Heräsi epäilys

polk2

Vaimo kävi näissä naisille tarkoitetuista testeissä missä varmistutaan ettei ole esim. kohdunkaulan syöpää, kävi myös ylimääräisen käynni gynegologilla. Kun kysäisin syytä vaimo vastasi aika tylysti että on hänen yksityisasia eikä kuule mulle. En kysellyt enempää. Sitten tuli mieleeni meidän todella vähäinen seksi syksyn aikana, kaksi kertaa seksiä ja molemmat kerrat kumilla jota ei ole juuri käytetty, ainoastaan silloin lähinnä kun vaimo ei hakua että laukean vartalolle eikä jaksa enää pesulle. Yleesä saan siis laueta vatsalle nyt oli heti alusta pistettävä kumi päälle molemmilla kerroilla eikä ollut mitään suulistakaan hyväilyä kuten ennen. Tuli mieleen myös vaimon syksyn aikana tekemät reissut...yksi viikon loppu ristely naisporukalla ja ravintolassakin on käynyt kerran ja näiden reissujen jälkeen sängyssä hiljeni. Oliskohan käynyt vanhanaikaisesti ja humalapäissään antanut jollekkin ilman kumia, kun kyselin onko kaikki ok kovin hiljainen ja vaitonainen oli. Voin sanoa tottumuksesta että vaimo on taitava välehtelija kun sille päälle sattuu, on enenkin luritellut omiaa esim. rahaasioihin liittyen.

19

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HaistanPalaneenK

      Voit olla 100% varma että on pettänyt.Tiedän nämä jutut kokemuksesta.

    • BilleBalle
    • Näinvaanon

      Naisena tiedän että voi hyvin olla vaivoja jotka tekee sen että ei niin kauheasti enää huvita. Mitä jos yrittäisit vielä jutella..

    • eiköolekaanhyvä

      Jos vaimo on hyvä valehtelija niin paikkaa kyllä pettämisessä paremmin. Silloin sulla ei herää edes epäilys.

      • Kaikonmänt

        Oletpa tyhmä. Tottakai on pettänyt. Mitä tuota kyselee


    • Kärtty

      Otitko huomioon että vaimolla lääkäri epäili ehkä vakavaa sairautta?
      Jos vähänkään epäillään semmosta niin kyllä se hiljaiseksi vetää.
      Ja sinä menit heti kuvittelemaan jotain panemisjuttuja!
      Hyi hitto! Kylläpä oletkin vatipää!

    • Epäilysherää

      Jospa se vaimo tietää sinun omista huorailuista,siksi kannattaa olla hänen varovainen sinun kanssa.

    • Jokuwaannn

      Voi olla myös harmiton hiiva. Lue aiheesta.

    • taisälyjättäämiehen

      Kannattais ap:n tutustua naisten vaivoihin vaikka googlettamalla, ei olettamalla tuulesta temmattuja juttuja. Toisaalta minä en omalta ukoltani ole koskaan salannut mitään terveyteeni kohdistuvia tietoja tai toimenpiteitä, mutta meitä on joka junaan. Ehkä sun vaimoa hävettää joku toimenpide, enkä ihmettele koska et vaikuta kovin sympaattiselta tyypiltä.

      • faktaapöytään

        Kannattaa ehdottomasti kysellä asiaa täältä, koska kaikki lääkäri- yms. palstat eivät kerro haluttua faktaa siitä, että vaimo pettää. Täältä siihen saa oikeita vastauksia omiin epäilyihin.


    • puhumallaneselviää

      Toisenlainen näkökulma asiaan liittyen. Olen miehenä saanut virtaputken tulehduksen kymetettyäni "alapään" . Kun asia valkeni avovaimolleni halusi että käyn sukupuilitestissä kun kirveli asoilla käydessä ja vaikeutti yhdyntääkin. Vielä nainen ennen testipäivää ja lekurilla käyntiä jopa uhkaili että jos olet pettänyt ja tartuttanut häneenkin jotain suhde on ohi. No en ollut pettänyt vaan normaali virtsatulehdus kyseesä, yksi antibiootti kuuri ja vaiva hellitti. Tottakai aina tietyt vaivat saa kumppanin mielessä ikävät asiat liikkeelle, heti epäillään pettämistä ja minäkin hyvinkin uskollinen mies hyvä kun edes vieraita katselin saati että olisin pettänyt. No avovaimo sitten pyysi anteeksi uhkailuaan omalla tavallaan sängyssä myöhemmin.

      • varustetasottaja

        Kylmetitkö tahallasi, jotta pääsit huijaamaan avokkiasi?


    • Hälytysmerkit

      No olipa ihme kommentti vaimoltasi "yksityisasia"…eipä taida teidän avioelämä olla kahden aikuisen välistä tai sitten tökkii ja pahasti. Naisellasi voi olla jotain kerrottavaa...

    • Hälytysmerkit

      Yleisesti kun luin kirjoituksesi niin tuli heti mieleen että vaimosi ei ehkä ole sinulle se oikea, oletko ajatellut asiaa? Hän kun tuntuu tekevän asioita oman pään mukaan ja sinä olet kiltti…? Nyt kysy suoraan missä mennään kun hän näköjään tekee oman pään mukaan mitä tahtoo!

    • Juliannahoo

      Papa-kokeessa (irtosolu näyte ) selviää eriasteiset solumuutokset. Jotkut harmittomia, jotkut aiheuttavat kohdunkaulan syöpää. Jos niissä vähänkin poikkeavaa, uusinta käynti gynegologille. Ei välttämättä mitään akuuttia, mutta tarkkaillaan. Toinen syy voi olla kondylooma. Oireeton sukupuolitse tarttuva tauti, vähän kuin herpes. Mutta ei vedetä vielä kissaa pöydälle. Kysy naiseltasi suoraan.

    • xaxxa

      Kohdunkaulanmuutos tulee yleensä vuosien myötä, eli on saattanut olla virus sulla, mutta miehellä se ei aktivoidu. Ainakaan hpv. Ite en lähtis syyttelemään naista, kysyt suoraan. Jos kieltää ja kaartaa varmaan arvaat vastauksen, mutta harva lähtee tossa tilanteessa valehtelemaan.

      Jos taas pitkä suhde ja on joskus käynyt vieraissa on se taas eri juttu onko heti ero vai ei. Itse en naisena pystyisi ainakaan olemaan tunnontuskissa jos oisin jotain tehnyt, ja kertoisin. Näin on sovittu miehen kanssa, puolintoisin.

    • eimullamuutakaan

      Jos jokin asia parisuhteessa hiertää, kannattaa istua alas ja kysyä suoraan ja pyytää suoraa vastausta.

      • rankkaaonelämä

        Noin vaimoni teki, sanoi suoraan että on saanut sulupuolitaudin. Ei olisi varmaan kertonut mutta alkoi ahdistaa. Kysyin vaan etkö ole kuulut kumista kun multakin vaadit käyttöä vain onko vain hämäystä että et tartuttasisi minuun mitään. Totta joka sana, vaimo siis vaatinut multa kumin käyttöä kun on seksiä harrastettu mutta antoi jonkun tuntemattoman painaa paljaalla. Joutui vielä hoidattamaan taudin ja itku tunki silmään, sai kai mitä ansaitsi. Nyt en enää edes halua panna vaimoani, iljettää koskettaa yleensäkin, tiedä kuka käpelöinyt ja nussinut.


    • Helpottaakoelämä

      Mitämieltä oletsiitä jos sanon olevani nainen

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe