin sai mennä.


   • On tää ihme touhua, mitähän se toiminnanjohtaja touhuaa, sehän haukkuu talkoolaiset ja kaikki vihervassareiksi.


  • Tarkoitatko sitä lappalaista joka suututtaa kaikki yhteistyökumppanitkin, eihän sen touhuja voi hyväksyä, koskahan saa lähteä. Ihme kun junnujen vanhemmat kattelee sitä.

  • Siellähän hääräilee joku juristi se lappalainen sit pari juoksupoikaa hoitelee mitä käsketään, Taitaa vedellä viimeisiään kotijoukkue. Kaikki muut talkoolaiset haukutaan ja yritetään savustaa pois jo naama ei miellytä.

  • Hienoa kotiyleisön arvostamista kun vietiin peli Lammille, että osaa olla pimeätä touhua ja katsojien aliarvioimista, kotijoukkue kiittää lappalaista.

  • Miesten jääkiekon HPK liiga oy avustaa junnu jääkiekkoa rahallisesti, Lentopallossa Hämeenlinnassa junnut avustaa naisten lentopallo Liiga joukkuetta rahallisesti. Onkohan tämä oikein että junnujen vanhemmilta kerätään rahaa että ammattilaiset voivat pelata. Kuulostaa erikoiselta jutulta.

  • No nyt lähti taas valmentaja menemään lentiakerhosta, kun kyllästy Lapin pojan touhuihin jo kolmas valmentaja kahden vuoden sisään saa tarpeekseen Lapin Kuikan touhuista koskahan muut seurassa ymmärtävät asioiden laadun.

  • On kuulemma valmentajien palkkoja maksamatta kertovat joken tallin pojat

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   125
   4413
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   124
   3727
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   1077