Pettäminen

Petetty123

Mieheni on pettänyt minua kaksi kertaa työkaverinsa kanssa. Hän on meidän tuttu ja äitini hyvä ystävä. Sain juuri tästä kuulla eli mies on puoli vuotta salannut asian. Kysyin tätä miehen työkaverilta ja hän tunnusti asian minulle. Epäilen että hänellä on myös ollut muita mutta kieltää asian. Pystyisittekö antamaan puolisolle anteeksi pettämisen? Onko omakohtaista kokemusta? Hankin jo itselle oman asunnon ja ainakin asumusero tulossa. Muutenkin mennyt jo huonosti pidemmän aikaa niin mietin onko enää mitään järkeä yrittää

12

771

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemustaonmullakin

      Juu, mut on petetty kahdesti ja koville otti mutta selvisin! Sinäkin selviät!

    • Pärjäile

      Teet oikean ratkaisun, kun teet nyt selvän irtioton. Saat tutkailla omia ajatuksiasi ja tunteitasi rauhassa ja kasata itsesi. Miehesi näkee, mitä menettää. Jos kummallakin on myöhemmin halua yrittää uudelleen, voit määritellä, millä ehdoin olet valmis siihen. Älä sorru epätoivon hetkellä päästämään miestä luikertelemaan takaisin.

      Nämä ohjeet sellaiselta, joka toivoo, että olisi aikoinaan uskonut omia tuntemuksia eikä odottanut todisteita tai tunnustusta, joita ei koskaan tullut, ja asiat selvisi vasta paljon myöhemmin. Anteeksi antamisesta en tiedä. Ainakin se on varmasti helpompaa tuon eron avulla.

      Tsemppiä! Aikaa se ottaa, ehkä paljonkin, mutta kyllä se siitä. Täytä päiväsi kaikella kivalla, mistä itse tykkäät. Olet oman elämäsi tärkein henkilö, muista se. Huolehdi itsestäsi! Ja jos yhtään siltä tuntuu, muista ettei sinullakaan ole nyt mitään sitoumuksia, jos haluat hyödyntää tilanteen.

      • Petetty123

        Vielä sen unohdin mainita että meillä on pieni lapsi.. pakko vaan olit tehdä tuo ratkaisu että ollaan nyt erillään vaikka kauhealta se lapsenkin takia tuntuu... :(


      • Pärjäile
        Petetty123 kirjoitti:

        Vielä sen unohdin mainita että meillä on pieni lapsi.. pakko vaan olit tehdä tuo ratkaisu että ollaan nyt erillään vaikka kauhealta se lapsenkin takia tuntuu... :(

        Sitä pahemmaltahan se pettäminen tuntuu. Sama tilanne oli meillä. Pidä huolta itsestäsi ja lapsesta. Lapsi saattaa auttaa myös jaksamaan. Iso halaus sinulle ja lapsellesi!


    • Petettyolenminäkin

      Kaksi kertaa saman kanssa no jo on upeaa miten suvaitsevainen olet. No toisaalta ajattelet lastasi ja etua. Tuo sen työkaveri kertomus miehestäsi pystytkö todella luottamaan? Oletko ajatellut että tuolla työkaverilla voi olla tuohon kertomiseen syy siinä että on kateellinen miehellesi? Ja näki tilaisuuden kun kysyit siltä asiaa. Juttele ihan oman miehen kanssa ja yritä arvioida onko pettänyt. Ulkopuolisen kertomana pitää aina pystyä näkemään se syy miksi se haluaa teidän eroavan ym. Se joka käräyttää petturin on myös syy itsellään. Haluaako tuon petturin itse vai kaverinsa puolesta toimii jotta kaveri saisi tuon pettäjän jne. Kamala tilanne kyllä. Mistä tiesit siitä eka kerrasta? Jos se kännissä vain pettää sen voi silloin hoitaa toisin lopettaa se kännäily jne. Jos taas pitkästä suhteesta kyse on paljon vaikeampaa saada pettäjää korjaamaan tilanne. Sinun tulee tehdä se ratkaisu mikä on paras sinulle ja lapsellesi. Ikäviä juttuja varsinkin kun sen työkaverikin tietää. Voimia sinulle elämän hankalina aikoina.

    • Maineenijakunniani

      Kyllä nämä pettämiset ovat kurjia. Minäkin tiedän yhden joka varatuille antaa tämän tästä. Useampi vaimo on hänestä kertonut. Eikä kukaan noista Ukkomiehistä ole eronnut hänen vuokseen. No kertookin se alunperin jo millä moraalilla suhteilee kun tietää niiden olevan varattuja. Miettinyt olen jos tuo lopulta jonkun miehen saa mitähän se mies miettii jos kuulisi sen menneisyyden. Eikä edes puolusta itseään mitenkään. Se onko minun puoliso sitä käynyt kokeilemassa en tiedä. Kai se on kun niin moni muukin. Mutta ei ainakaan ole kertonut tai sen työkaverit kertoneet. Mutta me vaimot jutellaan siitä täysin. Kellehän tuo raukka kelpaa lopuksi? Inhottavaa on näitä juttuja käydä läpi. Miehet nauraa ja toisilleen kehuivat miten säpsäkkä on jne. Tämän tästä tulee esille uutta ja onko ne sitten totta emme voi kuin arvioida. Mitä ihmettä liikkuu tuolla mielessä kun varatun kanssa vehtailee ihan tietäen. Onkohan sen omatunto kuinka kohdillaan? Toki se katkera vaimo jolle oma mies tai toinen vaimo kertonut mitä sen mies on kertonut sille on raivona. Yleensä tilanteet liittyvät työpaikan juhliin. Aika Säälittävää. Minultakin kysytty useasti enkö epäile miestäni. No en sen takia koska ei komein ole siellä eikä luonteeltaan sellainen että kävisi naimassa vain kun muutkin. Tokihan pari vaimoa yrittää saada minua uskomaan että kyllä sekin sitä hoitelee jne. Sanoinkin etten tiedä mutta voihan olla. Enkä estää voi mitenkään. Mutta ei komeudessaan ole saanut ainakaan. En minäkään sitä valinnut sillä että olisi komea ihan muut syyt. Mutta eihän tässä voi muuta kuin sääliä tuota patjaa josta puhutaan. Jos sinunkin tapauksessa on tuollainen tapaus kun kerta se työkaveri tietää myös asiasta ei se miehesi sitä ota.

      • huippuhauskasepustus

        tästä jutusta sain eilen päivän parhaat naurut.


      • Nauruariittääkyllä
        huippuhauskasepustus kirjoitti:

        tästä jutusta sain eilen päivän parhaat naurut.

        Kyllä voit kuvitella kuinka nauru raikaa kun joku ottaa esille "yhteisen ystävämme" silläpä en ryhtyisi varattuja vääntämään millään syyllä. Joten olen myös se paha juorukello joka nauttii toisten typeristä jutuista. Mutta naurua riittää se on varma. Miehet ovat joskus aika Säälittävää porukkaa. Kumma juttu ettei kenenkään vaimosta tälläistä kerrota eikä naureta. Hyvä kun sinua naurattaa niin tekee muillekin.


    • Petosonpetos

      Kyllä nämä ovat raskaita juttuja. Oletko kysynyt miksi lähti pettämään ja varsinkin miten se sen perusteli. Sillä voi arvioida onko mies tilaisuuden käyttäjä vai pelkästään niin raukkamainen että luulee ettei pettäminen ilmi tule. Ihan varmasti ne tulee joko itsensä kertomana tai jonkun toisen. Petetty rooli on raskain. Se on päätettävä mitä sietää ja hyväksyy. Ja mitä pettäjä jatkossa aikoo tehdä suhteesi. Onneksi osaat noin järkevästi ajatella lastasi. Sen kun huolehdit ettei lapsen tarvitse kärsiä on se tärkein juttu. Ja jos jatkatte ja kykenet anteeksi antoon niin unohtuu ikävät asiat ajanmyötä. Minullakin on kokemus pettämisestä omassa aviossa. Muistin aikaa oli kauheaa ja minäkin vain keskityin lapsiin. No asia unohtui ajamyötä eikä uusia tullut esiin. Luottamuskin palasi pikkuhiljaa. Samoin keskinäinen suhteemme parani kun opimme ja hyväksymme erheet mitä voi tehdä. Toki se raskasta aikaa oli kun pelkäsi monta vuotta että uusii ja kuvitteli mihin se johtaa. Toivon että saatte asian hoidettua aikuismaisesti.

      • Petetty123

        Mies tosiaan myönsi teon. Pakkohan se oli myöntää kun kerroin että soitin tälle työkaverille ja tiedän mitä kahdella työhuvittelureissulla on tapahtunut.. totta se on valitettavasti :/ tekoaan ei puolustellut millään tavalla. Sanoo ettei itsekään tiedä miksi niin on tehnyt, katuu hirveästi tekojaan ja tekisi mitä vain että antaisin vielä mahdollisuuden.. tässä kuulin jokin aika sitten että olisi baarissa yrittänyt iskeä muitakin naisia. Näiden perusteella en varmasti ikinä saa luottamusta takaisin vaikka kuinka yritettäisiin.. tämä valehtelu olisi vain jatkunut ja joskus myöhemmin ehkä paljastunut.. tästä tietysti on aikaa vasta viikko kun kuulin asiasta ja tunteet ailahtelee laidasta laitaan..


      • Päätösonsinun
        Petetty123 kirjoitti:

        Mies tosiaan myönsi teon. Pakkohan se oli myöntää kun kerroin että soitin tälle työkaverille ja tiedän mitä kahdella työhuvittelureissulla on tapahtunut.. totta se on valitettavasti :/ tekoaan ei puolustellut millään tavalla. Sanoo ettei itsekään tiedä miksi niin on tehnyt, katuu hirveästi tekojaan ja tekisi mitä vain että antaisin vielä mahdollisuuden.. tässä kuulin jokin aika sitten että olisi baarissa yrittänyt iskeä muitakin naisia. Näiden perusteella en varmasti ikinä saa luottamusta takaisin vaikka kuinka yritettäisiin.. tämä valehtelu olisi vain jatkunut ja joskus myöhemmin ehkä paljastunut.. tästä tietysti on aikaa vasta viikko kun kuulin asiasta ja tunteet ailahtelee laidasta laitaan..

        Ehkä näin aluksi sulla on vihaa ja pettymyksen tunteita jotka hallitsevat jonkun aikaa. Jos annat uuden mahdollisuuden sille tulee kuvioon se ikävä epäilys jokaisesta pikkujutusta. Silloin on pettäjän ymmärrettävä puolisoaan jos epäilee pienestäkin jutusta ja kärsivällisesti näytettävä ettei niin tee. Kova tie se kulkea. Mutta yhdessä te sen teette. Voin sanoa jos oli pettäminen siitä että löysi ihmisen joka antoi niin sanotusti tilaisuuden tietäen ja mies käytti sen kun elämä on harmaata kotona. Silloin voi olla ettei koskaan enään tee samaa virhettä. Jos taas laittaa kännäilyn syyksi silloin juomisen pois ja sulla asia korjataan. Sanoit ettei osaa itsekkään sanoa syytä. Silloin ei ole tunteita tuota toista kohtaan muuta kuin seksi. Silloinkin on mahdollista asiat miehen korjata. Se mitä uskot sen perusteluita tai tekemisiä on sen miehen näytettävä. Sillä pääsette eteenpäin. Haluaako miehesi erota? Vai onko niin että sinä yksistään päätät eron aikeista. Sekin kertoo paljon. Mieti rauhassa ja ajattele lastasi ja yritä löytää se oikea ratkaisu. Sanoit että jopa äitisi tuntee tuon toisen. Silloin myös ei pitäisi olla pelkoa että jatkaisi tuon naisen kanssa. Sekin tieto pitäisi auttaa sinua. Kai miehesi tietää että äitisi tuntee sen?


    • ohutjää

      Voi, pidä huolta itsestäsi. En luottaisi mieheen yhdenkään pettämisen jälkeen eli suhde loppuisi siihen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe