Lapualle pitää saada 1000 maahanmuuttajaa

Maahanmuutto kuulemma ratkaisee kaikki talousongelmat kertaheitolla ja joku viisas kokoomuslainen poliitikko väitti, että jokainen lähi-itäläiseen tai afrikkalaiseen sosiaaliturvapaikanhakijaan uhrattu euro tulee viisinkertaisena takaisin. Totta on varmaan se, että jokainen veronmaksajan sijoittama euro menee viisinkertaisena Orpon ja kokoomuslaisten sekä Sipilän omiin taskuihin.
Ilmoita

Viesti sisälsi vihapuhetta ja kansanedustajiin kohdistettua vainoa.
Ilmoita
Sinulla on varmaan lähde tähän johonkin?
1 VASTAUS:
Sun ip-osoite.
+Lisää kommentti
2 VASTAUSTA:
Ehdottomasti ideologinen vääryys on, ettei minulle anneta rahaa ja paljon, jos muutan mieleiseeni maahan kaakkosiaasiaan (jokin niistä Etelämeren saarista kelpaisi mainiosti, jotka uhkaavat hukkua merenpinnan kohoamiseen, myös Naurusaari tyydyttäisi ihmisoikeuteni) ja kieltäytyisin hakemasta Suomen passia palautuslentoa varten.
TalveksiThaivaaseen kirjoitti:
Ehdottomasti ideologinen vääryys on, ettei minulle anneta rahaa ja paljon, jos muutan mieleiseeni maahan kaakkosiaasiaan (jokin niistä Etelämeren saarista kelpaisi mainiosti, jotka uhkaavat hukkua merenpinnan kohoamiseen, myös Naurusaari tyydyttäisi ihmisoikeuteni) ja kieltäytyisin hakemasta Suomen passia palautuslentoa varten.
Susta vaan ei löydy miestä lähtemään minnekkään sieltä peräkamaristasi, jonne äitee passaa.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
1000 maahanmuuttajaa takaisi sen, että olisi edes mahdollisuus saada Lapuan geeniperimään muutosta parempaan suuntaan. Tällä hetkellä lapualaiset alkavat kaikki olla toisilleen sukua. Aika läheistenkin kanssa mennään yhteen. Eikä aina edes tiedetä, onko tua mun pikkuserkku, kun mahdollista on, että onkin serkku.
3 VASTAUSTA:
Muut uutiset

Suomen Poliisijärjestöjen Liiton (SPJL) Yrjö Suhonen kirjoittaa blogissaan poliisin työturvallisuuden nopeasta heikkenemisestä turvapaikkakriisin ja syrjäseuduille perustettujen vastaanottokeskusten myötä.

Suomeen on turvapaikkakriisin vuoksi perustettu lukuisia uusia vastaanottokeskuksia. Suhosen mukaan poliisin päivittäisrutiinit ovat menneet vastaanottokeskusten takia monella paikkakunnalla uusiksi.

– Alueelle sijoitetut vastaanottokeskukset työllistävät. Sinne kohdennettu resurssi on poissa poliisin niin sanottujen normaalien tehtävien hoitamisesta.

Kyse ei ole kuitenkaan pelkästä resursoinnista.

– Tietoon on tullut tilanne, jossa ainoana paikalla ollut poliisipartio on joutunut taistelemaan tiensä ulos, kymmenien vihamielisten nuorten miesten piirittäessä sen. Vie aikansa, ennen kuin kotouttaminen on niin pitkällä, että maahanmuuttaja tajuaa suomalaisen virkamiehen koskemattomuuden, Suhonen kirjoittaa.

Lännen Media uutisoi viime viikolla, että turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskukset halutaan vastedes poliisilaitosten läheisyyteen. Poliisiylitarkastaja Esko Kesti kertoi Lännen Medialle, että pienille paikkakunnille ja kauas poliisilaitoksista sijoitetut keskukset aiheuttavat virkavallalle päänvaivaa, koska näillä alueilla on muutenkin vähän poliiseja.

Kestin lausunto oli häveliäs. Hän ei tuolloin nostanut esille sitä näkökulmaa, että poliisien oma turvallisuus vaarantuu, kun he työtehtäviensä takia joutuvat setvimään Suomesta turvaa hakeneiden riitoja.

SUOMEN UUTISET
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj2m4Wkq9_XAhWoHpoKHXTaD-E4ChAWCC4wAA&url=https://www.suomenuutiset.fi/syrjaseutu-vokit-vaarantavat-jopa-poliisien-tyoturvallisuuden-partio-on-joutunut-taistelemaan-tiensa-ulos/&usg=AOvVaw1V1rEYU3RIZwxdEisTXj6A

Rupee painumaan lihoille juoksijat
Lapua siis kirjoittajan mkelestä lasketaan syrjäseuduksi.
Seutukuin seutu kyllä tietoa pitää olla, eikäs nämä miksikään muutu olkoot missä ovat, itä-keskus jo aivan tyynnin asuttu näitten toimesta.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Kaleva: Etniset marketit huumekaupan kulissina Oulussa
27.11.2017 B52S 1054 Views 3 Comments
Kaleva uutisoi, että Oulussa käsitellään parhaillaan laajaa huumejuttua. Syyttäjän mukaan Oulussa sijaitsevien etnisten kauppojen kautta on välitetty useita kiloja hasista ja marihuanaa. Syytteessä sanotaan, elintarvikkeiden myynti kaupoissa on ollut toissijaista ja kauppoja on käytetty ensisijaisesti rahanpesuun eli huumerahojen häivyttämiseen.

Jutussa on niin paljon syytettyjä, että oikeudenkäynti pidetään Oulun vankilan liikuntasalissa. Tällä hetkellä vangittuna on yhdeksän syytettyä. Huumeita on löytynyt ruokamarketista, kaupunkihuoneistosta sekä omakotitalon piha-alueelta.
Kyseessä on ollut mittavasta bisneksestä, sillä pelkästään takavarikoidun hasiksen ja marihuanan arvo katukaupassa arvioidaan 140 000 euroksi. Vyyhtiin liittyvän amfetamiinihaaran käsittely alkaa torstaina.

Aikaa oikeudenkäynnille on varattu noin kuukausi.

Lähde: Kaleva
http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/11/27/kaleva-etniset-marketit-huumekaupan-kulissina-oulussa/
Ilmoita
2 VASTAUSTA:
Ai että mua naurattaa ja vähän säälittääkin tämä yksi onneton, joka jaksaa postailla noita linkkejään!!
Kannattaa kipasta siellä ( maahanmuutto ) foorumilla samatenkuin ( maailman menoa ),
omakohtaisia näkemyksiäänkin hiomassa ja varmentamassa.

Guuglaamalla myös ( muslimit euroopassa ) -tekee terää.
+Lisää kommentti
Aloittaja on hyvä ja linkittää lähteet väitteisiinsä!

- Maahanmuutto ratkaisee kaikki talousongelmat kertaheitolla

- kokoomuslainen poliitikko väitti, että jokainen lähi-itäläiseen tai afrikkalaiseen sosiaaliturvapaikanhakijaan uhrattu euro tulee viisinkertaisena takaisin.

- jokainen veronmaksajan sijoittama euro menee viisinkertaisena Orpon ja kokoomuslaisten sekä Sipilän omiin taskuihin.
2 VASTAUSTA:
Vel gam -terveelle pohjalle veliseni -tuo pohja kestää.
https://www.youtube.com/watch?v=IU28GHMcYxM
vapaata sanaa ja sinnepäin
Viitsitkin. Eihän se mitään ymmärrä.
+Lisää kommentti
vanha totuus on että toimittajaksi menee opiskelemaan kaikki ne jotka ei pääse sisään mihinkään muuallekkaan-
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15086814/tiedonvalitysko-puolueetonta-

Käväsetpäs tuolla -maahanmuutto foorumilla vilkaisemassa jutusteluita mielipiteitä kokemuksia !
Ilmoita
Puheita kannattaa kuunnella, suvakki vosut hetkottaa tyytyväisyyttään perässä repliikeissä, jotta rukaa pisaas -mitäs nämä muusta-
https://mvlehti.net/2017/11/29/seuraa-suorana-mielenosoitus-helsingin-puolesta/
Ilmoita
Nuorelle miehelle tuli mv-lehti mutta ei kai yllätyksenä.
Ilmoita
SUVAKISTIT !
Kyse on Marxin kommunismista, jossa valtioiden rajat hävitetään ja kaikista tehdään tasa-arvoisia. Paitsi eliitistä, jonka koko Neuvostoliitossa oli noin 5%.
Suvakit puhuvat kauniisti ihmisarvoista, hädän alaisten auttamisesta ja vastuun kantamisesta.
Totuus on toinen, pakolaiset ovat suvakeille sopiva työkalu Suomen tuhoamisessa, eivät suvakit inhimillisyyttä tai ihmisarvoa ajattele. Eivät he näe millaisessa hädässä lähimmäiset, vanhukset ja lapsiperheet Suomessa ovat. Ei heitä kiinnosta kilometrien pituiset ruokajonot.
Suvakit ovat loppujen lopuksi julmia ja hyvin itsekkäitä. He ovat susia lammasten vaatteissa.
MITÄ OVAT
1 VASTAUS:
Nämä on aina niin hauskaa luettavaa....hahhahhaa! Kiitos siitä Lapua-saitin huumorimiehelle.
+Lisää kommentti
Totta on että talousongelmat hellittää kun hyvävelihyysärikokkarit ja muut sellaiset vetää liiviinsä miljoonatolkulla veronmaksajien varoja matujen avulla
Ilmoita
Suomen ongelmat ovat nykyään aivan muuta, kuin suuret tai pienet ikäluokat.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15092019/paperottomientyoelake
näin näistä rapsahtaapi vielä ja kunnolla
1 VASTAUS:
HAHAHHAAA!

Onneksi olen jo vanha ja pääsen pian pois.

Armeijasta lähtiessä tavattiin aikoinaan huudella, että vanha lähtee paska jää. Paskasta nousee mopon pää!
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Kannattaa pyörähtää tuolla -- maahanmuutto -- foorumilla.

Lapuan matuttajat poistattaa herkähipiäisinä ne täältä.
1 VASTAUS:
Saataapi olla kylläkin sanat -valesmediat ja ropakanta poiston syitä.
--mutta pyörähtäkään siellä maahanmuutto keississä -on siellä hyviä aatoksia esillä.
+Lisää kommentti
Aloittajan toive saattaa hyvinkin toteutua, jopa ylittyä.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/ennustimme-miten-elamasi-muuttuu-sadassa-vuodessa-tampere-yhdistyy-helsinkiin-ja-syopa-selatetaan-suomen-menestys-on-kiinni-yhdesta-kohtalokkaasta-kysymyksesta-200562438/

" Suomen väkiluku jatkaa tasaista kasvuaan. Seuraava merkkipaalu on vuonna 2063: silloin ylitämme kuuden miljoonan suomalaisen rajan, kertoo Tilastokeskuksen ennuste.

Tieto saattaa yllättää, sillä suomalaisia vauvoja syntyy koko ajan vähemmän. Väkiluvun kasvu johtuukin yksinomaan maahanmuutosta.

Suomen hankaloituvan huoltosuhteen ja ilmastonmuutoksen torjunnan takia suunta on miltei pakollinen. Esko Valtaojan mielestä on lähes rikollista toimintaa yllyttää suomalaisia tekemään lisää lapsia.

Ilmastonmuutos näyttelee maahanmuutossa isoa roolia. Jos sääolosuhteet menevät sekaisin, ruuan kasvattaminen ulkona voi käydä mahdottomaksi osassa maailmaa.

–On olemassa hurjia skenaarioita, joissa Keski- ja Pohjois-Afrikka muuttuvat ilmastonmuutoksen takia täysin asuinkelvottomiksi ja sadat miljoonat ihmiset suuntaavat pohjoiseen, Sitran Paula Laine kuvailee. "
3 VASTAUSTA:
Katselkaas tuolla kielenkääntäjä versiolla youtubea.

muslimit mellakoivat lontoossa = Muslims riot in London
siitä-pyörittämään-järki kirjoitti:
Katselkaas tuolla kielenkääntäjä versiolla youtubea.

muslimit mellakoivat lontoossa = Muslims riot in London
En minä tarvitse yleisimpiin eurooppalaisiin kieliin käännöskonetta! 🧐
Britannia aikoo heittää muslimit ulos maasta ja juuri tulleen tiedon mukaan USA ei enää päästä maahan mm. somaleja, joten nämä joutuvat katsomaan uuden maan minne mennä. Suomi ei ole huono vaihtoehto, kun hallituksen jokainen puolue haluaa lisätä maahanmuuttoa.

Tässä USA:n ilmoitus. Ihan suomeksi. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201712042200581772_ul.shtml
Eikä NOTille ole vielä selvinnyt, että noiden lisä-elätettävien tulo vain heikentää huoltosuhdetta. Millaista liksaa vaikkapa tavallisen somali-isän pitäisi repäistä että hän voisi elättää vaimonsa (kenties useita),ison lapsikatraansa, itsensä ja tämän päälle vielä kustantaa suomalaisten eläkeläisten hoitoa?
Moni niistä vetääkin isoa tiliä että kantasuomalaiset voivat vain haaveilla moisista, mutta kyseessä on valitettavasti veronmaksajien rahat jota maksetaan lapsilisinä ja kaikenmaailman sosiaalitukina.
+Lisää kommentti
Elintason seilaajista tommottii meinaavat kirkollakos.

PossuaHuuleen
4.12.2017 20:08
Oikea lukema on 94%.
Jäljelle jäävä 6% on siis suvakkeja (maanpettureita).
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15094991/88-suomalaisista-rajat-kiinni-!
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Se on oikeest et Lapuaaseen pitäs tuua matui täydentää persuvajakkei.
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Lapuan vajaamieliset ovat taas riehaantuneet ilmaisemaan itseään.
2 VASTAUSTA:
Lapset ja media avustavat häiriköivää vasemmistoa, vihreitä ja anarkisteja
Punavihreä media ja muu punavihreä mukasuvaitsevaisto on mennyt vasemman laidan ääriainesten retkuun joko tahallisesti tai tahattomasti. Siksi oikean ...

Punavihreä media ja muu punavihreä mukasuvaitsevaisto on mennyt vasemman laidan ääriainesten retkuun joko tahallisesti tai tahattomasti. Siksi oikean tiedon levittäminen tulevista tapahtumista jo etukäteen on tärkeää. Odotettavissa on nimittäin vanhaan tapaan rauhallisesti esiintyvän kulkueen häirintää, ehkäpä jopa väkivaltaisesti.

Soihtukulkueen järjestäjät ovat erityisen harmistuneita punavihreän median yksipuolisesta ja valheellisesta uutisoinnista. Siksi 612.fi yhdistys julkaisi allaolevan tiedotteen:

STT on julkaissut 4.12.2017 laajalle kotimaiseen mediaan levinneen uutisen, joka on otsikoitu "Äärijärjestöjen mielenilmaus itsenäisyyspäiväksi ilmoitettiin ensin, joten alpakat, puput ja lapset joutuvat siirtymään"
Myös Yle on julkaisssut samoja teemoja toistavan uutisen 4.12.2017 otsikolla "Lastentapahtuma alpakoineen joutuu siirtymään äärioikeiston mielenilmauksen tieltä Helsingissä", tämän vuoksi laitamme kumpaakin uutista koskevan oikaisun yhteisesti kummallekin medialle.

Otsikot ovat itsessään harhaanjohtavia, koska jo perinteeksi muodostuneen järjestää 612.fi-yhdistys. 612.fi-yhdistys ei edusta ääriliikkeitä eikä mitään poliittista suuntausta. Yhdistyksen ainoa tarkoitus on kunnioittaa menneiden sukupolvien työtä ja perintöä järjestämällä vuotuisen soihtukulkueen itsenäisyyspäivänä.

Lähtökohtaisesti tilanne on se, että olemme 612.fi-yhdistyksenä ilmoittaneet jo viime vuonna Helsingin Töölön torilla pidettävästä yleisestä kokouksesta. Lisäksi meillä on jatkumo tähän asiaan jo neljättä kertaa. Toinen juttu on sitten "äärioikeistoksi" nimittely. Nyt näyttää siltä, että jotkut yhdistyksen jäsenistä käynnistävät henkilökohtaisesti asiaan liittyviä rikostutkitojan itsenäisyyspäivän jälkeen.

Lisäksi on hyvä muistaa, että tämä ns.lastentilaisuus oli ilmoitettu viikko sitten ja sen todellinen funktio oli pyrkiä estämään kulkueemme ja näin ollen se oli myös yritys poliittisten toimintavapauksien loukkaamiseen. De facto.

Anarkistit alittivat tässä viimeisenkin säädyllisyyden ja moraalin rajan laittamalla lapset luokkasotansa ja terrorinsa etulinjaan. Näiltä ja näiden vanhemmilta lupaa kysymättä. Tällaista toimintaa on vaikea kuvailla painokelpoisin termein.

Meillä ei olisi yhdistyksenä ollut sinänsä mitään sitä vastaan, että olisimme lähteneet liikkeelle lastentapahtuman jälkeen. Ongelmaksi muodostuivat turvallisuus ja logistiikka, joiden pohjalta poliisi teki lakiin perustuvan päätöksensä."

Reijo Tossavainen /Oikeamedia
LapsetLapsenmieliset kirjoitti:
Lapset ja media avustavat häiriköivää vasemmistoa, vihreitä ja anarkisteja
Punavihreä media ja muu punavihreä mukasuvaitsevaisto on mennyt vasemman laidan ääriainesten retkuun joko tahallisesti tai tahattomasti. Siksi oikean ...

Punavihreä media ja muu punavihreä mukasuvaitsevaisto on mennyt vasemman laidan ääriainesten retkuun joko tahallisesti tai tahattomasti. Siksi oikean tiedon levittäminen tulevista tapahtumista jo etukäteen on tärkeää. Odotettavissa on nimittäin vanhaan tapaan rauhallisesti esiintyvän kulkueen häirintää, ehkäpä jopa väkivaltaisesti.

Soihtukulkueen järjestäjät ovat erityisen harmistuneita punavihreän median yksipuolisesta ja valheellisesta uutisoinnista. Siksi 612.fi yhdistys julkaisi allaolevan tiedotteen:

STT on julkaissut 4.12.2017 laajalle kotimaiseen mediaan levinneen uutisen, joka on otsikoitu "Äärijärjestöjen mielenilmaus itsenäisyyspäiväksi ilmoitettiin ensin, joten alpakat, puput ja lapset joutuvat siirtymään"
Myös Yle on julkaisssut samoja teemoja toistavan uutisen 4.12.2017 otsikolla "Lastentapahtuma alpakoineen joutuu siirtymään äärioikeiston mielenilmauksen tieltä Helsingissä", tämän vuoksi laitamme kumpaakin uutista koskevan oikaisun yhteisesti kummallekin medialle.

Otsikot ovat itsessään harhaanjohtavia, koska jo perinteeksi muodostuneen järjestää 612.fi-yhdistys. 612.fi-yhdistys ei edusta ääriliikkeitä eikä mitään poliittista suuntausta. Yhdistyksen ainoa tarkoitus on kunnioittaa menneiden sukupolvien työtä ja perintöä järjestämällä vuotuisen soihtukulkueen itsenäisyyspäivänä.

Lähtökohtaisesti tilanne on se, että olemme 612.fi-yhdistyksenä ilmoittaneet jo viime vuonna Helsingin Töölön torilla pidettävästä yleisestä kokouksesta. Lisäksi meillä on jatkumo tähän asiaan jo neljättä kertaa. Toinen juttu on sitten "äärioikeistoksi" nimittely. Nyt näyttää siltä, että jotkut yhdistyksen jäsenistä käynnistävät henkilökohtaisesti asiaan liittyviä rikostutkitojan itsenäisyyspäivän jälkeen.

Lisäksi on hyvä muistaa, että tämä ns.lastentilaisuus oli ilmoitettu viikko sitten ja sen todellinen funktio oli pyrkiä estämään kulkueemme ja näin ollen se oli myös yritys poliittisten toimintavapauksien loukkaamiseen. De facto.

Anarkistit alittivat tässä viimeisenkin säädyllisyyden ja moraalin rajan laittamalla lapset luokkasotansa ja terrorinsa etulinjaan. Näiltä ja näiden vanhemmilta lupaa kysymättä. Tällaista toimintaa on vaikea kuvailla painokelpoisin termein.

Meillä ei olisi yhdistyksenä ollut sinänsä mitään sitä vastaan, että olisimme lähteneet liikkeelle lastentapahtuman jälkeen. Ongelmaksi muodostuivat turvallisuus ja logistiikka, joiden pohjalta poliisi teki lakiin perustuvan päätöksensä."

Reijo Tossavainen /Oikeamedia
Fasistit ja niiden peitejärjestöt sekä muut yhteiskuntavaaralliset ainekset pois pilaamasta kunnon ihmisten juhlia!
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Ihtensä juhlinta saavutuksesta ja täysi hoidostaan piikissämme.
https://mvlehti.net/2017/12/07/video-nain-juhlittiin-itsenaisyytta-rhcssa/
ytelää katseltavaa -täysin roisimista !
Ilmoita
Tuossa tätä suvakki hömppää, miksi itäraja pitää ja muualta vuotaa.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15097282/pakolaispolitiikka-on-lainvastainen

Moskeija sittenkin, kyllä nämä työntyy ja väenväkisten kumartelemaan suomeenkin, suurin joukoin.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15098751/suurmoskeija-tuleekin-yllatysyllatys

Kyllä suomen hallinto mättää pahemman kerran.
3 VASTAUSTA:
Vanhat koulut ja tyhjät pimeät talot matuja täyteen.
Muuten tulee romahdus kun kaikki muuttavat kasvukeskuksiin.
Valoisa...Tulevaisuus kirjoitti:
Vanhat koulut ja tyhjät pimeät talot matuja täyteen.
Muuten tulee romahdus kun kaikki muuttavat kasvukeskuksiin.
Ei järjestetä matuille tuollaista kuolemaakin kamalampaa kohtaloa, että he joutuisivat kitumaan lapualaisessa pimeyden valtakunnassa.
Lapset pelaa -tai lapsen mieliset, mutta keksikääs nyt vetävämpiä juttuja.
Liekkiä jutuille pitää pitää yllä eikä sammutella.
+Lisää kommentti
Pätkä itsenäisyyden juhlaa, kelle suomemme kuuluu ja asua.
https://www.youtube.com/watch?v=2WhD_zN6SFo
Kaikki mukaan 6.12.2017 - 612.Fi
Ilmoita
Ei riitä tuhat! Kuus tuhatta ainakin jotta tuloo se 20000 täytehen jottei tuu pakkoliitosta.
5 VASTAUSTA:
Ei kuules kumpikaan ole meistä pieniinpäin toisilleen, eikä lespo eikä homoliitosta kukaan kannatakkaan, jotta turhaan vouhotat pakosta, kaivelkaas vain niitä montujanne rauhassa -tai täytelkääs
---joku s-omistakin meinoo ihteänsä ruma kauponki ja joku jotta viekaskin vielä.

Se siitä hömpästä -ei pakolla mitään !
Ensin riisikunta ja sitten letkuus seinäjoen kans ettei kuole.
Lapualaiset lopettaa käynnitkin seinäjoellä, näin on päätetty -jo aika isolta osiltaan -mitäs tuolla hömpäs hyppää rahojansa kuskaamassa, lapualle kaikki nyt kootaan.

lapua ykköseksi mielissämme
Ei lapuasta tuu koskaan seinäjokisten narutettavaa, kuten perseinäjoen kävi ja ylistaron, kyllähän tämä toimi julkeasti ja toimii näitten suhteen on täysin välistä kiskaisija.

Kuntien alas-ajaja ITSEÄÄN PAATEROIVAT
son-menua-ny kirjoitti:
Ensin riisikunta ja sitten letkuus seinäjoen kans ettei kuole.
Riisipuuro jouluna on aivan sopivaa.
Letkuus joutuu moni nytkin olemaan keskussairaalassa..
Pasinapuilla...näretelalla...tehdään edelleen soille metsäautoteitä.
+Lisää kommentti
Seinäjoella on mitä lykätä sinne letkuun, Lapualla ei. Lapualla tulee kuolema. ✟
3 VASTAUSTA:
Maakuntahan nämä letkutukset makselee -eikä seinäjoella ole siihen mitään osuutta.
Itsehän seinäjoki vaikertaa voivootta isoista kuntaosuus maksuistaan -eikä se olekkaan ihmekkään velekahittinen -kun onkin aivan PA-

Kuntayhtymillä hilluja tyhyjätaskuikkui-
Seinäjoelle tulvii veronmaksajia maakunnasta. Työpaikkojensa perässä muuttavat. Yritystä kun ei voi pakolla pitää, jos se ei halua enää toimia käpykylässä.
Lämpöässänkin kannattaisi muuttaa Seinäjoelle, niin olisi mahdollisuuksia kasvuun, kun olisi nuorta työvoimaa saatavissa. Lapuan työttömät on mitä on, enimmäkseen eläikää lähestyviä monisairaita. Eläkeläisten määrä Lapualla kasvaa ja kasvaa. Verojen korotuksille ei näy loppua.
Taitaa olla seinäjoella nyt suuremmat murheet mitä kansa tietääkään, jotta siitä tämä raivo johtuu, katellaanpas tovinmatkaa -onkos se rupisammakon poikanen hotinut sitä savea liikaa ja on tukehtumaisillaan -vähän rupeaa olemaan ktasrof hajua ilmassa.

Lisää aluetta pitäisi saada ravattavaksi ja heti.
+Lisää kommentti
Oliskohan tuolla seinäjoen päätäjillä tämöinen päätelmä koskaan käväissyt aatoksissaan.

Syö säästäen savea
Tuo jo melkein unohtunut lausahdus pulpahti yllättäen mieleeni. Rupesin ihmettelemään, mistä se oikein on peräisin. Itse olen kuullut sen lapsuudessa monta kertaa vanhemmilta ihmisiltä. Jotenkin olen ajatellut, että se on osa jostakin isommasta kokonaisuudesta, sadusta tai vastaavasta. Tällaista ei kuitenkaan Google tuntunut löytävän. Ihmettelijöitä sen sijaan oli useampia. Näkyipä M.A.Numminen tehneen laulunkin aiheesta.
https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjC-ufB8vrXAhUCMJoKHRfICaMQFggrMAE&url=http://annelinajatuksia.blogspot.com/2013/11/syo-saastaen-savea.html&usg=AOvVaw38x5_M-6i3UlJCtFemXXLr
Malttamattomuus pilaa mailman happea hotalehtamalla.
Ilmoita
Karautetaan välillä hyvällä hevosella.
https://www.youtube.com/watch?v=G6ATAyqILfQ
Hummani hei

Voi kuinka pieninä palasina on leipämme maailmalla !
1 VASTAUS:
Mamut ja romaanit pelastavat meidät.
He työllistävät runsaasti mutta valtio maksaa kaikki kulut,
Heillä on hyvin ostovoimaa sossurahoillaan.
Valtio saa perustaa ison vastaanottokeskuksen meille , että väkiluku saadaan nousemaan.
He ovat halpaa työvoimaa maatalouteen ja pian hyviä Vävykandidaatteja
He ovat meidän pelastus, muuten könkyrssi tulossa.
Saamme taas paljon uutta velkaa kun valtio on takaajana mamukunnille.
+Lisää kommentti
Jos tuosta puoletkin toteutuu niin tulee vääjäämättä myös moskeija. https://yle.fi/uutiset/3-9966033
8 VASTAUSTA:
Suomi ja lapua on vielä tyhjä näistä niinsanotusti.
https://www.youtube.com/watch?v=eWRzKBCaFso
Kymmenet tuhannet muslimit valtasivat Moskovan kadut rukoushetkeä varten
https://www.youtube.com/watch?v=iS6szoZT7yU
New York Cityssä 2002 - Muslimit kieltää Islam (Finnish Version)
https://www.youtube.com/watch?v=2LkK6E5oJ1w
Islam länttä vastaan (Finnish Version)
Tuollakin voipi kokeilla Googlata.
--Vaaralliset ihmiset johtavat Euroopan Unionia--
Samassa lehdessä näin, siinä oikealla sivussa.
----
Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok.) ei tue niin sanotun suurmoskeijan rakentamista Helsinkiin. Kaupungin virkamiesten esitys on myötämielinen hankkeelle, mutta Vapaavuori ei jaa tätä näkemystä.
Vapaavuori oli kuntavaalien äänikuningas vastustettuaan kampanjassaan näkyvästi suurmoskeijahanketta.

– En kannata suurmoskeijaa vieläkään. Virkamiehillä oikeus tehdä esityksiä, poliitikot sitten päättävät, Vapaavuori ilmoitti Twitterissä perjantaina.
----
Nuohan täyttävät ja tuhoavat pallomme ja varmasti.
On noita vastustettu isommiskin kaupungiis mutta niin vaan niitä siunaantuu ku sieniä sateella.
hapen-loppumista-oodotel kirjoitti:
Samassa lehdessä näin, siinä oikealla sivussa.
----
Helsingin pormestari Jan Vapaavuori (kok.) ei tue niin sanotun suurmoskeijan rakentamista Helsinkiin. Kaupungin virkamiesten esitys on myötämielinen hankkeelle, mutta Vapaavuori ei jaa tätä näkemystä.
Vapaavuori oli kuntavaalien äänikuningas vastustettuaan kampanjassaan näkyvästi suurmoskeijahanketta.

– En kannata suurmoskeijaa vieläkään. Virkamiehillä oikeus tehdä esityksiä, poliitikot sitten päättävät, Vapaavuori ilmoitti Twitterissä perjantaina.
----
Nuohan täyttävät ja tuhoavat pallomme ja varmasti.
'Nuohan täyttävät ja tuhoavat pallomme ja varmasti.' Useissa uutisissa on ollut ennusteita, että Afrikasta lähtee satoja miljoonia ihmisiä, kun Sahara leviää ja koko Pohjois-Afrikka muuttuu elinkevottomaksi. Eurooppaan ne kaikki tulee, kun muualle ei päästetä.

Eurooppalaisten syntyvyys laskee entisestään, kun yhä useampi toteaa, että tähän Mad Max maailmaan ei kannata synnyttää.
Näin nämä täyttävän maapalloamme ja väenväkisten hillujat.

* * *
Suomen musliminaisten puheenjohtajan Pia Jardin mukaan Suomen muslimiyhteisöllä ei ole varaa rahoittaa mitään rakennushankkeita, minkä takia katseet ovat kääntyneet piskuisen öljyvaltion Bahrainin suuntaan.

Bahrainin islamilaisen yhdistyksen puheenjohtaja, poliitikko ja kovan linjan sunnimuslimi Abdullatif al-Mahmood on parhaillaan Suomessa kertomassa hankkeen rahoituksesta ja siitä, miksi se kiinnostaa Bahrainia.

Perjantaisessa tiedotustilaisuudessa al-Mahmood kertoi, ettei Bahrainin valtio rahoita hanketta suoraan, vaan rahat kerätään yhdistyksen hallinnoimalle pankkitilille, josta ne siirretään edelleen Suomi-Bahrain ystävyysseuran hallinnoimalle pankkitilille.

Al-Mahmoodin mukaan ensimmäiset 400 000 euroa on jo siirretty Bahrainista Suomeen ja lisää on hänen mukaansa "luvattu". Hankkeen suunnitteluvaiheen kustannuksiksi on arvioitu 700 000 euroa.

Vuonna 2014 perustetun Suomi-Bahrain ystävyysseuran puheenjohtajana toimii suurlähettiläs Ilari Rantakari, joka vastaa hankkeen "dialogista". Jardin ja Rantakarin lisäksi paikalla oli perjantaina Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar.
http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712082200591540_u0.shtml
Kyllä euroopassa on tuhoisat johtajat ja saksaa peesataan -mikä kärsii vielä raumastaan ja on alistuvassa tilassa, siis kaikki valehtelijat tänne kokoontuvat ja raiska ruokittavat siittäjät.
https://www.youtube.com/watch?v=mnTqDxK8rlc
Kymmenet tuhannet muslimit valtasivat Pariisin kadut rukoushetkeä varten

Voi jumankauta
+Lisää kommentti
30 vuoden päästä Lapuan porukoissa on kolmasosa mamuväestöä.
Kansain välisyyttä ja uutta ,tervettä geeniä Pohjanlakeuksille !
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Hieno juttu, että Lapuan pösilöillä on ihan oma hiekkalaatikko. Kunhan pysyisivätkin siellä.
2 VASTAUSTA:
Joo ja meillä on vielä omat lapiotkin tässä, sehän se muita kismittääkin, seikeilläkin vallan happi on loppumassa ja vallan oikein.
seikkien-sadismia kirjoitti:
Joo ja meillä on vielä omat lapiotkin tässä, sehän se muita kismittääkin, seikeilläkin vallan happi on loppumassa ja vallan oikein.
Joo oma on lapio, mutta ei osaa sitäkään käyttää.
+Lisää kommentti
4 VASTAUSTA:
Nyt kun viemärikylä autioituu kun väki muuttaa maalikyliin, sinne nyt asuttamaan mamuja tyhiin tupiin valtion piikkiin.
Ei noita kenkään viitsi vahtia ja ruakkia.
Kukaan ei tykkää vahtimisesta. Kunhan kustannat, se riittää.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Oikeemedian jutut ei jostansyystä pusy näytillä, mutta googlatkaas itse sinne.
+Lisää kommentti
kummallista_on
12.12.2017 18:25
Muslimien mielestä olemme vääräuskoisia joten miksi ihmeessä tunkevat tänne. Itse en tunkeutuisi maahan jossa mua vihattaisiin tai en oli hyväksytty.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15105110/monikulttuurista-kasvatusta

tyyräystä niskoista
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Onko_ihan_jees
12.12.2017 18:11
Kuuluuko islam muka sivistysvaltioihin?
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15105012/islamin-leviamisen-periaatteet-euroopassa
röyhkeydellä ei rajaa
1 VASTAUS:
Jostain keskustan viljankuivaajasta voi tehdä mamuille synäkoogan ,
tietysti Suomen suurimman.
+Lisää kommentti
Keskustassa on vaikka kuinka paljon tyhjää tilaa, joihin voi tehdä kebabravintoloita ja teehuoneita kun Lapuan innokkaat yrittäjät eivät saa aikaseksi mitään käyttöä niille. Keskustan kannattamattomilla pelloilla on tilaa vaikka kuinka komealle moskeijalle.
Ilmoita
kekek-kekek
14.12.2017 15:13
Kuinka vähällä järjellä maailmaa hallitaankaan.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15107163/eu-lahettamassa-suomeen-tuhansia-turviksi

Ei järkiparka pakota EI !
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Lapuan juntit juhlii.
4 VASTAUSTA:
Lopetettaviin kouluihin ja opistolle mahtuu helposti 1000 mamua.
Hyvää porukkaa heinäpellolle.
Ei rannes kestä -vaikka olisi kuin karvanen.
https://www.youtube.com/watch?v=t0Tign9Ik6g
Nurmikorjuuta Sydän-Hämeessä
ja samaten
https://www.youtube.com/watch?v=5pXCwDHeUbc
Kasvukausi 2017
perunmoista-touhua kirjoitti:
Ei rannes kestä -vaikka olisi kuin karvanen.
https://www.youtube.com/watch?v=t0Tign9Ik6g
Nurmikorjuuta Sydän-Hämeessä
ja samaten
https://www.youtube.com/watch?v=5pXCwDHeUbc
Kasvukausi 2017
Voi, mitä mielen köyhälistöä on Lapuan sivuille eksynyt.
Onkos köyhälistölle -tuossa vähäsen vertaa.

Donner on vanha turhautunut mies, joka toivoo vielä ehtivänsä näkemään mehukkaita muutoksia ja mullistuksia maailmassa.. hyvässä tai pahassa..
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15107781/yle-raahasi-donnerinkin-mamuttamaan!
Sanaa tyyliä ympäri suomen meinaavat YLE-stä tämän sonthimisista
+Lisää kommentti
on se liikaa tuollainen määrä
Ilmoita
Tämä on tän saitin naurettavin ketju, jossa paikkakunnan pöllöimmät ja takapajuisimmat on äänessä.
1 VASTAUS:
Joo tämä putkinäkhö tuli näine omine viisauksineen taasen sekottamaan pakan, kyllä tämä ketju pitää vetasta uusiksi ja joutusaan sitten -kaikille sopivaksi kuin ruakittavillekin.
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Mihkäs ne asenteet tuosta olisivat muuttuneet.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/15109356/uusi-suomi-20-12-2007-nuorten-muslimien-asenteet
Vierailua isolla kirkolla...
Ilmoita
Halla-aho: Kotouttaminen on epäonnistunut surkeasti – On aika siirtyä kotouttamisesta kotiuttamiseen
”On hyvä, että asioita selvitetään. Toisin kuin usein luullaan, asioiden selvittäminen ei kuitenkaan vielä ole toimenpide. Saman asian toistuva selvittäminen voi pikemminkin olla tapa vältellä varsinaisia toimenpiteitä.

Saksalaiset ovat ainoa maahanmuuttajaryhmä, jonka nettovaikutus taloudelle on positiivinen. Toisin sanoen saksalaiset ovat ainoita maahanmuuttajia, jotka kohentavat efektiivistä huoltosuhdetta. Kaikki muut heikentävät sitä.

Ikävä kyllä saksalaiset eivät ole kovinkaan merkittävä maahanmuuttajaryhmä. Virolaisetkin palaavat pikku hiljaa kotimaahansa sikäläisen palkka- ja elintason kohotessa. Somalien ja irakilaisten osuus ”muuttovoitosta” korostuu koko ajan. Työikäisen somalin tai irakilaisen nettokustannus yhteiskunnalle on yli 10 000 euroa vuodessa.

Nyt, kun hallitus on itsekin selvittänyt asiaa, herää kysymys: Johtavatko selvitykset politiikan uudelleenarviointiin? Aikooko hallitus suitsia julkista taloutta kuormittavaa haittamaahanmuuttoa esimerkiksi kiristämällä oleskelulupakäytäntöä, tehostamalla palautuksia, vaikeuttamalla perheenyhdistämisiä ja arvioimalla uudelleen jo myönnettyjä oleskelulupia?

Lähes kaikki somalit ja irakilaiset ovat maassa kansainvälisen suojelun nojalla. Suojeluperusteiset oleskeluluvat on tarkoitettu tilapäisiksi, ja laki mahdollistaa niiden lakkauttamisen, jos tarvetta suojeluun ei enää ole.

Kotouttaminen on epäonnistunut surkeasti. Siksi on aika siirtyä kotouttamisesta kotiuttamiseen.”
https://www.nykysuomi.com/2017/12/18/halla-aho-kotouttaminen-on-epaonnistunut-surkeasti-on-aika-siirtya-kotouttamisesta-kotiuttamiseen/
Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Haes- googlaa
Islam europe
Kuvat kertovat karua totuutta ja kääntäjällä voipi käännellä kertomuksia,
-- kääntäjäthän on noissa jutuissa !
3 VASTAUSTA:
Samaten -googlaas
muslim europe
Ja avaas silmäsi järkesi mihin tämä kehityssuunta vie kulttuurimme -se hävitetään !
Noissa POPULATION jutuissa se tulee julki hävitys.
uutisointien-vähättelyt kirjoitti:
Samaten -googlaas
muslim europe
Ja avaas silmäsi järkesi mihin tämä kehityssuunta vie kulttuurimme -se hävitetään !
Noissa POPULATION jutuissa se tulee julki hävitys.
Asennevammainen vajakki taas "kommentoimassa".
Populaisti kirjoitti:
Asennevammainen vajakki taas "kommentoimassa".
Soluttajat peittelevät valein etenemistä.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Lapualle pitää saada 1000 maahanmuuttajaa

Maahanmuutto kuulemma ratkaisee kaikki talousongelmat kertaheitolla ja joku viisas kokoomuslainen poliitikko väitti, että jokainen lähi-itäläiseen tai afrikkalaiseen sosiaaliturvapaikanhakijaan uhrattu euro tulee viisinkertaisena takaisin. Totta on varmaan se, että jokainen veronmaksajan sijoittama euro menee viisinkertaisena Orpon ja kokoomuslaisten sekä Sipilän omiin taskuihin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta