Saako suomen kansalainen mielipiteensä julki

suapav

Suomessa on jo pidemmän aikaa näkynyt kehitys, että vallassa olevat poliitikot yrittävät rajoittaa toimittajien uutisointia ja ovat onnistuneetkin siinä. Yleltä lähti useita toimittajia toisiin tehtäviin Sipilän painostuksen jälkeen, vaikka uutiset olivatkin aivan asiallisia, mutta Sipilä ei ollut. Muita merkkejä on myös näkyvissä, vasta kokoomus hyökkäsi työttömyydestä kirjoittavaa blogikirjoittajaa vastaa ja kyseli toimittajilta onko blogikirjoittelu asian mukaista. Kai työttömyydestä saa ihminen kirjoittaa mitä haluaa ja varsinkin "työttömyysturvauudistuksesta" ilman blogin lopettamisvaatimuksia. Myös hesarin kirjoitus suomen tiedustelusta aiheutti hirveän paheksunnan hesarin päätoimittaja vastaan. Sotilastiedustelu on kuitenkin täysin parlamentaarisen valvonnan ulkopuolella oleva yksikkö ja sen tiedusteluvaltuuksia ollaan lisäämässä. Televisiossa Kanervan ja erään Aalto-korkeakoulun proffan katse päätoimittajaa kohtaan oli tappava asiasta keskusteltaessa. Luulisi ainakin proffan pystyvän asiallisesti keskustelemaan asiasta kuin asiasta. Henkilökohtaisesti olen huomannut etten saa mielipiteitäni julki lehtien mielipideosastolla, en tekstiviestiosastolla, mutta erään pikkunatsin mielipiteet toistuu päivästä toiseen. Eräs lehti ilmoitti, että mielipiteeni siirretään moderaatioon, vissiin tarkoitti sensuuria. Minusta mielipiteille ei tarvita mitään rajoitusta, muuten alkaa lehtien linjan mukainen yksipuolinen mielipide on vallitseva. Kohta suomessa aletaan olla sananvapaudessa Turkin tasolla, jos mielipiteitä sensuroidaan ja kirjoittajia ja toimittajia painostetaan.

3

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiNiinMukavaVaakku
    • SejaSenSUURI

      Ei saa!!!

      Putin kävi opettamassa, miten kansan suu tukitaan.

      • Sarvikuonojenmaa

        Juuri noin! Salella on omat luurankonsa komeroissa, ja sen vuoksi hänen on niin helppo hymyillä yhteiskuvassa tuon "iljetyksen", toveri Putinin kanssa. Molemmat sumuttaa "avutonta" omaa kansaansa ja kasvattavat omaisuuttansa hämärätoimilla.

        Putinin toiminta tulevien pressavaalien suhteen on niin läpinäkyvää maanpetosta, että kauanko mahtaa suuri neuvostokansa vielä tuollaista sulattaa. Mutta asiahan on juuri siinä, että Putin palkitsee ruhtinaallisesti ne virkamiehet, jotka suostuvat toimimaan hänen mielivaltaisten, itse keksimiensä periaatteiden mukaan; niistähän saa sievoiset ansiot, kunhan vain jokaisesta ansaitsemastaan ruplasta tilittää veroparatiisitileille ( Putinin ) merkittävän osan.

        Putinin loppu tulee olemaan traaginen, ja hänen jälkeensä tapahtuu "putinin klaanille" jotain samanlaista kuin kävi viimeiselle tsaariperheelle n. 100 vuotta sitten. Historia ei ole opettanut meille yhtään mitään.

        Suomen Sipilä-Orpo-Soini klaani yrittää kovasti tehdä itsestään valtiomiehiä. Vellihousujen kohtaloksi taitaa muodostua maininta Suomen ensimmäisenä ja viimeisenä virallisena MayDay-koplana, Saivat aikaan vain pahaa Suomelle, SOS-passi perseeseen ja ikuiselle ekskursiolle Etelämantereelle, tervemenoa.

        Mutta poliitikkojahan ei Suomessa saa kritisoida, vai???


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1700
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1339
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1268
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      183
      1152
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1051
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1043
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      892
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      876
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      826
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      794
    Aihe