Mies jätti minut juuri sairastuttuani.

Olimme pitkään yhdessä. Olimme hyvä tiimi sekä kotona, että töissä
Mies yllättäen halusi erota. Avioerohakemus ja uusi kämppä oli jo katsottu. Samaan aikaan sain tulokset ja minulla on pitkälle levinnyt syöpä
Joudun nyt huolehtimaan kotitalossamme kaiken. Onneksi lapset ovat jo vähän isompia ja auttavat. Mies toivoo, että maksaisin hänet ulos tästä talosta. Minusta tässä ei ole mitään järkeä kun en tiedä olenko edes ensi kesänä hengissä
1
Ilmianna
Jaa

43 VastaustaToisekseen hän haluaa et talo myydään heti. En millään jaksaisi alkaa etsimään lapsilleni ja itselleni asuntoa tässä tilanteessa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jätä se sika sillä ansaitset jotain paljon parempaa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei kuulosta ihmiseltä tuo sun entinen. Miten kukaan voi jättää syöpäsairaan yksin ja vielä vaatia asuntoa myytäväksi?
1
Ilmianna
Jaa
Hänelle tuli yllättäen ( toki pitkän mietinnän jälkeen kuulema) tarve löytää itsensä ja oma onnellisuutensa.

Hän sanoi, ettei mikään muuta hänen päätöstään erota. Ei edes mun sairastuminen.
Ilmianna
Jaa
Harva kestää puolison sairautta. Hetken menee ok. mutta jos sairaus alkaa venymään ilma armahtavaa kuolemaa, niin sitten menee oma tulevaisuus ja varsinkin oma mukavuus ykköseksi.

Niin se vain menee.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Se on inhimillistä jos niin käy.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ja haavoittuneet!

Kaveria ei jä.... ja vitut. Kaverihan jätetään.
Ilmianna
Jaa
Hei nimimerkki, sairas-ex

Olen pahoillani raskaasta tilanteesta, johon olet joutunut. Kumpikin asia erikseen on jo vaikea, mutta sekä yllättävä avioero puolison taholta ja syöpä yhtä aikaa. Raskasta. Toivon, että sinulla on läheisiä ihmisiä, jotka auttavat ja tukevat sinua. Ja voisit hyvin mennä seurakuntaan perhetyöntekijän luokse, sieltä saisit tukea itsellesi tässä elämän vaiheessa. Tuntuu kohtuuttomalta tuo, että mies tahtoo talon myyntiin nopeasti. Hän ei kuitenkaan voi sitä asiaa päättää, jos talo on teidän molempien eikä vain hänen. Itse ajattelen, ettei sitä myyntihommaa todellakaan kannata alkaa tekemään nyt kaiken muun keskellä. Sen ehtii tehdä myöhemminkin. Nyt sinun pitää saada huolehtia itsestäsi tuon sairauden kanssa. Muun hoitakoon miehesi, liittyen siihen avioeroon, jos sen tahtoo. Mutta taloa ei voi myydä ilman sinun allekirjoitustasi. Pidä puolesi.

Lämpimin ajatuksin,
Pirkko-pappi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Aloittaja tarvitsee laki neuvoja, irtoaako kirkosta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hämmentävää lukea tarinaasi.Kuinka alas ihminen voi vajota kun hän jättää rakkaansa ja ystävänsa silloin kun hän sitä eniten tarvitsee.Voimia sinulle ja toivottavasti kaikki kääntyy vielä parhain päin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sitä itsekin toivon. Sairauteni etenee nyt vauhdilla. Hyvästejä jätän jo ihmisille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Yleissairaalan psykiatri auttaa myös tilanteessasi, ota ja pyydä kaikki apu vastaan!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Myös psykiatrialta saa yleissairaalassa hyvin apua vakavasti sairastumiseen liittyvässä tilanteessa + aviokriisissä. Ota ja pyydä kaikki apu sairaalasta vastaan, kaikkea parasta sinulle toivon!
Ilmianna
Jaa
Ainoa lohtu,mitä voin sinulle nyt sanoa,että taatusti mies saa vielä elämässään ANSIONSA MUKAAN, jos tämä tilkaakaan lohduttaa. Olen sivusta katsosellu monia väärintekijöitä ja niin on todella käynyt. omaan nilkkaan on ns .kalahtanut ja pahasti.
Ilmianna
Jaa
Minunkin miesystävä jätti kuuden vuoden vakavan seurustelun jälkeen kun sairastuin ja menetin pitkäaikaisen työni. Suhde oli aina hyvä ja vain annettiin ajan kulua lähinnä siksi että lapseni pääsisivät omilleen ennenkuin yhteen muutetaan. Mutta sitten sairastuin ja mies häipyi mitään selittämättä. Tukea en saanut juuri silloin kun sitä eniten olisin tarvinnut. En olisi uskonut ihmisestä joka työkseen auttaa muita. Asiasta on reilu vuosi, nyt rinnalla on ihminen joka hyväksyy minut sairauksineni, tukee ja on läsnä.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Sairastuin vakavasti kesällä yli 4 kk meni sairaalassa, josta 1 kk tehohoidossa, jossa kolmesta lääkäristä kaksi oli sitä mieltä etten tule selviämään hengissä, olivat onneksi väärässä. Nyt olen ollutyli kuukauden kotona ja vaimo leikkii etäistä ja kylmää. ei mitään tukea eikä inhimillistä kohtelua lain. Tuntuu kuin säälikin pitäisi ansaita.

Hän vain ei tiedä, etten tule tähän tyytymään vaan aloitan eroprosessin heti kunhan terveys ja kunto sen kestää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen surullinen ja pahoillani tilanteestasi. Selitä se rehellisesti miehelle. Hänen apua tarvitaan nyt talon ja lasten hoidossa. Talon myyntiä ei tässä tilanteessa kannata edes miettiä. Toivon, että mieheltä löytyy inhimillisyyttä. Voimia sairautesi kanssa.
1
Ilmianna
Jaa
Voi sitä itsekeskeisyyden määrää. Ei ole törkeällä käytöksellä mitään rajaa. Vielä sairastumisesta voi tietty kommentoida kun toinen on "rupsahtanut" Kuultu on. Onneksi kaikki miehet eivät ole yhtä sikoja. Tuollaiset tyypit sietäisi kohta.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kaikki, oikeastaan aika useat eivät kestä kumppanin sairastumista, mutta mitäs me pienistä kun ei nekään meistä.

Anna paskan mennä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Paskapuhetta ettei kaveria jätetä. Useinmiten kaveri jätetään. Kaveruus tai kumppanuus pannaan uudelleen puntariin ja syitä riittää:

- työt ei nyt salli
- katsotaan sitten myöhemmin
- mä en oo mikää vitun hoivaihminen
- kysy joltain toiselta
- kuole suvakkihuora
- perSu ei auta suvakkia
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ehkäpä ero on miehesi tapa selviytyä rankasta elämänvaiheestanne?
Jospa hänen tapansa tehdä surutyötä on erota ja päästä jaloilleen, ennenkuin todellisuudessa joutuu sinusta luopumaan?
Kuka voi täysin ymmärtää kenenkään mieltä? Mieli on niin monimutkainen ja monisyinen osa ihmistä.
Itselläkin puolisi vakavasti masentunut. Ei ole helppoa, voimavarat välillä äärirajoilla, siksi koska tunnen itsekin olevani vain vajavainen ja hauras ihminen.
Aina voi rukoilla että Jeesus parantaa , ja jos ei paranna, antaa voimaa kohdata kuolema, ero, sairaus tai mikä vaan elämän koetus.
Kaikki me kuitenkin lopulta kuolemme, mutta ikuisuudessa vasta elämä alkaa.
Ilmianna
Jaa
Et myy taloa vaan marssit niillä viimeisillä voimilla juristin luo. Teetätä hänellä sopimus jääkö miehen osuus lapsille koska hänellä on elatusvelvollisuus vielä päällä. Moni mies tekee sopimuksen että oma osuus menee kuittauksena lasten elatukseen. Käsittääkseni tuollainen sopimus on reilu kaikkia kohtaan. Lapset perii suoraan sinun osuuden ja miehesi maksut pienenee. Perintövero on pienempi lapsille kuin miehellesi. Siksi se yrittää omaisuutta muuttaa rahaksi jo ennen kuolemaa. Älä suostu minkäänlaisiin sopimuksiin ilman lakimiehen sopimusta. Sellaisen äidin lahjan voit jättä ä lapsillesi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Ei mitään peritä ennen ,kun joku on kuollut.
Tässä tapauksessa toimitetaan ositus niin kun laki sanoo ja jos jompikumpi elatusvelvollinen kuolee niin lapset perii kuolleen vanhempansa ja ,jos on kysymys alaikäisistä laki määrää uskotun miehen hoitamaan lasten perintöä, siihen saakka kun lapset on täysikäisiä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tuo on hyvä juttu mutta jos annat omaisuuden lapsillesi elatusmaksuna niin se on hyvä mutta jos ex puoliso kuolee ennen kun lapset on taysi-ikäisiä niin olet edelleen elatusvelvollinen vaikka olisit kertaalleen maksanut elarit ja tämä johtuu suomen laista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ainakin minulle herää huoli siitä, kuka huolehtii lapsista, jos ap ei jaksa t. kuolee pois. Jos mies ei huolehdi sairastuneesta vaimostaan (lastensa äidistä), miten hän huolehtii lapsistaan? Apn on otettava yhteyttä sossuun ja pyydettävä heiltä apua tilanteen järjestämiseen. Sairaaloissa oli ennen sos.tt. En tiedä onko nykyään.

Perintö tai asunto ei nyt ole pääosassa, saati miehen ajatukset tasan mistään. Lapsista on huolehdittava 24/7 pyhää arkea. Onko tuosta miehestä siihen? Jos hän on isä, hänen pitäisi, mutta.. ? Raha ei ole pahaksi lasten kasvatuksessa, muttei se yksin riitä. Psykiatri ehkä osaisi sanoa miehen tilasta jonkin diagnoosin! Vastuuton mies mielestäni.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
rakkauden määrä mitataan juuri näissä tilanteissa, sairastuminen, työttömyys tai joku muu vakava asia, jos RAKASTAA niin kaikki se kestää sehän on vain niin totta
Ilmianna
Jaa
Aika karua ainoa mikä silmiin pisti tarinassa että mies haluaa sinun maksavan sen ulos talon omistuksesta. Tuota siis millä rahalla sen tekisit? Ellet ole miljönääri. Kai ymmärrät jos pankista lainoja menee lapsille kaikki velka ja on täten vaikuttava asia lapsesi tulevaisuuteen. Kyllä miehen pitäisi ymmärtää ettet maksa toista ulos noin vain. Ja jos on tarina totta kuolemisesta on sinun ja miehen huolehdittava tulevasta. Ainakin kaiken järjen mukaan yksikään mies ei voi olla noin kylmä että tekisi omille lapsilleen. Vaikka eron olisi halunnut mutta jos sinä kerroit sairastuneen niin on aika karua vaatia mitään rahallista liikettä tuossa tilanteessa. Onko teillä yhteisiä lapsia lainkaan? Silloin voi olla kyseessä kylmä mies koska ei tunne velvoitetta silloin lapsiasi kohtaan. Mutta jos tarina on totta niin todennäköisesti mies tulee kuulemaan myöhemmin mitä vaati sairaalta puolisoltaan. Arvostaa varmaan useampi tuota miestä kun kuulevat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
5 VASTAUSTA:
Ei lapset peri velkaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Lainaaa kirjoitti:
Ei lapset peri velkaa.
Kyllä perii kun laina pitää maksaa kodin myynnillä joten ihan varmasti perivät lainatkin ja konkurssiin on haettava kuolinpesä ja silloin on talo myytävä. Mutta tuo että vaatii toista maksamaan ulos tuossa tilanteessa ja niillä yhteisiä lapsia joutuu sitten huolehtimaan velkaisesta pesästä. Ikävä todellisuus mutta jos lapset yhteisiä niin lankeaa se miehelle velvollisuus sitten ottaa vastuu ja velat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
velkakierteeseen kirjoitti:
Kyllä perii kun laina pitää maksaa kodin myynnillä joten ihan varmasti perivät lainatkin ja konkurssiin on haettava kuolinpesä ja silloin on talo myytävä. Mutta tuo että vaatii toista maksamaan ulos tuossa tilanteessa ja niillä yhteisiä lapsia joutuu sitten huolehtimaan velkaisesta pesästä. Ikävä todellisuus mutta jos lapset yhteisiä niin lankeaa se miehelle velvollisuus sitten ottaa vastuu ja velat.
Vai Luuletko että valtio maksaa velat pois ihmisen kuoltua? kuolinpesä joko maksaa velat pois tai hakee konkurssin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
velkakierteeseen kirjoitti:
Kyllä perii kun laina pitää maksaa kodin myynnillä joten ihan varmasti perivät lainatkin ja konkurssiin on haettava kuolinpesä ja silloin on talo myytävä. Mutta tuo että vaatii toista maksamaan ulos tuossa tilanteessa ja niillä yhteisiä lapsia joutuu sitten huolehtimaan velkaisesta pesästä. Ikävä todellisuus mutta jos lapset yhteisiä niin lankeaa se miehelle velvollisuus sitten ottaa vastuu ja velat.
Lapset ei peri velkaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Lainaaa kirjoitti:
Ei lapset peri velkaa.
Ei niin, jos toinen osapuoli ei saa toista talosta ulos niin sillon talo myydään ja maksetaan loput velat pois ja loppu jaetaan tasan.
Jos toinen kuolee jo ennen kun ositus on tehty niin sillon suoritetaan ensin ositus ja sitte maksetaan loppu laina pois ja jos jotain jää niin leski saa puolet ja lapset toisen puolen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ööh oon aika järkyttynyt. Nyt tilaat ajan heti hyvälle avioero juristille. Hän voi tehdä sopimuksen jossa lapsesi on ne ykköset ei tuo mies. Ennakko perintöä voit jakaa niin paljon kuin haluat kun olet vielä elossa. kuoleman jälkeen ja suunnittelematta on ne huonommat vaihtoehdot. Viimeisillä voimilla siis tekemään lapsille parempi tulevaisuus. Yhtäkään allekirjoitusta et tee ilman lakimiehen lupaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
"Ennakko perintöä voit jakaa niin paljon kuin haluat kun olet vielä elossa. "

Ihan väärä käsitys. Ennakkoperintöä voi antaa, toki, mutta siitä on maksettava veroa ihan normaalisti. Ap.n alaikäiset lapset ehkä eivät kykene vastaamaan veronmaksusta.

Lisäksi osituksen alaista omaisuutta tuskin on laillistakaan antaa ennakkoperintönä, edes vähäisessä määrin.

Ap: yritä jostain kerätä voimasi + apujoukkoja ja muuttaa. Talo myyntiin. Lisäksi marssi lakimiehen pakeille tekemään testamentti. Sillä jos lapset perivät sinut alaikäisinä, ex-puolisostasi tulee heidän ainoa huoltajansa, jolla on oikeus lasten omaisuuteen. Eli jos et halua, että exäsi hoitaa lasten perintöosuuttasi, se kannattaa antaa lakifirman hoidettavaksi. Itsekin tein tällaisen testamentin - ml. ehdon, ettei lasteni tulevilla puolisoilla ole avio-oikeutta perintööni - aikoinaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei tuo isä pysty lasten perintöä haaskaamaan, lain mukaan määrätään ns uskottu mies hoitamaan alaikäisten omaisuutta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Uskottumiess kirjoitti:
Ei tuo isä pysty lasten perintöä haaskaamaan, lain mukaan määrätään ns uskottu mies hoitamaan alaikäisten omaisuutta.
Ei määrätä lain mukaan, jos toinen vanhempi on elossa. Elossa olevasta vanhemmasta tulee ainoa edunvalvoja.

"Perintöön liittyvät asiat ovat juuri sellaisia taloudellisia asioita, jotka kuuluvat edunvalvojan toimivallan piiriin. Alaikäisen lapsen vanhemman kuolema aiheuttaa siten sen, että lapsen toinen vanhempi tulee muun muassa kuolinpesän hallintoon mukaan: hänet pitää kutsua perunkirjoitukseen, hän voi vaatia osituksen ja perinnönjaon toimittamista, hän voi hakea pesänselvittäjän ja/tai -jakajan määräämistä ja hänen suostumustaan tarvitaan, jos leski haluaa myydä asunnon.

Lisäksi hän yksin päättää lapsen puolesta lapsen omaisuudesta ja sen käyttämisestä sekä käyttää puhevaltaa lapsen omaisuutta koskevissa asioissa esimerkiksi viranomaisissa ja tuomioistuimissa.

Testamentilla voidaan kuitenkin määrätä, että alaikäisen lapsen omaisuutta on hoidettava testamentissa määrätyllä tavalla esimerkiksi siten, että lapselle tuleva omaisuus tulee asettaa jonkun muun kuin lapsen lakimääräisen edunvalvojan hoidettavaksi. Vanhempi voi siis tehdä testamentin, jossa syrjäytetään lakimääräisen edunvalvojan oikeus määrätä alaikäiselle tulevasta omaisuudesta."
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
tyidty kirjoitti:
Ei määrätä lain mukaan, jos toinen vanhempi on elossa. Elossa olevasta vanhemmasta tulee ainoa edunvalvoja.

"Perintöön liittyvät asiat ovat juuri sellaisia taloudellisia asioita, jotka kuuluvat edunvalvojan toimivallan piiriin. Alaikäisen lapsen vanhemman kuolema aiheuttaa siten sen, että lapsen toinen vanhempi tulee muun muassa kuolinpesän hallintoon mukaan: hänet pitää kutsua perunkirjoitukseen, hän voi vaatia osituksen ja perinnönjaon toimittamista, hän voi hakea pesänselvittäjän ja/tai -jakajan määräämistä ja hänen suostumustaan tarvitaan, jos leski haluaa myydä asunnon.

Lisäksi hän yksin päättää lapsen puolesta lapsen omaisuudesta ja sen käyttämisestä sekä käyttää puhevaltaa lapsen omaisuutta koskevissa asioissa esimerkiksi viranomaisissa ja tuomioistuimissa.

Testamentilla voidaan kuitenkin määrätä, että alaikäisen lapsen omaisuutta on hoidettava testamentissa määrätyllä tavalla esimerkiksi siten, että lapselle tuleva omaisuus tulee asettaa jonkun muun kuin lapsen lakimääräisen edunvalvojan hoidettavaksi. Vanhempi voi siis tehdä testamentin, jossa syrjäytetään lakimääräisen edunvalvojan oikeus määrätä alaikäiselle tulevasta omaisuudesta."
Olet väärässä lue lakikirjaa .
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
(Mies yllättäen halusi erota. Avioerohakemus ja uusi kämppä oli jo katsottu. Samaan aikaan sain tulokset ja minulla on pitkälle levinnyt syöpä)

Mitä puppua mieshän oli hakenut eroa, ennen kun tiesi sairaudesta mitään, vai ymmärsinkö väärin.
Ilmeisesti joku hakee myötätuntoa , kun kuvittelee että mies kykenee ennustamaan, aavistamaan, naisen sairauden etukäteen.
Ilmianna
Jaa
Tässä malli esimerkki siitä, mitenkä muut kuvittelevat tietävänsä perheen sisäiset asiat, sen tietävät ainoastaan puolisot yhdessä. Ei kukaan ulkopuolinen tiedä missä tässäkään tapauksessa oikeasti on kysymys, mutta syyllistäjiä on paljon ja täysin mitään tietoa totuudesta.

En ole havainnut yhtäkään kommenttia jossa asiaan olisi otettu kantaa, totuuden pohjalta, tai siten että koko eroperheen etu olisi huomioitu. Tärkeintä tässäkin tapauksessa on varmasti, että puheyhteys säilyy vanhemmilla, mutta näillä neuvoilla puheyhteys tuhotaan totaalisesti.

Olisi kiva tietää oikeasti mitä, toisen osapuolen motiivi on tässä ollut, tai onko edes tietoinen kaikista asioista. Yleensä miehelä ei ole edes mahdollisuutta puolustautua, kun hyvät kaverit tietävät ja määrittelevät miten tulee toimia ja tässähän ei lapsia/sairastunutta puolisoa mietitä pätkääkään. Pelkästään vihaa kasvatetaan, hädässä olevan ihmisen kustannuksella.

Olemme siirtyneet pakana aikaan takaisin, totuudella ei ole mitään merkitystä, pelkästään tunne ohjaa toimintaa. Ennen muinoin ihmisiä kivitettiin kuoliaaksi, tunteiden pohjalta. Nykypäivänä ex perheet nujerretaan henkisesti ikuiseen tuskaan ja pelkästään minä minä ihmisten vuoksi.

En haluaisi palata pakana aikaan, silloin tunteet ohjasivat kaikkia toimintoja. Tunne voitti totuuden ja ihmisiä tapettiin sen perusteella. Miten joku voi elää pelkästään tunteen voimalla, huomioimatta faktaa, se on sama kun siirryttäisiin pakana aikaan.

Toivon voimia vakavan sairauden kanssa, toivottavasti saat oikeata tukea, vakavassa tilanteessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tuossahan ilmenee faktat, ja mitään muuta ei tarvitse tietää. Eli ap.n mies haki eroa ja muutti muualle. Ap on vakavasti sairas, asuu omakotitalossa lasten kanssa.

Ap: hae apua. Terapiaa, tukea + vertaistukea itsellesi. Laita raha-asiat kuntoon. Testamentin tekemistä suosittelen myös lasten vuoksi, oikeastaan kipin kapin. Talo myyntiin, muutto kerrostaloon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Surullisia asioita varmasti molemmille jossain vaiheessa.Jotta meitä miehiä ei aina syyteltäisi niin minulle entinen vaimo teki saman teon.Olin ajautumut terveydellisesti ja taloudellisesti käytännössä pinnan alle.Vaimoa häiritsi että olen poissaoleva enkä niin hilpeä kuin ennen eikä hänelle tullut mieleen kysyä onko kaikki hyvin.Tosin olin perisuomalainen enkä itsekkäään avautunut.Voimia sinulle ja lapsille.Hyvälle käy hyvin.
Ilmianna
Jaa
Kaikkien pitää nyt ymmärtää ,ettet jaksa alkaa myymään taloa ja muuttamaan toiseen asuntoon sairaana. Uskon ,että maistraatista saat perusneuvontaa,kenet voit valtuuttaa hoitamaan lastesi omaisuutta ,jos sinä menehdyt,etkä halua ,että miehesi on heidän edunvalvoja.Lakimiestä tarvitset siihen ,että osaat laatia lastesi kannalta turvallisen testamentin. Toivottavast löytyy joku ihminen lähi/tuttavapiiristä ,joka nyt hoitaa tämän asian pääsäntöisesti sinun kanssasi,koska voimasi ovat varmasti minimissään erosta ja sairaudesta johtuen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Olisiko paras keskustella exän kanssa asioista, parisuhdeterapeuti tai muu mukaan. Jos päästään sopuun ilman suuria riitoja, tilanne kaikkien kannalta on varmasti paras.

Tilanne on todella vaikea, mutta uskon ihmisiin ja ihmisyyteen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mies jätti minut juuri sairastuttuani.

Olimme pitkään yhdessä. Olimme hyvä tiimi sekä kotona, että töissä
Mies yllättäen halusi erota. Avioerohakemus ja uusi kämppä oli jo katsottu. Samaan aikaan sain tulokset ja minulla on pitkälle levinnyt syöpä
Joudun nyt huolehtimaan kotitalossamme kaiken. Onneksi lapset ovat jo vähän isompia ja auttavat. Mies toivoo, että maksaisin hänet ulos tästä talosta. Minusta tässä ei ole mitään järkeä kun en tiedä olenko edes ensi kesänä hengissä

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta