Mitä ne nuoret siellä salilla tekevät?

oltime50

Meillä on töissä ollut kolme ja vielä on kaksi sellaista 25 vuotiasta jotka juttujensa perusteella käyvät salilla aktiivisesti. Puhuvat tauot läpeensä treenaamisesta ja lisäravinteista. Eväinä on aina jotain proteiinipitoista. Ovat käyneet jo useamman vuoden salilla haluten lihasta.
Mutta missä lihakset?
Yksi on aivan saatanan laiha ja ryhti on kuin Notre Damen kellonsoittajalla. Lihasta ei ole missään eikä hänestä koskaan uskoisi että tekee yhtään mitään kuin istuu.
Toinen on vähän saanut lihasta hauiksiin. Muuten on samanlainen kuin edellinenkin.
Eikä siinä kolmannessakaa mitään kehuttavaa ollut. Heikoimpia miehiä joita olen koskaan tavannut.

Ihmettelen vain että miten siellä salilla tehdään ne liikkeet, koska pojilla on kyllä kuuleman perusteella ihan kohtalaiset ohjelmat. Paitsi että liikaa jotain taljoja ja koneita.

Mitään neuvoja ei oteta vastaa koska joku toinen youtubessa tai netissä sanoi niin tai noin.
Näytin omaa kuvaa kun olin 22, kuulin työkaverilta että pojat keskustelivat siitä että olen kuulemma aineiden käyttäjä.

Se on nuoret KOVA työ mikä ratkaisee. Ei lisäravinteilla hifistely, ei eristävät liikkeet.
Kovaa punnerruksia, vetoja ja kyykkyjä. Tavallista ruokaa kunnolla.

50

739

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvääjouluapappa

      Tottahan pojat puhuivat. Horkan käyttäjä.
      Tuputetaan neuvoja vaikka kaikki tulos tehty järjettömillä aine määrillä.
      Mielummin naturaali ja kehitys tulee ajan kanssa kuin horkan käyttäjä miltä valtaosa tuloksista sulaa kun kemiaa vähennetään.
      Ulkonäkö ei kerro voimatasoista. Jos pojat haluaa lihaksen lisäksi nopeutta ja voimaa niin ei ehkä näytä miltää lihasmöykyltä.
      Ja luulen että sinunkin työteho on kova vain sinun itsesi mielestä. Muut ihmettelevät miten helposti vanha ukko hikoilee ja ei saa mitään aikaiseksi.

    • kehonrakentajavoittaa

      Se on vaan jännä juttu tämä miesten lihasten halu kun ei ymmärretä ettei sitä oikeastaan kannata hankkia paljoakaan.

      Pitäs olla sellainen jäntevä eikä rasvaa saisi hirveesti olla 25 vuotiaalla 10% luokilla,valitettavasti nämä 25v kahta puolen ovat todellisuudessa pitkälti yli 20% rasvassa,eli hyvinkin mättäneet proteiinia ja liikaa joka muodostuu siis rasvaksi ja saa luulemaan henkilön kasvaneen isommaksi,esim:kysellään toisiltaan paljonko painaa ja mitä on tullut kiloja.

      Juttu on niin oikeasti,erittäin kovalla treenillä ja oikein syömällä ja lepäämällä voidaan saada oikeaa lihasta hyvällä tuurilla noin 3 kiloa vuoden aikana,kaikki muu on fläsää ja läskiä ym.

      Tämä siis noin kiloja natumiehellä joka syö proteiinia ja sen pitää olla laadukasta,jos painoa kertyisi yli tuon 3 kilon vuosi vayhtia voidaan todeta ettei homma skulaa vaan syödään täysin väärin ja treenataan todennäköisesti liian vähäb tai päin-persettä.

      Mitään yuotuben koosteita ei voi juuri käyttää jos esittelijänä liikeissä on lihaksikas jannu,tällöin on varmaa että treenit on suunnattu käytännössä hormoonien käyttäjille,samat ei toimi natuille eli naturaaleille.

      Ja siis lihaksia ei juuri tule näkyvästi jos sitä voimaa haetaan lihaksiin,se ei näy juuri kuin vasta silloin kun aineet eli hormoonit on mukana.

      Eli naturaalin kasvu on hidasta hyvin hidasta jos haetaan lihasta,jos haetaan voimaa niin lihasta ei tule näkymään juuri suurempana merkittävästi koko elämänsä aikana vaikka voimaa tehtäisiin 30 vuotta ,se ei näy lihaksissa juuri,mikäli ei aineita käytetä,proteiinit ei auta mitään 5 vuoden treenin jälkeen,kehitys on on samaa kuin löisi päätään seinään.

      • piruirtiperkle

        Noi sinun juttusi on ihan täyttä paskaa.
        Miten noin paljon voi kertoa asioita mitkä on täysin väärin.
        Ihan vähän faktojakin voisi laittaa eikä keksiä kaikkea.


      • kehonrakentajavoittaa

        Vai on piru irti?

        Ottiko se luonnonpäälle?

        Se että minä kerron faktan on varmasti useille nyt karua luettavaa,ilman aineita ei kasva monia kiloja lihakset vuodessa,ne on ykköskiloja ja tällöin tarvitaan todella määrätietoista ja kaiken hakevaa ja tekevää kaveria,nukutaan ja treenataan ja syödään laadukkaasti.

        Jos tunnet bosi maailmaa tarkemmin ja sieltä valovoimaisen Utti Hietalan joka on natutreenajana ollut yli 20 vuotta.

        5 vuotta treeniä natuna,ja alkaa erittäin hitaan kehityksen aika,tätä ennen lihaksisto kasvaa natuna aika hyvin tosin hitaasti aineidenkäyttäjiin nähden.

        25 vuotiaana kehitystä siis tapahtuu jos tuolloin aloittaa treenamisen,koska testoarvotkin on korkeammalla yleensä,sitten viisi vuotta tuohon päälle alkaa todella hitaan kehityksen aika,40 vuotiaana testoarvot on yleensä puolittuneet nuoruuden päivistä,keho ei palaudu likimainkaan niin kuin 25 vuotiaalla ja siis natuna.

        Useimmilla salitreenajilla on rasva arvot aika korkeat ja se kasvaminen on pitkälti sitä fläsää koska harva osaa kiristää itseään välillä kunnolla.

        Kehonkoostumus mittaus sekä pihdeillä säännöllinen mittaus näyttää todellisuuden hyvinkin pitkälti.

        Jos joku luulee natun kehittävän vuodessa vaikka 10 kiloa lihasta niin on täysin harhatiellä.

        Natun tie on pitkälti urheilijamainen voit katsoa Utti Hietalla kun yli 20 vuotta on pyhitetty bodaamiseen.


      • pirulainenperkl

        Ja taas ollaan fiktion puolella. Eikä faktoja taaskaan. Eli täyttä paskaa.
        Yhden ihmisen käyttäminen ei kerro mitään mistään. Vielä kun ei tiedä mitkä metodit ollut käytössä. Utti ei ole ollut 20vuotta säännöllisesti testauksen piirissä.
        Kerro miksi 5 vuoden jälkeen ei lihas kasva. Miksi sitä tulee ja ykskaks sitä ei tule.


      • kehonrakentajavoittaa

        Viisivuotta nopean kehityksen aikaa tietyssä iässä,nuoruusajan voimissa.

        Tämäkään ei pidä absoluuttisesti täysin aina paikaansa,se voi olla vähemmän tai vaikka enemmän esim:7 vuotta.

        Keho ottaa tuossa ajassa irti kaikkensa,tosin pitää tehdäkkin kaikkensa,vanhempana se on tavallaan myöhäistä koska testoarvot on voineet nuoruuden ajoista puolittua tai ylipuolittua.

        Keho ottaa vastaa noin 5 vuoden aikana tehokkaan treenin jonka jälkeen se auttamatta hidastuu,joillakin jo aiemmin siis,mutta tämän takia monen halua sitten herää aineisiin ja nopeaan kehitykseen,valitetavasti vaaroja ei täysin tiedosteta koska ne eivät näy päälle päin ihan heti mutta pysyvät vauriot se jättää mietokin käyttö.

        Myös muut urheilijat käyttävät vippas konsteja karttamalla kiini jäämistään,laji kuin laji miltein niin aineet on käytössä koska ilman näitä ei päästä suoriutumaan riittävän hyvin ,koska kehosta on jo kaikki otettu takavuosina irti.

        Ihmisellä on toisin sanoen sisäinen kello,se toimii parhaiten nuorena,mitä myöhemmin aloittaa treenamisen natuna sitä huonommat mahdollisuudet on menestyä vaikka kehonrakennuksessa tai monesti muissakin lajeissa.

        Itse aloitin voima ja bodaus harjoitteet 13 vuoden ikäisenä.

        Tuohon aikaan 80 luvun puolivälissä ei ollut juuri nettejä,tietoa hankittiin lähinnä lehdistä.

        15 vuotiaana olin jo kovassa kunnossa, kävin jo salilla tuolloin lisäksi minulla oli omat painot ,penkki,jalkakyykky ym,levyjen olessa 200 kiloon asti.

        Omat painot seurasi kaikkialle mukana,kun opiskelin lisäksi kävin saleilla.

        Lihas ei kasva tietyn määrän jälkeen kuin äärimäisen hitaasti natuna,se voi hävitäkkin kiristämisessä eli suinkaan se ei ole pysyvä,jos on aikoja että syö väärin ja treenausta ei ole niin se häviää samoin kiristämisen aikaan osa lihasta voi palaa,kiristäminen on usein miten hankalin homma ikääntyessä,tässä pitää olla jo luonteen lujutta roimasti.

        Myös riittävä määrä taukoa tulee olla kun treeni taustaa on vuosia,tällä saada kasvuärsyke uudelleen lihakseen samoin kun treenaus muotoja on monipuolistettava ja vaihdeltava.

        Koska aina on kyseessä lähtökohtaisesti geeniperimät,mitkä toimii kenelläkin niin aivan täysin absoluuttista totuutta ei ole,harvoin syntyy erittäin lupaavaa henkilöä joka kehittyy ja ottaa vastaa noin vaan kaiken,toki raja on vastassa kaikilla,tämän takia hormoonit vie yleensä jos lajille on vihkiytynyt koska kehitys sammuu vähitellen ja vuosien jankkaaminen ja hinkkamminen on käytännössä natukaverille suhteelisen turhaa koska vuosien päästä kehitystä vaan ei juuri enään tule.Sitten ollaan jo ikämiehiä jolloin fyysiset rajat on jo kokeiltu kauan sitten ja alkaa ns: vanhuus kehossa,se alkaa jo 30 vuoden tietämillä riippuen geeneistä,eli keho alkaa rapistumaan vähitelen vuosi vuodelta ja sitä enemmän teettää työtä yllä pitää nyky kuntokaan.


    • kehonrakentajavoittaa

      Eli mitä tulee tuohon massan hankintaan niin kyllä se monella nuorella miehellä on rasvan hankintaa,lihas erottuvuus on hyvin vähäinen kun puhutaan bodauksesta eli kehonrakentamisesta.

      Esim:harvemalla naturaali salijampalla näkyy vaikka ojentajassa hevosen kenkää,ei näy kovin monella.Rasvat on niin korkeat.

      Sitten taas jos mennään voimapuolelle on kyseessä painoluokka ,eli aina nostetaan omassa sarjassa eli painoluokassa.

      Mitä painavammaksi henkilö paisuu sen raskaammaksi homma käy ja paino ovat vastaavasti suuria.

      Otetaan katsonta esim:väkivahva ikämies Jaakko Pessinen ,monikaan ei usko mitä kyseinen kaveri on kyennyt tekemään painoluokassa noin 75kiloa,kyseessä on naturaali vahva mies,päältä päin sitä ei nää ja läskiä ei paljon ole.

      Kyseessä on mies joka halitsi oman voimavaransa ja sai käyttöön suuret voimat kokoonsa nähden.

      Muutama kiloa ylöspäin luokkaan 83-90kiloon, ja henkilönä väkivahva kehonrakentaja franco columbu käyttäen hormooneita menneinä vuosikymmeninä.

      Tässä on lihasta jonka osaltaan hormoonit saa aikaan,mutta vuosikymmenten tahkoaminen siinäkin.

      Se että olen mainninnut kolme kiloa lihasta vuodessa ei ole absoluuttinen totuus,vaan se voi jäädä kahteen kiloon tai lähes - 0 .

      Ollessani noin 103 kilon painossa olo oli tukala ja läskiä tietenkin oli ei suinkaaan tämä ollut lihasta vaikka raskasta työtä teinkin pitkiä päiviä.

      Sitten kiristin vähissä erin,painoluokkaan 69 kiloa,tällöin alkoi olemaan suhteelisen kireä roppa ja sitten oli taas massakausi jolloin paino nostettiin 87 kiloon ja taaskaan ei suinkaan lihasta .


      Tästä tehtiin sitten kiristäminen,jolloin päästiin luokkaan 72kiloa. ehkä noin Kolme kiloa lihasta saavutettiin jumalattomalla työllä.

      Voimatasot jonkun verran toki häviää,mutta (69kiloisena )sain vielä nostettua 100kiloa( maasta päänpäälle) jota normaali salijamppa ei saa tehtyä tehtyä vaikka painaisi 100kiloa.

      Monet nuoremmat jannut on 80-90 kiloisia ja ylikin mutta ne ei käsitä olevansa fläsänkantajia koko keholtaan.

      Tiedoksi sen verran että olen itse käytännössä veteraani enkä suinkaan enään parhaimillani, 45 vuotta on jo ylitetty.

      Nivelet on kuluneet ym.vastaavaa kuin Utti Hietalalla.Utti on vaan vielä nuori.

    • kehonrakentajavoittaa

      Aloittajalle vielä haluan vastata että diagnoosisi on varmasti kavereista hyvinkin noin.

      Sali tai yleensäkin treenaaminen on kovaa hommaa,lihakset eivät suurene kuin suurella työmäärällä pitkillä toistoilla.

      Valitetava virhe jo alkuvuosina tehdään siinä että käperrytään liiaksi penkkipunnerukseen,toinen voi olla hauisliike.

      Keskikehosta muodostuu ehkä tasapalikka,koska runko eli perusta on jäänyt tekemättä samoin kuin jalat.

      Oleellisinta tässä on geenit kuka sai mitäkin perintönä eli lähtökohta.

      Esimerkiksi nyt kaunista käsivartta ei saa välttämättä jos lihasten kiinityskohdat eivät ole suotuisat esim:hauislihas.

      Treenaminen on todellisuudessa yksinäisen miehen puuhaa eikä siihen kaikista ole pitemmän päälle,muutama vuosi ja se jää monilta siihen koska kehitystä vaan ei tule niin kuin ykkösvuosina tuli,samalla treeni kaveri saattaa lähteä muihin hommeleihin ym.

      Ja sitten monestihan on sekin vielä eli kaikki ei mitään,pitää saada kokoa ja voimaa,valitettavasti yhtälö on hieman hankala natutreenajalle.

      Voimaa kun ei kehity vastaavasti kun tehdään pitkiä toistoja sarjoissa,sitten taas lihas juuri kasva kun tehdään voima nostoja ykkösnostoja sarjoissa.

      Eli täytyisi olla lahjoja molempiin tai jompaan kumpaan että voi hyödyntää sitä suhteelisen nopeasti.

      Yleensä se on niin että voimapuolelkta siirrytään bodauksen pariin.

      • pirulainenprkl

        Olipas paljon juttua ja selvästi nähty vaivaa paljon. Mutta tieto puoli sen verta huonoa että en ihmettele jos tulokset ja lihasmassa ei kehity. Paino sanalla kehity.
        Eli on saavutettu jotain mutta kun ei ole tietoa ja faktaa niin KEHITYS loppuu.
        Sedän jutut pitkälti fiilistelyä.
        Naturaalin pitää ymmärtää että testo tasot ei ole avain. Muutenhan naisille ei rasvaton lihas kasvaisi. Kun keksit tämän ymmärrät miksi lihasta voi lisätä ilman mitään ihme fiktiota.


      • kehonrakentajavoittaa

        "että en ihmettele jos tulokset ja lihasmassa ei kehity. Paino sanalla kehity.
        Eli on saavutettu jotain mutta kun ei ole tietoa ja faktaa niin KEHITYS loppuu."

        Tässä menit metsään täysillä siinä suhteen nimittäin.

        En hae missään tapauksessa enään lihasta tässä iässä yli 45 vuotiaana,vaan pyrin kulkemaan kultaista keskitietä sporttisena tiukemassa kunnossa.

        Tässä on sinulle vastaus,jonka voit katsoa mm :tästä koosteesta kohdalta alkaen n:2 t 42 min 10 sec

        alla linkki ja sinulle vastaus miksi en lihasta enään edes tavoitettele .

        https://www.youtube.com/watch?v=Du_yWHr3lH0

        Siinä voit hieroskella silmiäsi,kun vastaus on tuossa .


      • kehonrakentajavoittaa

        Eli kun kuuntelit ilmeisesti vastauksen,ja varmaan yllä olevista teksteistä olet voinut saada selvän ettei tässä iässä ja yleensäkkään moni halua enään massaa lihaksenakaan,koska se rasittaa oli se lihasta tai läskiä,tavallaan mitä kireempi sen parempi kunhan vain on hyvä olla,eli en missään tapauksessa enään tule hankkimaan itselleni yli sataa kiloa painoa,

        Mutta alta kymmen % rasvoissa meinaan olla,kuinkas sinä meinaat elää loppuelämän tai suunitella?

        Pidän siis itseäni läskinä jos olisin 15% rasvoissa reipas satakiloisena ja kun vertaat nyt mitä tarkoitan sillä kun on kiree natuna niin prosentit oli luokkaa alta 6% jos olet ollut kireempi kun minä niin hyvä on ja natuna siis.

        Kerroppa nytrehellisesti mitä sinä olet niin saadaan lukea tästä,minun osaltani juttu lienee tässä,mutta laita sinä nyt omajuttusi niin nähdään oletko mies vai..........???????

        Enpä usko että pystyt kuvailemaan rehellisesti itsesi,minä sentään kerroin jota sinä yritit nälviskellä sielä.

        No katsotaan nyt sinun historia läpeensä.ja mitä löytyy ja missä iässä mitäkin.


    • kehonrakentajavoittaa

      "pirulainenprkl "

      Kyllä minä tiedän ettei yleensä sinunkaltaiset tiedä näitä asioita.

      Kukaan joka ikääntyy ei halua normaalisti pitää painoa yllä,ei edes lihas painoa.

      esim:kohdalta 2t 44min 17 sec

      https://www.youtube.com/watch?v=Du_yWHr3lH0


      Jos oivaltaa tämän asian ajoissa,ei koskaan hanki liikaa lihasta eikä läskiä vaan elää timissä kuivassa kunnossa hieman miinus kaloreilla.

      Näin voi saavuttaa pitkän elämän,oma sukuni on pitkäikäisiä ja kuivia veikkoja.100 vuotta ei ole ihme.

    • pirullinenkaveri

      Ihme höpöttäjä olet. Onko dementtia iskennyt kun unohtunnut aihe. Ei ole kyse sinusta nyt vaan siitä että väitetään että lihas massa ei kehity kun 5 vuotta tahkottu. Sinäkin olisit nuorenpana, kun tavoittelit lihasta ,saannut sitä lisää puhtainkeinoin jos olisi ollut ymmärrystä eikä mitään harhoja.
      Oma paino 105kg rasvat n.9%. On valmennettu ja ohjattu monen alan ihmisiä.

      • kehonrakentajavoittaa

        "pirullinenkaveri"

        Nyt sitten vielä yksi tärkeimmistä kysymyksistä ,pituus.Paljonko on pituutta,tämä on se joka määrittelee hyvinkin paljon painoa vertailessa.

        Minähän nimen omaan tein työllä, raskaalla työllä ja natuna tuon painon,olessani kivimiehenä jossa mukana oli myös eräänä kesänä töissä maailman vahvin mies tittelin saanut kaveri häämeestä,tässä tultiin siihen,kun vaikka olikin pituutta ja painoa niin hän ei jaksanut tehdä pitkää päivää läpi kesän vaan joutui luovuttamaan homman,ei siinä jaksa kovinkaan moni .

        Sinä voit laskella paljonko suhteessa sinulla olisi paino jos mittasuhde olisi sama kuin minulla,epäilen sinun olevan pitempi,siis vain epäily,eli se jos pituutesi on vaikka 180-185cm,niin olet kukka keppi varrattuna minun massiviseen noin 103kg-105 kilon aikaan jolloin toimin raskaissa töissä enkä suinkaan ollut 10 % rasvoissa enään tuolloin mutta voimaa oli ja hieman kömpelyyttäkin pituuden olessa 172cm.

        Onko sinulla käsitystäkun 172 cm jannu painaa noin 105kiloa? kuule minä voin sanoa sinulle jos pituutta sinulla on tuon 180 cm ja vaikka hieman yli niin et voi verrata lihas massaa enään.

        Joten mielen kiinolla taas kuuntelen,kuinka on pituutesi?

        Ja Kuinka kiristykset on onnistuneet .


      • pirtupiruprkl

        Urpo. Jos olet 103kg ja pituus 172 , rasvat 20% niin miten ihmeessä olet muuta kuin ihrapallo. Miten voit edes verrata kuntoa jos toinen on 105kg rasvat alle 10% selvästi. Ja juu pituus 178. Ja Jarmo Mäkisen kunto testi mennyt monena vuotena. Maraton selkeesti alle 4 tuntia ja heti juoksun perään penkki kisanostona 150kg. Tommoset kivimies hommat on ihan näpertelyä. Kääpiöt konttaa pitkin poikin hassunnäköisesti ähisten ja puhisten. Ja kiristelyä ei paljon tarvita jos aina on pitännyt itsestään huolta eikä päästä ihraa valloilleen.


      • kehonrakentajavoittaa
        pirtupiruprkl kirjoitti:

        Urpo. Jos olet 103kg ja pituus 172 , rasvat 20% niin miten ihmeessä olet muuta kuin ihrapallo. Miten voit edes verrata kuntoa jos toinen on 105kg rasvat alle 10% selvästi. Ja juu pituus 178. Ja Jarmo Mäkisen kunto testi mennyt monena vuotena. Maraton selkeesti alle 4 tuntia ja heti juoksun perään penkki kisanostona 150kg. Tommoset kivimies hommat on ihan näpertelyä. Kääpiöt konttaa pitkin poikin hassunnäköisesti ähisten ja puhisten. Ja kiristelyä ei paljon tarvita jos aina on pitännyt itsestään huolta eikä päästä ihraa valloilleen.

        Ja sielä toinen sellainen urpo,kuka sinulle on puhunut 20% rasvoista,minähän mainitsin jos minulla olisi 15% luokkaa niin olisin läski hieman ja muuta sälää.

        Nyt kun sinulla on 178cm pituutta niin sekin on kääpiö luokkaa,mutta minkäs teet,ei mitään,et voi kasvaa ym vaikka kuinka treenaisit.

        Sinä et edes tiedä työn teosta mitään etkä raudan nostamisesta.


      • pirullistahanseperkl

        Älä nyt suonta katkaise vaari. Aika kultaa muistot kun papparainen uhoaa.
        Lue nyt ketjun alku niin ymmärrät vastaukset. Ja ylläri, ei ole kyse kaikessa sinusta vaikka omaelänkertaa kerrotkin.
        Ketään ei kiinnosta.


      • kehonrakentajavoittaa
        pirullistahanseperkl kirjoitti:

        Älä nyt suonta katkaise vaari. Aika kultaa muistot kun papparainen uhoaa.
        Lue nyt ketjun alku niin ymmärrät vastaukset. Ja ylläri, ei ole kyse kaikessa sinusta vaikka omaelänkertaa kerrotkin.
        Ketään ei kiinnosta.

        Sinä nyt et ymmärrä juuri mitään lukemaasi,koosteissa nimen omaan on kerrottu mm:pitkän iän salaisuus johon ei korkea paino johda oli se lihasta tai läskiä.

        Vai papparainen 45v, sinä et nyt edes tajua mistä puhut!

        Ymmärrätkö sinä edes mistään kisa nostosta? niin se moni kuvittelee nostavansa muttei se ihan aina mene niin.

        Jos ajatellaan painoluokkaa jossa jossa joudut nyt nostamaan tai johon sinua nyt juuri verrataan ja se on 105 kiloa,ymmärrätkö sinä mitä se on?

        Ja jos taas mennään siihen iänikuiseen penkkitarina juttuihin niin 150 kiloa henkilön painaessa yli sadan kilon ei ole kuule häävi,sillä ei passaa paljon meuhata kun oma paino luokkaa yli 100 kiloa.

        Mitähän pumpulia sinussa on?et osaa käyttää niitä kiloja jotka omaat eli 105 kg.

        Natuna jos lienet olet,ja pitkään treenaneena ja muita valmentaneena niin kuin kerroit sinun täytyy nostaa 105 kilon painoisena vähintään 180-220kiloa siis ennätyksinä,ethän sinä minkään maratoonin jälkeen mene ennätys painoja nostamaan vai pöljäkö sinä olet?

        Vertailessani sinuun niin sinulla on kyllä pumpulia paikat.

        Mitä sinä olet oikein tehnyt?juossut maratooneja ja tänne tulet opastamaan muita,voi helvata sentäänsä.

        Sitä ei kuule juosta yhtään maratoonia jos meinataan lihasta hankkia,ne hyvin lyhyitä ne juoksut,en usko enään sinun tarinoihin missään muotoa.

        Voin sanoa ettei sinun opeissa tulla saamaan lihasta eikä voimaa,siihen menisi 100 vuotta ja sinä pöljänä luulet 150 kiloa on paljon ja ylin sadan kilon ukolta,voi helvata.

        Ymmärrä hyvä mies jotain,äläkä tuu miehille puhumaan mitään.

        Voin sanoa että olet poikanen nyt,laita poikanen ikäsi rehellisesti niin saan nauraa.


      • pirutuleeprkl

        Että voit olla typerä. Lue aloitus viesti, mitä siinä halutaan kertoa. Ei kukaan halua olla riisitautinen naru. Se että joskus on ollut jotain ei merkitse mitään. Itse olen kehittynnyt kokoajan, joko kuntoa, voima, lihasmassa alueella.
        Jos et ymmärtännyt niin näyttelijä J.Mäkisellä oli kuntotesti missä juostaan maraton ja heti perään penkki 150 kisanostona.
        Sinun surkealla kunnolla se ei olisi ikinä mahdollista. Sali tulokset minulla paljon kovemmat ilman juoksua. Ja kisoissa käyty niin löytyy puhdasta tulosta oikein tehtynä.
        Se että et ymmärrä lukemaasi toden näköisesti johtuu vanhuudesta tai tyhmyydestä.
        Älä tule kertomaan tänne neuvoja kun ne ovat fiktiivistä paskaa. Ymmärrätkö. Todennäköisesti et.


      • kehonrakentajavoittaa
        pirutuleeprkl kirjoitti:

        Että voit olla typerä. Lue aloitus viesti, mitä siinä halutaan kertoa. Ei kukaan halua olla riisitautinen naru. Se että joskus on ollut jotain ei merkitse mitään. Itse olen kehittynnyt kokoajan, joko kuntoa, voima, lihasmassa alueella.
        Jos et ymmärtännyt niin näyttelijä J.Mäkisellä oli kuntotesti missä juostaan maraton ja heti perään penkki 150 kisanostona.
        Sinun surkealla kunnolla se ei olisi ikinä mahdollista. Sali tulokset minulla paljon kovemmat ilman juoksua. Ja kisoissa käyty niin löytyy puhdasta tulosta oikein tehtynä.
        Se että et ymmärrä lukemaasi toden näköisesti johtuu vanhuudesta tai tyhmyydestä.
        Älä tule kertomaan tänne neuvoja kun ne ovat fiktiivistä paskaa. Ymmärrätkö. Todennäköisesti et.

        Eli sinä et lukenut taaskaan ajatuksella tekstiä.

        Eli paljonko se on persoonarainerilla se ikä?

        Se tiedetään että se on pojannulikan ikäluokkaa.Mutta mikä se on.

        Sinä et siis sisäistänyt video koosteita vaikka sinulle sekunnin tarkkuudella nämä näytettiin.

        Minä olen kuule nähnyt tämän juoksuporukan tälle ikää ,nyt se maraton ei kerro kunnosta yhtään mitään,pitää juosta cooperin testi, niin tästä saadaan jotain tuloksia ja näkemystä.

        Eli niin kuin tiedät,se paino määrää mihin sarjaan joudut nostamaan.

        Ottakaamme legendan tähän kuvioon mukaan.

        Oli vuosi 1990 kun olin tätä legendaa katsomassa ja muita sen ajan huippuvoimamiehiä jotka ovat legendoja tänäkin päivänä .

        Kyseessä oli maailman vahvin mies kilpailut suomessa joensuussa,tällä minun ikäisellä kaverilla oli ikää 46 vuotta ja menestyi tullen kolmanneksi maailman vahvin mies kisoissa.Hän oli elämänsä kunnossa vielä tuolla ikää.

        Kyseessä on Ilkka Nummisto

        https://www.youtube.com/watch?v=m8ONL1uUxxk

        Kohdalta

        1 min 53 s

        Sinä väität sielä täysin omiasi,50 ikäluokilla oleva kaveri voi olla todella vahva.

        Käytännön voima voi pestä useimmat käytännössä,siinä ei auta aina painojen kolistelu,maratoonit vielä vähemmän auttavat syövät kaiken pois käytännössä.

        Tai käytäännön mies Jaakko Pessinen suomesta.

        voit googlata 45 vanhana hän oli kovassa kunnossa ja yli 50 :senäkin hän näytti 75 kiloisena suomen vahvimmille miehille missä kaappi seisoo,kantaen esim:ylivoimaisesti 180kg säkkiä sylissään,ja olessaaan 50 tienoilla ja 75 kiloinen,ei auta aina puntin nostot käytäntöön.

        Me vanhemmat olemme sinusta vanhuksia ,mutta käytäntö näyttää joskus hieman toista .

        Kunhan sinä kasvat mieheksi niin sinä näät sitten mitä on mikäkin ja laita se ikäsi nyt näkyviin.

        Olitko sinä reppana edes syntynyt ?kun minä olin historiallisia ainutkertaisia kisoja katsomassa? 1990 vuonna ja suomessa joensuussa,oli sielä isokin mies noin 180kg-200kiloa painoi joten se oli melkoinen näky kun vierellä olin.

        No kuulostellaan nyt se ikä?


      • kehonrakentajavoittaa

        Taas tuo pikkuisen pomppas,j mäkinen ja sinä persoonarainerina.

        Eihän tämä Mäkinen ollut edes juossut maratoonia 2014 an oli haaveissa juosta,ja sitten mitä tulee tuohon lauhduttamiseen niin sinä olet lihava oikeasti.

        Tässäkin mäkinen kertoo ikä miehenä lähellä 60 vuotta, tosin sinähän nälvit sielä ikämiehiä ja kummin olet mäkisestä vaahdonnut.Hän kertoo näin.

        Hän vasta pyrkii samaan minkä minä olen jo tehnyt ja sinä et ole sitä tehnyt ollenkaan kun kiristämisestä tiedä hevon v-ttua.

        "Näyttelijä Jarmo Mäkinen, 58, painoi vielä muutama kuukausi sitten 112,4 kiloa. Kovan työn tuloksena viime lauantaina Mäkisen vaa'an viisari pysähtyi 92,4 kiloon. Cambridge Ohjelman ansiosta Mäkinen laihtui muutamassa kuukaudessa kaksikymmentä kiloa.

        – Innostuimme vaimoni kanssa tästä projektista ja ryhdyimme tähän yhdessä. Tähän mennessä vaimoni on laihduttanut kymmenen ja minä kaksikymmentä kiloa. "

        Se jää monelta mieheltä tekemättä kun toista sataa painaa ja lukema näyttää lopulta 69kiloa,se jää varmuudella jos sinä olet mäkisen kanssa mennyt oppeinesi.

        Kiristä hyvä mies ennen kuin on myöhäistä.

        Tämä mäkinen vielä opiskelee näitä juttuja,ja tässä linkki,ai niin noissa kuvissa mäkinen on vähintää 30% rasvoissa.

        https://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/nayttelija-jarmo-makinen-laihdutti-huikeat-20-kiloa-katso-kuvat-muutoksesta/6179418#gs.E0_uRJY


      • pirunkovaäijjä

        Ja taas yksittäis tapauksia henkilöistä jotka eivät ole olleet testauksen alla koko uraa.
        Ja olet harvinaisen typerä jos väität että selvästi alle 4 tunnin maraton ei kerro kunnosta mitään. Pikku lenkillä joka jamppa juoksee cooperin 3000m, oma tulos on enemmän.
        Mitä tuollainen huru ukko mitään ymmärtää kun selvästi dementtinen mieli vaeltelee vanhojen kavereiden tuloksissa.
        Juttujesi perusteella kivimiehet on vielä surkeampia kuin tiesin, ja tyhmiä.
        Ikääni en kerro, että pidetään vaarilla elämässä jotain jännitystä.
        Nyt kun olet uhonnut niin kerroppa tulos taso, kyykky,mave, penkki, tempaus, työntö, leuanvedot.
        Ja voin kertoa jo heti alkuun että tempaus itselläni on yli oman painon, selkeesti.


      • pirunmoinen

        Taas jätät ollennaisen pois. Kyse on mäkisen kuntotestistä mistä hän on nuorempana selvinnyt usein, niinkuin minäkin, sinä taas et. Etkä tule selviämään. Ikä painaa herra mäkisellä niin ei tietty enään pysty testiä tekemään, sen verta kovaa kuntoa vaatii. Mitä sinulla ei ole.
        Minulla paino 105kg ja rasvat alle sinun. Ja painosi on vain 69kg,niin jotenkin sinun juttusi ovat säälittäviä.


      • kehonrakentajavoittaa
        pirunkovaäijjä kirjoitti:

        Ja taas yksittäis tapauksia henkilöistä jotka eivät ole olleet testauksen alla koko uraa.
        Ja olet harvinaisen typerä jos väität että selvästi alle 4 tunnin maraton ei kerro kunnosta mitään. Pikku lenkillä joka jamppa juoksee cooperin 3000m, oma tulos on enemmän.
        Mitä tuollainen huru ukko mitään ymmärtää kun selvästi dementtinen mieli vaeltelee vanhojen kavereiden tuloksissa.
        Juttujesi perusteella kivimiehet on vielä surkeampia kuin tiesin, ja tyhmiä.
        Ikääni en kerro, että pidetään vaarilla elämässä jotain jännitystä.
        Nyt kun olet uhonnut niin kerroppa tulos taso, kyykky,mave, penkki, tempaus, työntö, leuanvedot.
        Ja voin kertoa jo heti alkuun että tempaus itselläni on yli oman painon, selkeesti.

        Vielä poikanen kerrran,paljonko sinulla on ikää?

        Etkö sinä tahvo osaa lukea?

        Ai niin,sinä jäät siihen kivimiehen tarinaan,enhän minä ole kivimiehenä ollut herran vuosiin enään 17 vuoteen,

        Ootko sinä ikinä edes kiristänyt eli pudottanut painoa?

        Ootko sinä ikinä ottanut massaa?

        Tätä tehdään ,bodauspuolella eli kehonrakennuksessa? onko sinulla kokemusta vai ei ja laita se ikäsi näkyviin vai häpeetkö?


        Miten sinä määrittelet rasvojen olevan alle kun et testeissä käy ilmeisesti,minulla se on alta 10%, paino on tällä hetkellä 75 kilon nurkilla paras rasva tulos alle 6%,

        Keräsin viime talvena tuonne 90 kilon tienoille ja pudotin aika nopealla temmolla salitoiminalla tuonne 72 kiloon.

        Mitä tulee sitten noihin maksimeihin en enään nostele tai kokeille niitä hevillä koskae tee enään varsinaisesti voimaa.vaan pidän itseni kunnossa.


        Mutta sarjassani olen rautaisesti vahvempi sinua,koska sinua rasittaa kilot ja joudut ihan erisarjaan nostamaan.

        Rasvoissa et pääse lähelläkkään kun puhutaan alle 6% rasvoista ja nyt se on alle 10% luokkaa.

        Sinä olet se häviäjä osapuoli koska et perus kysymykseenkään kykene vastamaan kun sinulta kysyttiin ikää.

        Painoa on ihan liikaa 178 cm piituuteen nähden,pitkän iän salaisuus on kevyt paino,eli revi vaikka lihakset irti jos et muuten kykene pudottamaan painoa.

        Sinulla on vielä henkinen oppiminen edessä,et nää kaus,vanhenet ja lopulta kyykkäät kun et tajunnut ajoissa pudottaa painoa,minä olin suurempi kuin sinä 30 vuotiaana, koska pituuteni oli 172cm ja sinulla se on 178cm saman painon oleessa kyseessä.Sinun tulisi painaa suhteessa jos nyt verrataan niin luokkaa 115 kiloa ehkä enemmänkin.

        Säälittävin tässä olet sinä, sinä olet oikeasti pentu vielä,katoppahan kunhan pääset edes tähän ikään niin sitten sinä näät tilanteesi.

        Kato ne video koosteet kun Uttikin kertoo tuosta sydämmen lyontimääristä,jos sinulla on pitemmän päälle painoa noin lyhyenä miehenä niin se rasittaa sydäntä ja näin ollen se lyö montakertaa enemmän kuin sporttisen jannun niin kuin minä olen ,sinä olet pökkelö ja sydän pumppaa turhaan,elämä jää kovin lyhyeksi jos et älyä pudottaa painoa ajoissa pois.

        Tämä määrä esitetään kysymyksiä 105 kiloiselle pojanjolpille.

        -oletko täysin natu?
        -paljonko on ikää?
        -oletko minkäverran kyenyt kiristämään ja minkä verran massakaudella on tullut maksimi painoa.

        -Ja sitten toistan vaikka sinun omat kysymyksesi.
        kyykky,mave, penkki, tempaus, työntö, leuanvedot.

        Äläkä pöljyydessä sitten missaa tätä antia.Kyllä sinä kasvat henkisesti vielä mieheksi jos älyät pudottaa painon ajoissa.

        Ai niin ja mitä tulee tuohon kuntoon,niin sitä on kovin monenlaista,tähän ei ole yksiselitteistä vastausta,esim:työ kunto sitä ei ole monella,ei vaikka juoksisi 4000m cooperintestissä,sitten on uinti kunto,sitten juoksu kunto.

        Se ei sano mitään jos juoksee 20 kilometrin lenkkejä päivittäin,ei mitään,tälläinen jamppa laittettiin testiin äskettäin,paino oli 97kiloa pituus 185cm,hän juoksi joka päivä 20 kilometrin lenkkejä siis ikänsä joka päivä ei millonkaan kuumetta ym,tehtiin cooperin testi niin tulos oli 2600 metriä.

        Silti kyseessä on ihan kovan luokan kaveri,hän on polisii 46 vuotias poliisi,siirtyy rauhanturvaajiin ensivuoden alussa vuodeksi,on jo neljättä kertaa rauhan turvaajana.

        Juoksu määrä ei kerro kuntoa jos ja kun tehdään cooperintesti.Olen kuitenkin tätä polisia paremmassa kunnossa kaikilta osin kun testit tehdään ennen rauhanturvaamiseen lähtöä.


      • pirunpiina

        Vanha talipallo taas keuhkoaa. Ainoa suoni mitä sinussa näkyy on otsassasi kun yrität saada tolkkua kirjoituksiisi.
        Jatkuvasti jankkaat muiden ennätyksiä ja vertaat niitä vaikka et pysty kertomaan omia tuloksia, surkeaa.
        Et tee voimaa ja kerro ennätyksiä, silti väität olevasi parempi. Omaa kehuakin tuntuu tulevan niin paljon että taidat olla vain vanha huru ukko.
        Sen takia mikään kuntoa vaativa laji ei kelpaa sinulle kunnon mittariksi kun olet sysipaska niissä, jos joku juoksee sinua paremmin , uinti onkin mittari. Jos joku ui sinua paremmin niin mikä sitten on kunnon mittari. Se sinun surkea kivi"mies" touhuilu vai?


      • kehonrakentajavoittaa

        Kerro vaan nyt itsestäsi kun persoonarainerina toimit,sehän on hyvää mainosta sinulle,laita vielä kuva meille näkyviin.

        Näkyyköhän sinulla suonet käsivarsissa hauiksissa ilman että jännität niitä?

        Laita kuva niin me voidaan uskoa persoonarainerin kuntoisuuteen.

        Ja se ikä ja vissiin et ole natu?

        Laita nämä alkuun niin voit todistaa olevasi 105 kiloinen ja 178kg alle 10 % rasvoissa.

        Kato kun muuten sinä olet höpö höpö ukko.


      • piruakokyttäät

        Menikö vanhalla patulla sormi suuhun ja toinen perseeseen kun ei enään keksi harhaisia kuvitelmia omasta kunnosta.
        En ole pt, raha tulee muualta. Valmennus ja ohjaus kuuluu kyllä elämään vahvasti. Ja kiitos huolenpidosta asiakkaita on ihan riittämiin. Ns. vakioasiakkaita. Saavat tulosta niin valmentaja ei vaihdu. Reilu peli tulos tai ulos.
        Se sinun rauhanturvaaja kaverisi kunto menee sinun ohi mennen tullen, siellä pitää olla hyvä kestävyyskunto. Hän turvaa rauhaa kun sinä röhkit ja konttailet leikkien pikkukivillä.
        Ja mitkähän ne tulokset sinulla oli, ai niin eihän niitä ole vain ihme höpötystä ja tuntemuksia. Ehkä tullut, rasvat ehkä oli...
        Tulokset mitataan ei luulla.


      • kehonrakentajavoittaa
        piruakokyttäät kirjoitti:

        Menikö vanhalla patulla sormi suuhun ja toinen perseeseen kun ei enään keksi harhaisia kuvitelmia omasta kunnosta.
        En ole pt, raha tulee muualta. Valmennus ja ohjaus kuuluu kyllä elämään vahvasti. Ja kiitos huolenpidosta asiakkaita on ihan riittämiin. Ns. vakioasiakkaita. Saavat tulosta niin valmentaja ei vaihdu. Reilu peli tulos tai ulos.
        Se sinun rauhanturvaaja kaverisi kunto menee sinun ohi mennen tullen, siellä pitää olla hyvä kestävyyskunto. Hän turvaa rauhaa kun sinä röhkit ja konttailet leikkien pikkukivillä.
        Ja mitkähän ne tulokset sinulla oli, ai niin eihän niitä ole vain ihme höpötystä ja tuntemuksia. Ehkä tullut, rasvat ehkä oli...
        Tulokset mitataan ei luulla.

        Sinulla on ongelma ja paha,sinä huutelet sielä kunnosta myö puhutaan lihaksesta ja sen mahdollisesta kasvamisesta,sekä laajennettuna rasvaprosenttiin.

        Elikkäs sinä ilmeisen selvästi olet hormooni heikki tai ainakin käyttänyt,eikös?

        Ja sinä ilmeisesti et uskalla laittaa nyt todistetta itsestäsi,ei tarvii päätä siis laittaa kuvaan vaan revit sen vaikka irti kunhan kykenet olemaan sanojesi takana,Katos jos kerran olet niin mahtava mies kertomatta itsestäsi muuta kuin maratooni juoksuja lähinnä niin niin sille pitää olla näyttöä,todisteellista näyttöä siitä paremmuudesta.

        Katos kun sinä et älyä sitä, että painoluokka määrää sen mihin verrataan aina,mitä suurempi paino sen suurempaan nostoluokkaa joutuu tai kehonrakentamisessa josta nyt on oikeasti lähinnä tämä aihe niin sielä on paino luokka.

        Suuret kaverit ei ole nykyään niin arvostettuja ainakaan suomessa,ne oli tässä taanoin mutta trendi on kääntynyt ja ilman aineita olevia on alettu arvostamaan , suurilta lihas möykyiltä puuttuu esim:lihasten selväpiirteisyys ja niin kutsuttu veistoksellisuus.

        Voin laittaa sinulle kuvan vaikka yhdestä kaverista jonka paino ei ollut hirvittävä aikoinaan,mennään siis kehonrakennuksen kultaiseen aikaan.

        Yksi kaikkien aikojen suosituimpia ammattilaiskehonrakentajia on Frank Zane, jonka 175-senttisellä keholla oli huippukaudella kisapainoa noin 84 kiloa. Silti hän päihitti paljon raskaampia miehiä – myös Arnold Schwarzeneggerin.

        https://www.youtube.com/watch?v=18aFZZZsPHo


        Lihas massa ei ole kaiken a ja o,vaan kuinka lihas saadaan näyttävksi ja kuinka veistoksellinen henkilö on.


      • kehonrakentajavoittaa

        Huvittaa nuo sinun pikkukivijutut,jäi sinulla ainakin päähän tämä,tosin olin silloin aikoinani noissa hommmissa kun sinä kuljit äidin hameen helman alla.

        Sinä et edes tiedä näköjään koko hommasta yleensäkkään.

        Ne on kuule noppakivet vähän erikseen ja laatta kivet erikseen,sinulla tulisi äitiä ikävä jos pitäs oikeita töitä tehdä,esim:esppoon leppävaaran ostoskeskuksen kivilaatat on nostettu ja asennettu käsin paikalleen,käy vilkaise.Laatat painaa 42kg-44kg kipale,niitä kun kantelee kuukausia ja tekee reilun 12 tuntisen päivän , k yseessä on siis tuhansien kilojen nostaminen per päivä ja kuukausia,ei suinkaan laattoja nakella vaan asennetaan rauhallisesti yhdellä kertaa,ei niiden kanssa voi nujuta,päivästä tulisi muutoin varsin pitkä.

        No mutta kumminkin hommelit ei tuolloin olleet ihan kevyintä kastia kun vertasin hommaa rakennuspuolelle joissa olin muutamia vuosia,toki kiviin liittyen minä olen käytännössä lapsesta saaka raivannut peltoja nostellen kiviä myös,niin kuin tuo näyttelijä jarmo Mäkinen vaan näytteli,minä tein tätä käytännössä käsipelissä pelloilta 7 vuoden ajan maatilalla.

        Lisäksi tukkimetsä hommelit aloitin samaan aikaan kun aloitin painojen kanssa bodaillut 13 vuotiaana,kolmos ropsia märkää kuusta vedettiin tukkisaksilla lumihangessa munia myöten.

        Lisäksi hiihdin kilpaa ja kävin lenkillä 50 kilon säkki niskassa jo 13 vuotiaasta saakka lähtien.

        Liikunta numeroksi sain 9 kymmentä ei annettu, koska sitä ei saanut vaikka olisi suomen mestari.

        Kouluun hiihdettin metsien halki usein yhteensä 7km suuntaansa ilman mitään latuja,myös koulussa piti hiihtää kaikki välitunnit ja kilometrit merkattiin ylös,12 minuuttia per välitunti,jos luokkaan ei kerennyt seisomaan pulpetin viereen ennen opettajaa niin viimeinen kilometri sitten hylättiin,tätä kesti läpi talvet,asuna koulu asuna vain veryttely puku ei muita asuja,ei muita kenkiä kuin monot.

        Taksikin toki kulki mutta piti treenata nuo matkat että pysyi kunnossa.
        Liikuntapäivät sitten oli tietenkin vain hiihtoa,ja viikonloppuisin sitten piti hiihtää jos kerkisi töiltään,kun minun piti tehdä vielä karjatyöt vaikka lapsi olinkin tuolloin 80 luvun puolen välin huiskeissa.

        Viikon lopun kilometrit sitten opettaja kysyi maanantai aamuna heti ennen koulun aloitusta ja merkitsi muistiin ja teki kaikista diagrammit kuka hiihtää välitunnilla minkäverran ja kuka hiihtää matkaa minkäverran vuotuisesti.

        Kovin lenkki jonka olen tehnyt hiihtämällä ja sekä toisella kerralla jalan on 11km pakkasen olessa -42 astetta vuonna 1986 .Töllöin oli veryttely asukin hieman viilee ja suksetkaan ei kovin hyvin luistaneet.

        Kesäaikoina siten mentiin pyörällä jolloin 50 km lenkki ei poikennut mitenkään erikoisesti.

        Mitä tulee sitten tuohon uinti puoleen,niin rohkenen sanoa että olen melkoinen tekijä myös siinä,olin useana vuonna hengenpelastajana kylpylässä jossa asikakasmäärät on yli 30000 henkeä kuussa,lisäksi olin valmomassa armeijan solttupoikasten uinteja ja testejä meneekö läpi vai ei,jotkut sai minulta nimmarin jotkut ei koska uinti kuntoisuus oli aliarvoista.

        Toki on totta rauhanturvaajan kunto on varmasti hyvä,muttei se ihan minun luokkaa ilmeisesti nyt kumminkaan ole.

        Maratoonia en koskaan juoksut enkä juokse,minulle riittää alle 15km lenkit ja mielummin vielä vähemmän.


      • piruirtitaas

        Vittu mitä paskaa. Siis ihan täyttä paskaa. Mene takaisin hoitoon tai aloita psyykelääkkeet uudestaan.
        Huru ukon puheita.


      • kehonrakentajavoittaa
        piruirtitaas kirjoitti:

        Vittu mitä paskaa. Siis ihan täyttä paskaa. Mene takaisin hoitoon tai aloita psyykelääkkeet uudestaan.
        Huru ukon puheita.

        Rupesiko tuntumaan uskomattomalta?

        Valitettavasti tämä on täyttä totta,en kai minä nyt mitään tuolaista keksisi.

        Minä olen sen verran kerennyt tähän ikään että sinulla on siihen jonkin verran matkaa vielä,toivottavasti et kuitenkaan joudu ihan samoihin kun minä jouduin,koska en soisi sitä pahemmallekkaan vihamiehelle,jouduin nimittäin 10 vanhana toisesta sijaisperheestä toiseen perheeseen,suoraan erämaahan josta kerroinkin noissa hiihtojen lomassa ja valtavan kovassa kiven raivauksessa joita oli ja oli joka kesä,yksikin kesä meni niin että klo:4:00 aamulla joka aamu herätettiin yksin pellolle kivenraivaukseen,kaikki kivet piti kerätä käsin traktorin peräkärrin lavalle ja sen jälkeen se piti vastaavasti tyhjentää käsin koska peräkärrin kippi ei toiminut ,tätä minä tein 7 vuotta joka kesä aiv teko ja heinätys ja karjan hoito päälle.10 vanhasta tuonne 18 vuoteen saakka.Talvet heti koulun jälkeen piti mennä ropsinkasaukseen ja kun pimeä tuli niin navetta töihin.

        Et usko koskaan miten kovan kunnon sain hankittua kyseisellä paikalla,et voi kuvitellakkaan,sellaisia ei välttämättä montaa ollut suomessa tuohon aikaan ikäisistäni jos yhtään.

        Tuosta viittauksestasi psyykelääkkeisiin, niin voi vakuuttaa että psyykettä se kysyi ja paljon,mieti kun 10 vuotiaasta olin orjatyössä tuonne lähes 18 vuotiaaksi asti ja siis suomessa 80 luvulla.

        Mitä sitten tulee vielä tuohon mielenterveys puolelle, niin se liippas aika lähelle sinulla,olin vartijan ja järjestys miehen kurssit käynyt sekä kaasuasekoulutuksen ja pääsin psykiatrisen osaston vartijaksi öiksi,olin tosin päivälläkin toisinaan mutta yökkönä toimin paljon.

        Tuolla oli sellaisia kavereita ettei siinä moni käsitä,siihen aikaan 2000 luvun alkupuoliskoa käytettiin pakkopaitoja ja tietenkin piikkejä että henkilö saatiin rauhoittumaan pakolla.

        Sinulla ei ole mitään käsitystä minkalaiset voimat voi olla vaikea tasoisen psysiatrisen osaston asukkailla,voin vakuuttaa sinulle ettei se näy päällepäin mutta valtavat voimat voi olla heikon näköisellä henkilöllä,siinä lentää nahkasohvat tuolit ikkunoista toisinaan ym sellaista ettei niihin noormaalijampan voimat riittäisi,useinhan näitä sitten poliiseiden kanssa etsittiin pitkin metsiä ja osa oli alkonkin vaikutuksen alaisia toisinaan.

        Minä olen kuule tähän ikään kerennyt,tuossa kyseisessä työssä homma oli leppoissaa pääosin mutta voin vakuuttaa kun tilanne iskee päälle niin normaali jamppa lähtee karkuun eikä pärjää vaikka nostaisi mitä penkistä,se ei riitä.Monikertaiset voimavarat normaali miehiin verrattuna on juuri näillä lääkkeiden ja sairaiden ihmisten jotka ovat joutuneet suljetulle osastolle mielenterveyden takia,joihin ei tehoa kuin pakko paita jos saat sen puettua ja piikki.

        Sinä tulet sielä perässä,mutta minun kokemukseni on sen verran kovaa luokkaa ettet varmasti usko,en minäkään uskoisi jos joku tänne tälläistä kirjoittaisi.Tämä tosin on minun elämäni ja kokemukseni joka 100% totta.

        Jos tuntisit minut et enään epäilisi hetkeäkään.

        Tuossa vielä treeneihin viitaten,käyn nyt kahdella salilla eli minulla on kortit kahdelle salille,toisella salilla on treeni kaveri jonka koko on aika suuri,pituus 198cm ja paino 137kg ,viime talven oli toisella salilla taas yli 140 kilon mies, pituuden jäädessä alta 180cm.

        Samoilla suunillee nosteltiin, mutta tuo pitempi kaveri nyt tällä hetkellä on altavastaajana eikä se minua haittaa koska tehdään bodi liikeitä eikä niin kään voimaa.


        No ,siinä on nyt taas lukemista hetkeksi,mutta ei pitäisi lähteä aina ikämiehiä aliarvioimaan, minä katos olen kerennyt yhtä sun toista tähän ikään ja vain 45.5 vuoden ikään mennessä.


      • pirunkeitonkeittäjä

        Ihme horinaa vanhalta pierulta. Luulen että et ole oikeita töitä tehnyt päivääkään. Tenu pulloa lipittännyt ja impannut nuorena aivot pilalle.
        Itsekehun ja muiden vähättelyn kyllä osaat. Jos mikään pitäisi edes osittain paikkansa niin todistettavia meriittejä pitäisi löytyä, mutta sehän vesittäisikin koko narsistisen mielen harhan.
        Edelleen, tulokset mitataan ei luulla.
        Ei vakuuta.


      • kehonrakentajavoittaa
        pirunkeitonkeittäjä kirjoitti:

        Ihme horinaa vanhalta pierulta. Luulen että et ole oikeita töitä tehnyt päivääkään. Tenu pulloa lipittännyt ja impannut nuorena aivot pilalle.
        Itsekehun ja muiden vähättelyn kyllä osaat. Jos mikään pitäisi edes osittain paikkansa niin todistettavia meriittejä pitäisi löytyä, mutta sehän vesittäisikin koko narsistisen mielen harhan.
        Edelleen, tulokset mitataan ei luulla.
        Ei vakuuta.

        Sekö rupesi tuntumaan sinulta nyt siltä että kyseessä olisi itse kehu ja jos mikään pitäisi edes paikaansa? pitäisi vielä meriittejä olla ja että narsistikin olen.

        Usein tämä narsistisuus syytely tuleekin ilmi juuri siltä toiselta osapuolelta, varmaan itsekkin huomasit kun lueksit omia tekstejäsi.Asiahan on vakava ja kyseessä on tuolloin yksi vakavista mielentilahäiriöistä,henkilö ei vaan ei itse sitä tajua tai sisäistä.

        Sinähän halusit lukea faktaa jonka tosin yritit kääntää ja vääristää omanmielesi mukaan.

        Jo ensimmäisessä lauseessa paljastat itsesi ja toisten kunnioittamisen,luuletko sinä tosiaan niin ettet itse vanhene ??? voin vakuuttaa sinulle että jos elät niin vanhenet ja tulet vääjäämättä vanhaksi pieruksi jolle et mahda mitään,sinultahan kysyttiin ikää johon ei saatu vastausta koska kaikki tulisi vieläkin selkeämmin ilmi sinun kokemuksistasi.

        Käytän kuuluisaa sanontaa nyt ,oppi ja ikä kaikki.

        Kunhan sinä opit perus kuviot elämässä yleensäkin,meriiteillä ei kaus pötkitä ja näillä ei ole todellisuudessa mitään tekemistä ihmisen terveyden kanssa,tosin jotkut voi jäädä meriittien varaan mutta se koituu monesti köyhäksi elämäksi.

        Kun sinulta kysyttiin yksinkertaisia asioita niin mitään vastauksia ei saatu,tiedetään vain paino ja pituus ,nyt kun sinulta kysyttiin käytitkö tai käytätkö aineita vastausta ei ole saatu,lisäksi kysyttiin ikää johon et ole kyenyt vastamaan.

        Ainoastaan haukut sielä vanhempia ihmisiä jotka voi sinusta näyttää nyt hyvin vanhoilta, koska itse olet vielä pennun huima.

        Et ole oppinut arvostamaan kokeneempia ihmisiä joka paistaa hyvin kaus tekstistäsi.Tuo olisi ensimmäinen asia joka tulisi oppia elämässä,sinä et ole käynyt elämän koulua riittävästi ja oppinut.

        Voin vakuuttaa sinulle 45 vuoden kokemuksella ettei treenaaminen ole kaikki kaikessa,on paljon muitakin tärkeimpiä asioita,treenaminen on vain osa elämää joka voi kulkea kauan mukana riippuen henkilöstä.

        Vielä noihin meriitteihin,niin en ole koskaan elänyt millään meriteillä,niillä ei ole minulle mitään väliä eikä niillä juhlita,eikä niissä ole mitään juhlimista,minä vaan kerroin omaa elämän koulua sinulle joka on varsin paljon opettanut minua,jota sinä sitten tyypiliseen tapaan väheksyit ja halusit merittejä,minulla ei ole tarvetta todistaa kenellekkään mitään eikä oikeastaan ole halujakaan,milläs minä todistelisin sinulle täällä yhtään mitään muuta kuin että jos olisit tuntenut niin et turpaasi länkyttäisi.

        Sinä voit kertoa jos sinusta nyt miestä on yhtään enään kokemusksestasi,vaan niitä ei taida olla,kysyin kiristämisestä ja massan nostamisesta niin ei vastausta saa.

        Mihinkään sinulta ei tule vastausta ja se kertoo sinusta hyvin paljon,tajusitko sinä oleenkaan mitään mistään?

        Seuraavassa viestissä sinä tyypilliseen tapaan sorrut haukkuma linjalle,haukkuen tuntematta henkilöä joka oikeasti on kokenut hieman enmmän kuin monet muut usealta osaalueelta.

        Epäilen sinua aineiden käyttäjäksi? olenko oikeassa,ole edes kerran rehellinen koska se paistaa niin läpi.Sinulla kun ei ole terveyden kanssa minkäänlaista käsitystä kun kerroin esim:painosta.


      • kehonrakentajavoittaa

        Minä oletan sinut aineiden käyttäjäksi,voitkin kertoa tästä saralta meille tänne tuntemuksia ja kokemuksiasi,minulla kun ei ole tästä osa alueesta kokemusta.

        Eli rikastutetaan palstaa tällä osiolla.

        Nyt voit alkaa kertomaan kuinka kasvoit ja mikä oli minkäkin aineen tuotos tai vastaavaa.


      • pirunpeltomaa

        En kai nyt lähetä omaa kuvaani tänne jollekin vanhalle ihrakasalle runkku materiaaliksi. Sen verran paljon tunnut ihannoivan veistoksellista ja lihaksikasta miehen kroppaa.
        Ja ne kivet mitä olet kivi"miehenä" asentannut on minulle niitä pikkukiviä.
        Surkea kunto jos alle 50kg kivet on jotenkin isoja.
        Taaskin vähättelet oikeita tuloksia ja kehut voimiasi vaikka jäännyt kertomatta tulokset. Tulokset ,ei huru ukon fantasioita.
        Tulokset tehdään tiedon ja tutkimustulosten pohjalta. Ei se voiman ja kunnon hankinta/ kehitys ole mitään uskomuksia vaan kylmää faktaa.
        Kiitos että pidät minua horkan käyttäjänä, se on paras kohteliaisuus mitä kateellisilta voi saada. Tulokseni on tehty testauksen alaisena, revi siitä.


      • kehonrakentajavoittaa

        No sielä se ei itsekehu haise yhtään ,ei sitten ei yhtään,muista nyt hyvä mies se narsistisuus.

        Vanhalle miehelle ........ja edelleen se levy käy,ootko sekaisin aineista?

        Ymmärrätkö sinä idiootti? olet kehonrakkennus palstalla jossa ei niinkään voima ole etusijalla vaan ulkonäkö,tämän takia sinun olisi pitänyt laittaa faktaa kehiin, mutta sinäpähän poika aloit sielä runkkailemaan yksisesi ja siirtämään palstalle aiheen ,minä tiedän sinunlaiset kierot vätykset,no tulipahan tuokin nyt sinulla esiin (kieroutuneisuus.)

        Olet tollero väärällä palstalla nyt.

        Vai on se on se taas surkea kunto narsistilla meneillään ,"minulle niitä pikkukiviä.
        Surkea kunto jos alle 50kg kivet on jotenkin isoja. "

        Pojan loppi ei käsitä edes,sinä reppana et saa yhtään laattaa kerta laitolla paikalleen siis kerta laitolla,näitä pitäs sitten nostaa ja laittaa tuhansia kiloja päivässä monen kuukauden ajan ja urakalla.Ei siis millään tuntipalkalla vetelehtien.

        Sinä et siis todellakaan käsitä,mutta ei se ole ihmekkään kun pojan nulkki on vielä täysin pentu.

        Tuo tietenkin oli yksi monista,toki isojakin kiviä asennettiin joissa puhutaan sadoista kiloista per kappale,todisteena tästä voit käydä ihailemassa kallion kirkkoa helsingissä sekä helsingin kansalllisteatteria sekä eduskuntataloa.

        Riittääkö kivien koko ja paino nyt,nämä kivet eivät sitten liiku voimalla enään vaan taidolla ja tiedolla.

        No niin ja sitten sinä reppana taas ihmettelet itseäsi "Taaskin vähättelet oikeita tuloksia ja kehut voimiasi vaikka jäännyt kertomatta tulokset."

        Kuule sinä voit nyt kertoa omista tuloksistasi ja reteesti vaan, vaikka tosin tämä on kehonrakennus palsta eikä liity sinällään voimailu puoleen,nämä on siis kaksi eriasia ,menekö se perille vai ei se jääkin nähtäväksi.

        Älyätkö sinä että olet kehonrakennus palstalla!!!!!älyätkö vai et? etpä tietenkään mitään mistään älyä noilla apinan kokoisilla aivoilla.

        Se on sinun heiniä kertoa tuloksistasi ja mahdolisesta aineiden käytöstäsi koska tuo pällisi on niin sekaisin kaikesta.Muista se narsistisuutesi,se on ilmeinen.

        Voithan sinä kertoilla nyt niillä omilla kysymyksilläsi esim:leuanveto jne tuloksia,katos kun me edelleen olemme kehonrakentajien palstalla jota sinä et käsitä koskaan.

        Katos kun minun on turha kertoilla mitään enään koska ethän sinä usko mitään,pitää olla meriittejä, niin sinä sillä sanalla painotit.

        Joten annappa palaa,sillä aikaa käynkin pikku jumpat salilla tekasemassa.Voitkin kirjoittaa oikein pitkän stoorin niin saan nauraa.Mutta tällä kertaa painota vain itseesi asiasi ei siis minuun.

        TOISTAN EI SIIS MINUUN,meneköhän tämäkään jakeluun,no ei varmasti mene noin pölhölle kustaalle onhan tää nähty jo niin moneen kertaan.


      • piruakoetsit

        No nyt osu ja upposi, ha hahahaa.
        Tuleppa vaan sieltä kaapista ulos ihan rohkeesti. Taidatkin käydä vain salilla vain katsomassa hikisiä miehiä kun kerran ei ole kertoa niitä tuloksia. Sehän myös selittää sen miksi niitä meriittejäkään ei ole siunautunnut vaikka valheittesi perusteella sinun pitäisi omata moniakin mitalleja ja ennätyksiä.
        Tuo oli ihan paras, että olet paljain käsin yksin rakentannut kallion kirkon, teatterin ja eduskuntatalon. Ha ha ha.
        Siis kuinka typerä pitää olla että edes tuollasta keksii.
        Tiedän että kun kerroin omat mitat ja osan saavutuksista tunsit itsesi uhatuksi, mutta huomaan myös että pidät minua idolinasi. Saat olla pikkuinen fanipoika jos tuon elämääsi sisältöä. Ulosantisi on välillä hieman rujoa mutta se on ymmärrettävää henkisentasosi huomioon ottaen.


      • kehonrakentajavoittaa

        Mitenkähän sinä olet noinkin tyhmä?

        "Tuo oli ihan paras, että olet paljain käsin yksin rakentannut kallion kirkon, teatterin ja eduskuntatalon. Ha ha ha."

        Joo eli et tiedä,nämä kohteet saneerattiin menneinä vuosina,ei siis rakennettu alusta loppuu koska nämähän on ikivanhoja rakennuksia mutta perusteellinen remontti näihin tuli,Eihän sielä nyt kukaan tee yksin vaan aina on porukka joka tekee jos kykenee,kivimiehen kohdalla taitajia ei ole hirveästi.

        Et siis tiedä helsingistä mitään.

        "Luonnonkivirakentamista ollaan harjoitettu vuosituhansia aina Egyptin pyramidien rakentamisesta nykyvuosituhannen taivaita hipoviin pilvenpiirtäjiin. Rakentamisen kohteet muuttuvat, mutta edelleen kivirakentamisessa asennustaito pitää olla kivenkovassa kunnossa. Kiviasentaminen on vastuullista työtä, joka vaatii paljon erikoisosaamista. Painavia kiviä siirrellään työmailla käsin ja konein, ja niitä sahataan ja porataan usein hankalissakin työmaaoloissa. Rakentamisen lopputuloksen kannalta kiviasentajalla on merkittävä rooli koko projektin onnistumisen kannalta."

        http://graniittikeskus.fi/kivioppia-seuraaville-sukupolville/

        Ootko sinä mättänyt oikeasti niin paljon aineita että pääsi on mennyt noin pehmeeksi? aivan käsittämättömän huonoa on sinun yleistieto ja ymmärrys ,sivistys taso.

        Nyt on sanottava sellainen juttu, että sinä olet pehmentänyt aivosi totaallisesti,olet lapsen tasolla,en vaivaivaudu enään kirjoittamaan tuollaiselle hölmölle joka vajoaa noin alas juttuineen.

        Olet todella vastenmieleinen runkkaripoikanen joka mättää aineita napaansa ja lopputulos tiedetään jo,aivothan sulla on sulanneet jota tietenkään sinä et voi huomata itse.

        Sulle on nyt kerrottu tämä,nyt on sellainen juttu ettei sinulla ole mitään enään tehtävissä,tätä et voi korjata ,olet menettänyt siis kapasiteetin toimimiseen ja käyttäytymiseen yleisellä tasolla.

        Ei ole varmaan montaa kaveria tuolaisella pennulla,eikä sinulla ole edes miesten vehkeitä vaan rukkaset koska aineet on nekin vieneet ,joutaakin kyllä noin idiottilta ettei samankaltaisia kävele vastaan kadulla.Mee peilin eteen ja katso,mitä näät!

        Siinä oli sälli jolla ei paljoo raksuttanut.


      • piruntanssi

        Saat anteeksi ulosantisi, kun tiedän kuinka heikko ja heiveröinen rääpäle olet henkisesti ja fyysisesti. Saat luvan jatkaa fanittamistani. Pikkuruinen fanipoika.
        Taas tänään saavutin tärkeän merkkipaalun kuntosaliharjoittelussa. Mutta minäpä kehitynkin kun teen asiat oikein ja fiksusti enkä kyylää muitten tekemistä.
        Sinä voit jatkaa fantasioitasi kivitalojen yksinrakentelusta, tiedä vaikka päiväunilla teet ihan oikean linnan.
        Jos vähentäisit runkkailua salilla, tiedä vaikka saisit joskus sen 50kg ihan oikeastikkin ylös. Kivipoika.


      • pirunpöljä

        Taas tänään saavutin tärkeän merkkipaalun kuntosaliharjoittelussa.

        Tarkemmin kertoen hauis treeni kaljapulolla ja mämmöt päälle.


      • pirunkovaprkl

        Ilmeisesti kerroit omasta sali käynnistä.
        Oikein kaljapulolla... Ha ha haa.
        Taitaa ne sinun salin isot körmyt pitää sinua pelkkänä selänpesijänä. Ja sinulle käy, pääset pippeli kovana hieromaan hikisiä ukkoja. Annatko sedille onnellisen lopun?
        Kohta varmaan olet raketannut pyramiditkin, ihan yksin, samalla kun olet hiihtännyt kesät talvet kantoja paljainkäsin repien.
        Huru ukko.


    • veeäm43

      Voima, teho, lihasmassa. Hieman eri asioita.
      Olen sitä mieltä, että tehoa, tai ainakin voimaa pitäisi köytyä vähintään sen verran kuin ulkonäösta voisi päätellä.
      Salitavisten joukossa on teho harvinaisinta. Joltakin sentää löytyy muutakin voimaa kuin mitä penkki vaatii.

      Selvyyden vuoksi. 100kg:n kyykkytempaus vaaitii enemmän tehoa kuin 200kg mave = voimaa.

      • kehonrakentajavoittaa

        Muistin virkkistykseksi kaikille,kun me olimme nuoria ja painoa sopivasti ym.

        Niin laitan koosteen taas näkyviin että se voidaan havainnoida kuinka rauta nousee,tässä kaverini joka oli tuohon aikaan aika kova nostelija painoluokassa 69kg.

        https://www.youtube.com/watch?v=AMH8PkGbW_w


      • kehonrakentajavoittaa

        Niin ja pitää tässä ottaa huomioon ikäkin,se oli nuorten sarja 17v.

        Tämmösiä me kääpiöt ollaan,saman pituiset ja painoiset tie kuljetaan siis hyvinkin nopeasti loppuun kun aineet ei ole käytössä.


      • veeäm43
        kehonrakentajavoittaa kirjoitti:

        Muistin virkkistykseksi kaikille,kun me olimme nuoria ja painoa sopivasti ym.

        Niin laitan koosteen taas näkyviin että se voidaan havainnoida kuinka rauta nousee,tässä kaverini joka oli tuohon aikaan aika kova nostelija painoluokassa 69kg.

        https://www.youtube.com/watch?v=AMH8PkGbW_w

        Hyvä ja sisällöltään monipuolinen linkki.
        Havainnollistaa hyvin miten tekniikka ja teho yhdessä saavat aikaan.

        Voima on ainoastaan yksi tehon komponenetti.

        Rinnalle veto raakana tai kyykyn kautta ja tempaus rakana ovat hyviä perusharjoitteita.
        Kannattaa katsoa linkin näytteitä, kokeilla eikä masentua ensimmäistä.


    • NotreDameGarcon

      Haluisko alottaja suikkihommat? Kolikot kelpaavat.

    • aitoBlueteam

      tärkeintähän on kuinka paljon saa työnnettyä peräloosteriin

    • veeäm43

      Hoikkuus ei välttämättä ole tehottomuutta.
      Mieleeni tulee mm. Tapio Kinnunen. Kv. tason nostaja. Olumpialaisten pistemies ym.ym.
      Teki mm. 82,5kg sarjassa tuloksen tempaus 157,5kg, työntö 190kg.
      Hoikka, kevyen näköinen heppu joka kilpaili myös pikajuoksussa mm. seuransa menetyksekkäässä viestijoukkueessa.
      Lihasmassa ei takaa tehoa eikä sen puute ole välttämättä merkki tehottomuudesta!

      • hötönkeittäjä

        Juuri näin. Laihan näköiset nuorukaiset ei välttämättä hae lihasmassaa vaan nopeutta, voimaa , lajinomaisia fyysisiä ominaisuuksia.
        Nähty usein, lihaksikas ja rasvaton kaveri on ihan höttöä. Lihasmassa pitää olla suhteutettu hapenottokykyyn ja massa ei saa haitata nopeutta. Silloin lihasmassa on tehokasta ja toiminnallista.
        Yleensä bodarit on juuri sitä höttöä.


    • tankotane

      riku kiri sanoi aikoinaan tee mielummin perusliikkeitä jos haluat voimaa ,eli kyykkyä penkkiä ja vetoa. perusruokailun pitää olla myös kunnossa ja lisäravinteet ovat vain jälkiruokaa se pitää muistaa. myös lindströmin kaitsu oli kova poika syömään ,jugurttia meni joskus 6 litraa päivässä ja siihen vielä lämpimät ruuat päälle. massaa alkoi tulla aika nopeasti parhaimillaan oli 160kg.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1448
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      715
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe