Verrataan deittisivuja eli mitä hyvää ja huonoa

liksom

niissä on. Olen ollut HP:ssa, KD:ssa ja S24 sekä EK:ssa.

30

2157

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tosiontää

      Happy Pancake ja s24 samaa tasoa eli seksipyytäjää ja varattua miestä.

    • arvioni.asiasta

      S24 on täysin kuollut.
      Okcupid on täysin kuollut.
      Happypancake on täysin kuollut.
      Tinder toimii mutta naiset on tähtitieteellisen nirsoja.

      • tinder123

        Tinderissä miehet ovat myös tähtitieteellisen nirsoja, jotka etsivät vaan seksiseuraa.


    • wilssoni2

      Eliittikumppaneissa on tasokkaita miehiä ja ei ainoatakaan ehdotusta seksin saannista. Ilmaissivuille kertyy kehnoin aines. Tinderia kokeilin huumorimielellä ja ihan kivaa juttuseuraa oli.

      • jlkg

        wilssoni2 kehuu näillä palstoilla miten kaunis onkaan mutta ei edes eliittikumppanin tasokkaat miehet huoli häntä, ei voi ainakaan sitten miehiä syyttää jos ei seuraa löydy.


      • mantamiinam
        jlkg kirjoitti:

        wilssoni2 kehuu näillä palstoilla miten kaunis onkaan mutta ei edes eliittikumppanin tasokkaat miehet huoli häntä, ei voi ainakaan sitten miehiä syyttää jos ei seuraa löydy.

        Niin, mieluummin yksin kuin huonotasoisen miehen kanssa.


      • dfghlkj
        mantamiinam kirjoitti:

        Niin, mieluummin yksin kuin huonotasoisen miehen kanssa.

        wilssoni2

        1.1.2018 12:26
        Eliittikumppaneissa on tasokkaita miehiä


    • Entinennettideittailija

      Verrataanko tässä nettideitistä saantia vai nettideittisivujen toiminnallista laatua?

      HP:ssa, s24:ssä ja EK:ssa aika paljon samat mimmit pyörii vuodesta toiseen.
      EK:ssa saa ehkä helpoiten kontaktia, koska tarjontaa on vähemmän ja on selkeet systeemit ja maksullinen viestintä. HP:n vanhassa versiossa tuntui, että oli hankala saada kontaktia varmaankin viestitulvan takia. Mutta aina välillä onnisti ja treffeillekin pääsi. Uudesta versiosta vaikea sanoa, kun siitä poistettiin kaikki toiminnot. S24 nyt on yhtä huttua. Vierailut ei näy ja viestirajoituksia ilman maksamista, joten keneltäkään ei saa vastauksia koskaan. Lisäksi feikkiprofiileja on älyttömästi. S24:n perusominaisuus on ollut jo vuosia, että jos mies ei muilta mimmeiltä viestejä saa niin aina tulee flirttiä joltain täydelliseltä venakolta, jonka profiili ehtii poistua ennenkuin ehdit edes haista v...a vastaukseksi lähettää. Oon viimeksi ollut s24:n kautta treffeillä varmaan joku viisi vuotta sitten. Silloin homma vielä pelitti. Tuntuu, että kun näitä nettideittisivustoja uudistetaan niin menee treffailut vaan hankalammaksi. Jos yrittävät uudistuksilla kilpailla Tinderin kanssa, niin metsään menee. Tinderissä pääsee treffeille noin 100 kertaa helpommin, vaikka sielläkin 99% kaikista matcheistä on mykkiä outolintuja ja feikkejä. Perinteisistä nettideiteistä EK on viimeinen suht hyvin toimiva sivusto. Toivottavasti ainoa uudistus, mitä sinne tehdään on hintojen alennus. Voisivat antaa extra-alennuksen vaikka naisille, niin saataisiin vähän lisää tarjontaa.

      • Entinennettideittailija

        Siis mun viestissä yllä EK on E-kontakti. Eliittikumppanit on mulle tuntematonta aluetta. Oon kiertänyt nuo luottokorttirahastus-sivustot Eliitit, Matchit, Ocupit, Badoot ja mitä niitä nyt on kaukaa.


    • balsamiina

      Kokeilin kristillistä deittiä, mutta siellä minusta kiinnostuivat enimmäkseen yli 10v nuoremmat miehet tai sitten toiselta puolelta maata. Ne ois ollut kivoja, ne kaukana olleet. Harmi.

    • vanha_nainen

      Mitä sivustoa suosittelisitte vanhemmalle naiselle?
      Mihinkään tindereihin tmv. en halua.
      Baareista livenä on yleensä aina löytynyt kertakäyttömiehiä, joskus pitempiäkin suhteita,
      mutta mistä pysyvämpää?

      • gvnvnvnvn

        Eliittikumppanit. Tuo suomi24 on aivan käsittämättömän heikko.


      • iskuri.net

        Se toimii minkä ikäselle naiselle vaan. Jonkin verran pitää osata seuloo helmiä kaiken saastan (pelkän seksin hakijoiden, varattujen, vakiofeikkien, vittuilevien sekopäiden yms.) joukosta, mutta ennemmin tai myöhemmin löytyy! Lisäks selkee ja helppokäyttönen, eikä mies joudu edes tekemään omaa profiilia ilmotukseen vastatakseen.


      • ortiyu
        iskuri.net kirjoitti:

        Se toimii minkä ikäselle naiselle vaan. Jonkin verran pitää osata seuloo helmiä kaiken saastan (pelkän seksin hakijoiden, varattujen, vakiofeikkien, vittuilevien sekopäiden yms.) joukosta, mutta ennemmin tai myöhemmin löytyy! Lisäks selkee ja helppokäyttönen, eikä mies joudu edes tekemään omaa profiilia ilmotukseen vastatakseen.

        Kyllä siellä joutuu tehdä profiilin vastatakseen?


      • jaahäh
        ortiyu kirjoitti:

        Kyllä siellä joutuu tehdä profiilin vastatakseen?

        Siis ihan vaan laittaa sen ilmotuksen alla olevaan laatikkoon vastauksen missä lukee että vastaus s.postilla.


      • sinkkum-

        Jos haet pysyvämpää voitaisko kirjoitella jotenkin? olen etelä- suomesta 56v m


    • Rahaa-rahaa-rahaa

      jegkanlidedet.com

      Kirjauduin ihan huvinvuoksi sähköposti mainoksen kautta. Vastasin vielä enemmin huvikseen erittäin hyvän näköiselle naiselle melkein naapurista ja sain jo vastauksen yllättävän nopeasti. Sitten, sitten sitten, vastaamaan ... nam nam

      A haluatko lähettää toisen ilmaisen viesti jotta saamme lähetellä sähköpostiisi mainosta ym
      B maksa viesti, Parhaiten myyvä paketti 50 krediitiä 60 euroa

      Aika pirullista. Kiusallinen asetelma, vanhapoikoo, perjantai ilta yksin, viesti erittäin kauniilta naiseltaa lähiseuduilta, 50 viestin krediitipaketti 60 euroa. Mainos, hyvä valinta säästä 30 euroa.

      Mikä tässä oudointa kauniilta naiselta saa suomi24.fi treffeiltä odottaa vastausta eikä välttämättä koskaan tule. Suljinkin lopullisesti kun mitään turhempaa ei voi olla kuin Venäläisien kehittelemä Suomi24 treffit.

      Nyt jegkanlidedet.com, vihreä valo palaa ja kaunis tyttö odottaa vastausta. Sitten tulee sanonta mieleen, mikä on liian hyvää ollakseen totta ei useinkaan ole totta... mutta mutta oh, nyt tuli toinen viesti ja todella kaunis nainen jälleen :) en edes ole kuvaani ehtinyt laittaa :) siis minulla vanhanapoikana olisi mahdollisuus pidellä tänään perjantaina jopa kahta kaunista naista muutaman minuutin rekisteröitymisen jälkeen. Onko tämä unta.

      • onneaaa

        Ennenkuin tuhlaat enempää rahaa tai tulee paha mieli.. lue pienellä painettu! kuvitteellisia hahmoja, fyysiset tapaamiset ei mahdollisia. Laitoin kerran ajankuluksi 10e salaseen seksiyhteyteen ja lörpöttelin hetken jonkun kanssa. Oli muuten vielä ihan nössö vaikka piti olla joku hc muikkeli..


      • qqqwwwww

        Pelleiletkö vai etkö tosissaan tajua että huijausta ne naapurin kauniit tytöt siellä on. :)


    • nuo_veli_venäläiset

      Venäläisillä on jotenkin kiero käsitys deittailusta, homoa saa iskeä leegoihin ja kaikilta toisilta voi väärällä profiililla viedä surutta rahat. Ei pahalla mut ei niin hyvälläkään.

    • rikoksenuhri

      Suomi24 epätasa-arvoinen kohtelu. Naiset voi siellä ilmaiseksi vastailla ja ottaa vastaan viestejä 3kpl/vuorokausi. Miehet ei. Pitää maksaa natsisivustolle rahaa siitä, ettävoit laittaa viestejä tai ottaa niitä vastaan. Kokemusta on. Maksoin kuukauden jakson. Se päättyi eilen. Kokeilin, enää en pysty lukemaan saapuneita viestejä tai vastaamaan niihin. Aller on tämä maksunperijä. Peukku alas typerälle rahastusjärjestölle. Eletään tasa-arvon aikaa Suomessa. Seei koske näitä treffisivustoja. Naiset tavallaan houkutus, jolla miehet saadaan maksumiehiksi. Koko treffisivustot saisi minunpuolestani epätasa-arvoisina lopettaa. Laitoin Allerille viestiä asiasta, aion selvittää asian kuluttaja-asiamiehen kautta. Onko teillä vastaavia kokemuksia, miehet? Tehdään miehet muutos suomi24treffeille, haetaan oikeutta. Sorto ja epätasa-arvoinen kohtelu kitkettävä. Viestiä eduskunnan oikeusasiamiehelle ja kuluttajalautakuntaan, saadaan muutos aikaan. Miehiä kohdeltava samoilla säännöillä kuin naisia suomi24treffit-sivustolla. Ylläpitäjät ja Aller, hävetkää törkeätä toimintaanne. T: entinen asiakas

    • hshshshhs

      Suomi24 oli näin naisen näkökulmasta alussa aika houkutteleva, sillä samana päivänä tuli toistakymmentä viestiä. Olikohan nekin jotain feikkiprofiileja sitten. Yksiäkään treffejä ei tullut, toisin kuin HP:n ja KD:n kautta. Tosin ei niistäkään jatkoa seurannut, mutta yritetty on.
      Iloista elämää voi näin sinkkunakin elää ja unohtaa miehet vähitellen :)

    • Hyvääeiole

      Hyvän sivuston ominaisuuksiin kuuluu kaksi tärkeää seikkaa. Perustiedot talletetaan yksiselitteisesti niiltä osin kuin se on mahdollusta, vaikeammin tulkittavat asiat voi jättää keskustelujen varaan. Missään kohtaamassani sivustossa nämä eivät toimi hyvin.

      Pari esimerkkiä. Paino määritellään mitä epämääräisimmillä käsitteillä, vain harvoin painon voi antaa myös kiloina. Normaalipaino lienee ainut, minkä useimmat käsittänevät suunnilleen samalla tavalla. Mutta normaali painon ilmaisuna on sikäli huono, että lähes kaikki hoikat ovat myös normaalipainoisia, normaali ja hoikka ovat likimain aina valittavana. Jotkut ilmoittavat itsensä hoikaksi, vaikka painoindeksi lähentelee normaalipainon ylärajaa. Ja vaikeasti löydettäviä ne oikeasti hoikat, jotka pitävät itseään normaalipainoisina. Oma lukunsa ovat käsitteet "tanakka", "pyöreähkö" ym. Selkeintä olisi kysyä paino vain kiloina. Läheskään kaikki eivät painoaan ilmoita, vaikka siihen olisi mahdollisuus, mutta hyvin usein se painotoive kumppanista kuitenkin annetaan, kiloina. Lähes poikkeuksetta naiset haluavat itseään painavamman miehen ja luultavasti miehet päinvastoin, joten paino on tärkeä. Kaikkein ikävintä olisi kysellä painoa naisilta henkilökohtaisesti viesteissä.

      Toinen esimerkki. Musiikkimaulle annetaan usein paljon vaihtoehtoja. Jos niistä merkitsee varovaisesti vain pari mieleisintä tai kaikki jossain tilanteissa kiinnostavat, niin melko varmasti niistä saa miinuspisteitä yhteensopivuuslukuihin, vaikka koko asian merkitsisi vähemmän tärkeäksi.

      Harrastuksia ja niiden tasoa pitäisi kysyä monipuolisemmin ja tarkemmin.

      Se toinen oleellinen seikka on toimivat hakutoiminnot. Voi onnistua vain, jos perustiedot ovat mahdollisimman yksikäsitteisiä.

      Näillä kriteereillä hyvää deittisivustoa ei ole vielä löytynyt. Vaikka s24:ää moititaan paljon, se yllättäen on toiminnoiltaan paras kohtaamani. Tai oli, varsinkin ilmaisena sitä on heikennetty. En näe mitään syytä liittyä maksullisiin sivustoihin, jos niissä toininnot ovat jopa heikommat. Ja mitä enemmän kilpailevia sivustoja, sitä vaikeammaksi ja kalliimmaksi etsiminen tulee. Joskus kokeilin match-sivustoa, plussana vain kansainvälisyys. Ilmeisesti olisi pitänyt maksaa vielä lisää, jotta olisi ollut mahdollista vastaanottaa naisten viestejä.

    • jokuvaa25

      oon ollu suomi24 rehvisivul ties kui kaua eikä oo tullu ku 1 ja ainoo ei-ulkomaalaselta-muijalta. Ja ullatus halus vaa kaveruutta eikä mtn muuta. Mitää muuta oo tullu keltää vissii jos ois komeempi nii viästii tulis ilma et tarvis olla aina laittamas ekana. Ja mitä maksuihi tulee, nii en rupee maksaa paksasta palvelusta penniikää. Kapakoiskaa ei oo löytyny ktn vaik jonku verra käyn mut ei oo varaa tarjoo kellekkää mtn juotavaa hjuva ku on omii varaa. Vissiin oon aina yksin mut minkäs teet? =)

    • AinoMaarit

      Voisiko hei käyttää sivujen oikeita nimiä, eikä noita kirjailyhennyksiä. Minä ainakaan en ole niin syvällä tässä maailmassa että tuntisin nuo.
      HP ???
      KD ???
      S24 - no varmaan suomi24 treffi
      EK -Eliittikumppanit

      mitäs muita sivustoja on olemassa?

      • AinoMaarit

        >"siis mun viestissä EK on E-kontakti. Eliittikumppanit on mulle tuntematonta aluetta. "

        No niin just. Miksei voi kirjoittaa kunnolla E-kontakti, niin ei tule väärinkäsityksiä!


    • dippadiidaa

      HP = happy pancake
      KD = kristillinen deittisivusto
      EK= eliittikumppanit
      E-K =e-kontakti
      s24 =bullshit

    • Kokemusasiantuntija1

      Kokemusta on miltei kaikilta sivustoilta, ja lopputuloksena on se, että olkoon sivusto mikä tahansa niin mies lopettaa hyvin alkaneen kirjoittelun kuvan saatuaan. Blondia missitypykkää kaikki miehet etsivät, ja muut ei kelpaa, vaikka itse oltaisiin kuín frankensteinin hirviö.

      • balsamiina

        Miehet valittavat naisen puutetta, mutta ei kuitenkaan kukaan kelpaa. Tai sitten pidetään vain varalla, kunnes löytyy parempi.


    • ainoat.fi

      Nyt on tullut uusia sivustoja, törmäsin tällaiseen kuin ainoat.fi Onko kokemuksia? Näyttää olevan jotain Tinderin, Facebookin ja Happy Pancaken välistä. Ihan mielenkiintoinen! Vielä en tiedä, miten flaksaa. Ja olen siis nainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe