Työttömien holokausti!

on_käynnissä

Suhtautuminen työttömiin rinnastuu Suomessa siihen, miten Saksassa suhtauduttiin juutalaisiin ennen toista maailmasotaa. Näiltä vapautui työpaikkoja muille, nämä eristettiin konkreettisesti tai vertauskuvallisesti muista, heitä syytettiin aiheetta, heiltä vietiin elinehdot ja heidän kohtalostaan vaiettiin.
On jo monia vuosia jätetty työttömät yhteiskunnan ulkopuolelle. TE-toimistojen kortistossa säilytetään pitkäaikaistyöttömiä joiden työkyky ja toimintakyky alentunut niin huomattavasti että heidät voi määritellä täysin työkyvyttömäksi.
Kun kunta pakottaa pitkäaikaistyöttömän orjaksi, valtio ei enää peri sakkoa, eli se palkitsee kuntaa asukkaansa orjuuttamisesta. Ja sitä kutsutaan 'kuntouttamiseksi'. Seuraava vaihe lienee työttömien väittäminen mielisairaiksi tai rikollisiksi ja heidän sulkeminen mielisairaalaan tai vankilaan tai työleirille.
Työttömiä on edelleen yli 1/2 miljoonaa ja töitä palkalla ei ole tarjolla riittävästi.
Se on selvä ongelma, josta ei puhuta ja ongelma, jota ei haluta ratkaista.
Työtä ja tuloa ei siis haluta jakaa !!
Sen sijaan herjataan ja syyllistetään ja kyykytetään köyhiä,
Eläkeikää lähestyvät ihmiset tekevät palkatonta orjatyötä 9-n euron päiväkorvauksella.
Ei ole työterveyshuoltoa, ei lomia, ei palkkaa. On vain velvollisuus sosiaalturvan asteittaisen leikkauksen uhalla. Vuosikymmenten työurallaan heillä oli edes kesälomaoikeus. Tuossa orjatyössä ei ole sitäkään. Työterveyshuollosta, tai pekkaspäivistä puhumattakaan. Täytyy ihmetellä nykypäivän moraalia, me kasvatamme lapsillemme ettö heikoimpia pitää auttaa ja mitä tekee suomen johdossa olevat tyypit? Keskitytään täysin kurjistamiseen mutta ei puhuta tai suunnitella ollenkaan miten saataisiin lisää työpaikkoja, rahat laitetaan työttömien ahdisteluun vaikka kyseisellä rahalla olisi voinut rakentaa uuden yrityksen suomeen, uuden innovaation lisää työpaikkoja.
Mutta palatakseni holokaustiin niin tätä yhden kansalaisosan syrjäyttämistä on harjoitettu jo 25 vuotta aktiivisella hallituspolitiikalla. Oikeistopopulismi jylläsi Saksassa tuolloin, ja oikeistopopulismi on jyllännyt Suomessa tuon 25 vuotta.

62

972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jotainpitäisitehdä

      Kerrankin joku huomannut tämän asian! Holokaustiltahan tämä ihmisten kohtelu vaikuttaa!

      • mitenon5060

        Kannattiko äänestää demaria?


      • Anonyymi
        mitenon5060 kirjoitti:

        Kannattiko äänestää demaria?

        Persut ja Kokoomushan on ajamassa työttömiä "uuniin".


    • 573583

      Ovatko työttömät siis oma rotunsa niin kuin juutalaiset saksalaisten mukaan olivat?

      Mielenkiintoinen ajatus. Mitkä ovat tämän rodun ominaiset piirteet? Jo syntyessään parkuu loputtomasti ja haisee pahalle?

      • Pitipaikkansa

        Tuo kommentti oli täysin natsimainen, eli aloittaja oli oikeassa!!!


      • 573583
        Pitipaikkansa kirjoitti:

        Tuo kommentti oli täysin natsimainen, eli aloittaja oli oikeassa!!!

        Aloittaja saattoi olla aivan oikeassa, jos työttömät kerran ovat oma rotunsa. Jos työttömyys on kuitenkin elämäntilanne eikä synnynnäinen ominaisuus, hän oli väärässä.


      • KehitysKehittyy
        573583 kirjoitti:

        Aloittaja saattoi olla aivan oikeassa, jos työttömät kerran ovat oma rotunsa. Jos työttömyys on kuitenkin elämäntilanne eikä synnynnäinen ominaisuus, hän oli väärässä.

        Tämä onkin holokausti 2.0, eli halveksittuun ihmisryhmään voi joutua kuka tahansa. Näin saadaan hallintoalamainen ohjattua pelolla entistä kuuliaisemmaksi.


      • selväholokausti

        holokaustiahan tämä on että työttömältä otetaan , ja annetaan kepittäjä kepuli natseille.


    • SuomenPaskinHallitus

      Natsihallituskin jakoi sentään leipää köyhille mutta tämän päivän suomi jakaa pelkkää epätoivoa ja kurjuutta ihmisille! Eläisin mieluummin natsivaltiossa vuonna 1942 kuin nykysuomessa 2017! Taatusti pääsee helpommalla !

    • pelkkääharmia

      Huomasin työttömäksi jouduttuani kuinka "ystävieni" käytös minua kohtaan muuttui. Enää ei kutsuta yhteisiin illanviettoihin joissa jutellaan mistäpä muusta kuin työasioista. Myös monien virastojen henkilökuntien ilme on ollut hämmästynyt kun kerron ammatikseni "työtön" Olen hakemalla hakenut työtä ja turhaan vuosia. En jaksa enään tätä ihmisten ylenkatsovaa asennetta.
      Itse olin töissä useat vuodet ja nyt kun ikä on jo 46v ei tunnu ketään kiinostavan palkata vaikka osaamistakin löytyisi. Terveiset kansanedustajille ja iso KYLLÄ perustulolle!!! EHkä sen turvin jaksaisin paremmin kun tietäisin ettei viimistäkin euroa elämiseeni yritetä otta karenssilla pois ellen suostu orjaksi ilmaistöihin. Ottaisin oikeastaan työtä kuin työtä kunhan saisin siitä palkkaa ja asemani paranisi. Miksi meitä nöyryytetään ilmaistöillä jotka haittaavat työnetsintää ja varsinkin kun työnantaja kuulee, että on ollut kuntouttavassa työtoiminnassa laitetaan ovi kiinni...näin kävi minulle työhaastattelussa "ai jaa...olet sitten ollut kuntouttavassa...jaahas joo no me otetaan yhteyttä takaisinpäin tässä lähipäivinä"

      • VaihtoehtoB

        Vetäisit jo omat johtopäätökset ja lakkaisit kuormittamasta toisia, ovatko he tehneet sinulle jotain pahaa ja nyt odotat heidän maksavan ja tuudittelevan sinua lopun elämää?


      • Ymmärtämättömyyttä

        Miten niin? Aloittajahan kertoi yrittäneensä hakea töitä vuosia saamatta niitä kuitenkaan, miten se olisi hänen syynsä jos ikä jne estävät työhön pääsyn! Taas yksi kommentti satojen muiden joukossa jotka eivät tajua mitään todellusuudesta.


      • Työttömyyden.syitä

        Onkohan Suomessa yleinen trendi, että yli 45-vuotias on jo liian vanha työelämään ?
        Nyt puhuvat työttömät https://yle.fi/uutiset/3-9302129
        Vastaamassa 1 339 työtöntä – yleisimpiä työttömyyden syitä kuvaavat näiden kuuden ihmisen tarinat.


    • historis

      Lyhyesti: Aloittaja ei tiedä juutalaisten holokaustista mitään!

    • yleneminen_ei_suju

      Yllä olevasta kirjoituksesta voi tehdä sen johtopäätöksen, että suomessa työmarkkinat eivät toimi - tai toimivat väärään suuntaan: 10% on työttömänä, 67% töissä. Työsä olijat siis vievät työttömien työpaikat. Selitetään tämä: Työssä olijat eivät osa edetä urallaan vaan jäävät samoihin asemiin. Tälöin ei vapaudu hierarkian alapäähän vapaita paikkoja ja syntyy työttömyyttä. Oikeasti siis työsä olevien pitäisi pyrkiä vahvemmin eteenpäin, jotta kaikkille riittäisi työtä! Eli työssä olevat ovat kämmänneet! Heidän tarmonsa ei ole rittänyt lisätyöpaikkojen luontiin - sen sijaan on menty taaksepäin työllisyydessä ja suorastaan kyynärpää taktiikalla ajettu omaa etua unohtaen yhteinen etu. Soimako omatunto? Ainakaan siitä ei pidä syyllistää työttömiä. Ja tehdä nurisemata omat työnsä - itse on tilanteensa aiheuttanut työssä olija!

      • aleneminen_ok

        Kone yskii selvästi, alkoholipolitiikka kuka juo ja kenen edut? Voiko auttaa ja opettaa tai voiko ymmärtää ja opetella? Heidän tarmonsa, missä sinun tahtosi, tahdotko luovuttaa, arvossa kulkeva..


    • Kahleorja

      Olet oikeassa! Työttömiä haukutaan ja painostetaan ja pakotetaan "laitoksiin" tekemään kuntouttavia töitä, joissa ihmistä nöyryytetään ja alistetaan, pilkataan, häväistään jne Nämäkin tämän palstan kirjoitukset ovat kaikkea tuota plus rasismia työttömiä kohtaan!!!

    • totta_on

      niin totta

    • Pitipaikkansa

      Tämä on todellakin menossa juuri tällä hetkellä.

    • päinpersettä

      Ihme että ei täysin tuoda julki ja käsitetä mitä tämä käytännössä merkitsee esim. sairaille joita roikotetaan työttömyyskortistossa, ja mitä sossun tuille joutuminen sitten tosiasiassa merkitsee , julkisuudessa käsitellään asiaa kuin kaikki olisivat nuoria terveitä työtävieroksuvia vaikka totuus on jotain muuta , tosiasiassa mikään taho ei tunnu puhuvan kaikkein huonoimmassa asemassa olevien puolesta jotka eivät työhön kykene lääkärien mielestä mutta kelahan ei tätä usko , jollain siellä piilossa on se viisasten kivi joka sanoo tätä laiskaksi , presidentti ihmettelee leipäjonoja jne.
      johan on maassa asiat persiillään !

    • Rikasjaantelias

      Täysin totta

    • AhneusRyhmäVallassa

      Tilanne on sama , kuin saksassa ja NL 1930-40 L.

      Ideologina Pres. Göbbels niinistö piilo johtaa, ( vaikenee...).
      Pääministeri himler sippilä organisoi.
      Markkinatalous uskontoa pakko syötetään kansalle.
      huuhaa ahneus kokomus ideologia vallitsee.
      Kepu on apupuolueena oman kansan tuhonnassa.
      Aktiivi mallin avo- leirien saaristot ovat kaikkialla suomessa.
      Tuhoten kansaa.
      Kokomus kepu kapot tuhoaa voimalla työttömiä aktiivi avo-leireille .
      Speer mykkänen on toimelias kansn tuhoaja. Samoin kepu borman, kovaluu lintilä tekee parhaansa kansan tuhonnassa.
      Uhrattavana Sven tuuvana toimii lindberi, se sinisten hoopo poika. Ja joutuu kaikesta työstään tuomiolle. Siis uhrataan muiden puolesta, kun nalkaa ne nurnbergin oikeudenkäynnit tuhonta aktiivi mallis ta ja sote ahneus keinottelusta.
      Vain siniset hoopot tuomitaan,, Muut ahneus politikot jatkaa kunnon kasalaisina....
      Näin homma on käsikirjoitettu.
      Ja Nyt ajetaan tilastopelillä ensi vaaleihin, ja niin tietämätön typerä kansa äänestää oman kansan tuhoajat takaisin valtaan !

      • AhneudenVallassaOllaan

        Kokoomus kepuli rahanvaihtajat ja muut ahneuden synnin papit ovat uhka maallemme.

        Samoin ovat vas. vihreät super naivistit, Nuo pakko monikultuurin ja kultturimarxismin pakko syöttäjät. Naivistit, Vas vihreät pvat uhka kansalle, suuri uhka maallemme ja kulttuurille.

        Ongelma on, että on vaikea löytää rehellistä suomen ja suomen kansan etua ja suomen kulttuuria edistävää puoluetta !!
        Ruotsissakin on tämä ongelma. siellä ruotsi demokraatit saavat siksi yhä suuremman kannatuksen.
        ( kuuntele uutiset...).


    • pppooo

      Itsekin olen todella järkyttynyt siitä miten kroonisesti sairaita kohdellaan Suomessa. Lopetin puolisen vuotta työpaikassa jossa olin vähän alle vuoden. Tuo aika meni kolmessa eri työsuhteessa eli koko ajan oli hirveä paine, että saan vain jatkaa. Olin ihan puhki, kun työ viimein päättyi. Olen vielä kroonisesti sairas ja yritän tehdä kaikkeni, että vältyn kyykytykseltä. Sen voin sanoa, että jos sairas menee lääkärin luo pyytääkseen apua vaikeaan sairauteen, lääkäri voi viedä sairaan harhapoluille eli pillerit kouraan vaan, vaikka niistä olis pelkkää haittaa. Yritäppä siinä sitten suhtautua tulevaisuuteen luottavaisesti.

      • MonihäiriötKuriin

        - hulluille ja luulotautisille sopii lääkitys hyvin. Koska vain Lääkityksellä hoopo pääsee irti pakkomielteistään, ylimielisyydestä, itseen keskittymisestä, jne... ja näin suoriutuu normaalin tavoin, kun lääkkeet vie pohjaa hoopon omalta super tyhjäkäynniltä.
        - Tässä suomennettuna psyk. lääkkeiden myönteinen vaikutus luulo hoopille, yms. apua tarvitseville.


    • Natsismia

      Aktiivimallit on uusi osa holokaustia

    • pahavaanii

      Tässä Sipilän hallituksessa asuu pahuus.

    • Metooo

      Kuka toimii tämän kaiken takana ja kuka on se diktaattori??!! Varmaan saa jotsin nautintoa ihmisten kärsimyksistä! Kumma, kun ei tule jotain metoon kaltaista juttua. Kuinka moni työtön saisikaan laittaa esim metootorture

      • Hyväidea

        Tästä tulisikin jymypaukku, tästä meetootyötön jutusta...kannatan


    • PieniPiruVasempaan
      • Ttt8

        Eli on.. mutta nykyaikaisemmilla tavoilla. Kuinkahan monta kertaa kaverini ois kuollu nälkään jos en ois lainannut rahaa. Lukemattomia. Olen aina sanonut, että suomessa kannattaa olla mieluiten kokoaikatöissä tai pennitön sossun asiakas niin selviytyy. Jos omistat jotain.. arvotontakin mikä estää toimeentulotuen saamisen olet kusessa. Varsinkin jos edes kunta ei suostu lunastamasn arvotonta omaisuuttasi mitä muutkaan ei osta.


    • pässiä_narussa

      Euroopan lähihistoriakin osoittaa, miten helppoa on saada ihmiset manipuloitua hirmutekoihin.
      Työttömien demonisointikampanja on ollut käynnissä mediassa jo pidemmmän aikaa, varsinkin nyt SOS-trion aikaan.
      Esim. ns. sossu-Tatu oli toimittajaopiskelijoiden täysin keksitty harjoitusprojekti, joka toimi kuin unelma. Näitä vastaavia juttuja oli/on säännöllisesti varsinkin Ilta-Sanomissa.
      Faktat ja todenperäisyys ei "toimittajaa" kuitenkaan kiinnosta pätkän vertaa.

    • Hulluutta

      Tämä holokausti vain jatkuu ja kaikki jotka tämän toiminnan sallii on verrattavissa niihin jotka pakotti uhrit polttouuniin. Aktiivimallit on verrattavissa suunnitelmiin tuhota juutalaiset

      • proffa12424

        Viimeisten aikojen merkkejä ne tämmöiset ovat.


    • Mr_Wonderful

      Eilisessä Hesarissa oli aiheeseen liittyvä artikkeli, tosin maksumuurin takana: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005840124.html

      Jutussa kerrotaan työttömistä, jotka Pirkanmaan metsissä kitkevät haittakasveja ja kantavat polttopuita, mutta eivät saa tekemisestään palkkaa. Toiminta kun tapahtuu kuntouttavan työtoiminnan nimikkeellä.

      Ja sitten vielä suu ammollaan ihmetellään, miksi koulutetut ihmiset muuttavat Suomesta pois ja miksi Suomeen ei tule oikeasti koulutettuja ulkomaalaisia osaajia. Voi tsiisus.

    • FMYlHist

      Ei! Juutalaisten kohtaloa ja nykyistä työttömien asemaa ei voi mitenkään verrata toisiinsa.

      • Voihyvinkin

        Vasta sittenkö kun alkavat kaasuttaa?


    • Häpeä

      Täysin asiaton, mauton ja typerä vertaus!

    • totuudenhetki
    • Totuus_

      Sama meno senkun jatkuu. Viattomia työttömiä ihmisiä vainotaan ja leimataan ja heidän elinmahdoollisuuksiaan kurjistetaan.
      Tämä on täyttä vainoa!!#

    • selvää.holokaustia

      työttömän juuri ja juuri toimeen tulevasta tulostakin leikataan, ja sitten sekin siirretään oikeisto natseille. selvää holokaustia. läskiperse göring jo aikoinaan keräsi mammonaa siten.

      • PieniPiruVasempaan

        Jos käytät sivistyssanoja, suosittelen selvittämään miten ne kirjoitetaan ja mitä ne tarkoittavat. Muuten ihmiset nauravat vielä enemmän kuin jo tällä hetkellä :D


    • Yhteiskunnalle ihminen on aina itseisarvoinen yksilö. Hänellä on siis arvoa sellaisenaan, kunhan vain syntyy elävänä. Arvoista johtuen on tällä yksilöllä oikeuksia syntymästään lähtien.

      Ihmisyksilön arvo kehittyy varttumisen myötä. Lapsuuden jälkeen hänestä tulee tuottavan työvoiman potentiaalinen yksilö, taikka sitten hän on edelleen itseisarvoinen yksilö ilman tuottavuuden potentiaalia.

      Työllistymisen taikka koulutuksen ja työllistymisen jälkeen yksilöstä tulee tuottava yksilö, taikka hän pysyy koulutuksesta huolimatta edelleen pelkästään itseisarvoisena yksilönä.

      Mikäli aiemmin tuottava yksilö joutuu työttömäksi, tulee hänestä silloin jälleen potentiaalinen tuottava yksilö. Hänestä ei siis tule pelkästään itseisarvoinen yksilö.

      On yhteiskunnan etu, että kaikki potentiaali käytetään yhteiskunnan hyödyksi. Markkinatalouteen kuuluu lähtemättömästi, että yksilön tulee saada valita itselleen sopiva työ, missä hänen potentiaalinsa tulee parhaiten yhteiskunnan hyödyksi. Luonnollisesti markkinatalouteen kuuluu myös, että työllistäjien tulee vapaasti saada valita keitä he ottavat työpaikalle potentiaaliaan käyttämään.

      Kun potentiaalia jää paljon käyttämättä, on yhteiskunnassa jokin vika, koska käyttämättömästä potentiaalista tulee pian pelkkiä itseisarvoisia yksilöitä.

      Kun yhteiskunnassa on paljon käyttämätöntä potentiaalia, voidaan tämä potentiaali valjastaa käytännössä vain määräämällä heille tapa millä potentiaaliaan käyttävät.

      Toisaalta yhteiskunta voisi lisätä potentiaalille kysyntää ryhtymällä suurta potentiaalia vaativiin hankkeisiin. Näiden hankkeiden kustannukset katettaisiin ottamalla ne muiden tuottavien yksilöiden tuotosta. Näin kykenevä potentiaali hakeutuisi määräämättä hankkeisiin.

      Toinen vaihtoehto olisi pakottaa potentiaali toteuttamaan hankkeita minimikustannuksin. Tämä rinnastuu orjuuteen.

      Kolmas vaihtoehto potentiaalin hoitamiseen on, että potentiaalia pidetään samassa asemassa kuin itseisarvoisia yksilöitä, jolloin heille annetaan juuri sen verran kuin elinkustannukset vaativat. Tämän mallin epäkohtana on, että pian potentiaali ei ole enää potentiaalia, vaan heistä tulee pelkästään itseisarvoisia yksilöitä.

      Neljäs malli on, että potentiaalille annetaan enemmän kuin itseisarvoisille yksilöille, jolloin heistä tulee kuitenkin itseisarvoisia yksilöitä, ja houkutus heittäytyä itseisarvoiseksi yksilöksi on suurempi kuin olla potentiaalinen saati sitten tuottava yksilö.

    • Anonyymi

      Kyllä ei hyvin ole Suomessa asiat. Tämä aloitus on pitkälle totta!!!

    • Anonyymi

      Kyllä tuo stigmatisaation osalta pitää paikkansa vaikka muutoin vertaus oli vähän kärjistetty. Pitkäaikaistyötön ei ole vain henkilö joka on ollut tietyn ajan työttömänä. 'Pitkäaikaistyötön' on myös sosiaalinen leima. Tästä seuraa että pitkäaikaistyöttömäksi leimautuneen yksilön elämään on oikeus puuttua toisella tavoin kuin muiden. Sekä yhteiskunnan taholta että myös tavallisessa sosiaalisessa elämässä. Pitkäaikaistyöttömänä joutuu jatkuvasti selittämään ja perustelemaan omaa elämäntilannettaan. Näin ei ole tavallisen työllisen kohdalla.

      Jos olet pitkäaikaistyötön toimeentulotukiorja ja sinulla on alennusmyynnistä löydetty kallis vaatekappale joudut perustelemaan miten sinulla on varaa kalliiseen vaatekappaleeseen. Tavallisissa arkipäiväisissä sosiaalisissa tilanteissa kun tutustutaan ihmisiin, normaalitilanteessa ihmiset vain kertovat mitä työtä tekevät. Työtön puolestan joutuu jatkuvasti tilanteisiin joissa aletaan tivata perusteluita miksi olet työtön, mitä aiot asialle tehdä, oletko ollut aktiivinen, ja sitten tulee ehdotuksia siitä että kouluttaudu lähihoitajaksi. Muuta ulkomaille. Mene sinne töihin tai mene tuonne töihin. Työttömän henkilökohtaisia asioita ronkitaan koko ajan. Koko ajan joku ulkopuolinen ääliö on "kartoittamassa tilannettasi". Jos et suostu kartoitettavaksi seuraa taloudellinen rangaistus.

      Harva normaalissa työsuhteessa oleva tulee ajatelleeksi että on olemassa ihmisiä joille normaalia elämää on esimerkiksi se että joutuu säännöllisesti raportoimaan omat rahankäyttöasiansa ja paljastamaan tiliotteensa jollekin virkailijalle edellytyksenä sille että saa elämiseen tarvittavat almut. Normaaliksi luokitellun ihmisen kohdalla jo raha- asioiden uteleminen olisi epäkohteliasta ja tungettelevaa.

      Pitkäaikaistyöttömän kohdalla on sosiaalisesti hyväksyttävää rikkoa yksityisyyden rajoja koko ajan.

      .

      • Anonyymi

        Ne virkaiijat kuten myös poliisi, verottaja, pankin ja Kelan työntekijät kuten myös eri tiedustelupalvelut ja hakkerit pääsevät lukemaan niitä tiliotteita ja tilitapahtumia vaikka ei mitään toimeentulotukea koskaan hakisikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne virkaiijat kuten myös poliisi, verottaja, pankin ja Kelan työntekijät kuten myös eri tiedustelupalvelut ja hakkerit pääsevät lukemaan niitä tiliotteita ja tilitapahtumia vaikka ei mitään toimeentulotukea koskaan hakisikaan.

        Se on siis ihan se ja sama onko työssä vai työtön, pitkäaikaistyötön vai väliaikaisesti työtön, pitkään töissä ollut vai lyhyen aikaa työssä ollut. Nämä ihmiset pääsevät halutessaan kyyläämään jokaisen tilitapahtumia olkoon työtön tai työssä oleva. Sitä pitkäaikaistyöttömyyttä tai työttömyyttä ylipäätään käytetään vain tekosyynä, jotta poliittisesti voitaisiin savustaa ja kiusata sekä ahdistella työttömiä paljastamalla julkisuudessa tilitapahtumia ja puhumalla, että ne ja ne pääsevät lukemaan tilitietoja.

        Tosiasiassa pääsevät ihan samalla tavoin lukemaan tietoja vaikka olisi ollut pitkään työelämässä eikä vuosiin tai koskaan edes tarvinnut mitään Kelan tukea mistään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on siis ihan se ja sama onko työssä vai työtön, pitkäaikaistyötön vai väliaikaisesti työtön, pitkään töissä ollut vai lyhyen aikaa työssä ollut. Nämä ihmiset pääsevät halutessaan kyyläämään jokaisen tilitapahtumia olkoon työtön tai työssä oleva. Sitä pitkäaikaistyöttömyyttä tai työttömyyttä ylipäätään käytetään vain tekosyynä, jotta poliittisesti voitaisiin savustaa ja kiusata sekä ahdistella työttömiä paljastamalla julkisuudessa tilitapahtumia ja puhumalla, että ne ja ne pääsevät lukemaan tilitietoja.

        Tosiasiassa pääsevät ihan samalla tavoin lukemaan tietoja vaikka olisi ollut pitkään työelämässä eikä vuosiin tai koskaan edes tarvinnut mitään Kelan tukea mistään.

        Rikollinen voi tietysti tehdä mitä tahansa hämärähommia jos vain taidot riittävät eikä lain noudattaminen paljo hotsita ja henkilökohtainen moraalikin kestää. Kun pää on tarpeeksi paskaa täynnä voi kakka- aivo antaa itselleen luvan tehdä mitä tahansa. Olennaista pissapäälle ei ole se mikä on oikein ja mikä väärin. Olennaista on se onko niillä muillla todisteita.

        Tuo on kuitenkin kyberrikollisuutta, eli laitonta toimintaa. Hoitajakin voi asemansa puolesta päästä urkkimaan luvatta potilastietoja, ja vaikkapa tartuttaa tahallaan tauteja potilaisiin kenenkään huomaamatta, tai alkaa myrkyttää naapuria kun ei muutakaan elämänsisältöä keksi jos niikseen tulee. Se ei kuitenkaan ole millään tavoin lain sallimissa rajoissa tapahtuvaa toimintaa. Eikä sitä pidetä normaalina olotilana yleisesti ottaen.

        Tässä keskustelussa puhutaan laillisesta yhteiskunnallisesta toiminnasta, ja sosiaalisesti hyväksytystä ”normaalista” joka kohdistuu tiettyihin sosiaaliluokkiin = lue: köyhiin. Köyhän oikeutta yksityisyyden suojaan vähennetään jatkuvasti. Tästä käytetään mm. nimitystä ”moniammatillinen palvelu”.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on siis ihan se ja sama onko työssä vai työtön, pitkäaikaistyötön vai väliaikaisesti työtön, pitkään töissä ollut vai lyhyen aikaa työssä ollut. Nämä ihmiset pääsevät halutessaan kyyläämään jokaisen tilitapahtumia olkoon työtön tai työssä oleva. Sitä pitkäaikaistyöttömyyttä tai työttömyyttä ylipäätään käytetään vain tekosyynä, jotta poliittisesti voitaisiin savustaa ja kiusata sekä ahdistella työttömiä paljastamalla julkisuudessa tilitapahtumia ja puhumalla, että ne ja ne pääsevät lukemaan tilitietoja.

        Tosiasiassa pääsevät ihan samalla tavoin lukemaan tietoja vaikka olisi ollut pitkään työelämässä eikä vuosiin tai koskaan edes tarvinnut mitään Kelan tukea mistään.

        Tässä yhteydessä puhutaan laillisesta ja hyväksytystä yhteiskunnallisesta toiminnasta, ei rikollisuudesta kuten sinä puhut. Tämän vuoksi aloittajan raflaava holokaust- vertaus sopii tähän yhteyteen vaikka se onkin kärjistetty. Kyse on tietyn tai tiettyjen ryhmien eriarvoisen kohtelun institutionalisoitumisesta johon sisältyy sosiaalinen hyväksyntä. Se on laillista ja sitä pidetään normaalina koska ”se on niille ihan oikein ja oma vika”.

        Tiettyyn ihmisryhmään, kuten pitkäaikaistyöttömiin on sekä laillisesti että sosiaalisesti hyväksyttävää kohdistaa vaatimuksia, velvoitteita, hyväksikäyttöä ja riistoa sekä tunkeilevaa yksityisyyttä loukkaavaa kohtelua jota normaaliksi luokiteltuun kansalaiseen ei voida kohdistaa. Ja sosiaalisen leiman vuoksi, joka esim. pitkäaikaistyöttömillä on, tästä on tullut (tai se on aina ollut) niin normaalia ettei keskivertoihminen osaa sitä edes kyseenalaistaa.

        Kun puhutaan institutionalisoituneesta eriarvoisesta kohtelusta siihen sisältyy

        STIGMATISAATIO: tiettyyn ihmisryhmään (kuten pitkäaikaistyöttömiin) kohdistuva leimaaminen jonka perusteella leiman omaavaan kansalaiseen yhdistetään tiettyjä persoonallisuudenpiirteitä ja ominaisuuksia joilla eriarvoinen kohtelu oikeutetaan
        Eriarvoisen kohtelun SOSIAALINEN HYVÄKSYNTÄ: stigmatisaatioprosessin avulla luodaan yleinen asenneilmapiiri jonka mukaan ryhmän x eriarvoisesta kohtelusta on tehty normaalia. Stigmaan liitettyjen persoonallisuudenpiirteiden ja muiden ominaisuuksien (vajaakuntoisuus, moniongelmaisuus, päihderiippuvuudet, laiskuus, tyhmyys, osaamattomuus, itsetunto- ongelmat, mielenterveyshäiriöt, elämänhallinnalliset ongelmat) yhteiskunnallisesta ongelmasta tehdään stigman omaavan henkilökohtainen vika: hänen vittumaisen asemansa ei milloinkaan katsota johtuvan ulkoisista olosuhteista. Ne johtuvat aina hänen henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Stigmatiosaatioprosessiin sisältyy olennaisena osana myös stigmatisoituun ryhmään itseensä kohdistuva aivopesu. Joku asiantuntija on koko ajan selittämässä sulle sun asioitasi ja kertomassa mitä sinun tulee ajatella omasta ”tilanteestasi”. Heidät pyritään aivopesemään myös itse uskomaan stigmaan liitetyt ominaisuudet osaksi itseään. Heitä painostetaan tulemaan moniongelmaisiksi, koska pitkäaikaistyötön on erityisen syyllinen työttömyyteensä jos hän on terve ja tasapainoinen ja elämänhallintakin kunnossa. (tai vastaavasti työssäkäyvä köyhä ”ei osaa hoitaa raha- asioitaan” jos rahat eivät riitä)
        Stigmatisaatioprosessin ja sosiaalisen hyväksynnän seurauksena oikeutetaan ERIARVOISEN KOHTELUN INSTITUTIONALISOIMINEN. Perusperiaatteista (yksityisyyden suoja, perustuslailliset oikeudet ja vapaudet) joiden pitäisi kuulua kaikille kansalaisille, poikkeavasta kohtelusta tehdään laillista ja sitä harjoitetaan yhteiskunnan virallisissa instituutioissa, eikä vain sosiaalisessa elämässä. Sivistyneenä itseään mainostavassa yhteiskunnassa tämä tapahtuu auttamisen ja palvelun varjolla. Yhtäkkiä esimerkiksi sellaisia terveystietoja ruoditaan ”moniammatillisesti” triljoonan eri ronkkijan toimesta jotka normaalitilassa kuuluvat lääkärin ja potilaan välille, ei muille. Raha- asioitasi ruoditaan sosiaali sitä ja tätä tätien toimesta joka luukulla eikä pankkisalaisuusperiaatteista ole tietoakaan kun sosiaali sitä ja tätä setä huolehtii sun ”elämänhallinnan ongelmistasi” ku ”et osaa hoitaa raha- asioitasi”.
        Institutionalisoinnilla ryhmän x asema sementoidaan normaaliksi osaksi yhteiskunnan rakenteita. Heidän yksityiselämäänsä saa puuttua ulkopuolelta toisella tavoin kuin muiden, heitä kontrolloidaan ja valvotaan ihan toisella intensiteetillä kuin muita, ja ovat laillisesti ja hyväksytysti hyväksikäytettävissä ja riistettävissä jne. Sosiaalisesti heihin suhtaudutaan alentavasti. Alentavaa ei ole vain tuomitseminen, syyllistäminen ja hyväksikäyttö, mutta myös holhoaminen, sääli, myötätunto ja väkisin auttaminen. Kun normaali ihminen vain on olemassa ja elää rauhassa elämäänsä, stigmatisoitu ihminen on henkilö johon kaikkien pitää suhtautua jotenkin. Kaikilla on joku mielipide heistä, ja heitä joko halveksitaan tai säälitään. Stigmatisoitu ihminen ei ole milloinkaan neutraali.

        Tämä on ihan eri asia kuin se että viranomainen tai joku muu toimija käyttää asemaansa väärin ja esimerkikis urkkii toisten yksityisiä tietoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä yhteydessä puhutaan laillisesta ja hyväksytystä yhteiskunnallisesta toiminnasta, ei rikollisuudesta kuten sinä puhut. Tämän vuoksi aloittajan raflaava holokaust- vertaus sopii tähän yhteyteen vaikka se onkin kärjistetty. Kyse on tietyn tai tiettyjen ryhmien eriarvoisen kohtelun institutionalisoitumisesta johon sisältyy sosiaalinen hyväksyntä. Se on laillista ja sitä pidetään normaalina koska ”se on niille ihan oikein ja oma vika”.

        Tiettyyn ihmisryhmään, kuten pitkäaikaistyöttömiin on sekä laillisesti että sosiaalisesti hyväksyttävää kohdistaa vaatimuksia, velvoitteita, hyväksikäyttöä ja riistoa sekä tunkeilevaa yksityisyyttä loukkaavaa kohtelua jota normaaliksi luokiteltuun kansalaiseen ei voida kohdistaa. Ja sosiaalisen leiman vuoksi, joka esim. pitkäaikaistyöttömillä on, tästä on tullut (tai se on aina ollut) niin normaalia ettei keskivertoihminen osaa sitä edes kyseenalaistaa.

        Kun puhutaan institutionalisoituneesta eriarvoisesta kohtelusta siihen sisältyy

        STIGMATISAATIO: tiettyyn ihmisryhmään (kuten pitkäaikaistyöttömiin) kohdistuva leimaaminen jonka perusteella leiman omaavaan kansalaiseen yhdistetään tiettyjä persoonallisuudenpiirteitä ja ominaisuuksia joilla eriarvoinen kohtelu oikeutetaan
        Eriarvoisen kohtelun SOSIAALINEN HYVÄKSYNTÄ: stigmatisaatioprosessin avulla luodaan yleinen asenneilmapiiri jonka mukaan ryhmän x eriarvoisesta kohtelusta on tehty normaalia. Stigmaan liitettyjen persoonallisuudenpiirteiden ja muiden ominaisuuksien (vajaakuntoisuus, moniongelmaisuus, päihderiippuvuudet, laiskuus, tyhmyys, osaamattomuus, itsetunto- ongelmat, mielenterveyshäiriöt, elämänhallinnalliset ongelmat) yhteiskunnallisesta ongelmasta tehdään stigman omaavan henkilökohtainen vika: hänen vittumaisen asemansa ei milloinkaan katsota johtuvan ulkoisista olosuhteista. Ne johtuvat aina hänen henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Stigmatiosaatioprosessiin sisältyy olennaisena osana myös stigmatisoituun ryhmään itseensä kohdistuva aivopesu. Joku asiantuntija on koko ajan selittämässä sulle sun asioitasi ja kertomassa mitä sinun tulee ajatella omasta ”tilanteestasi”. Heidät pyritään aivopesemään myös itse uskomaan stigmaan liitetyt ominaisuudet osaksi itseään. Heitä painostetaan tulemaan moniongelmaisiksi, koska pitkäaikaistyötön on erityisen syyllinen työttömyyteensä jos hän on terve ja tasapainoinen ja elämänhallintakin kunnossa. (tai vastaavasti työssäkäyvä köyhä ”ei osaa hoitaa raha- asioitaan” jos rahat eivät riitä)
        Stigmatisaatioprosessin ja sosiaalisen hyväksynnän seurauksena oikeutetaan ERIARVOISEN KOHTELUN INSTITUTIONALISOIMINEN. Perusperiaatteista (yksityisyyden suoja, perustuslailliset oikeudet ja vapaudet) joiden pitäisi kuulua kaikille kansalaisille, poikkeavasta kohtelusta tehdään laillista ja sitä harjoitetaan yhteiskunnan virallisissa instituutioissa, eikä vain sosiaalisessa elämässä. Sivistyneenä itseään mainostavassa yhteiskunnassa tämä tapahtuu auttamisen ja palvelun varjolla. Yhtäkkiä esimerkiksi sellaisia terveystietoja ruoditaan ”moniammatillisesti” triljoonan eri ronkkijan toimesta jotka normaalitilassa kuuluvat lääkärin ja potilaan välille, ei muille. Raha- asioitasi ruoditaan sosiaali sitä ja tätä tätien toimesta joka luukulla eikä pankkisalaisuusperiaatteista ole tietoakaan kun sosiaali sitä ja tätä setä huolehtii sun ”elämänhallinnan ongelmistasi” ku ”et osaa hoitaa raha- asioitasi”.
        Institutionalisoinnilla ryhmän x asema sementoidaan normaaliksi osaksi yhteiskunnan rakenteita. Heidän yksityiselämäänsä saa puuttua ulkopuolelta toisella tavoin kuin muiden, heitä kontrolloidaan ja valvotaan ihan toisella intensiteetillä kuin muita, ja ovat laillisesti ja hyväksytysti hyväksikäytettävissä ja riistettävissä jne. Sosiaalisesti heihin suhtaudutaan alentavasti. Alentavaa ei ole vain tuomitseminen, syyllistäminen ja hyväksikäyttö, mutta myös holhoaminen, sääli, myötätunto ja väkisin auttaminen. Kun normaali ihminen vain on olemassa ja elää rauhassa elämäänsä, stigmatisoitu ihminen on henkilö johon kaikkien pitää suhtautua jotenkin. Kaikilla on joku mielipide heistä, ja heitä joko halveksitaan tai säälitään. Stigmatisoitu ihminen ei ole milloinkaan neutraali.

        Tämä on ihan eri asia kuin se että viranomainen tai joku muu toimija käyttää asemaansa väärin ja esimerkikis urkkii toisten yksityisiä tietoja.

        Jaa ranskalaiset viivat näköjään katosivat kappaleajon kanssa samaa matkaa. Ei kannata näköjään copy pasteta tänne mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä yhteydessä puhutaan laillisesta ja hyväksytystä yhteiskunnallisesta toiminnasta, ei rikollisuudesta kuten sinä puhut. Tämän vuoksi aloittajan raflaava holokaust- vertaus sopii tähän yhteyteen vaikka se onkin kärjistetty. Kyse on tietyn tai tiettyjen ryhmien eriarvoisen kohtelun institutionalisoitumisesta johon sisältyy sosiaalinen hyväksyntä. Se on laillista ja sitä pidetään normaalina koska ”se on niille ihan oikein ja oma vika”.

        Tiettyyn ihmisryhmään, kuten pitkäaikaistyöttömiin on sekä laillisesti että sosiaalisesti hyväksyttävää kohdistaa vaatimuksia, velvoitteita, hyväksikäyttöä ja riistoa sekä tunkeilevaa yksityisyyttä loukkaavaa kohtelua jota normaaliksi luokiteltuun kansalaiseen ei voida kohdistaa. Ja sosiaalisen leiman vuoksi, joka esim. pitkäaikaistyöttömillä on, tästä on tullut (tai se on aina ollut) niin normaalia ettei keskivertoihminen osaa sitä edes kyseenalaistaa.

        Kun puhutaan institutionalisoituneesta eriarvoisesta kohtelusta siihen sisältyy

        STIGMATISAATIO: tiettyyn ihmisryhmään (kuten pitkäaikaistyöttömiin) kohdistuva leimaaminen jonka perusteella leiman omaavaan kansalaiseen yhdistetään tiettyjä persoonallisuudenpiirteitä ja ominaisuuksia joilla eriarvoinen kohtelu oikeutetaan
        Eriarvoisen kohtelun SOSIAALINEN HYVÄKSYNTÄ: stigmatisaatioprosessin avulla luodaan yleinen asenneilmapiiri jonka mukaan ryhmän x eriarvoisesta kohtelusta on tehty normaalia. Stigmaan liitettyjen persoonallisuudenpiirteiden ja muiden ominaisuuksien (vajaakuntoisuus, moniongelmaisuus, päihderiippuvuudet, laiskuus, tyhmyys, osaamattomuus, itsetunto- ongelmat, mielenterveyshäiriöt, elämänhallinnalliset ongelmat) yhteiskunnallisesta ongelmasta tehdään stigman omaavan henkilökohtainen vika: hänen vittumaisen asemansa ei milloinkaan katsota johtuvan ulkoisista olosuhteista. Ne johtuvat aina hänen henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Stigmatiosaatioprosessiin sisältyy olennaisena osana myös stigmatisoituun ryhmään itseensä kohdistuva aivopesu. Joku asiantuntija on koko ajan selittämässä sulle sun asioitasi ja kertomassa mitä sinun tulee ajatella omasta ”tilanteestasi”. Heidät pyritään aivopesemään myös itse uskomaan stigmaan liitetyt ominaisuudet osaksi itseään. Heitä painostetaan tulemaan moniongelmaisiksi, koska pitkäaikaistyötön on erityisen syyllinen työttömyyteensä jos hän on terve ja tasapainoinen ja elämänhallintakin kunnossa. (tai vastaavasti työssäkäyvä köyhä ”ei osaa hoitaa raha- asioitaan” jos rahat eivät riitä)
        Stigmatisaatioprosessin ja sosiaalisen hyväksynnän seurauksena oikeutetaan ERIARVOISEN KOHTELUN INSTITUTIONALISOIMINEN. Perusperiaatteista (yksityisyyden suoja, perustuslailliset oikeudet ja vapaudet) joiden pitäisi kuulua kaikille kansalaisille, poikkeavasta kohtelusta tehdään laillista ja sitä harjoitetaan yhteiskunnan virallisissa instituutioissa, eikä vain sosiaalisessa elämässä. Sivistyneenä itseään mainostavassa yhteiskunnassa tämä tapahtuu auttamisen ja palvelun varjolla. Yhtäkkiä esimerkiksi sellaisia terveystietoja ruoditaan ”moniammatillisesti” triljoonan eri ronkkijan toimesta jotka normaalitilassa kuuluvat lääkärin ja potilaan välille, ei muille. Raha- asioitasi ruoditaan sosiaali sitä ja tätä tätien toimesta joka luukulla eikä pankkisalaisuusperiaatteista ole tietoakaan kun sosiaali sitä ja tätä setä huolehtii sun ”elämänhallinnan ongelmistasi” ku ”et osaa hoitaa raha- asioitasi”.
        Institutionalisoinnilla ryhmän x asema sementoidaan normaaliksi osaksi yhteiskunnan rakenteita. Heidän yksityiselämäänsä saa puuttua ulkopuolelta toisella tavoin kuin muiden, heitä kontrolloidaan ja valvotaan ihan toisella intensiteetillä kuin muita, ja ovat laillisesti ja hyväksytysti hyväksikäytettävissä ja riistettävissä jne. Sosiaalisesti heihin suhtaudutaan alentavasti. Alentavaa ei ole vain tuomitseminen, syyllistäminen ja hyväksikäyttö, mutta myös holhoaminen, sääli, myötätunto ja väkisin auttaminen. Kun normaali ihminen vain on olemassa ja elää rauhassa elämäänsä, stigmatisoitu ihminen on henkilö johon kaikkien pitää suhtautua jotenkin. Kaikilla on joku mielipide heistä, ja heitä joko halveksitaan tai säälitään. Stigmatisoitu ihminen ei ole milloinkaan neutraali.

        Tämä on ihan eri asia kuin se että viranomainen tai joku muu toimija käyttää asemaansa väärin ja esimerkikis urkkii toisten yksityisiä tietoja.

        Ilmaiset täsmällisin sanoin tuon pelottavan ilmiön. Muita vainottuja ihmisryhmiä ovat kristityt, isänmaalliset, konservatiivit, suomenkieliset, maanviljelijät. Pian tapahtuvan kristittyjen ylöstempauksen jälkeen vainot kärjistyvät siihen, että noita 'väärinajattelijoita' mestataan. En tiedä, mikä tilanne Suomessa on, mutta USA:ssa on jo hankittu tuhansittain giljotiineja tuota aikaa varten. Raamatussa sen ajanjakson nimi on great tribulation. Maailman talousfoorumi kutsuu sitä nimellä great reset. Sama asia. Sitä kestää seitsemän vuotta.

        Miten se nyt meni se juttu sivustakatsojasta, joka ei tehnyt mitään, kun muita vietiin keskitysleireille; kun tuli hänen vuoronsa, ei enää ollut ketään, joka olisi häntä puolustanut. On niin helppo pikku hiljaa hivuttaa ihmisiä hyväksymään pahan hyväksi. Syntymättömien lasten tappamista äitinsä kohtuun kutsutaan naisen itsemääräämisoikeudeksi. Sekaantumista siitä, onko matti vai maija, nimitetään vapaudeksi. Lapsiin sekaantumista ollaan jo Kaliforniassa laillistamassa, pian kai myös Suomessa. Kaikenlaiset 'doctrines of devils' vievät mukanaan suuria joukkoja ja he luulevat olevansa uskossa hyppiessään näyttämöllä riekkuvien rokkibändien tahdissa. Klovnit viihdyttävät vuohia sen sijaan, että paimen opettaisi lampaita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilmaiset täsmällisin sanoin tuon pelottavan ilmiön. Muita vainottuja ihmisryhmiä ovat kristityt, isänmaalliset, konservatiivit, suomenkieliset, maanviljelijät. Pian tapahtuvan kristittyjen ylöstempauksen jälkeen vainot kärjistyvät siihen, että noita 'väärinajattelijoita' mestataan. En tiedä, mikä tilanne Suomessa on, mutta USA:ssa on jo hankittu tuhansittain giljotiineja tuota aikaa varten. Raamatussa sen ajanjakson nimi on great tribulation. Maailman talousfoorumi kutsuu sitä nimellä great reset. Sama asia. Sitä kestää seitsemän vuotta.

        Miten se nyt meni se juttu sivustakatsojasta, joka ei tehnyt mitään, kun muita vietiin keskitysleireille; kun tuli hänen vuoronsa, ei enää ollut ketään, joka olisi häntä puolustanut. On niin helppo pikku hiljaa hivuttaa ihmisiä hyväksymään pahan hyväksi. Syntymättömien lasten tappamista äitinsä kohtuun kutsutaan naisen itsemääräämisoikeudeksi. Sekaantumista siitä, onko matti vai maija, nimitetään vapaudeksi. Lapsiin sekaantumista ollaan jo Kaliforniassa laillistamassa, pian kai myös Suomessa. Kaikenlaiset 'doctrines of devils' vievät mukanaan suuria joukkoja ja he luulevat olevansa uskossa hyppiessään näyttämöllä riekkuvien rokkibändien tahdissa. Klovnit viihdyttävät vuohia sen sijaan, että paimen opettaisi lampaita.

        No kylläpä oli provokatiivista uskontomössöä taas mutta

        "Muita vainottuja ihmisryhmiä ovat kristityt, isänmaalliset, konservatiivit, suomenkieliset, maanviljelijät."

        Ja maahanmuuttajataustaiset, romanit, saamelaiset, muslimit, jehovantodistajat, juutalaiset, liberaalit, globalistit... riippuen siitä keneltä kysytään.

        Monet noista ryhmistä saavat eriarvoista kohtelua, mutta siten että heillä on etuoikeuksia ja erityisvapauksia. Kyse ei ole siis institutionalisoituneesta syrjinnästä, vaan institutionalisoituneesta erityiskohtelusta.

        Pitkäaikaistyöttömät ovat ryhmä jonka perusoikeuksia poljetaan ja tämä on aivan selkeästi institutionalisoitunutta syrjintää. Esimerkiksi 12 viikon työssäolovelvoite rangaistuksena työttömyys- nimisestä rikoksesta on rikolliselle langetettavaan yhdyskuntapalveluun verrannollinen rangaistus. Taloudellisella sanktiolla rankaiseminen siitä ettei suostu ilmaistyöhön on räikeää perusoikeuksien polkemista, mutta täysin laillista. Terveitä työttömiä pakotetaan kuntoutettavaksi taloudellisen sanktion uhalla. Mistä lähtien kuntoutus on jotakin mihin ihminen pakotetaan? Työttömän kohdalla orjuus laksetaan kuntouttavaksi toiminnaksi. Ja ilmeisesti jotkut ajattelevat jo nykyisin että pitkäaikaistyöttömyys on sairaus.

        Ja kuinka paljon työttömillä teetetäänkään ilmaiseksi töitä josta normaalitilanteessa pitäisi maksaa palkka, voi jee sitä ei uskalla edes ajatella. Monetko salaojitukset, remontit, auton- ja pyöränhuollot, huonekaluentisöinnit, siivoukset jne jne jne onkaan saatu aikaan työttömien tekemällä ilmaisella työllä. Suurin osa ihmisistä ajattelee että tämä on jotakin mihin työtön vapaaehtoisesti suostuu, että mitäs ovat niin tyhmiä, oma vika?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä yhteydessä puhutaan laillisesta ja hyväksytystä yhteiskunnallisesta toiminnasta, ei rikollisuudesta kuten sinä puhut. Tämän vuoksi aloittajan raflaava holokaust- vertaus sopii tähän yhteyteen vaikka se onkin kärjistetty. Kyse on tietyn tai tiettyjen ryhmien eriarvoisen kohtelun institutionalisoitumisesta johon sisältyy sosiaalinen hyväksyntä. Se on laillista ja sitä pidetään normaalina koska ”se on niille ihan oikein ja oma vika”.

        Tiettyyn ihmisryhmään, kuten pitkäaikaistyöttömiin on sekä laillisesti että sosiaalisesti hyväksyttävää kohdistaa vaatimuksia, velvoitteita, hyväksikäyttöä ja riistoa sekä tunkeilevaa yksityisyyttä loukkaavaa kohtelua jota normaaliksi luokiteltuun kansalaiseen ei voida kohdistaa. Ja sosiaalisen leiman vuoksi, joka esim. pitkäaikaistyöttömillä on, tästä on tullut (tai se on aina ollut) niin normaalia ettei keskivertoihminen osaa sitä edes kyseenalaistaa.

        Kun puhutaan institutionalisoituneesta eriarvoisesta kohtelusta siihen sisältyy

        STIGMATISAATIO: tiettyyn ihmisryhmään (kuten pitkäaikaistyöttömiin) kohdistuva leimaaminen jonka perusteella leiman omaavaan kansalaiseen yhdistetään tiettyjä persoonallisuudenpiirteitä ja ominaisuuksia joilla eriarvoinen kohtelu oikeutetaan
        Eriarvoisen kohtelun SOSIAALINEN HYVÄKSYNTÄ: stigmatisaatioprosessin avulla luodaan yleinen asenneilmapiiri jonka mukaan ryhmän x eriarvoisesta kohtelusta on tehty normaalia. Stigmaan liitettyjen persoonallisuudenpiirteiden ja muiden ominaisuuksien (vajaakuntoisuus, moniongelmaisuus, päihderiippuvuudet, laiskuus, tyhmyys, osaamattomuus, itsetunto- ongelmat, mielenterveyshäiriöt, elämänhallinnalliset ongelmat) yhteiskunnallisesta ongelmasta tehdään stigman omaavan henkilökohtainen vika: hänen vittumaisen asemansa ei milloinkaan katsota johtuvan ulkoisista olosuhteista. Ne johtuvat aina hänen henkilökohtaisista ominaisuuksistaan. Stigmatiosaatioprosessiin sisältyy olennaisena osana myös stigmatisoituun ryhmään itseensä kohdistuva aivopesu. Joku asiantuntija on koko ajan selittämässä sulle sun asioitasi ja kertomassa mitä sinun tulee ajatella omasta ”tilanteestasi”. Heidät pyritään aivopesemään myös itse uskomaan stigmaan liitetyt ominaisuudet osaksi itseään. Heitä painostetaan tulemaan moniongelmaisiksi, koska pitkäaikaistyötön on erityisen syyllinen työttömyyteensä jos hän on terve ja tasapainoinen ja elämänhallintakin kunnossa. (tai vastaavasti työssäkäyvä köyhä ”ei osaa hoitaa raha- asioitaan” jos rahat eivät riitä)
        Stigmatisaatioprosessin ja sosiaalisen hyväksynnän seurauksena oikeutetaan ERIARVOISEN KOHTELUN INSTITUTIONALISOIMINEN. Perusperiaatteista (yksityisyyden suoja, perustuslailliset oikeudet ja vapaudet) joiden pitäisi kuulua kaikille kansalaisille, poikkeavasta kohtelusta tehdään laillista ja sitä harjoitetaan yhteiskunnan virallisissa instituutioissa, eikä vain sosiaalisessa elämässä. Sivistyneenä itseään mainostavassa yhteiskunnassa tämä tapahtuu auttamisen ja palvelun varjolla. Yhtäkkiä esimerkiksi sellaisia terveystietoja ruoditaan ”moniammatillisesti” triljoonan eri ronkkijan toimesta jotka normaalitilassa kuuluvat lääkärin ja potilaan välille, ei muille. Raha- asioitasi ruoditaan sosiaali sitä ja tätä tätien toimesta joka luukulla eikä pankkisalaisuusperiaatteista ole tietoakaan kun sosiaali sitä ja tätä setä huolehtii sun ”elämänhallinnan ongelmistasi” ku ”et osaa hoitaa raha- asioitasi”.
        Institutionalisoinnilla ryhmän x asema sementoidaan normaaliksi osaksi yhteiskunnan rakenteita. Heidän yksityiselämäänsä saa puuttua ulkopuolelta toisella tavoin kuin muiden, heitä kontrolloidaan ja valvotaan ihan toisella intensiteetillä kuin muita, ja ovat laillisesti ja hyväksytysti hyväksikäytettävissä ja riistettävissä jne. Sosiaalisesti heihin suhtaudutaan alentavasti. Alentavaa ei ole vain tuomitseminen, syyllistäminen ja hyväksikäyttö, mutta myös holhoaminen, sääli, myötätunto ja väkisin auttaminen. Kun normaali ihminen vain on olemassa ja elää rauhassa elämäänsä, stigmatisoitu ihminen on henkilö johon kaikkien pitää suhtautua jotenkin. Kaikilla on joku mielipide heistä, ja heitä joko halveksitaan tai säälitään. Stigmatisoitu ihminen ei ole milloinkaan neutraali.

        Tämä on ihan eri asia kuin se että viranomainen tai joku muu toimija käyttää asemaansa väärin ja esimerkikis urkkii toisten yksityisiä tietoja.

        Hyvin kirjoitettu. Kuntakokeilu ja typ ovat merkittävästi onnistuneet "auttamaan" asioissani niin paljon, että jäljellä ei ole juuri muuta kuin ihmisraunio.


    • Anonyymi

      500 000 ihmistä kun jää ilman leipää ja asuntoa niin alkaa kapina.

    • Anonyymi

      koronan avulla vähennetään väestöä !!

      • Anonyymi

        Näin on. Sellaisia, jotka ovat pelkkiä kulueriä Kelalle, jotka eivät tuota mitään, joista ei saa ”lisäarvoa” ja joita ei voi käyttää hyväksi tavalla tai toisella (taloudellisesti, poliittisesti tai seksuaalisesti).


    • Anonyymi

      Vahingonilona osavalheen voima. Katumattomuudentie 6. Suomenvaltio.

    • Anonyymi

      Se on taas ”se aika vuodesta” kun ”etsitään” johdon sihteeriä valtiolle (lue pakotetaan ja manipuloidaan). Lehdet kirjoittelevat, että se ja se sulki tilinsä/lopetti työnsä (aivopesu, mind control) ja vaihtoi toiseen työhön. Näin yritetään aivopestä lopettamaan työnsä ja siirtymään toiseen työpaikkaan (lue valtiolle) töihin. Jossain voidaan sanoa suoraan päin naamaa, että lopeta tämä työ tai sitten lahjotaan rahalla ulos.

      ”Sattumalta ja yllättäen” hakkerointi ajoittuu juuri työttömyysjakson loppukaudelle ja juuri ennen aktiivimallin alkua. Tämä laitetaan tietysti Venäjän syyksi. Näin ”eräät” yrittivät työllistää valtiolle töihin. Pakottaen, aivopestynä ja manipuloituna hyödyllisiksi idiooteiksi. Kun ”eräät” ovat päättäneet tyhmässä päässään (joukossa tyhmyys tiivistyy sanotaan) hyväveliseurassa vuosia sitten, että tehdään siitä johdon sihteeri. Tehdään tässä tarkoittaa tietenkin, että joku toinen päättää yksilölle ammatin ja työpaikan vasten yksilön omaa tahtoa jopa niin ettei yksilö ole edes millään tavalla sopiva kyseiseen ammattiin. Niin kuin aidossa kommunismissa valtio päättää ja yksilö on tahdoton marionetti vailla omaa tahtoa. Tätä sitten kutsutaan hyvää tarkoittavaksi auttamiseksi, lähimmäisenrakkaudeksi jne.

    • Anonyymi

      Hyvä aloitus yhä

    • Anonyymi

      Näin on

    • Anonyymi

      Avaaja on törkeä ja sivistymätön juntti kun puhuu tuohon sävyyn holokaustista joka oli maailmanhistorian tasolla sairainta mitä ihminen voi toiselle tehdä.

      • Anonyymi

        Olen täysin samaa mieltä kanssasi.
        Aloittaja ja hänen komppaajansa ovat täysin tietämättömiä ja loukkaavia
        holokaustin uhreja ja kärsimyksiä kohtaan.
        On täysin eri asia kritisoida nykyistä pitkäaikaistyöttömien kohtelua työmarkkinoilla yms.
        Ja vaatia korjauksia asiaan.
        Rinnastaminen holokaustiin ja orjuuteen on täysin vastuuntonta puhetta ja roskaa.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe