Mies pani sammunutta naista

Jutta

Mieheni oli ex-suhteessaan "saanut" naida silloista naistaan kun tämä oli päissään tai jo sammunut. Muuten kuulema nainen oli kova pihtaamaan viikkokausia, mutta päissään oli tyrkyllä, tai ei välittänyt mitä mies touhusi. Suhteen loppuvaiheessa nainen asui miehen kanssa mutta naiskenteli muita, ja ilmeisesti silti miestäkin edelleen.

Minua välillä häiritsee ajatus siitä että mieheni on nainut tiedotonta naista joka ei osaa sanoa itse haluaako vai ei. Oksettaa oikeastaan koko ajatus. Pitäisikö se vain unohtaa, sillä mies tietää kyllä että minua ei noin vain pannakaan jos en ole itse leikkiin lähdössä.

23

6422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanni

      Jos olisin sinun tilanteessasi, niin keskustelisin asiasta mieheni kanssa perusteellisesti, minkä jälkeen yrittäisin asian unohtaa. Tekisin myös selväksi, että minua naida sammuneena. Sitten vain katselisin miten suhde lähtee menemään eteenpäin, jos asia myöhemmin vielä kovasti vaivaisi, saattaisin ottaa asian uudelleen puheeksi miehen kanssa.

    • laila

      pakkohan sen oli joskus saada ja kun se on ollut entinen suhde niin mitä siitä, sehän oli sen akan vika mitä ei antanu muuten. Minäkin olen antanut oman mieheni naida kun olen sammunut ja annan kyllä muutenkin milloin hän haluaa.

      Miksiköhän hän kertoi sinulle tämän asian, haluaisko hän sinuakin sammuneena,vai kehuakseen? Eihän yleensä entisiä juttuja kerrota, ainakaan kovin yksityiskohtaisesti.

      • zab

        miten voi "antaa naida" jos on sammunut???

        miten joku voi naida tiedotonta ihmistä? kamalaa :(


      • äåäåäåäåäå
        zab kirjoitti:

        miten voi "antaa naida" jos on sammunut???

        miten joku voi naida tiedotonta ihmistä? kamalaa :(

        Jos se on sanonut, että kun on sammunut niin saa naida.....siis etukäteen antanut luvan :))))))


      • Anonyymi
        äåäåäåäåäå kirjoitti:

        Jos se on sanonut, että kun on sammunut niin saa naida.....siis etukäteen antanut luvan :))))))

        Mitä uutta vaimoni on aina kuin sammunut saa käännellä mutta haluaa silti usein


    • Nastja

      Kuulostaa kerrassaan ällöttävältä. Sinuna ei enää suhde tämmöisen tajuttoman panian kanssa enää kiinnostaisi mutta tiedä häntä olisiko tyyppi muuttunut tai jotain. Kyllä se musta kertoo selvästi ihmisestä ja kunnioituksesta.

    • jeppe

      Humalaiset naiset ovat aina kiihottaneet minua!Sammunuttakin on tullut pantua-toki suunta ja illan sisältö oli tiedossa etukäteen mutta väsy yllätti.Kiihottavaa on kun voi tehdä mitä haluaa miettimättä mitä toinen sanoo tai kehtaako sitä ja tätä.
      Humalaiset naiset antavat yleensä hyväillä rintoja ja joskus saa vetää samalla käteenkin.
      Viimeksi hyväilin sammuneen naisen rintoja ja runkkailin,kääntelin häntä eri asentoihin ja puin hänen rintsikat ja sukkikset päälleni.Nussin kaikessa rauhassa ja lopuksi rinkkasin rinnoille ja kasvoille!Siistinä miehenä tietenkin siivosin jälkeni!
      Kommenttia!
      Vapaaehtoiselle tarjotaan juomat!:)

    • nainen?

      Varo vetämästä perseitä olalle,niin pysyy elämä hallinnassa! Mistä tietäisit sammuneena mitä sulle tehdään,olet silloin tiedoton?? Miehesi on SIKA!!!

    • bummmmmmmmmmmmmmmmmm

      Mun vaimo kans antaa vedellä kuinka paljon haluan...kun hän on väsynyt

    • 90+28

      Hyi helv***ti, mitä juttua! : (

    • !!!

      Raiskaushan tuo on.

    • fisfermän

      Sammunut nainen tai perinteinen lahna, mitä ero siinä on ?

    • yjuj

      Jätä se ukko, sairasta!

    • ........

      Tiedottoman kanssa seksin harrastaminen on seksuaalinen hyväksikäyttö tai pahimmassa tapauksessa raiskaus!

      Se on sairasta!

      Ihminen, joka tunkeutuu toisen kehoon tämän ollessa tajuton, on sairas saadessaan siitä nautintoa. Mieti nyt vähän..

      Tuollaiset ovat varoitusmerkkejä, haloo!! Lähde pois ennen kuin sinulle käy huonosti..

    • yksin kotona

      Se on selvä raiskaus!!

      • uhpt

        Millä logiikalla? Jos nainen selkeästi on sanonut että saat ihan vapaasti vedellä minua, kun olen sammunut, niin ei taatusti ole raiskaus. Jos taas mitään lupaa ei ole, vaan kaveri tuuppinut sammunutta ihan ominpäin, niin silloin toki kyseessä on raiskaus.


    • hähähää2

      mutta hänhän sai luvan ? itseäkin kiinnostaisi panna tiedotonta naista , taidan olla vähän sairas :D

    • pervolaila

      Äh, lakatkaa nyt moralisoimasta. Jos ihminen on saanut naiselta etukäteen luvan, että "saat panna, kun olen sammunut", sopimus on kahden ihmisen välinen eikä muilla ole siihen mitään sanottavaa.

      Jotkut naiset jopa kiihottuvat kuullessaan, että heitä on luvalla naitu sammuneena. Tämä nainen ainakin.

    • Hyi sentään

      Minua hävettää puolestanne, sillä nainen ei koskaan saa juoda itseään sammuneeksi. Sellainen nainen kaikkien lelu, on naisen oma vika jos niin humalassa on, että on toisten käytettävissä.
      Naisten moraali on todella alhaalla, hävettää todella.

      Miksi juotte, ei ihmisellä voi aina olla jano. Se on aivan turha tapa tuhota elämänsä.
      Juomisella ei saa muuta kuin itsensä oikein kunnolla nolatuksi, kunnon miehet eivät juoppoa naista huoli, kuulisittepa miesten jutut juomisistanne.
      Nauravat selkänne takana.

    • :D

      Mutta mitä iloa on panna sammuneen kanssa, sitä mä en vaan tajua millään :D

      • Salaaa ja jälkkärit

        Saa keskittyä vaan itseensä. Ei tarvi värkätä orkkuja naiselle ja pelätä että latinki itseltä "karkaa" ja ei saa mitään.

        Mulla on lupa naida naistani kun se nukkuu tai on sammunut.

        Ja onhan se kiihottavaa koska sen joutuu kuiteski tekeen sillain hitaasti ja rauhallisesti ettei toinen herää. Ns. salapano ;-)

        Aamulla sitten jälkiliukkaille ja vaimokin tykkää kun on latingit jo sisällä ja vitun hyvät luistot tiukassa pimpissä ;-)


    • Epileptikon mies.

      Vaimo on epileptikko.
      Seksi tuntuu joskus laukaisevan sellaisen tavallisen kohtauksen.
      Vaimo on yksiselitteisesti luvannut että seksit saa hoitaa loppuun, vaikka hän ei olekkaan tajuissaan. Tästä on myöskin siskonsa paikalla ollessaan puhunut.
      Onneksi luotan vaimon sanomaan, toisaalta vaimo luottaa selkeästi minun huolenpitoon kohtauksen aikana, siitäkin on puhunut avoimesti.

      Näin meillä, mutta harvoin.

    • Anonyymi

      Minu mieheni yritti jekkua juottaa minua aloin tuntea kossupaukut oli väkeviä kaatelin niitä pois ja join vettä otin kyllä vähän, Mauno ja Timo mieheni kavereita mun kaveri Sirkka oli keskipisteenä Mieheni Pasi kiilasi Sirkkaa kiva "humalassa " katsoa kun ulkona tupakalla vähän sivummalla Pasi hieroi Sirkan rintoja Sirkka antoi oikeinröyhystellen hieroa, Pasi yritti pitäskö minun vähän levätä menin makkariin Pasi kävi katsomassa näyttelin nukkuvaa Pasi sanoi jääkää tänne soittakaa jos riemastuu kun en ole kotona sanokaa meni ravintolaan.
      Mauno ja Timo tuli sängylle istumaan Mauno sanoi on nätti ja kosketteli vartaloa huh mitkä tissit pakosta nännit kovettui nautin kosketuksesta Timo koski polviin sanoi onkohan housuja hameen helma nousi hitaasti voi luoja katso minulla oli pienet pitsiset pikkarit pelkäsin että huomaavat kun koskevat pikkusen huokasin lopettivat heti ja odottivat Timon sormet kosketti sievästi pitsin alta kuiskas luoja kun on märkä annoin hyväillä unissaan muka levitin haaroja Timo sanoi Pasi on pöljä kun lähti naimaan Sirkkaa. Sanoin ei haittaa nuolkaa ja naikaa vaatteet lensi Timo nuoli pillua kuiskas ja me pojat naidaan sain imeä ja minua nuoltiin molemmat pani siemmenet pari kertaa voimalla ennen kuin noustiin.
      Sanoin miehille Pasi yritti juottaa minua olisitteko panneet jos olisin sammunut kunpikin sanoi pientä jakoa ei mutta oli kiihottavaa kosketella,
      Sanoin kostuin heti kun tulitta halusin tuntea kosketuksen kun luuletta että nukun.
      Sanoin haluan olla tosi porno teille haittaako molemmat sanoi kivaa imin Maunon kalua sanoin ota kuva katsoin puhelimeen kiimasesti kielen lipoessa kalua imin kumpaakin ja annoin takaa sanoin tätä olette halunneet, sain koko ajan pieniä orkkuja. Maunon puheln soi oli kaijuttimella Pasi kehui kuinka Sirrka imee hyvin kysyi miten vaimo Mauno sanoi otan kuvan Pasi nauroi kiva olkaa kuin kotonanne.
      Mauno laittoi kuvan teksti ollaan ollaan kivaa.
      Kohta soitti Mauno vastasi Pasi sanoi mitä vittua Mauno sanoi vaimosi muomasi sun surkean konstisi sanoin odota otti video puhelun Mauno käänsi puhelinta imin Timon kalua sanoin Pasille kiitti isä tulet sitten vasta huommenna. Pasi löi puhelun poikki. Molemmat miehet imi yhdessä rintoja sanoiva tämän erän Pasi hävisi.
      Olin aamulla tosi tyytväinen sain koko yön ihanasti minua kunnioittaen.
      Meni kaksi päivvä ennenkuin Pasi sanoi olen kusipää tosi kusipää sanoin annetaan olla olinhan minäkin, mutta nautin olin huorana koko yön enta te Pasi sanoi kyllä mekin oli kiihottavaa sihen asti kun näin sinut kulta rakastan sinua se vain vei sanoi mulla sama tunne annoin tosiaan kuin huora.
      Meni muutama päivä kun sanoin Pasille mitä sanot jos kutsun kaikki kokoon Pasi sanoi kutsu ethän ole Sirkalle vihainen sanoin en nauroin nuolen sen tainnoksiin Pasi kiinnostui saanko nähdä nauroin saat jos et lähde ravintolaan Pasi alkoi tulla lähemmäs pakoilin aikani kaappasi syliin kun työntyi sanoi huh mikä vaimo sanoin odotan että saan olla huora tule tule ..........

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2819
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      386
      2690
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2210
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1876
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      74
      1855
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1793
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1784
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1718
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1603
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1502
    Aihe