Pyysin miestä ulos, ei vastausta?

naisenvuoroolijo

Kyse on ujosta poikamiehestä. Olemme tunteneet jo jonkin aikaa. Mies on selkeästi minusta kiinnostunut ja minäkin hänestä. Tästä ei siis ole epäilystä. Kysyin häntä kanssani ulos, mutta mies meni jotenkin lukkoon eikä ole vastannut kysymykseeni vieläkään. Onko tämä teille ujoille tyypillistä käyttäytymistä ja miten haluaisitte naisen toimivan tässä tilanteessa? Omasta mielestäni olen tehnyt liikkeen eteenpäin ja nyt pallo on hänellä.

21

3569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naisenvuoroolijo

      Ylös

    • gdfgdfgfdgfdgf

      Ei kukaan mies ole niin ujo että ei pystyisi siihen vastaamaan kyllä tai ei.
      Tuo oli hyvä juttu että teit suoran aloitteen.

    • 40flg

      Tottakai voi mennä lukkoon, tunnen sellaisia vanhapoikia jotka tekisivät juuri noin. Ehkä hän kuvittelee että pelleilet vain. Älä pyydä vaan sano että menette yhdessä ulos sillä kellonlyömällä sinä päivänä, menet hakemaan hänet kotoa, ei juttu muuten edisty.

      • isoongelmamonel

        Miksihän nykyään kaikki yleistetään tai stereotyypeillä vaan käsitetään asiat, eikö ois helpompi hyväksyä ihminen omana ittenään ja olla itekki ojma itsensä rohkeasti, kyllä sitä tällänen itsevarma mies jolla on hjyvä itsetunto ja selvinny erittäin rankoista jutuista elämässä vaan meni ihan lukkoon tossa puoltoistavuotta sitten kun huomasin että olen rakastunut ja sitä ennen en ole koskaan tuolla tavoin rakastunut, tuntui että löysin sen sielunkumppanin, pakit kyllä tuli, miettiny että johtuko lukkoon menemisestä, ehkä ehkä ei mutta kyllä sitä kokenut itsevarma mieskin voi lukkoon mennä. Älkää aatelko kaikkea mustavalkosesti.


      • naisenvuoroolijo

        Olisiko nimimerkkiä "isoongelmamonel" auttanut se, että nainen olisi ottanut härkää sarvista ja sanonut paikan ja ajan, kuten edellinen kirjoittaja ehdotti?


      • taasnäitäjotakeilue
        naisenvuoroolijo kirjoitti:

        Olisiko nimimerkkiä "isoongelmamonel" auttanut se, että nainen olisi ottanut härkää sarvista ja sanonut paikan ja ajan, kuten edellinen kirjoittaja ehdotti?

        Sinä et tiedä omasta tilanteestani mitään joten miksi luulet tietäväsi, menikö pointti ohi, tuossa mun kommentissa oli kyse siitä että vio ihminen mennä lukkoon jos on suuria tunteita, kyllä minä kuitenkin ilmaisin tunteistani ja sain pakit, ei ole tarvetta jäädä roikkumaan ja häiritsemään toista jos toinen ei tunne samoin, niin yksinkertaista ja en ole luovuttaja mutta sen verran osaan naista kunnioittaa että jos hän sanoo ettei kiinnosta niin jää siihen asia.


      • lisätäkseniii
        naisenvuoroolijo kirjoitti:

        Olisiko nimimerkkiä "isoongelmamonel" auttanut se, että nainen olisi ottanut härkää sarvista ja sanonut paikan ja ajan, kuten edellinen kirjoittaja ehdotti?

        Ja jos sani pakit niin ei tuo olisi edes tullut kysymykseen että hän olisi noin sanonut, jos hän olisikin ollut kiinnostunut ja olisi tehnyt aloitteen niin tottakait olisin lähteny hänen kanssaan treffeille, kuitenkin puhuin nyt ylisesti siitä että voi mennä lukkoon että ei tarvi olla edes ujo, tilanne muutenkin sellasessa paikassa että sejkin vaikutti paljon.


    • Onjapysyy

      Lukossa jo 3v

    • Hannari

      Olisko ollut parempi lähestyä häntä juttelemalla niitä näitä (saada hänetkin avaamaan suutaan) ja sit antaa ensin joku myönteinen palaute, vaikka et sun kans on ollut kiva jutella ja haluaisit viettää enemmänkin aikaa yhdessä, miltä kuulostaa hänen mielestä, ei tarvi heti päättää, mut olisit tosi happy. jos hän lähtisi ulos sun kans? Antaa hänelle vielä aikaa, palata asiaan lähipäivinä?

      Kokemattomuus, epävarmuus, luottamuksen puute. Vakuuttaminen voi viedä oman aikansa?

      • naisenvuoroolijo

        Me jutellaan paljonkin niitä näitä ja flirttaillaan. Olemme siis tunteneet jo jonkin aikaa ja molemminpuolista kiinnostusta on. Aikaakin hän on saanut. En tiedä pitäisikö toistaa kutsu vai odottaa vielä että hän itse osaisi ottaa asian puheeksi.


    • Hannari

      Minusta, jos olette jo paljonkin puhuneet ja tunne molemminpuolista, minusta voit jo hyvin puhua tuntemuksistasi, jos luotat vielä häneen niin sitä suuremmalla syyllä ei tarvetta pitää tuntemuksia piilossa. Jos on ujo mies, niin mitä pelkäät, hän tuskin nolaa sua julkisesti ja jos tunne molemminpuolinen niin minusta rohkaise itseäsi , olet vahvoilla?

      Oletko liian päälle käyvä? Silloin voi syynä olla, et pelkää sinun jyraäävän hänet joka tilanteessa eli menettää ns. itsemääräämisoikeuden, eikä saa sen jälkeen päättää enään omia menemisiään?
      Monenlaisia pelkoja voi olla läsnä, jollei ole hyvää tuntumaa seurustelusta niin päällimmäisenä voi miettiä, et mitä menettää alkaessaan seurustelemaan? Ei välttämättä ajattele, että mitä hyvää saa sen myötä? Tsemppiä, lähtökohdat kuitenkin hyvät onnistumiselle!

    • UjoMiesPuhuuTotuuden

      Olen mies ja ujo sellainen ja minäpä kerron syyn tuohon.
      Ujo mies on ujoudesta johtuen joutunut olemaan paljon yksin ja tottunut yksin olemiseen.
      Nyt kun sinä kutsut ujoa miestä ulos treffeille, niin se on jonkinmoinen järkytys ujolle miehelle, kun yksinäisyyden turvallinen ympyrä murretaan, että ujo mies pohtii, että mitä sitten tapahtuu, jos tähän tuleekin nainen.
      Ujoa hirvittää tuollainen suuri muutos, kun on yksin olemiseen jo tottunut.
      Ujo mies myös miettii, että mitäpä sitten, jos treffit eivät onnistu ja ujo mies saa pakit.
      Ujo mies ei mielellään halua sydänsuruja osakseen, koska ennen yksinäisyyteen ajautumista on ollut surullinen aika, todeta, että yksin tässä tullaan jäämään, ei kukaan nainen ujoa miestä halua.

      Siksi ujo mies ei ole ottanut yhteyttä, koska pelkää, että hänen elämänsä muuttuu aivan liian radikaalisti, eikä hän kestäisi niin suurta mullistusta elämässä, että yksinäisyyden harmonia rikkoutuu.

      • Rohkea.roka.syö

        Ujo lienee turvallisuushakuinen? Hän ei mene mukavuusalueensa ulkopuolelle?
        Kuinka ujo yleensäkään voi ajatella parisuhdetta jos hän on noin jumissa itsensä kanssa?
        Ujo pelkää torjuntaa? On sisäänpäin kääntynyt? Ajattelee turvallisuuden tulevan vain itsestä ja yksin olemisesta? Miten sitten jos ujo haluaa kuitenkin sen kumppanin? Eikö hän ole tuossa tapauksessa ajatustensa vanki ja ristiriitainen itsensä kanssa?
        Jos haluaa parisuhteen se on aina riskipeliä ja vastoinkäymiset on tarkoitettu voitettavaksi.


    • tuttuakin

      minäkin menisin taka lukkoon kun nainen tekeekin aloitteen joka on yleensä harvinaista.

      • IhastusJosTekee

        Mutta jos nainen, johon olisit ihastunut, mutta et olisi uskaltanut tehdä aloitetta, vaikka mielesi olisi tehnyt.
        Niin jos tällainen nainen tekisi aloitteen, niin varmaan suhtautuisit vähän eri tavalla, kuin jos aloitteen tekisi täysin tuntematon nainen, johon et tuntisi minkäänlaista vetoa.


    • pop98

      Voi olla että menisin lukkoon,
      kavereiden kanssakin kerran asiasta juteltiin eikä heilekkään ollut elämänsä aikana kenellekkään sellaista tapahtunut,
      että nainen olisi tehnyt aloitteen, ollaan kuitenkin jo melkein 50v ukkoja.

      Että tuommoista tapahtuu ÄT; piireissä kerran miljoonassa valovuodessa, joten lukittuminen ja shokki on ymmärrettävää.

    • UjoPoikamies

      Ujolle poikamielle on aikamoinen shokki, jos nainen pyytää häntä ulos, vaikka poikamies olisi naiseen ihastunut.
      Poikamies vuosien aikana syntynyt mukavuus kupla rikkoutuisi, jos lähtisi naisen kanssa treffeille, mikä voisi tietää hyvin merkittävää muutosta poikamiehen elämässä, jos siihen tulee nainen, joka on sitten 100% läsnä poikamiehen elämässä.
      On aivan eri asia tavata naista silloin tällöin, kuin, että nainen olisi koko ajan läsnä, varsinkin kun kyse on ujosta poikamiehestä, kuten itsekin olen.

      Nainen tietäisi hirvittävää muutosta mukavuuskuplaan, koska poikamies voi elää vapaasti oman mielen mukaan. Jos poikamiehen elämään tuleekin nainen, niin se voi tietää koko huushollin remontoimista, kun poikamies on tottunut elämään vaatimattomasti ja viihtyy mukavuus kuplassa, vaikka koti vähän repsottaisi.
      Poikamies joutuisi mahdollisesti ostamaan uudemman auton vanhan ruosteisen ja antiikkisen tilalle, kun yleensä nainen haluaa varman ja mukavan auton, jossa on uusinta tekniikkaa.
      Poikamies kun on tottunut ajamaan ilman luiston estoja ja on mukava talvellakin, kun autolla saa vedettyä sivuluisua.

      Ujo pikamies on niin tottunut siihen vapauteen mitä on olla ilman naista, vaikka kaipaakin naisen läheisyyttä, mutta se, että nainen tulisi pysyvästi ujon poikamiehen elämään on selalinen mullistus ja shokki siinä vaiheessa, kun ujo poikamies on tottunut elämään yksinään, että varmasti saat odottaa vastausta lopun ikääsi.

      • YksVaan-75

        Jos oikeasti ja aidosti rakastuu johonkin, kyllä ne elämänmuutokset menevät siinä sivussa melko kivuttomasti eikä niitä edes pidä niin suurina. Juuri se että tekee arjen yksityiskohdista ongelman suhteelle, kertoo että ei oikein ole henkisesti valmis mihinkään suhteeseen.
        Itse kun pitkän yksinolon jälkeen löysin naisen elämääni, alkoi äkkiä se yhdessä vietetty aika olla minullekin tärkeää ja se entinen "vapaus" tuntua merkityksettömältä. Mikrossa lämmitetty pitsa vaihtui sen kummemmin ihmettelemättä yhteisiksi kokkaushetkiksi jotka olivat todella mukavia jne.
        En jäänyt kyllä oikeasti kaipaamaan mitään entisestä elämästäni vaikka olin kuvitellut niin käyvän.


    • epghkjlki

      No ootko sinä nainen muidenkin mielestä kuin itsesi..riittävän hyvännäköinen jne. että mies kiinnostuisi susta enemmänkin kuin vain kaverina?
      Minä menin joskus teininä lukkoon enkä vastannut mitään kun yks tuttu tyttö auton takapenkiltä lauantai-iltana kysyi yllättäen ryhdytäänkö seurustelemaan, mitään vikaa ei ollut hänen vartalossaan eikä ulkonäössä mutta järkeä ei ollut päässä riittävän paljon.

      Mitään syytä en siihen hätään keksinyt miksi ei kävisi mutta jos olisi myöhemmin kysynyt uudestaan niin olisin jonkinlaisen vastauksen voinut antaa.
      Kysy uudelleen, et häviä mitään mutta voit voittaa paljon..

    • Tuomi_tuoksuaan_tuhlaa

      "Pyytää ulos" voi olla ujolle miehelle liian subjektiivinen ilmaisu. Herää kysymys mitä siellä "ulkona" tehdään. Varmaan tiedät mistä asioista tämä mies tykkää, ja sen mukaan voit tehdä ehdotuksia, esim.

      Hän seuraa urheilua ja:

      Asutte Kouvolassa, pesäpallokaupungissa:
      - Tänään olis superpesisottelu Kouvola- Vimpeli - eiköhän lähdetä?

      Asutte Joensuussa, tai lähistöllä:
      - Lähdettäisiinkö katsomaan ampumahiihdon maailmancup kisaa, siellä on Kaisa Mäkäräinen ym.?

      Hän tykkää olla vesillä:
      - Lähdetään tuohon läheiseen satamaan ja käydään jokiristeillä. Sitten juodaan kahvit satamakahvilassa.

      Tiedät, että hän ostaa kirpputoreilta tavaroita.
      - Voisitko esitellä minkälaisia kirppiksiä tässä kaupungissa on?

      Hän on kiinnostunut luonnossa liikkumisesta.
      - Tuomet kukkivat ja tuoksuvat - nyt lähdetään kävelylle ja käydään rantakahvilassa.

    • NäinOnTotuus

      Aloittajan ulos pyytämä mies on ollut komea, ei nainen mene muuten miestä ulos pyytämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe