Taas lähti sellaiset terveiset täältä hölmölästä

Helsinkinpuupäät

tulkaa tänne kyllä me teistä huolenpidämme Helsinkin kaupunki Vihervasemmiston myötävaikutuksella antaa ilmaisen terveydenhullon ja majoituksen ruokaa unohtamatta. Taitaa olla sellainen vetonaula että tulioita riittää jatkossakin .

32

514

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KommariMari

      Luulisi että kaupunkin johto olisi kuullut kilometrien leipäjonosta nämä jotka äänetivät tämän puolesta Vasemmisto ja Vihreät ja rannikkohurrit luulisi että rinnasta kouraisee .

      • suuri_teatteri_jatkuu

        Kuulleet on leipäjonoista, mutta kun se suomalaisesta heikompiosaisesta huolehtiminen ei ole niin "mediaseksikästä" kun näistä maahantunkeutuneita palvominen. Näille etujen tarjoaminen kuuluu jopa afriikan savimajoihin saakka,että lisää "asiakkaita" on taatusti tulossa punaiselle vihervasemmistolle.Suomalaisten leipäjonot ei purppuranpunaista vasemmistoa hetkauta.

        .Pirullisinta tuossa on se,että siihen teatteriin kustantajina joutuvat neki osallistuun kustantajina jotka sitä ei hyväksy.


    • Kakkos.Laatua.Kiitos

      Vihreät ovat nyt vain sellaisia suklaan-nuolijoita.

    • Tarpeeksisaanut

      Ei näköjään ole muuta vaihtoehtoja kuin äänestää Persuja,Vihervasueille haistatan pitkät vitut.

      • vituttaa_ja_raskaasti

        Onneksi on edes se mahollisuus jäljellä,että saa persuja äänestää.
        Voihan olla että ei edes se vaikuta tähän hulluuteen,mutta siette
        olen ainaki jotaki yrittänyt äänestämällä tehä,muuta valtaa minulla ei ole.


    • äitykkä

      Suomalaisten pitää nousta vaatimaan samat ilmaiset palvelut omalle kansalle ,mitä mamuille jaetaan.

    • Kantamaanasukki

      Sellaisesta ei edes kannata untanähdä Matu ensin ja sitten kantamaannasukeille jos jotain jaettavaa on .

    • ollutvihreä

      Vihreät toimivat Helsingissä ja Turussa kokoomuksen puisto-osastona. Kaupunginjohtajavalinnat osoittavat tämän selvästi. Vihreät eivät välitä myöskään työttömistä. Tukityöpaikkoja tarvittaisiin. Virkamiesvaltaa pitäisi myös vähentää. Ihmisten pitää saada asua rauhassa Helsingissä.

    • Vasuritpetti

      Vasemmisto on on hylännyt köyhät puolue on Matujen puolue muistakaa tämä kun käytte äänestemässä .

      • hahahahahahahahhh

        Matutkin ovat köyhiä.


      • ieks
        hahahahahahahahhh kirjoitti:

        Matutkin ovat köyhiä.

        Varmasti matutki ainaki osa on köyhiä,mutta heillä on omat maansa .Kukin maa huolehtikoon omista köyhistään.Suomesta ei ole kokomaailman sosiaalitoimistoksi,se kannattais jopa vihreissä ymmärtää.Tietenki vasemmistossa ajatellaan, että näistä tulee heille uusia äänestäjiä .
        Varmaan tuleeki,mutta hinta niille äänille on liian suuri.Näillä ajanoloon pilataan koko Suomi.


    • entinenhelsinki

      Se on sit mamula!

    • mihin_me_joudumme

      Eikös vihreät syötä samaa kuin syövät itsekin - eli vihanneksia?
      Mä luin jostakin, että apinasta kehittyi aikojen saatossa ihminen sen vuoksi, kun alkoi syömään lihaa. Tästä taas voi tehdä johtopäätöksen, että lihaa syömättömästä ihmisestä kehttyy apina.

      • On evoluutiosta myös vastakkainen ilmiö, ihmisen pojasta on muodostunut ISO ILJETYS, nimeltään Timo Juhani Soini. Yhtä iljettävä kuin hän on ulkomuodoltaan niin yhtä iljettävät ovat hänen sanansa, puheensa ja työnsä.
        Hänen koko uransa perustuu valeelle.
        Hän on tietoisesti, siis tietoisesti valehdellut koko uransa ajan Tämä Iso Iljetys, Timo Soini on tahallaan lietsonut vihaa eri ihmisryhmien, maakuntien ja eri ammattia harjoittavien keskuuteen. Hän tiesi, että hänellä on vain eteenpäin. Mikään puolue ei tätä iljetystä olisi huolinut, no kepuliset ehkä, sehän on maaliman suurin rikollisjärjestö.
        Tämä kahdelle jalalle nostettu sikaa ei ole koskaan, ei milloinkaan tehnyt mitään oikeaa tai kunniallista tekoa tai ratkaisua.
        Hän on nimitellyt toisia ja nyt myös perussuomalaisia mitä törkeimmin.
        "Koiralla on koiran kuolema".


      • osmium1 kirjoitti:

        On evoluutiosta myös vastakkainen ilmiö, ihmisen pojasta on muodostunut ISO ILJETYS, nimeltään Timo Juhani Soini. Yhtä iljettävä kuin hän on ulkomuodoltaan niin yhtä iljettävät ovat hänen sanansa, puheensa ja työnsä.
        Hänen koko uransa perustuu valeelle.
        Hän on tietoisesti, siis tietoisesti valehdellut koko uransa ajan Tämä Iso Iljetys, Timo Soini on tahallaan lietsonut vihaa eri ihmisryhmien, maakuntien ja eri ammattia harjoittavien keskuuteen. Hän tiesi, että hänellä on vain eteenpäin. Mikään puolue ei tätä iljetystä olisi huolinut, no kepuliset ehkä, sehän on maaliman suurin rikollisjärjestö.
        Tämä kahdelle jalalle nostettu sikaa ei ole koskaan, ei milloinkaan tehnyt mitään oikeaa tai kunniallista tekoa tai ratkaisua.
        Hän on nimitellyt toisia ja nyt myös perussuomalaisia mitä törkeimmin.
        "Koiralla on koiran kuolema".

        Kirjoitin: <Hän tiesi, että hänellä on vain eteenpäin> Pitää olla: Hän tiesi, että hänellä on vain yksi tie eteenpäin, hänen on valehdeltava ja lietsottava vihaa, kaunaa ja kateutta kansamme keskuuteen. Se ei onnistu, kuin kaikkein tyhmimpien, tietämättömpien ja muutenkin hyvin heikon porukann kautta.


    • hahahahahahahahaahahahh

      Vihreät ovat tässäkin järkeviä toisin kuin öyhöttävät persut.

      Paperittomat turvapaikanhakijat ovat oikeutettuja oleskelemaan maassa kunnes heidän asiansa on käsitelty, heidät voitaisiin sulkea vankilaan tai keskitysleirille siksi aikaa, mutta ihmisoikeussopimukset estävät tämän, toki heidät voitaisiin pitää muussa suljetussa laitoksessa sen aikaa, mutta sellaisen kustannukset olisivat hirvittävät siihen nähden että he ovat vapaalla jalalla.

      Sitten itse asiaan. Terveydenhoidon takaaminen järkevää ettei synny vaarallisia epidemioita jos vaikkapa turvapaikanhakijalla on tuberkuloosi, pian hoitoon ettei levitä sitä ihmisiin.

      Majoituksen takaaminen (sikäli mikäli ei tarkoita 5 tähden hotellihuonetta vaan samankaltaista kuin juopoille asunnottomille on tarjolla) on järkevää jotta tiedetään missä henkilö liikkuu sen sijaan että aidsin omaava turvapaikanhakija liikkuisi naisten asunnosta toiseen ja samalla levittäisivät näihin horoihin tappavaa tautia.

      Vetääkö tämä sitten matuja Helsinkiin? Tuskin, kukaan ei halua muutenkaan Helsinkiin vaikka siitä maksettaisiin koska siellä on niin paljon matuja. Ei matut toisia matuja tahdo lähelleen vaan valkoista rehevää naista.

      • Älä näille jo syntymässä vähälle jääneille mitään järkeä puhu, sellaiset, jotka ovat tämän Ison Iljetyksen valeita ja käsittämätöntä vihan, kaunan ja kateuden epistolaa uskoneet, eivät voi mitään järkevää ymmärtää
        Iso Iljetys, tämä kahdelle jalalle nostettu sika valehtelee aina, Timo Juhani Soini on epärehellisin poliitikko Suomessa kautta aikojen.
        Muistelkaa mitä tämä Iso Iljetys on viime vuosikymmeniä teille valehdellut. Miksi te olette noin saataqnan tyhmiä?


    • sininen-takakontti

      Rajat auki taivasta myöten, se on soinistien linja ja siitä ei tingitä. Lipsujat leimataan oitis rasisteiksi.

      • etteitotuusunohtuisi

        Soini kävi ruotsalaisia moittimassa siitä syksyllä 2015,kun nämä ajoivat junalastettain matuja Suomeen Tornion kautta.Erkki Tuomioja siitä kovasti moitti Soinia,että Soini on suutuuttanut ruotsalaisen siellä käydessään.Tuomiojan mukaan sitä ei olis saanut ottaa puheeksi ollenkaan ruotsalaisten kanssa.Mutta niin siinä vain kävi,että läpsyttelijät Haaparannalta Tornioon vähenivät ratkaisevasti.
        Että kyllä se jonku muun syy on pitää rajoja auki taivastamyöten kun Soinin.


    • Entinenvasuriäänestäjä

      Nyt kannattaa muistaa keiden nimi löytyy listalta,ja duunarit oletteko raksaliiton jäseniä kannattaa kunnella mitä mieltä on Kyösti Suokas terveharkinnasta.tämä puolue ei edusta enää Suomalaisia muistakaa tämä kun käytte äänestämässä.

    • cussukassa

      Helsingille ja vihervasemmistolle olisi oikein muun Suomen kapina tätä touhua vastaan.

      • Aloittakaa siitä, että ette enää ole elättäjäsuomen elätteinä.
        Mitäs jos, edes hiukan yrittäisitte elättää itsenne ja surkeat maakuntanne ja kuntanne?
        Pääkaupunkiseutu maksaa yli miljardin joka ainoa vuosi näille mitättömille kunnille ja maakunnille.
        Pelkästään kasvukivuista kärsivä Vantaa joutuu "verontasauista" 400 000 000 euroa /vuosi elättikunnille ja -maakunnille.
        Aloittakaa kapina,. mitättömät syöttiläät. Entä jos te elättietanat edes vähän yrittäisitte elättää itsenne?
        On teillä mitättömillä syöttiläillä kovat luulot ja vähät tiedot!


    • paskahautaan

      oii että nuo punikkivihreet on ihania muistaavat joka pv persuja ja ne elätetään kiitollisia saisitte olla pusipusi punikkivihree kommarit -:)

    • se-on-nyt-nähty

      Kaikki uuvatit ovat poliittisesti toivottomia tapauksia.

    • åkelius

      Helsingin uusi nimi on Maahanmuuttohölmölä.

    • muallaankeeta

      Vieläkö ne mamut möykkä Kiasman edessä, että ei lähetä, kun täällä elätetään ja saa rahaa?

    • Vihervasemmisto

      Kaikki maailman elintasopakolaiset, tulkaa Helsinkiin ilmaiseen täysihoitoon, jonka maamme veronmaksajat kustantavat

    • Entinenvasuri

      Vihervasureista ei ole maksajiksi suurin osa elää veromaksajien piikkiin,kuinka suuri lasku tästä lopulta tulee se jää nähtäväksi . Miettikää ketä äänestätte seuravissa vaaleissa Vihervasurit ainakin on poissuljettu vaihtoehto .

      • hahahahahaahahhh

        Sinun esityksestäsi äänestän vihervasureita, kiitos ehdotuksesta.


    • hesassa.firmat.pystyyn

      Eikö tuo päätös ole laiton? Miten Helsingin kaupunki voi toimia toisin, kun oikeuden päätös on: Henkilö laittomasti maassa ja poistettava maasta. Miksi Helsinki NYT yhtäkkiä keksi lähteä majoittamaan, antamaan terveyspalveluja, neuvontapalveluja ym. Pohtiko joku taho mitä tehdä kaduilla laittomasti notkuville miehille, kunnes välähti: Hei me tienataan (taas) tällä!!!

    • iSOPERSEMERa

      Tästä kaikesta saamme kiittää Vihervasureita jotka tämän lakialoitteen tekivät ja äänestystuloksen lienee kaikille selvä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      151
      2682
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      179
      1568
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      103
      1463
    4. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      129
      1432
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1197
    6. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      42
      1155
    7. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1142
    8. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      101
      1130
    9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1117
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      75
      1007
    Aihe