Kapitalismi on tappanut enemmän kuin kommunismi

näin-se-menee

Kapitalismi on tappanut enemmän kuin kommunismi.
Kapitalismi tappaa kokoajan lisää ja lisää... rahan takia se hyväksytään.

19

194

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vähänrealismia

      Näin on. Itse kokoomuslaisena ja aatetoverini Sanni Grahn-Laasonen, Juhana Vartiainen sekä Petteri Orpo hyväksyvät tämän. Myös sekundakokoomuslainen Juha Sipilä on likimain kanssamme samoilla linjoilla. Vain sinulle vasemmistolaisena tässä on jotain uutta.

      • Että_silleen

        Että silleen?


      • kokfuntsii

        pää höyryten mietitäänkin puolue kokouksissamme , kuinka yhdestä tilillä olevasta miljoonasta tehdään kaksi, kolme , neljä jne, . heti vuoden alussa voisikin hiukan , taas keventää köyh.. pienituloisten hilutaakkaa leikkauksilla, ja saada suomi jälleen taas nousuun.


      • Oikeistonvaltaharha

        Leikkikää te kokoomuslaiset vain keskenänne noita Monopoli ja hiekkalaatikkoleikkejänne mutta jättäkää vasemmistolaiset pelienne ulkopuolelle,ok. Meitä ei kiinnosta pätkääkään teidän valtaleikkinne ,emmekä aina tahdo olla pelinne kohteita,pörsseillä ja rahalla ympäri maailman on aivan liikaa valtaa päättää yksittäisen ihmisen kohtalosta täällä maailmassa ja yksinkertaisesti tuhota hänet jos mielivaltaisesti haluaa.Niin tämä ei voi jatkua,se pitää vielä joku päivä vielä muuttaa,ok.


      • Sossukapitalistit

        Suomessa ja EU:ssa pyörii nyt uusliberalistiglobalistien Kapitaalikommunismi, joka yksityistää yritysten ja omistajien voitot, mutta sosialisoi tappiot(eurokriisin pankkituet ym.), kulut(mm. EK-Kokoomuksen ehdotus mamujen 70%:n palkkatuista ja sosiaalitukeminen alipalkkauksen jatkeena) ja ympäristörikokset(Talvivaara ym.) yhteiskunnalle, veronmaksajille ja koko kansalle. Voitot heille tappiot, kulut ja ympäristörikosten kulut meille! Orpon EK-Kokoomuksen ja Sipilän Kepun sekä Terhon Sinisten kommunismi on julmaa. Siinä annetaan lisää niille joilla jo on, ja otetaan pois tai laitetaan maksumiehiksi ne joilla ei paljon jakovaraa ole. Anti-Robin Hoodeja tämä kapitaalikommariporukka.


    • Olette väärässä niin kuin aina. Sekä kapitalismi että kommunismi ovat saman heimon tuotoksia.
      Tai oikeastaan kapitalismi syntyy itsestään, ihmiset nyt vain ovat sellaisia. Mutta, kun euroopasta amerikkaan tulleiden valkoisten sekaan tulee juutalaisia, jotka jo uskontonsa takia ovat velvollisia pettämään vääräuskoisia aina kun vain voivat, ja valkoiset luottavat juutalaisten kanssa tekemiinsä sopimuksiin, niin ei ole vaikea arvata kenen taskuun ne voitot lopulta jäävät. Sattuneesta syystä amerikkalaiset ovat antaneet myös raha-asioittensa hoidon juutalaisten käsiin (FED).

      No se kapitalismista. Kommunismi syntyi vähän erilaista reittiä mutta saman heimon vaikutuksesta kuitenkin. Vallankaappaus venäjällä ja Neuvostoliiton muodostaminen oli amerikkalaisten bangsterien suunnittelema ja rahoittama. Myös monet vallankaappaajat tulivat vartavasten amerikoista. Ne kaikki olivat juutalaisia. Pääosa Neuvostoliiton valtaapitävistä oli juutalaisia.

      Voitte huoletta laittaa sekä kapitalismin että kommunismin synnit juutalaisten piikkiin. Saattaa siinä vähän tulla huteja mutta enimmäkseen se osuu sinne minne pitääkin.

      Ei ole toista niin vallanhimon riivaamaa sakkia kuin on juutalaiset. Ne on vallanhimonsa takia karkotettu satoja kertoja milloin mistäkin ja kai ne on taas pakko karkottaa jonnekin…

      • Hei_vai_heil

        Et taida pitää juutalaisista? Oletkos sellainen antisemitistinen natsi? Koppalakki ja SS-nahkavermeet vaatekomerossa?


      • SamaaP-skaa

        Venäjän plutokratia oligarkkeineen ja Lännen plutokratia oligarkkeineen on yhtä mätä järjestelmä, jossa eliitti kuppaa kansan varallisuuden ja työpanoksen tuotot.


    • Että_niin

      Kapitalismi "tappaa" ihmiset useimmiten vanhuuteen. Kommunismissa sen sijaan ihmiset tapetaan joko orjatyöllä ja/tai vankileireillä.

    • 789879987

      Mitään toimivaa ei synny ilman, että sosialismi tasaa kaikille lähtökohtia ja kapitalismi takaa sen, että ihmiset haluavat ylipäänsä tehdä mitään elantonsa eteen, puhumattakaan innovatiivisuudesta, jota ei ole ilman tavoitetta saavuttaa sillä jotain(hyötyä).

    • sipiläONjesuiittapappi

      ja jatkaa vaan

      Kapitalisti yrittäjät jo elää sosialismilla hyvin

      , jotka hallitus nipistää pientuloisilta ja työttömiltä !?
      Ennen vain salassa yksityisyritykset sai apu ja tukirahaan ja sitäkautta porvareidenkin vaalikassaan !?

      Kumpi kuoli todellisuudessa ensin, Sosialismi vai kapitalismi !?

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15354469/kapitalisti-yrittajat-jo-elaa-sosialismilla-hyvin

      kandee muistaa myös että kommunismi oli kapitalistein kehittämä- jesuiitat kehitti sen ihmisten hallintamenetelmäksi.
      "Harva tietää, että jesuiitat keksivät kommunismin 1600-1700 luvulla Etelä-Amerikassa. Tunnetaan myös nimellä vapautuksen teologia, joka tuli viralliseksi 1960-luvulla. E-Amerikassa jesuiittapapit perustivat intiaaniyhteisöjä jotka olivat kuin kolhooseja. Luonnollisesti inkvisio piti huolen ettei kerettiläisillä ollut niihin mitään asiaa ja jesuiittapapit hallitsivat totalitaarisesti näitä yhteisöjä. En ihmettelisi jos uusi paavi ajaisi globaalia kommunismia, jota katolinen kirkko(jesuiitat) hallitsee inkvisition avulla Jerusalemista käsin. Tämä on ollut katolisen kirkon unelma uskonpuhdistuksesta lähtien ja vatikaani tunnetusti ajattelee vuosisadoissa. "
      http://armasyrvainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/135381-musta-paavi-ja-jesuiitat

      ...tarkoitus pyhittää keinot...

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/5834350/riistaja-kapitalisti-ja-hanen-riistomekanisminsa

      ilmastonmuutos-satu on heidän uusi suuri keksintö-
      vihreäliike muuttaa koko maailman uudeksi kapitalöistien valvontayhteisukunnaksi jossa rtikkaat porskutta ja köyhät keräämään tyhjiä tölkkejä rikkaiden tehtaisiin?

      https://www.tiede.fi/keskustelu/17950/ketju/koko_ilmaston_lampeneminenkin_on_huijausta

      https://www.oikeamedia.com/o1-83000

      http://lauriheimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/240137-totuus-ihmisen-aiheuttamaksi-uskotusta-ilmastonmuutoksesta

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14188286/ilmastonmuutos-on-huijaus

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/11/11/professori-atte-korhola-ja-holmolaisten-ilmastonmuutos

      https://www.suomenuutiset.fi/tutkimus-planeettamme-lampenekaan-aiemmat-tutkimukset-antoivat-ymmartaa-ilmasto-sai-20-vuotta-lisaaikaa/

      https://www.vauva.fi/keskustelu/2866850/ilmastonmuutos-huijausta-ja-kaikki-voivat-nyt-todeta-sen

      http://www.kotipetripaavola.com/onkoilmastonmuutoshuijausta.html

      http://mattihytola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/253544-suuri-ilmastohuijaus
      ps.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15462816/aarikapitalisti-radikaali-sipila--miljardien-yritystuet
      ps

      suomessa sensuroitu kirja:
      https://www.amazon.com/Dark-Side-Finland-Warren-Mclachlan-ebook/dp/B018CN8SAU

      https://darksideoffinland.files.wordpress.com/2013/02/book3b.pdf
      https://darksideoffinland.wordpress.com/about/

      https://darksideoffinland.wordpress.com/2017/10/15/df-p10-d-2/

    • paha-aate_kommunismi

      Eiköhän kommunismi/sosialismi ole maailman suurin murhaaja ollut ja on edelleenkin. Kolme suurta aatemiestä ja massamurhaajaa viime vuosisadalta: Stalin, Hitler ja Mao! Yhteensä varmasti pitkälti toista sataa miljoonaa ruumista. Pienempiä näiden lisäksi Pol Pot, Che Guevara, Castro ja epämääräinen joukko arabisosialistidiktaattoreja. Ehkä muutama kymmenen miljoonaa murhattua?

      Nykyisin tappavaa puna-aatetta ajaa vielä ainakin bussikuski Maduro Venezuelassa ja epämääräinen punamurhaajadiktaattorien kokoelma Etelä-Amerikassa. Näinhän kansa pakenee Ortegan kommunistista sortovaltaa Nicaraguasta ja monien muidenkin banaanivaltioiden kansa vaeltaa kohti Usa:n rajaa kuten tiedetään.

      • Älkääsotkekoasioita

        Älä sotke oikean vasemmistoaatteen kannattajia jotka haluaa tehdä vain sen työn mitä eläkseen tarvitsee,ei muuta. Nuo kommunistidiktaattorit halusi vain hyväksikäyttää aatetta oman vallanhimonsa tyydyttämiseen niin kuin oikeistopuolella raaka kapitalistikin vain haluaa,kukaan maailmassa ei tarvitse miljardeja euroja ja dollareita elääkseen ,vaan kysymys on pelkästään heidän vallan pakkomielteisestä väärinkäyttämisestä.


      • en_sotkekaan
        Älkääsotkekoasioita kirjoitti:

        Älä sotke oikean vasemmistoaatteen kannattajia jotka haluaa tehdä vain sen työn mitä eläkseen tarvitsee,ei muuta. Nuo kommunistidiktaattorit halusi vain hyväksikäyttää aatetta oman vallanhimonsa tyydyttämiseen niin kuin oikeistopuolella raaka kapitalistikin vain haluaa,kukaan maailmassa ei tarvitse miljardeja euroja ja dollareita elääkseen ,vaan kysymys on pelkästään heidän vallan pakkomielteisestä väärinkäyttämisestä.

        Kommunismiaate, jos mikä, antaa hurjat mahdollisuudet diktaattoreille. Kun on vain yksi puolue, yksi aate ja yksi mieli, niin silloin aina joku käyttää tätä hyväkseen. Aina! Kyse on siitä, ettei ihminen tajua enää mitä demokratia tarkoittaa. Sieltä ylhäältä päin se selvennetään ja jollei tule selväksi, niin silloin on kansanvihollinen!

        Maailmassa ei ole ollut ainuttakaan kansanvaltaista sosialisti/kommunistivaltiota. Joka ikisessä on ollut "johtaja" (Kiinassa ja Neuvostoliitossa "suuri johtaja") , joka on sanellut mitä tehdään, mikä on sallittua ja mikä ei.
        Toki näillä on ollut pikkunilkkejä kosolti hännystelijöinä siellä ylärakenteissa avustamassa.

        Ei oikeasti DDR rakastanut pyöveli Honia, ei Romania rakastanut vampyyripariskunta Ceaucescua, eikä puolalaiset olleet ihastuneita Gomulkaan. Nämä kansat olivat kommunismin orjia ja niiden piti vaan elää kituuttaa päivästä toiseen ja odottaa kommunismin luhistumista. Ja luhistuihan se lopulta!


    • Crus-
    • ennen_ja_nyt

      Tämän ajan suurin ja tehokkain tappaja on rauhanuskonto islam! Tämä aate murhaa ihmisiä suuria määriä joka päivä paitsi muslimimaissa, nyt myös sivistyneissä maissa. Tästä kiitämme Merkeliä myötäilijöitään Eu:ssa.

    • sääliksieikäy

      Stalin tappoi 20 miljoonaa, punaiset Khmerit miljoonia, Kiinassa tapettiin kymmeniä miljoonia ja homma jatkuu.
      En tiedä mihin perustat väitteesi, muuta kun tyhmyyteesi joka kumpuaa aatteestasi.

    • surkea.kuolema

      Kommunismi tappaa nälkään ja tauteihin.

    • sota.kannatta

      Rauhan aikana on kuollut enemmän nuin sodissa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      335
      2951
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      108
      2230
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1640
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1174
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1057
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      1003
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      960
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      954
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      42
      786
    Aihe