Naista ei haittaa

enymmärrääitiäkään

Useita naisia lyhyessä ajassa jättänyt tuttuni esitteli, minulle erään naisen ystävänään. Tuttuni uusin tyttis oli tulossa seuraavana iltana, mutta tuo naisystävä oli yötä samassa sängyssä tuttuni kanssa ja lähti vasta puoli tuntia ennen tyttiksen bussin saapumista.

Voisiko joku selittää miten naiset oikein tilanteessa ajattelee.

18

276

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyssäripyssäri

      Kerropa sinä ensin, mitä sinä - miehenä - ajattelet - tuttusi - tekemisistä?
      Selitä myös miksi tämä asia sinua kiinnostaa?
      Oletko kateellinen kun et saa samassa mittakaavassa naisia?
      Vai moralisoitko - tuttusi - käytöstä?

      Nimimerkkisi on - en ymmärrä äitiäkään - kenen äitiä sinä et ymmärrä, omaasi vai tämän tuttavasi äitiä?
      Ja missä asiassahan sinä et kyseistä et ymmärrä?

    • unohdafaktatnaisissa

      Kuten huomaat naisia ei ole siunattu ajattelukyvyllä => sinulle ei ole vastausta koska naiset eivät kykene logiikkaan.

      Toisekseen tein huomion että jotkut naiset osaavat kysyä paljon , eikä omia vastauksia ole ensimmäistäkään = suora todiste ajattelukyvyn puutteesta. Kysyttävää riittää koska ei itse osata ajatella.

      Nämä huomiot teki mies, joten en voi kertoa mitään suoraa naisen ajattelusta. Ainoastaan naisten ajattelun puutteesta on havaintoja.

      Tietysti voin olla osittain väärässäkin, mutta siihen tarvitaan aito naisen vastaus ajattelustaan. Mutta olen skeptinen, joten sinä saanet jatkaa äitien ihmettelyä.

      • Skeptinennainen

        Miten kenelläkään naisella voisi olla KOKONAISKUVAA tuosta miehen toiminnasta?? Mies ei varmaan kerro mitään paitsi tietysti valehtelee!! Ja sinä syytät naisia logiikan puuttumisesta. Miten se sinun oma logiikkasi voi!! Voi voi


      • Skeptinennainen

        Ja jos, siis jos ja kun nainen esittää pari kysymystä tai hänellä on niitä omia ajatuksia tilanteesta, hänet todetaan vainoharhaiseksi. Ja piste. Miehet ovat täysin kykenemättömiä arvioimaan naisen maailmaa, ja vielä kykenemättömämpiä näkemään omaa osuuttaan yhtään missään.


      • skepsisaboy

        Olet väärässä. Naisen logiikka on ajatella tuhatta asiaa, jotka ei liity annettuun kysymykseen. Annettu kysymyshän voi johtaa moraaliseen dilemmaan. Naisen logiikkaahan on ettei kysymystä ole ajateltu kun siihen ei vastata. Samalla logiikalla ongelma poistuu kun vastataan paljon muuta. Meikkaaminen on ihan saman logiikan jatkoa. No onneksi sentään on jokunen kaunis nainen - loput on meikattuja.


    • kyssäripyssäri

      Sain juuri sellaisen vastauksen kuin oletinkin, joten käytetään nyt sitä tässä ketjussa jo parjattua naisen logiikkaa.
      Naisena päättelen seuraavaa: aloittajan ongelma on hänen tuttunsa luona vierailevat naiset ja aloittajan oletus siitä, että kyseisellä tutulla on näiden naisten kanssa seksuaalista tai muuta sellaista aktiviteettia jota aloittajalla itsellään ei ole koskaan ollut. Tämän vuoksi aloittaja kyselee mitä naiset ajattelee tuossa tilanteessa. Itse veikkaisin, että jos kerran kyse ei ole pelkästä nukkumisesta, niin nainen ajattelee sitä samaa kuin mieskin siinä tilanteessa: hyvää seksiä tai orgasmia. Eipä ollut kovinkaan vaikeaa tähän mennessä.

      Seuraava osio kinkkisempi.
      Aloittajan niki on "enymmärrääitiäkään".
      Unohdafaktatnaisissa kommentista voidaan päätellä, että kyse on aloittajan omasta äidistä.
      Mutta miten aloittajan oma äiti liittyy aloittajan tutun seksielämään?
      No, syy voi olla joku seuraavista:
      a) aloittajan äiti oli tämä tutun luona yöpynyt "naisystävä"
      b) aloittajan äiti oli se "tyttis" joka oli tulossa tutun luokse vielä viettämään aikaa tutun sängyssä.
      c) aloittajan äiti on samanlainen kuin hänen tuttunsa luona käyvät naiset, nukkuu kenen sängyssä haluaa, nai ketä haluaa, ja sekös jostain syystä kismittää aloittajaa.

      Naisen tyhmällä logiikalla voi vetää seuraavia johtopäätöksiä.
      a) aloittajan tutulla käy parempi viuhka naisten keskuudessa kuin aloittajalla, eli ap on kateellinen tutulleen
      b) ap moralisoi muiden tekemisiä, koska hänellä ei ole sitä paljon puhuttua omaa elämää.
      c) aloittaja on jostain syystä suunnattoman kiinnostunut tuttunsa ja myös äitinsä seksielämästä.

      Tietenkin onhan tässä vielä sekin vaihtoehto, että aloittajan tuttu onkin nainen. Ja aloittajan äiti on käsittääkseni myös nainen, ellei ole vaihtanut sukupuoltaan, eli... voihan olla niinkin, että ap:llä on äitinsä seksuaalisuuden takia tulla tupsahtanut jonkunlainen piilevä homofobia tai muu henkinen ongelma.

      • Haha, samanlaisia pohdiskelin aloittajan nimmarista. Äitikin vedetty samaan soppaan ! Ylipäätään koko kysymys ihmetyttää. Eikö tuossa voisi ihmetellä, mitä mies ajattelee, jos on sätöä eri suuntiin? Kumman naisen ajattelua aloittaja tuossa kummastelee? Ystävän, joka päättikin olla enemmän kuin ystävä, tietämättä välttämättä "tyttöystävästä". Tai tyttöystävän, joka tuskin mahdollisesta petoksesta oli tietoinen?


    • vihjaaedes

      Saa siinä naapureille yrittää selittää mitä sisällä tapahtuu. Onko kävijä tuttu varattu vai oletko itse varattu. Oletko kertonut siis ketä tapaat ja missä suhteessa. Mutta juoruille et mahda mitään jos et kerro muille miksi joku luonasi kulkee. Näinhän monta pettäjäää on jäänyt kiinni. Se taas mitä ne touhuaa ei yleensä ole kuin mielikuvitus ja luulot "suhteen laadusta. Maine on kannettava kuitenkin ylpeydellä. Ja varsinkin muistaa se mitä naapurille näyttää ja antaa ymmärtää. Näinhän se menee. Se montako se hoitelee on sitten eri asia. Mutta eikö kutkuta kertoa tyttikselle mitä tapahtui juuri ennen saapumista paikalle? Kannattaa edes vihjailla kun et sinäkään näy hyväksyvän kaverisi touhuja.

      • kyssäripyssäri

        vihjaaedes kommentin pohjalta teen lisää, naisen logiikalla, päätelmiä.
        Sanon jo ennakkoon, että teidän on täysin turha vihjailla, että puhuisin asian vierestä tms, koska ongelmahan ei ole se, mitä tutun luona vierailevat naiset tutun touhuista ajattelevat, vaan se miten nämä tutun naisjutut ap:hen liittyy. Myös se miten apn äiti on osallisena asiassa on erittäin kiinnostavaa.
        Eli naisen logiikalla, apn oma motiivi tähän aloitukseen on koko jutun ydin :).

        Mutta puretaan tätä naapuruusasiaa.
        Ap ei mitenkään voi olla "tuttunsa" kanssa ns. pelkkä naapuri. Jos kyse olisi naapurisuhde, herää kysymys minkä syyn takia naapuri esittelisi ap:lle jokaisen luonaan käyvän naisen. Ja minkä ihmeen takia hän kertoisi ap:lle millä kellon lyömällä joku toinen nainen lähtee hänen luotaan tai mihin kellon aikaan ja millä kulkuvälineellä joku toinen nainen on tulossa käymään. Jotain läheisempää kanssakäymistä ap:llä on "tutun" ja hänen naistensa kanssa kuin vain tavallinen kerrostalonaapuruus.

        Naisen logiikalla tulee mieleen, että ap asuu kommuunissa "tuttunsa" kanssa, eli heillä on yhteinen kämppä, kummallakin on omat huoneensa ja seinät ovat sen verran ohuet, että tutun yölliset puuhat naisten kanssa kantautuvat apn huoneeseen. Jos näin on, tulee mieleen, että ap fantasioi tutun viimeisimmästä hoidosta "tyttiksestä", ja sen vuoksi miettii, pitäisikö tyttikselle paljastaa tutun muut naisjutut.

        Jos tämä oletus on väärä, jäljelle jää ainoastaan se, että ap on stalkkaaja, kyttää korva kiinni seinässä tai roikkuu ikkunassa/ovisilmässä tuntikausia tarkkailemassa naapurinsa tekemisiä ja kun liikettä näkyy, häiriintynyt mielikuvitus laukkaa ja sotkee mukaan aloittajan oman äidinkin. Ehkä ap:llä on joku äitikompleksi taustalla.
        Minun puoleltani this case is closed now.


      • enymmärrääitiäkään

        Ehkä selitin liian yksinkertaisesti tilanteen kun lähtee joillakin jo vyyhti käsistä ja silmukka putoo. Tarkentaisin että tuo ystävänainen oli puheissaan hyvin tietoinen miehen statuksesta. Eli status = seurustelee. Tosin en ole ihan pysynyt laskuissa kuinka mones seurustelu on menossa tämän vuoden aikana.

        No kuitenkin se mitä tehtiin ei kuitenkaan ollut ihan pelkän ystävän tasoa. Ystävä ei kuitenkaan ole minun tuntema, joten en osaa sanoa mitään hänen ajatusmaailmastaan.

        Tuttuni äiti ansaitsisi kyllä oman aloituksensa, mutta valaistakoon sitäkin osiota hieman. Äiti on tietääkseni opiskellut ammatin ennen miesten seuraan hakeutumistaan. Eli asenteella ammatti pitää olla ennen kuin säädetään. No jotenkin minulle on tullut se kuva äidistään että se hurraa mielin kielin kun pojallaan on "taas" joku uusi epäpätevä.


      • rotiikl
        enymmärrääitiäkään kirjoitti:

        Ehkä selitin liian yksinkertaisesti tilanteen kun lähtee joillakin jo vyyhti käsistä ja silmukka putoo. Tarkentaisin että tuo ystävänainen oli puheissaan hyvin tietoinen miehen statuksesta. Eli status = seurustelee. Tosin en ole ihan pysynyt laskuissa kuinka mones seurustelu on menossa tämän vuoden aikana.

        No kuitenkin se mitä tehtiin ei kuitenkaan ollut ihan pelkän ystävän tasoa. Ystävä ei kuitenkaan ole minun tuntema, joten en osaa sanoa mitään hänen ajatusmaailmastaan.

        Tuttuni äiti ansaitsisi kyllä oman aloituksensa, mutta valaistakoon sitäkin osiota hieman. Äiti on tietääkseni opiskellut ammatin ennen miesten seuraan hakeutumistaan. Eli asenteella ammatti pitää olla ennen kuin säädetään. No jotenkin minulle on tullut se kuva äidistään että se hurraa mielin kielin kun pojallaan on "taas" joku uusi epäpätevä.

        Sä oot aivan pihalla näistä asioista. Tuo äitijuttukin aivan huuhaata, ammatti pitää olla ennenkun voi.. voi hyvää päivää.
        Tervetuloa nykyaikaan, näin eletään nyt, jos kaverisi tykkää paneskella naisia niin mitä sitten, omapa on asiansa.
        Pahempi asia on se että juoruilet täällä kateuksissasi muiden ihmisten tekemisiä jotka ei sulle kuulu vähääkään.


    • eqfsef

      Blaah blaah. Siellä mennään jo äitiä, isää, setää, avaruusrakettia ja kämppistä paperiseinän takana runkkaamassa.

      Miksi ei vain sanota asiaa suoraan? Panomies panee. Panomies panee naisia. Mahdollisimman monia naisia. Naiset antaa panomiehelle. Panomies saa naisia.

      Itse olin ja elin joskus huolettomana ja todellakin annoin mennä sinkkuna. Varatut naiset.........hyvin pantuna pyytävät kotiinsa että tekevät beeffiä yms. Huonosti pantuna ei jatkoja, hyvin pantuna kaikki parisuhdejutut vaikka itse suhteessa.

      Vierestä kunnon pelihommaa seuranneena, ei sitä tajua kukaan joka ei ole nähnyt. Baarin uusi kiva tyyppi joka ei halunnut seksiä saa sitä 5-10 valikoiman naiselta sinä iltana ja myöhemmin tältä uudelta joka uskoo kilttiin mieheen. Pelimies ei halua seksiä eka iltana :)

      Jossain silti on se sydän.

    • tuttusinkkutoiminäin

      Kyllä se näin on ulospäin muille rehellisesti käytettynä ketä rakastaa ja miten on se avain jolla myös muut ymmärtävät. Parisuhde on ulospäin nähtynä ja kuuluvana kyllä. Se ketä tapailee kotonaan on se myös sen asunnon omistajan asia eikä se kuulu naapureille tai kavereille kuuluvaksi. Jos sinkkuna tapailee varattuja onko ihme että juorut liikkuu kylillä. Mutta sekin vain kannettava ja vastuu mitä touhuaa seinien sisällä. Toki puolustaa voi itseään näyttämällä muille mitä touhuaa. Kuvaamasi tilanne on vain aika vihjaileva ja vääräläinen. Et hyväksy itsekkään kaverisi sinkkuna touhuilusta selkeästi. Minusta jos tiedät että tyttistä petetään näin törkeästi tee sille tiedoksi mihin ryhtyy ja toivo ettei omalle kohdalle sattuisi yhtä kieroa sinkkua. Tuota sinkku kaveria ei kukaan arvosta. Tiedän myös yhden sinkun joka näin toimii tein ilmoituksen varatun kumppanille niin ettei tiedä kuka olen. Loppui se tapailu. En hyväksy kieroa pelleilyä. Minäkin olen aikanaan kokenut pettämisen ja sillä katsoin oikeudekseni ilmoittaa kumppanille. Vaikka kuinka tuomitsette tekoni en välitä. Ja jos niillä olisi ollut puhdas ystävyys kyseessä olisihan se käyntejään jatkanut eikö totta.

    • tänäpäivänäsinunomasi

      Mitä se kertoo kysyjästä ett pitää kaverina tämmöistä kieroa pelimiestä ? Ainahan sitä voi edell. naiselle kertoa että pitää lähteä töihin lähdes kotiin. ja palataan seksiasioissa taas näppäimille. Uusi tyttöystävä ei tiedä asian todellista laitaa eikä tämä yövieraskaan. Nähtävästi sulle on kerrottu miten on nukuttu yö kun pystyit sen ilman epäilyjä noin ilmaisemaan. Nähtävästi ihmettelet mieskaverisi äitiäkin jota et ymmärrä. Olisiko niin että nuo kaikki naispuolet on tulleet huijatuksi ja asiat kerrotuksi jokaiselle erilailla. Sille äidille etenkin. Siksi sinä et ymmärrä eikä ne raukka tyttelit.
      Seksi kaveri esitellään nykyään helposti ystävänä kun törmätään rehellisiin Reinoihin jotka ei asiaa ymmärrä.

    • realisright

      Kovasti näkyy lutkia haittaavan moraalisten kysymysten esittäminen. Ulkoisesti ollaan niinkuin ei mitään olisi. Mutta auta armias jos joku erehtyy tuomaan kysymyksen näkyville saitille, niin aletaan kysyjää häpäisemään oikein shaming language collectionissa.

      Sori vaan että kerroin sen minkä yritätte kieltää. Ei se mitään jatkakaa valitsemallanne tiellä. Sori vielä kerran; naisen logiikan säännöillä se ei ole edes valinta.

      • itsokaytogiveupmama

        realisright:lle. Minä ymmärrän erittäin hyvin äitiäsi, paskasta ei saa hyvää millään, ei vaikka uhraisi sen eteen kymmeniä vuosia.


      • mlnäkin
        itsokaytogiveupmama kirjoitti:

        realisright:lle. Minä ymmärrän erittäin hyvin äitiäsi, paskasta ei saa hyvää millään, ei vaikka uhraisi sen eteen kymmeniä vuosia.

        uskon sen. tuli sen verta kokemuksen äänellä. ei varmaan ajattelematta olla. mutta silti yli kymmenen vuotta paskan kanssa ennen kuin valaistutaan ...


    • mikäontärkeää

      80% vastaajista, samoin kun aloittaja lähtee siitä, että elämiseen tutustutaan pahuuden, kieroilun ja petoksen kautta.

      Sekö on se ensimmäinen, jota ihmiset haluaa treenata? Olemaan mahdollisimman monia pettävä kusipää?

      Se on varmaan hyödyllinen taito, mutta miksi ihmiset ei voi keskittyä olemaan luotettavia, reiluja ja rehellisiä?

      En tarkoita sitä, että pitäisi olla sinisilmäinen huijattava, vaan tiedostaa pahuus ja keksittyän itse olemaan reilujen sääntöjen kannataja.

      Se sun kaveri voi olla antelias luonne, ja ...?
      Mikä osa sulla on tässä jutussa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      194
      1621
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      33
      1424
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      321
      1228
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      138
      1179
    5. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      120
      1085
    6. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      93
      1065
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      133
      1023
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      234
      989
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      62
      969
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      89
      950
    Aihe