Rappeuttava työtoiminta

välttäkäätätäpaskaa

Tälläseen paskaa lähdin mukaan ja nyt itsemurhakin kuulostaa houkuttelevalta ratkaisulta.

16

468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MätäHallinto

      Nämä eri avo mielenterveyspalvelut ovat asiakasta tuhoavia.....
      Mutta työllistävät paljon sosiaali-alan toimijoita ja hallintoa.

      • PaljonKorjattavaa

        syrjäytettyjen hallintoon on työllistetty paljon sosiaali alan väkeä....
        ja juuri ns. julkista kallista hallintoa tulisi vähentää.

        samoin erittäin kallis pakolais lomailu tulisi aja alas. Korruptoitunut pakolaisbisnes maksaa liikaa.


    • IIkkiikkiikki

      Kotona tehtävästä työstä ei makseta.Yhteiskunnan hyväksi tehdystä
      työstä eli 4 lapsen kasvatuksesta 35 vuoden aikana ei tule muita tuloja kuin
      lapsilisät.Omaishoitajakin saa sairaasta lapsestaan korvausta.Pitäisko Suomeen tehdä valmiiksi sairaita lapsia että saisi korvauksia?Hallitus toimii vain yli 60 vuotiaiden
      toimeentulon korvaamiseksi eläkeläsille maksetaan omaishoitotukea vaikka työllisyyttä
      pystyttäisiin parantamaan jos maksettaisiin lasten kotihoidosta edes miniimi palkka.

      • löyhäperä

        typerien kannattais pitää polvet yhdessä, ...


    • Omavalinta

      Kyllä olet tyhmä. Se on aina vapaaehtoista. Iloitse nyt tyhmyydestäsi.

      • ghgjfjk

        Just. Ja asuntolainan maksu pankille tai vuokra asuntosijoittajalle ovat nekin vapaaehtoisia, niistä selviää kyllä ilman työttömyyskorvaustakin. Iloitse nyt tyhmyydestäsi. Pian olet itsekin orjana, etkä iloitse enää.


      • NedFlanders

        Itse valitsit asuntolainan. Make your choice!


      • dfgfgdhghj
        NedFlanders kirjoitti:

        Itse valitsit asuntolainan. Make your choice!

        Parisataa euroa kuussa lainasta kotiin, jossa on edullista asua, on tilaa hengittää, ja jossa auttaa pitämään maaseutua asuttuna on fiksu ratkaisu niin työtä tekevälle kuin työtä hakevallekin. Onko parempi maksaa kuuttasataa euroa kuussa asuntosijoittajalle kaupungissa, ja työttömyyden iskiessä odottaa, että yhteiskunta rahoittaisi tuota asuntosijoittajaa sinun kauttasi?

        Sinäkö oikein suunnittelet, milloin tulet jäämään työttömäksi ja miten kauan työttömyytesi kestää, ja järjestät asumisasiasi sen mukaan? Vai oletko niellyt sen valheen, että työttömyysalttius on päällepäin näkyvä vika, joka sulkee sellaiset ihmiset pois kaikesta normaalista elämästä, kuten oman kodin hankinnasta? No, rivien välistä todistat sitä totuutta, että työttömyys tässä hullussa maassa tosiaan melko varmasti kestää loppuiän. Eli huomaamattasi kerroit totuuden. Et varmaan tarkoittanut?


    • Tetoimistoraiskaa

      9e/päivä touhutnon kyllä törkeä raiskaus.

    • Yt80

      Ei kannata ikinä lähteä tuollaisiin se on loputon kierre. Heti ensimmäisen jakson päätyttyä pidetään haastattelu ja sovitaan "yhdessä" uudesta pätkästä harjoittelua. Tänän jälkeen taas sama toistuu. Olin vuoden palkkatuetussa työssä ja lähes koko tämän ajan oli työoaikalla sama harjoittelija. 2kk pätkissä oli ja aina uusivat sopparin...tyypin kanssa juttelin ja kysyin miks ihmeessä jatkaa vaikka työpaikka ei varmasti palkkaa. Oli kuulema karenssi toisena vaihtoehtona niin olivat sitten yhdessä päättäneet :)

    • säätämisineen

      Rapauttavalla palkalla on toinen tarkoitus.

    • jhhkgjlk

      Aloittaja, otan osaa. Muista, et ole yksin tilanteessasi. Meitä kiusattuja on puoli miljoonaa. Minunkin tuttavistani monet ovat kaikonneet sen jälkeen, kun pienellä kylällä minut pakotettiin karenssin uhalla pyörittelemään peukaloita julkisiin tiloihin. Eli se siitä muka auttamisesta työllistymään! Tarkoitus ei ole työllistää, vaan karttaa valtion sakkomaksuja (kuutisen tonnia vuodessa pitkään työtä hakeneista) ja alistaa ihminen orjuuteen. Työkykyisiä ihmisiä ei saa pakottaa orjuuteen. Kun vain jaksaisimme laatia niitä valituksia noista virkavirheitä tehtailevista virkailijoista. Joku hiljattain antoi täällä sanamuodon tuollaiseen valitukseen. Jospa se löytyy jostain. Tai löytyy työttömyysturvalaistakin se kohta, johon voi viitata.

      Siihen asti, yritetään vahvistua sorron alla. Yritetään luoda keskenämme yhteistyötä. Tyrannia vaan pahenee, jos ihan täysin alistumme.

    • leipäjonoon

      Nykyiset työmarkkinat ja avoimet työpaikat eivät ole muuta kuin köyhän ihmisen orjuuttamista. Jos onnistuu saamaan ns. oikean työpaikan niin sillä palkalla ei elä. Sitten nämä 9€ pilkkapaikat ovat ihmisen nylkemistä elävältä. Suomessa ei ole koskaan ollut töitä jos muistellaan 1950-1980 lukua niin suomesta lähdettiin Ruotsiin töihin ja siellähän niitä oli. Suomalaiset eivät menneet eläteiksi vaan työtä tekemään. Jos tämä koko lössi olisi jäänyt odottamaan suomen armopaloja, niin voi surkeiden laulujen maata.

      • vettäjaleipää

        Surkeiden laulujen maahan tämä onkin, rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät, otetaan siltä pois jolla vähiten on. Suomea pitää pystyssä pien yrittäjät ja työssäkäyvät ihmiset. Suuret yritykset tekevät lailliset verosuunnittelunsa fiksujen vero suunittelijoiden avustuksella, ei tarvitse maksaa suomeen veroja. Tv:ssä puhutaan laiskoista työttömistä kuinka saada ne töihin. Kyllä ne laiskat työttömät töihin lähtevät kunhan aukeaa niitä oikeita työpaikkoja, hyvin yksinkertaista. Mitenkä nämä koko kansan viisaat päättäjät eivät ymmärrä yksinkertaista asiaa.


      • ihmisarvon
        vettäjaleipää kirjoitti:

        Surkeiden laulujen maahan tämä onkin, rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät, otetaan siltä pois jolla vähiten on. Suomea pitää pystyssä pien yrittäjät ja työssäkäyvät ihmiset. Suuret yritykset tekevät lailliset verosuunnittelunsa fiksujen vero suunittelijoiden avustuksella, ei tarvitse maksaa suomeen veroja. Tv:ssä puhutaan laiskoista työttömistä kuinka saada ne töihin. Kyllä ne laiskat työttömät töihin lähtevät kunhan aukeaa niitä oikeita työpaikkoja, hyvin yksinkertaista. Mitenkä nämä koko kansan viisaat päättäjät eivät ymmärrä yksinkertaista asiaa.

        Sanoit naulankantaan. Lapsikin ymmärtää heti nämä asiat, miten meidän ns. viisaat edustajat eivät käsitä. Turha haukkua työttömiä, kuinka saada ne töihin. Täytyy todellakin olla ensin niitä työpaikkoja.


    • KyykytysHallinto

      jos se nyt menee läpi se "osallistuva sos turva" tms.. työttömyysturva heikennys, niin yhä sankemmin joukoin joudutaan pelleilemään eri kyykytys toiminnoissa,,, kun rehellisiä palkkatöitä ei ole.

      Karmee on tilanne ! - ja ei ole niitä pakko kuntoutus paikkojakaan kaikille kyykytettäville mielisairaille työttömille. - Joten valtio säästää, kun työttömyys tuet leikkautuu...2018.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe