Varakas mies pettää!

onneksiolkoon1

Pettämissivuston kysely selvitti: Tämä ominaisuus yhdistää monia pettäjiä

https://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/artikkeli/pettamissivuston-kysely-selvitti-tama-ominaisuus-yhdistaa-monia-pettajia/6677536#gs.Mzbesmg

"Selvisi, että yksi ominaisuus yhdistää pettäjiä: he ovat todennäköisemmin menestyneitä, sillä heidän vuositulonsa ovat keskimäärin 52 000 puntaa eli liki 59 000 euroa, rutkasti enemmän kuin keskivertotallaajalla. Todennäköisemmin pettäjä ON MIES."
"Vastanneista 29 prosenttia teki 60-tuntisia työviikkoja, 34 prosenttia 40-tuntisia viikkoja ja 20 prosenttia teki töitä jopa 80 tuntia viikossa."

Tulosta voi soveltaa suomeen. Pettääkö sinun komea, pitkä, varakas miehesi? Varmasti muutkin pettävät, mutta älkää olko sinisilmäisiä naiset, jos kyseessä onkin pelimies!

8

356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiitoksiavain1

      Siinä taas yksi amis ruikuttaa surkeuttaan. Menisit töihin niin voisit sinäkin olla varakas.

      • onneksiolkoon1

        Tässä lisää tunnistusta helpottavia seikkoja: http://www.viikonloppu.com/?p=166637

        Muutama ote listasta, sekalaisessa järjestyksessä:
        1. Pitkät miehet
        2. Entiset pettäjät
        3. Rikkaat miehet
        4. Viekkaat ja fetissejä omaavat kumppanit

        En ole amis tai mies, ja on jo ammatit, en ole kateellinen kenellekään. Toivon naisille parempaa uutta elämää. Ja miehille myös.


      • yksi1lletoinen2lle
        onneksiolkoon1 kirjoitti:

        Tässä lisää tunnistusta helpottavia seikkoja: http://www.viikonloppu.com/?p=166637

        Muutama ote listasta, sekalaisessa järjestyksessä:
        1. Pitkät miehet
        2. Entiset pettäjät
        3. Rikkaat miehet
        4. Viekkaat ja fetissejä omaavat kumppanit

        En ole amis tai mies, ja on jo ammatit, en ole kateellinen kenellekään. Toivon naisille parempaa uutta elämää. Ja miehille myös.

        https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000005422528.html

        Uusi tutkimus kertoo, että kumppanin epäileminen voi olla peiliin katsomisen paikka.
        Epäiletkö kumppanisi uskollisuutta tai luuletko hänen ihastuneen toiseen? Oli epäilyissäsi perää tai ei, ne saattavat kertoa jotain sinusta itsestäsi.

        Journal of Social and Personal Relationships -tiedelehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan ihmiset heijastavat helposti omia pettämishalujaan kumppaneihinsa.

        Epäilys puolison uskottomuudesta voi nousta kumppanin aiemmista teoista, omista aiemmista kokemuksista tai vaikka siitä, miten näkee muiden ihmisten toimivan parisuhteissaan.
        Tutkimuksessa tarkasteltiin 96 heteropariskuntaa. Pareista kumpikin osapuoli täytti viikon ajan joka ilta kyselyn tunteistaan, toimistaan ja siitä, arvelivatko he kumppaninsa olevan ihastunut johonkuhun toiseen. Suurin osa mukana olleista pariskunnista oli alle 25-vuotiaita ja vasta tapailuvaiheessa suhteessaan.
        Tutkijoiden mukaan osallistujien arviot siitä, onko kumppani kiinnostunut jostakusta toisesta, pitivät kutinsa melko hyvin. Samalla he kuitenkin huomasivat, että ne vastaajat, jotka itse olivat kiinnostuneita kolmannesta osapuolesta, epäilivät erityisen usein kumppaninsakin ihastuneen ulkopuoliseen.
        Itse johonkuhun muuhun ihastuneet epäilivät kumppaneitansa useammin kuin ne, joiden kumppaneilla oikeasti oli tunteita kolmatta henkilöä kohtaan.
        Tuore tutkimus osoittaa, että mielikuvituksemme ja kykymme asettua toisen asemaan ovat rajallisia. Päättelemme usein toisten olevan kaltaisiamme, toimivan ja ajattelevan kuten me itse. Siksi pettävä kumppani arvelee helposti suhteen toisenkin osapuolen pettävän.

        Tutkimuksessa havaittiin myös, että ne vastaajat, jotka epäilivät kumppaninsa olevan ihastuneita toiseen, käyttäytyivät kumppaniaan kohtaan viileästi tai jopa vihamielisesti.
        Pelkkä epäily toisen ihastuksesta tai pettämishaluista muutti käytöstä suuntaan, joka ei ainakaan vahvista pariskunnan keskinäistä kiintymystä ja luottamusta.

        Psykiatri Grant Brenner ehdottaa PSYCHOLOGY TODAYSSA ratkaisuksi sitä, että kumppaninsa pettämishaluista huolestunut ihminen pohdiskelisi, onko ehkä itse kovasti viehättynyt muista kuin kumppanistaan.
        Tärkeää on myös hyväksyä se, että muihin ihastuminen on osa elämää.
        – Maailmassa on niin paljon ihania ihmisiä, että olisi naiivia ajatella, että on vain yksi, johon ihastumme, psykologi Helena Toppari on kertonut.

        Perheneuvojana työskennelleen Topparin mukaan suhteen ulkopuolinen ihastus ei välttämättä johdu siitä, että omassa suhteessa olisi jokin pahasti vinossa. Usein ihastumisen taustalla on kuitenkin tarve tai kaipuu, jota ei ole itsekään täysin tiedostanut. Asian tiedostaminen voi auttaa piristämään omaa parisuhdetta.


    • onneksiolkoon1

      Yksityisetsivä: Jos epäilet miehen pettävän, olet todennäköisesti oikeassa

      https://www.voice.fi/suhteet/a-80456

      "Kun nainen epäilee miehen pettävän, aina ei riitä, että pyytää miestä kertomaan totuuden. Mies ei välttämättä ole valmis kertomaan koko totuutta, ja naisen yhä epäillessä hänelle voi tulla idea soittaa yksityisetsivälle."

      "Yksityisetsivien mukaan nainen on todennäköisesti oikeassa, jos hänellä on vahva epäilys miehen uskottomuudesta. Woffordin mukaan neljässä tapauksessa viidestä, kumppani on jäänyt kiinni pettämisestä.
      - Epäily osuu oikeaan 85 prosentissa niistä tapauksista, joissa nainen epäilee miehensä pettävän häntä. Ihmiset ottavat yhteyttä, jos heillä on suuri epäilys asiasta, McBride jatkaa."

      Jotain kautta yleensä selviää pettääkö vai ei. Asia erikseen ovat mustasukkaiset riitelijät, epävarmat huonoitsetuntoiset, väkivaltaiset "harhaluuloiset", turhaan syyttävät tai itse pettävät jotka syyttävät toista. Puhuttiin NORMAALISTA epäilystä, jos käy ilmi ettei voi luottaa.

    • yksinhyväolla

      Onhan tuo ollut tiedossa vuosia, ei ole uusi tieto.

    • kyselyt_sikseen

      Olen pettänyt mutta varakas en ole enkä myöskään menestynyt hyvin, kyllä taviksenakin tuntuu hyvin irtoavan ja ihan kivan tuntuisia naisia on ollut.

      • onneksiolkoon1

        Minustakin näyttää, että monenlaiset miehet saavat naisia, ettei ole aina varakkuudesta kiinni. Varakkaan vihjaus rahasta /menestyksestä saa jotkut naiset kiinnostumaan (nainen hakee turvaa), vaikka mies olisi todella pihi.


    • yhdistääjaerottaa

      Uskon, että mies kallistuu sen naisen puolelle joka ihailunsa mahtavimmin osaa osoittaa. Ja se ei yleensä ole se kotona oleva oma vaimo, ei sitä enää jaksa vuosien perästä ihastella Ah niin komeaa, Ah niin osaavaa, Oi kun hoisit tuon hienosti!. Mitä työkaverit tai muuten vähän etäisemmät sitten huokailevat.
      Enkä tarkoita että puolison PITÄISI kehua ja hivellä miehen egoa, se oma on usein hyvin realistinen ja järjen ääni. Se kehuva ja pettämiseen houkutteleva on sokaistunut ja mies haluaa paistatella näiden kehujen loisteessa...

      Mitä menestyneempi mies, sitä enemmän näitä ihastelijoita riittää housunpunteissa.

      En olisi omastakaan miehestä uskonut, mutta niin vain uraportaalla kohoaminen hänenkin kohdallaan meni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1625
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1265
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      91
      1170
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1096
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1092
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      980
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      877
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      761
    Aihe