Pertsa, vuosi loppuu kohta, missä maailmanloppu?

Pertsa, olet "ennustanut" että tämän vuoden aikana tulee maailmanloppu, alkavat lopun tapahtumat, tai mitä sitten houritkaan. Vuosi loppuu kohta ja aivan tavallista meininkiä. Menikö joku muutuja vikaan profetioissasi?

26

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • http://kultaomeniahopeamaljoissa.munfoorumi.com/viewtopic.php?f=24&t=20

      Vuonna 1217 juutalainen rabbi Judah Ben Samuel profetoi, että Turkin Ottomaanit tulisivat hallitsemaan Jerusalemin pyhää kaupunkia kahdeksan riemuvuoden ajan. 3.Moos. 25:8-13 mukaan riemuvuosi on 50 vuoden jakso. Kahdeksan riemuvuotta on siis 400 vuotta. Ja kuinka kävikään, 300 vuotta myöhemmin vuonna 1517 Turkin ottomaanit valtasivat Jerusalemin kaupungin ja hallitsivat sitä seuraavat 400 vuotta. Liittoutuneet joukot kenraali George Allenby'n johdolla ajoivat heidät lopulta vuonna 1917 ulos kaupungista ja pyhältä maalta. Rabbin profetia 400 vuodesta toteutui täsmälleen ja vuodelleen.

      Sama Rabbi oli myös profetoinut, että yhdeksännen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi "ei kenenkään maata." Tämä toteutui täsmälleen vuosina 1917-1967 johtuen siitä tosiasiasta, että Kansainliitto asetti pyhän maan Brittiläisen Mandaatin alaiseksi, eikä se "kuulunut" millekään valtiolle. Vielä Israelin itsenäisyyssodan jälkeen vuosina 1948-1949 Jerusalem oli edelleen jaettu maakaistalla, joka meni suoraan kaupungin sydämen läpi Jordanian hallitessa kaupungin itäistä osaa ja Israelin läntistä. Tuon maakaistan katsottiin olevan ja sitä jopa kutsuttiin nimellä "ei kenenkään maa" sekä israelilaisten että jordanialaisten taholta. Jokainen tuolle kaistalle astuva ammuttiin. Elin tuon ajan ja muistan hyvin raportit sanomalehdissä ja TV:ssä koskien Jerusalemin jakoa. Vasta kuuden päivän sodassa vuonna 1967 Israelin armeija valloitti pyhän maan koko länsirannan ja koko Jerusalemin kaupunki siirtyi takaisin Israelin omistukseen. Siten jälleen kerran tämän Rabbin 750 vuotta aikaisemmin antama profetia toteutui kirjaimelleen.

      Eikä siinä vielä kaikki. Sama Rabbi profetoi myös, että kymmenennen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi juutalaisten hallinnassa ja
      messiaaniset "lopunajat" alkaisivat. Kymmenes riemuvuosi alkoi vuonna 1967 ja päättyy vuonna 2017. Rabbin profetia on toteutunut kirjaimelleen tähän päivään saakka. Ei siis ole mitään raamatullista syytä uskoa, ettei se voisi jatkaa toteutumistaan edelleenkin, ja Messiaaniset lopun ajat alkaisivat jossakin kohden tätä kymmenennettä riemuvuotta.

      Tässä ei kuitenkaan ole vielä koko profeetallinen kuva. Kahdeksannellatoista vuosisadalla [1700-luvulla] rabbi Vilna Gaon profetoi, että Hurva'n synagooga Jerusalemissa, luultavasti mahtavin juutalainen synagooga koko maailmassa, tuhottaisiin ja jälleenrakennettaisiin kaksi kertaa, tuhottaisiin vielä kerran ja rakennettaisiin kolmannen kerran. Hän ennusti, että kun se jälleenrakennettaisiin kolmannen kerran, niin silloin alkaisi kolmannen juutalaisen Temppelin rakentaminen.

      Muslimit tuhosivat Hurva'n synagoogan kohta, kun se oli rakennettu. Sata vuotta myöhemmin se rakennettiin toisen kerran. Sitten Jordanian armeija tuhosi sen toisen kerran Israelin itsenäisyyssodan aikana 1948-1949. Se oli raunioina aina vuoteen 2001! Tuona vuonna Israelin hallitus ja juutalaiset Israelissa alkoivat rakentaa sitä jälleen. Tässä on kiehtova suhde Raamatun lopunajan profetiaan:

      Hurvan synagooga on vihitty käyttöönsä 16.03.2010
      Temppelin rakentaminen on myös käynnissä - pappien puvut astiastot jne. ovat suurimmaksi osaksi valmiina ympäri maailmaa ja odottavat vain paikalleenasentamista - tämä on nykyaikaista moduulirakentamista.
      ________________________________

      • Tämä on Pertsa tarina, jälkikäteen luotu profetia ja tämä on sinulle osoitettukin. Miksi tätä vielä postaat?


      • Aivan. Toista olet pertsa2012 myös kompannut; uskovien tempaus tapahtuu ihan viimeistään joulukuussa.

        Kohta olet pelkkä kehäraakki ilman kavereita.


    • kui2

      Ehkä se vielä ehtii..mistäpä tuon tietää.

    • Kirjakääröt

      4Moos.36:4 Biblia. Kuin Israelin lasten ilovuosi tulee....

    • Petrsa päivittää profetiansa aina kun viimeinen käyttöpäivämäärä menee vanhaksi.
      Sitä se tekee hautaan asti ja uskoo loppuun asti, että loppu koittaa hänen elämänsä aikana.

      Ja niin ne muutkin maailmanlopun ennustajat tekee, loppu tulee aina heidän omana elinaikanaan, koska he ovat mielestään tärkeässä roolissa sen lopun suhteen.

    • ULOSkutsuttu

      Se kyseinen, voi tarkoitaa tämän nykyisen maailman vallan ajan, = tämän Kristuksen Jeesuksen ihmiskunnalle ansaitseman, Jumalan ARMON aikakauden loppua, ja tämän ARMON ajan viimmeiselle sukupolvelle tuomioksi, tuomion / tilintekojen vaiheen alkamista, ja sitä kolmatta maailmansotaa. Jonka jäkeen se UUSI, viimeinen saatanallinen, mutta nyt uskonnollinen = antikristillinen maailmanjärjestys. lyhyt maaillman valta aika. Joka sitten romahtaa ja johtaa siihen vimmeiseen hirmuiseksi maailman valtojen lopulliseksi LOPUKSI, lopulliseen hirvittävään tuomion aikaan. Siitä mitä kaikkea on ja miksi, voi kukin lukea sieltä Raamatun lopussa olevasta Johanneksin ilmestykset osasta!

      Herätykseksi!

      • Miksi te aina fantasioitte kauheuksista ja verilöylyistä? Mitä hienoa niissä on?


      • Narsistisia_sadisteja
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Miksi te aina fantasioitte kauheuksista ja verilöylyistä? Mitä hienoa niissä on?

        Joskus uskonnollisuus saa narsistisia piirteitä, mutta kun ei mitään varsinaisia keinoja tai ominaisuuksia ole korottaa itseään muita ylemmäs, niin se kompensoidaan sitten sillä, että fiilistellään ajatuksella niiden muiden tuhoutumisesta. Profetiahörhöt visioivat itsensä taivaan enkelikuoroon, kun me tavalliset ihmiset kärvennymme helvetissä. Tyydytystä kai voi tuostakin joku saada.


    • kertosäe

      Ei tässä nyt kannata Pertsalle ilkkua, kun kerran tiedämme varmasti, että sotaa lähi-idässä valmistellaan nykyisten sotien lisäksi. Islam, vaikka sitä markkinoidaankin lännessä rauhan uskontona, käy nyt sotia useitakin lähi-idässä. Iran, Hamas ja Hisbolla janoaa sotaa, jossa juutalaiset halutaan poistaa maan päältä tai ainakin lähi-idästä. Myös lännen liberaalit salaisessa mielessään tätä toivovat. Sota tosiaan syttyy vääjäämättä lähiaikoina, koska näillä mailla alkaa olla kiire. Saudi-Arabia kun on mahtavine rahavaroineen myös Irania ym. vastaan. Saudi-Arabian johtaja on korruptiosyytöksiin vedoten pidättänyt muutama kymmenen prinssiä ja takavarikoinut heidän rahavaransa eli yhteensä noin 800 miljardia dollaria ja näillä varoilla voidaan sotaa käydä ainakin pari vuotta. Venäjä tulee myös tähän liittymään - koska on pakko. Tässä vaiheessa Jumala puuttuu tähän sotaan kaikille näkyvällä tavalla.


      Hes. 38:18
      Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku.

      • MurhanHetkeäOdottavat

        Juutalaisten ohella muistakin halutaan islamissa päästä eroon siunä vaiheessa kun lopullinen jihad maailmanvalloitukseksi alkaa eli muslimeilla on johtajana mahdi. päät lähtee irti myöskin ateisteilta, jolleivat ala korkeaa veroa muslimeille maksajiksi. Jos ei maksa veroa muslimeille niin tulee murhatuksi.

        Nämä löytyy muslimien pyhinä pitämistään karmean eksytyksen kirjoista nk. haditheista. Muslimit odottavat mahdia ja jihadia, joka on kaikkea muuta kuin väkivallaton kun se alkaa.


      • >Tässä vaiheessa Jumala puuttuu tähän sotaan kaikille näkyvällä tavalla.

        Jo olisi aikakin, että Hän tekee jotain näkyvää edes yhden kerran. Sitä odotellessa.


      • Saudi-Arabia on USAn hyvä liittolainen ja Trump sopikin juuri 110 miljardin asekaupat saudien kanssa.


      • Voimme ilkkua; tähän asti pertsa on lähettänyt meille pelkkiä vääriä profetioita ja ennustuksia.

        Googia ei ole tässä elämässä. Missä sellainen kansa? Se oli Hesekielin aikaa.

        Tuo alue missä Israel sijaitsee, on ollut valtataisteluja jo iät ja ajat. Siitä Raamattukin kertoo historiallisena tietona. Ja "viime" aikoina Luther ja Hitler ovat osoittaneet valtavaa vihaa ja tuhohaluja juutalaisia kohtaan.


      • jumalapuatulee
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Tässä vaiheessa Jumala puuttuu tähän sotaan kaikille näkyvällä tavalla.

        Jo olisi aikakin, että Hän tekee jotain näkyvää edes yhden kerran. Sitä odotellessa.

        Jumala puuttui taistelujen kulkuun myös vuonna 1973, kun Egyptin armeijan joukot heitti yhtäkkiä taistelukentällä aseensa, vaatteensa ja monet jopa kenkänsä (!!!) pakoon juostessaan. Syytä kysyttäessä he kertoivat kauhusta valkeina, että he pelästyivät valtavan kokoisia valkoisia olentoja, jotka tulivat kohti. Sotien vuosituhantisessa historiassa ei ole muuten koettu tuollaista pakokauhua ilman "näkyvää syyt".


      • Pudis55
        jumalapuatulee kirjoitti:

        Jumala puuttui taistelujen kulkuun myös vuonna 1973, kun Egyptin armeijan joukot heitti yhtäkkiä taistelukentällä aseensa, vaatteensa ja monet jopa kenkänsä (!!!) pakoon juostessaan. Syytä kysyttäessä he kertoivat kauhusta valkeina, että he pelästyivät valtavan kokoisia valkoisia olentoja, jotka tulivat kohti. Sotien vuosituhantisessa historiassa ei ole muuten koettu tuollaista pakokauhua ilman "näkyvää syyt".

        Tää on hyvä, ei vain historiadokumentit tue väitettäsi, vain pistätkö linkkiä.


      • jumalapuatulee kirjoitti:

        Jumala puuttui taistelujen kulkuun myös vuonna 1973, kun Egyptin armeijan joukot heitti yhtäkkiä taistelukentällä aseensa, vaatteensa ja monet jopa kenkänsä (!!!) pakoon juostessaan. Syytä kysyttäessä he kertoivat kauhusta valkeina, että he pelästyivät valtavan kokoisia valkoisia olentoja, jotka tulivat kohti. Sotien vuosituhantisessa historiassa ei ole muuten koettu tuollaista pakokauhua ilman "näkyvää syyt".

        Tämän(kin) ovat sotahistorioitsijat dokumentoineet, eikös vain?


      • historiaantotuuus
        a-teisti kirjoitti:

        Tämän(kin) ovat sotahistorioitsijat dokumentoineet, eikös vain?

        Kyllä ovat! Kannattaa tutustua tämän SIinain lyhyen taistelun yksityiskohtiin, jossa kokonaiset panssaridivisioonat lähtivät karkuun jättäen suunnattoman määrä sotakalustoa erämaahan. Israel sai siitä valtavasti täydennystä omaan asevoimaansa.


      • historiaantotuuus kirjoitti:

        Kyllä ovat! Kannattaa tutustua tämän SIinain lyhyen taistelun yksityiskohtiin, jossa kokonaiset panssaridivisioonat lähtivät karkuun jättäen suunnattoman määrä sotakalustoa erämaahan. Israel sai siitä valtavasti täydennystä omaan asevoimaansa.

        Uskonhan minä kun sinä niin sanot.


      • jumalapuatulee kirjoitti:

        Jumala puuttui taistelujen kulkuun myös vuonna 1973, kun Egyptin armeijan joukot heitti yhtäkkiä taistelukentällä aseensa, vaatteensa ja monet jopa kenkänsä (!!!) pakoon juostessaan. Syytä kysyttäessä he kertoivat kauhusta valkeina, että he pelästyivät valtavan kokoisia valkoisia olentoja, jotka tulivat kohti. Sotien vuosituhantisessa historiassa ei ole muuten koettu tuollaista pakokauhua ilman "näkyvää syyt".

        >Syytä kysyttäessä he kertoivat kauhusta valkeina, että he pelästyivät valtavan kokoisia valkoisia olentoja, jotka tulivat kohti.

        Lähde? Ja luotettavaksi tunnettu sitten eikä mikään satusivusto.

        >Sotien vuosituhantisessa historiassa ei ole muuten koettu tuollaista pakokauhua ilman "näkyvää syyt".

        Kyllä sekin oli aika vaikuttavaa, kun Neitsyt Maria ilmestyi johtamaan katolilaisten Prahan puolustajien tulta protestanttien hyökätessä 1600-luvulla. Silminnäkijätodistajia oli sadoittain, eikä liene tarpeen kertoa miten Maria tulenjohtajana menestyi.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Syytä kysyttäessä he kertoivat kauhusta valkeina, että he pelästyivät valtavan kokoisia valkoisia olentoja, jotka tulivat kohti.

        Lähde? Ja luotettavaksi tunnettu sitten eikä mikään satusivusto.

        >Sotien vuosituhantisessa historiassa ei ole muuten koettu tuollaista pakokauhua ilman "näkyvää syyt".

        Kyllä sekin oli aika vaikuttavaa, kun Neitsyt Maria ilmestyi johtamaan katolilaisten Prahan puolustajien tulta protestanttien hyökätessä 1600-luvulla. Silminnäkijätodistajia oli sadoittain, eikä liene tarpeen kertoa miten Maria tulenjohtajana menestyi.

        Prahassahan Voittoisan tai Voitokkaan tms. Neitsyt Marian kirkkokin. Tokihan tämä jo yksin riittää todisteeksi. Itse vakuutuin tietenkin ihan vain jo siksi kun näin omin silmin jotta se on olemassa.


      • historiaantotuuus kirjoitti:

        Kyllä ovat! Kannattaa tutustua tämän SIinain lyhyen taistelun yksityiskohtiin, jossa kokonaiset panssaridivisioonat lähtivät karkuun jättäen suunnattoman määrä sotakalustoa erämaahan. Israel sai siitä valtavasti täydennystä omaan asevoimaansa.

        Heh. Oli sotavoimaa, mutta ei Jumalaa.


      • opetteleensinarabiaa
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Syytä kysyttäessä he kertoivat kauhusta valkeina, että he pelästyivät valtavan kokoisia valkoisia olentoja, jotka tulivat kohti.

        Lähde? Ja luotettavaksi tunnettu sitten eikä mikään satusivusto.

        >Sotien vuosituhantisessa historiassa ei ole muuten koettu tuollaista pakokauhua ilman "näkyvää syyt".

        Kyllä sekin oli aika vaikuttavaa, kun Neitsyt Maria ilmestyi johtamaan katolilaisten Prahan puolustajien tulta protestanttien hyökätessä 1600-luvulla. Silminnäkijätodistajia oli sadoittain, eikä liene tarpeen kertoa miten Maria tulenjohtajana menestyi.

        ">Syytä kysyttäessä he kertoivat kauhusta valkeina, että he pelästyivät valtavan kokoisia valkoisia olentoja, jotka tulivat kohti.

        Lähde? Ja luotettavaksi tunnettu sitten eikä mikään satusivusto."

        Egyptiläisten sotilaiden omat kertomukset, kun yrittivät puolustella sotahistorian järjettömintä pakokauhua. Vastaavia esimerkkejä kyllä löytyy myös Raamatusta.

        1. Sam. 14:15

        Silloin syntyi kauhu leirissä ja sen ulkopuolella, koko sotaväessä; myös vartiosto ja ryöstöosasto joutuivat kauhun valtaan. Maakin järisi, ja niin syntyi Jumalan kauhu.


      • opetteleensinarabiaa kirjoitti:

        ">Syytä kysyttäessä he kertoivat kauhusta valkeina, että he pelästyivät valtavan kokoisia valkoisia olentoja, jotka tulivat kohti.

        Lähde? Ja luotettavaksi tunnettu sitten eikä mikään satusivusto."

        Egyptiläisten sotilaiden omat kertomukset, kun yrittivät puolustella sotahistorian järjettömintä pakokauhua. Vastaavia esimerkkejä kyllä löytyy myös Raamatusta.

        1. Sam. 14:15

        Silloin syntyi kauhu leirissä ja sen ulkopuolella, koko sotaväessä; myös vartiosto ja ryöstöosasto joutuivat kauhun valtaan. Maakin järisi, ja niin syntyi Jumalan kauhu.

        Taas on Korkkiruuvi tavanomaisessa vauhdissaan. 😀 Tämä kun on "vain keskustelua", niin lähteitä "egyptiläisten sotilaiden omiin kertomuksiin" ei tarvita, niinhän se meni? Ja näytöksi riittää vain tunnetun palstamytomaanin sana? Nyt on kyllä pakko: 🤣

        Kun jokin vuosi sitten oli juutuupissa kammottavaa "dokumenttifilmiä" kristittyjä Egyptin levottomuuksissa kohdanneista hirmuteoista ristiinnaulitsemisineen, sinähän taisit uskoa nekin ja levittää sanaa? Kunnes paljastui, että ne olivat huijausta ja leikatut kanadalaisesta fiktioleffasta...


    • Asiat.asiana

      Pertsa on aina oikeassa paitsi silloin kun on väärässä...

      • Minä olen ymmärtänyt että jos faktat osoittavat Pertsan olevan väärässä, vika on faktoissa...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      274
      2890
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1870
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1532
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1310
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      258
      1144
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      79
      930
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      794
    Aihe