Esimerkki suomalaisesta terveydenhoidosta. Sama koskee koko Amerikan perässähiihtäjä maailmaa. "Aloitit VHH ruokavalion ja laihduit 45 kg, verenpaine normalisoitui, kolesteroli laski ja nyt kävelet 8 km päivittäin. MUTTA MINÄ VAROITAN SINUA, VHH ON VAARALLISTA TERVEYDELLESI. Tätä ovat monet VHH:lla itsensä parantaneet joutuneet kokemaan kun ovat käyneet näissä pakollisissa terveystarkastuksissa.
Vastakarvaan.
29
177
Vastaukset
- kosse444444
Kaikenlainen ÄÄRIAJATTELU on vaarallista,,,eikä vähiten terveyden saralla............. ! Huu-haa Ukkoja on ollut aina ja tulee aina olemaan.... Minäkin tunnen yhden ( 1 ) Ruotsalainen kaatopaikanhoitaja ... ! ... Varkauden lahja Ruotsin bubbernikkelikermaperseille !
- joutavat
Pitäisi selittää milleesti VHH on vaarallinen dieetti noudattaa?
VHH:n ruokavaliosta noudattavat pyrkivät syömään puhdasta ravintoa mahdollisuuksien mukaan, ei esimerkiksi valmisruokia, koska ne sisältä paljon erilaisia lisäaineita ja sokeria. Pitkään VHH ruokavaliota noudattaneiden on jopa vaikea syödä ravintolassa, koska nekin sisältä juttuja, joita karppaaja välttelee, eli vatsa on sekaisin jos poikkeaa totutusta.
Lisäaineet ei toki ole aina pahasta, mutta vuodesta toiseen ne saattaa aiheuttaa terveysongelmia. VHH tarkoittaa viljatuotteiden minimointia. Tämä ei suinkaan tee VHH ruokavaliota mitenkään huonommaksi vaan päinvastoin. Jokainen voi itse kokeilla mikä on hyväksi ja mikä ei.
https://www.dietdoctor.com/zero-carbs-ten-years- hpv27
Täysjyvätuotteiden terveyshyödyt ovat kiistämättömät ja niin myös juoksevien kasviöljyjen, kasvisten, hedelmien ja palkokasvien. Eläinrasvasta, punaisesta lihasta ja lihajalosteista puolestaan on vain haittaa.
Juu, ei kiihkokarppi voi syödä muualla kuin kotona tai muiden kohtalotoverien luona. - veijo9873763
hpv27
Ota nyt esille ne tutkimusraportit. Millä lailla mm. täysjyvän verensokerin nostava sokeripommi on kiistämättömästi terveellistä.
Varo hpv:tä
Asia on nimittäin niin että on kaksi perusasiaa mitä hän ei ole ikinä tajunnut eikä näytä tulevan tajuamaan.
1. Häntä on ravinntokysymyksissä kusetettu koko ikänsä niin viralliselta taholta kui mainoksillakin. Pahinta on että kusettaminen jatkui hoidon taholta hänen sairastuttuaan D2:seen.
2. Hän ei ole ikinä ymmärtänyt sitä millainen sairaus D2 on ja kuinka paljon siihen pystyy itse ravinnolla vaikuttamaan. Kun ihminen on periaatteessa immuuni insuliinille niin hänen mielestään oivallinen ratkaisu on lisää insuliinia vaikka sitä sairastuttua onkin kehossa jo liiankin kanssa. Hänen päähänsä ei mahdu se että lääkitys D2:sessa ei hoida itse sairautta millään lailla vaan pelkästään peittää hpv:n omia töppäyksiä liian hiilihydraatin/sokerin kanssa.
lisätä voidaan se että on aina vaan enemmän kyseenalaista kuinka mainio ratkaisu insuliinihoito D2:selle on. - valesmediaa
hpv27 kirjoitti:
Täysjyvätuotteiden terveyshyödyt ovat kiistämättömät ja niin myös juoksevien kasviöljyjen, kasvisten, hedelmien ja palkokasvien. Eläinrasvasta, punaisesta lihasta ja lihajalosteista puolestaan on vain haittaa.
Juu, ei kiihkokarppi voi syödä muualla kuin kotona tai muiden kohtalotoverien luona.Niin, ja Ancel.Keys. salasi sen, että Minnesota-tutkimuksessa kolesterolin alentaminen siemenöljyllä LISÄSI KUOLLEISUUTTA 22 prosenttia. Siitä julkistettiin vain se tulos, että siemenöljy alentaa kolesterolia ja tämä Minnesota Coronary oli sitten yksi keskeisimmistä nykyisen kolesteroliopin kulmakivistä.
Puskalandiassa akateemikon arvonimen vuonna 1980 saanut Kekkosen henkilääkäri Karvosen kaveri Ancel Keys oli tutkimushuijareiden kruunaamaton kuningas. Hänen perustamansa kvasitieteenala ravitsemus"tiede" on ihan perustajansa näköinen. - hpv27
valesmediaa kirjoitti:
Niin, ja Ancel.Keys. salasi sen, että Minnesota-tutkimuksessa kolesterolin alentaminen siemenöljyllä LISÄSI KUOLLEISUUTTA 22 prosenttia. Siitä julkistettiin vain se tulos, että siemenöljy alentaa kolesterolia ja tämä Minnesota Coronary oli sitten yksi keskeisimmistä nykyisen kolesteroliopin kulmakivistä.
Puskalandiassa akateemikon arvonimen vuonna 1980 saanut Kekkosen henkilääkäri Karvosen kaveri Ancel Keys oli tutkimushuijareiden kruunaamaton kuningas. Hänen perustamansa kvasitieteenala ravitsemus"tiede" on ihan perustajansa näköinen.Minesotan (1968-73) jälkeen on tehty vaikka kuinka paljon tutkimuksia siemenöljyistä. Yleensä tulokset ovat tukeneet niiden käyttöä. Minesota-tutkimuksessa käytettiin myös transrasvaa sisältävää margariinia kuten myös vastaavassa tutkimuksessa Sydneyssä (1966-73).
Kolesterolioppi on paljon vanhempi kuin Minesota-tutkimus ja sen kulmakiviä ovat nykyään Framingham-tutkimus ym..
Keysin tutkimusmenetelmä seitsemän maan tutkimuksessa oli huono mutta tuskin voidaan pitää kvasitieteenä. Tuo on kuitenkin ravitsemustieteen alku.
Miksiköhän kaikki johtavat ravitsemustutkijat uskovat kolesteroliteoriaan ja suosittavat kasviöljyjä. Esimerkiksi Frank Hu, Arne Astrup, Walter Willet ja Ronald Krauss. Ehkä viimeisen 40 vuoden aikana on tullut enemmän kasviöljyjä tukevaa tutkimusta kuin niitä vastaan puhuvaa? - valesmediaa
hpv27 kirjoitti:
Minesotan (1968-73) jälkeen on tehty vaikka kuinka paljon tutkimuksia siemenöljyistä. Yleensä tulokset ovat tukeneet niiden käyttöä. Minesota-tutkimuksessa käytettiin myös transrasvaa sisältävää margariinia kuten myös vastaavassa tutkimuksessa Sydneyssä (1966-73).
Kolesterolioppi on paljon vanhempi kuin Minesota-tutkimus ja sen kulmakiviä ovat nykyään Framingham-tutkimus ym..
Keysin tutkimusmenetelmä seitsemän maan tutkimuksessa oli huono mutta tuskin voidaan pitää kvasitieteenä. Tuo on kuitenkin ravitsemustieteen alku.
Miksiköhän kaikki johtavat ravitsemustutkijat uskovat kolesteroliteoriaan ja suosittavat kasviöljyjä. Esimerkiksi Frank Hu, Arne Astrup, Walter Willet ja Ronald Krauss. Ehkä viimeisen 40 vuoden aikana on tullut enemmän kasviöljyjä tukevaa tutkimusta kuin niitä vastaan puhuvaa?Tilastot puhuvat hyvin yksinkertaista kieltä: rasva (kaikki paitsi auringonkukkaöljy) yhdessä eläinperäisen proteiinin kanssa korreloi korkeampaan kolesteroliin JA matalampaan sydänkuolleisuuteen. Ja hiilarit, varsinkin viljan ja perunan kaltaiset nopeat hiilarit (ja juujoo, kokojyvä kuuluu tähän) korreloivat korkeampaan sydänkuolleisuuteen, vaikka kolesterolia tällöin laskevatkin. Suomeksi sen voisi sanoa h-y-v-i-n lyhyesti: elämä voittaa Euroopassa kun hiilarit korvataan rasvalla, eikä halveksuta eläinperäisiä tuotteita.
- hpv27
valesmediaa kirjoitti:
Tilastot puhuvat hyvin yksinkertaista kieltä: rasva (kaikki paitsi auringonkukkaöljy) yhdessä eläinperäisen proteiinin kanssa korreloi korkeampaan kolesteroliin JA matalampaan sydänkuolleisuuteen. Ja hiilarit, varsinkin viljan ja perunan kaltaiset nopeat hiilarit (ja juujoo, kokojyvä kuuluu tähän) korreloivat korkeampaan sydänkuolleisuuteen, vaikka kolesterolia tällöin laskevatkin. Suomeksi sen voisi sanoa h-y-v-i-n lyhyesti: elämä voittaa Euroopassa kun hiilarit korvataan rasvalla, eikä halveksuta eläinperäisiä tuotteita.
Höpö höpö. Tsekkitutkijasi käyttivät samaa menetelmää kuin Angel Keyes 7 maan tutkimuksessa. Tuohon tutkimukseen oli tehty vain yksi viittaus pari kuukautta sitten. Ei siis kiinnosta asiantuntijoita. Tuo taas ei minua hämmästytä kun kyseisessä tutkimuksessa oli samalla viivalla Venäjä (miesten elinikänodote 60 vuotta) ja Suomi (miesten elinikänodote 80 vuotta). Tuon tutkimuksen ongelmana on myös erot öljyjen kulutuksessa eli köyhässä Itä-Euroopassa kulutetaan paljon auringonkukkaöljyä ja Länsi-Euroopassa rypsiöljyä.
Sen sijaan metatutkimuksessa jossa käsiteltiin 270 tutkimusta rypsiöljystä ei löydetty negatiivisia ominaisuuksia siitä. Erityisesti se parantaa veren kolesteroliarvoja (meillä kokonaiskolesterolin nousu 1 mmol/l lisää riskiä sairastua sydänkohtaukseen 46%) mutta se vähentää myös matala-asteista tulehdusta ja hapetusstressiä.
Kun täysjyväpastan glykeeminen indeksi on 30 ja ohrasuurimoiden 25 niin kyse on aika matalasta glykeemisestä indeksistä.
Kun on tutkittu homogeenisella väestöllä 30 vuotta täysjyvän syöntiä niin yli 70 g päivässä sitä syövien kuolleisuus oli 22% matalampaa kuin väestön joka ei syö kokojyvää. 12 tutkimuksessa oli osaanottajia yhteensä miltei 800 000.
Vastaavasti eniten lihaa ja eläinrasvaa syövän kymmenyksen kuolleisuus oli yli 20% suurempaa kuin keskivertoväestön. Seuranta-aika oli noin 30 vuotta ja tässä seurattiin yksilöitä eikä vedetty johtopäätöksiä maakohtaisista tilastoista. - valesmediaa
hpv27 kirjoitti:
Höpö höpö. Tsekkitutkijasi käyttivät samaa menetelmää kuin Angel Keyes 7 maan tutkimuksessa. Tuohon tutkimukseen oli tehty vain yksi viittaus pari kuukautta sitten. Ei siis kiinnosta asiantuntijoita. Tuo taas ei minua hämmästytä kun kyseisessä tutkimuksessa oli samalla viivalla Venäjä (miesten elinikänodote 60 vuotta) ja Suomi (miesten elinikänodote 80 vuotta). Tuon tutkimuksen ongelmana on myös erot öljyjen kulutuksessa eli köyhässä Itä-Euroopassa kulutetaan paljon auringonkukkaöljyä ja Länsi-Euroopassa rypsiöljyä.
Sen sijaan metatutkimuksessa jossa käsiteltiin 270 tutkimusta rypsiöljystä ei löydetty negatiivisia ominaisuuksia siitä. Erityisesti se parantaa veren kolesteroliarvoja (meillä kokonaiskolesterolin nousu 1 mmol/l lisää riskiä sairastua sydänkohtaukseen 46%) mutta se vähentää myös matala-asteista tulehdusta ja hapetusstressiä.
Kun täysjyväpastan glykeeminen indeksi on 30 ja ohrasuurimoiden 25 niin kyse on aika matalasta glykeemisestä indeksistä.
Kun on tutkittu homogeenisella väestöllä 30 vuotta täysjyvän syöntiä niin yli 70 g päivässä sitä syövien kuolleisuus oli 22% matalampaa kuin väestön joka ei syö kokojyvää. 12 tutkimuksessa oli osaanottajia yhteensä miltei 800 000.
Vastaavasti eniten lihaa ja eläinrasvaa syövän kymmenyksen kuolleisuus oli yli 20% suurempaa kuin keskivertoväestön. Seuranta-aika oli noin 30 vuotta ja tässä seurattiin yksilöitä eikä vedetty johtopäätöksiä maakohtaisista tilastoista.Et sitten vakuutavia linkkejä pistänyt. Taannoittain pistit Anna lehteen joten se on mielestäsi luotettava tiedelehti?
Täyttä roskaa vakuuttelusi rypsiöljyn hyvyydestä.
Mitä tulee valtimotauteihin niin kolesterolin pahuutta ei ole todistettu. Mitenkös olisko professori nuutin kirjoitus oikeilla jälillä?
"Niistä käy esiin, että kuvantaminen tai valitut biomarkkerit eivät ole kovinkaan tehokkaita luokittelemaan ihmisiä riskiryhmiin.
Poikkeuksena on sepelvaltimoiden kalkkikuvaus. Kalkkikuvauksessa mitataan suoraan sepelvaltimoissa oleva kalkkeutumien määrä.
Tekniikka perustuu röntgentietokonekuvaukseen, jossa sepelvaltimoissa olevat kalkkikertymät mitataan suoraan. Koska tutkimuksessa ei käytetä varjoainetta ja se kestää vain muutaman sekunnin, se soveltuu seulontaan.
Sepelvaltimoiden kalkkikertymien tiedetään korreloivan hyvin sepelvaltimoiden ateroskleroosiin vaikkakaan itse valtimoiden kalkki ei ole varsinainen vaaratekijä.
Lisäämällä kalkkikuvaus saadaan riskin arvioon huomattava tarkennus verrattuna riskilaskuriin. NRI-arvo on 66% ja luokittelussa päästään jo 78% tarkkuuteen sydäntapahtumien ennustamisessa."
http://hyvinvointi.ts.fi/?post_type=post&p=24158
Mitenkäs olisko jätti vihjeitä notta se nelijä prossaa pahaa kolesterolia olis siellä kuin simentti hiekassa? - hpv27
valesmediaa kirjoitti:
Et sitten vakuutavia linkkejä pistänyt. Taannoittain pistit Anna lehteen joten se on mielestäsi luotettava tiedelehti?
Täyttä roskaa vakuuttelusi rypsiöljyn hyvyydestä.
Mitä tulee valtimotauteihin niin kolesterolin pahuutta ei ole todistettu. Mitenkös olisko professori nuutin kirjoitus oikeilla jälillä?
"Niistä käy esiin, että kuvantaminen tai valitut biomarkkerit eivät ole kovinkaan tehokkaita luokittelemaan ihmisiä riskiryhmiin.
Poikkeuksena on sepelvaltimoiden kalkkikuvaus. Kalkkikuvauksessa mitataan suoraan sepelvaltimoissa oleva kalkkeutumien määrä.
Tekniikka perustuu röntgentietokonekuvaukseen, jossa sepelvaltimoissa olevat kalkkikertymät mitataan suoraan. Koska tutkimuksessa ei käytetä varjoainetta ja se kestää vain muutaman sekunnin, se soveltuu seulontaan.
Sepelvaltimoiden kalkkikertymien tiedetään korreloivan hyvin sepelvaltimoiden ateroskleroosiin vaikkakaan itse valtimoiden kalkki ei ole varsinainen vaaratekijä.
Lisäämällä kalkkikuvaus saadaan riskin arvioon huomattava tarkennus verrattuna riskilaskuriin. NRI-arvo on 66% ja luokittelussa päästään jo 78% tarkkuuteen sydäntapahtumien ennustamisessa."
http://hyvinvointi.ts.fi/?post_type=post&p=24158
Mitenkäs olisko jätti vihjeitä notta se nelijä prossaa pahaa kolesterolia olis siellä kuin simentti hiekassa?Toki kalkkikuvaus on tarkempi kuin riskilaskuri. Nimensä mukaan Framinghamin riskilaskuri on tilastollinen riskiananyysi eikä kuvaa tarkasti sitä plakin määrää verisuonissa.
Oletko siis muuttanut mielipidettäsi siitä, että LDL-kolesteroli on merkittävin sydänkohtauksien riskitekijä kun Framinghamin riskilaskurin ja kalkkikuvauksen välillä on eroja mutta kuvantamalla mitattu kalkin määrä ja Framinghamin riskilaskuri korreloivat toisiinsa (kuvaaja 4.) .
Kuten tuossa artikkelissakin sanotaan: 'Käytännössä väestössä suurin hyöty saadaan silloin kun riskilaskuri antaa kohtalaisen riskin. Tällöin kalkkimäärä antaa merkittävää lisätietoa ja kykenee paremmin luokittelemaan henkilöt matalan ja korkean riskin ryhmiin.'. Eli siis riskilaskuri ennustaa kohtuullisesti riskiä ja korkean riskin potilaille kannattaisi tehdä vielä kalkkikuvaus. CT-kuvat ovat varsin kalliita joten kaikille niitä ei voi tehdä (Mehiläisessä sydämen magneettikuvannus 650 €). - valesmediaa
hpv27 kirjoitti:
Toki kalkkikuvaus on tarkempi kuin riskilaskuri. Nimensä mukaan Framinghamin riskilaskuri on tilastollinen riskiananyysi eikä kuvaa tarkasti sitä plakin määrää verisuonissa.
Oletko siis muuttanut mielipidettäsi siitä, että LDL-kolesteroli on merkittävin sydänkohtauksien riskitekijä kun Framinghamin riskilaskurin ja kalkkikuvauksen välillä on eroja mutta kuvantamalla mitattu kalkin määrä ja Framinghamin riskilaskuri korreloivat toisiinsa (kuvaaja 4.) .
Kuten tuossa artikkelissakin sanotaan: 'Käytännössä väestössä suurin hyöty saadaan silloin kun riskilaskuri antaa kohtalaisen riskin. Tällöin kalkkimäärä antaa merkittävää lisätietoa ja kykenee paremmin luokittelemaan henkilöt matalan ja korkean riskin ryhmiin.'. Eli siis riskilaskuri ennustaa kohtuullisesti riskiä ja korkean riskin potilaille kannattaisi tehdä vielä kalkkikuvaus. CT-kuvat ovat varsin kalliita joten kaikille niitä ei voi tehdä (Mehiläisessä sydämen magneettikuvannus 650 €)."Oletko siis muuttanut mielipidettäsi siitä, että LDL-kolesteroli on merkittävin sydänkohtauksien riskitekijä kun Framinghamin riskilaskurin ja kalkkikuvauksen välillä on eroja mutta kuvantamalla mitattu kalkin määrä ja Framinghamin riskilaskuri korreloivat toisiinsa (kuvaaja 4.) ."
Enhän toki ole muuttamassa omia käsityksiäni koska ei ole mitään näyttöä kolesterolin syyllisyydestä. Onko Knuutilla käsitys tahi mikä lienee ... suonet ovat tukossa kalakista ja kertoo notta: "Sepelvaltimoiden kalkkikertymien tiedetään korreloivan hyvin sepelvaltimoiden ateroskleroosiin vaikkakaan itse valtimoiden kalkki ei ole varsinainen vaaratekijä." Mikä ihime siinä on ..suonet kalakin tukkimia ja ei oo vaaraa vaika valtimotukoksiin kuollaan. Unilever vätti tukosten olevan voita ja vuoskymmeniä notta soon kovaarasvaa ja sitten sen pitäis olla kolesterolia. Eli asiantuntijoita näyttäis olevan vai ovatko he aasintuntijoita. "LDL-kolesteroli on merkittävin sydänkohtauksien riskitekijä"??? Ja valtimon on kuiten kalakin tärväämät? Statiinit lisäävät myös kalkkeutumia joten ...
- joutavat
Vastaavasti eniten lihaa ja eläinrasvaa syövän kymmenyksen kuolleisuus oli yli 20% suurempaa.
Olisin kiinostuunut puolueettomasta tutkimus tuloksesta,
Voin etukäteen kertoa, ettei sellaista ole ole pysytty todistamaan, jota väität.
Koville ottaa puolustaa, no joo.- hpv27
Googlaa esiin tämmöinen kuin 'Low-carbohydrate diets and all-cause and cause-specific mortality: two cohort studies.'.
Eniten lihaa ja eläinrasvaa syövän populaation kuolleisuus oli yli 20% suurempaa kuin keskivertopopulaation, vastaavasti eniten kasvirasvaa ja proteiinia syövän yli 20% pienempää. Tuloshan on karppausmyönteinen joskaan se ei puolusta meikäläistä sianrasvakarppausta. Kovin tiukkaa karppaustahan ei tuossa tutkittu koska tälläisiä ihmisiä ei ole kovinkaan paljoa eli se eniten lihaa ha eläinrasvaa syövä kymmenys syö huomattavasti vähemmän eläintuotteita kuin kiihkeimmät karpit.
En sitten tiedä pidätkö Harvardia puolueettomana tahona. Tutkimukset (raakadata tulee kahdesta pitkään jatkuneesta ravitsemustutkimuksesta) on rahoittanut USA:n liittovaltio eli tarkemmin NIH.
- veijo876363
meta-analyysi: Lihalla ei näytä olevan vaikutusta sydänsairauksiin.
Ihminen on syönyt lihaa miljoonia vuosia joten meidän pitäisi olla hyvin sopeutuneita siihen. Kuitenkin monet yhä uskovat perusteettomaan väitteeseen että lihan syöminen aiheuttaisi sydänsairauksia. Se vähä, heikko tutkimusmateriaali joka näin väittää, perustuu lähinnä statistiikkaan ja valittuihin raportteihin-tutkimuksiin joissa ei pystytä näyttämään syytä ja seurausta. Jotkin näistä tutkimuksista jopa puhuvat toisiansa vastaan. Voidaan esimerkiksi nähdä että kun katsotaan kaikkia näitä tutkimuksia niin huomataan että aasialaiset jotka syövät runsaasti lihaa sairastuvat huomattavasti harvemmin sydänsairauksiin- ts. päinvastoin kuin mitä väitetään.
Nyt on, tietääkseni ensimmäinen, korkealuokkainen meta-analyysi julkaistu. Siinä ei löydetty mitään yhteyttä sydänsairauksiin tai kolesterolin haittavaikutuksiin.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27881394
En ole tippaakaan hämmästynyt. Ehkä tämä tutkimus kaataa luulot siitä että ihmiset sairastuisivat oikeasta/aidosta ruoasta.
Nyt voit siis kaikessa rauhassa poimia esiin pihvisi. Vielä parempi jos liha tulee laiduntavista eläimistä sillä se on samalla hyväksi ympäristöllekkin.
varokaa hyvät ystävät hpv:tä.- Dementique
Keskustelussa käsiteltiin rasvaa, veijo puhuu lihasta.
Jotenkin ei yllätä laisinkaan.
Myöskään ei yllätä sekään, että tietyt tutkimukset on aina heikkolaatuisia ja kas kummaa, kun saadaan veijolle mieluisia tuloksia, tutkimus onkin huippulaatuista tasoa.
Komediaa parhaasta päästä - hpv27
Dementique kirjoitti:
Keskustelussa käsiteltiin rasvaa, veijo puhuu lihasta.
Jotenkin ei yllätä laisinkaan.
Myöskään ei yllätä sekään, että tietyt tutkimukset on aina heikkolaatuisia ja kas kummaa, kun saadaan veijolle mieluisia tuloksia, tutkimus onkin huippulaatuista tasoa.
Komediaa parhaasta päästäNäinpä. Tutkimuksessa todettiin että punaisen liha ei huonontanut kolesteroliarvoja kun verrattiin käyttömääriä alle 0.5 annosta tai yli 0.5 annosta päivässä. Tuo puoli annosta oli 35 g päivässä. Sianrasvakarppaajat taas syövät ehkä 3 annosta eli yli 200 g punaista lihaa päivässä (suomalaisten lihan kulutus on noin 80 kg per vuosi eli 200 g päivässä mutta tuosta on osa kanaa ja sianrasvakarppaajat syövät huomattavasti enemmän sianlihaa [100 g laardia tulee 300 g pekonia]).
- kosse6066886666
ruotsalainen sokeritauti aiheuttaa älyllistä vajaatoimintaa joka on näillä sivuilla huomattu jo yli 10 v sitten ja tilanne pahenee ja leviää jo Tukholman metroonkin.
- kaatopaikkaukko
tulpattoman mopon polkeminen suojelee ruotsin sokeritaudilta kirjoitti ystäväni Veijo puustinen Tukholman alamaailmalehdessä
- veijo8738673
Erittäin paljon rasvaa sisältävä ruokavalio auttoi liikalihavuuteen ja pienensi sairausriskejä.
Norjalainen tutkimus toteaa sen minkä jo monet modernit tutkimukset aikaisemmin..
Tutkimus julkaistu marraskuussa 2016 (The American Journal of Clinical Nutrition)
raportti
Osittainen käännös artikkelista (lähde)
Norjalainen tutkimus (FATFUNK) joka on tehty KG Jebsen:in diabetestutkimusyksikössä Bergenin yliopistossa asettaa kyseenalaiseksi ruokavaliohypoteesin joka on ollut hallitsevana jo puoli vuosisataa: että ruokavalion rasva ja erikoisesti tyydyttynyt rasva olisi epäterveellistä useimmille ihmisille.
“Erittäin suuri määrä rasvoja, myös tyydytettyjä (50%), ei nostanut sydän- ja verisuonisairauksie vaaraa.” sanoo professori ja kardiologi Ottar Nygård joka osallistui tutkimuksen tekoon.
“Tutkimukseen osallistuneilla, jotka noudattivat erittäin paljon rasvaa sisältävää ruokavaliota, havaittiin monia parannuksia sydän- ja verisuonitaitien marköörin kohdalla kuten, ektoopinen rasvan varastointi, verenpaine, triglyceridit, insuliinitaso ja verensokeri.
ektooppinen rasva:
Lipidien kertyminen rasvakudoksen ulkopuolelle, eli ns. ektooppinen rasva on useimmiten patologinen ilmiö. Rasvaa voi kertyä maksaan hepatosyyttien sisään, haimakudokseen ja poikkijuovaiseen lihakseen sekä lihassolun sisäisesti että lihassolujen välitilaan. Nyt myös sydänlihaksen rasvoittumista on alettu tutkimaan.
http://terveyskirjasto.fi/terveysportti/uutissorvi_uusi.lue_abstrakti2?iid=17380&iprint=2
raportista (jatkoa):
“Rasvan lähteen olivat vähän prosseituja, pääasiassa voita, kermaa ja kylmäpuristettua öljyä”
“Energiamäärät olivat normaalitasolla mutta myös he jotka nostivat energiamääräänsä osoittivat selviä vähentymisiä rasvan varastoinnissa ja riskeissä sairastua.”
Tyydyttyneen rasvan on oletettu nostavan Sydän- ja verisuonitautien vaaraa nostaen “huonoa” LDL-kolesterolia. Mutta kun verrattiin jo suositettuihin vertailukelpoisiin tutkimuksiin niin mitään LDL:n nousua ei havaittu. Samalla “hyvä” HDL näytti kohoavan.
“Hyvänlaatuisen rasvan terveyshaittoja on vahvasti liioiteltu. Olisi paljon tärkeämpää kansanterveyden kannalta vähentää prosessoitujen viljaperäisten tuotteiden, prosesoitujen rasvojen ja tuotteiden joihin on lisätty sokeria käyttöä ruokavaliossa.” sanoo professori Gunnar Mellgren
Varokaa ystävät hyvät hpv:tä! - veijop98739873
Ravintosuositusten perustana oleva prosessi on riittämätön.
2
Kuinka on mahdollista että virallinen ravintosuositus yhä edelleen suosii vanhentunutta vähärasvaista ruokavaliota jolle ei löydy minkäänlaista tieteellistä perustetta? Alla mahdollinen vastaus. (THL:hän ei suostu vastaamaan)
Ravintosuosituksen perustana oleva prosessi on pohjimmiltaan riittämätön ja muutoksen tarpeessa kertoo uusi raportti National Academies of Medicine :ssa. Ja The Nutrition Coalition on samaa mieltä kommentissaan:
raportti
The Nutrition Coalition
The Nutrition Coalition, kommentti
“Toivon todella että raportti auttaa meitä löytämään tien kohti tieteeseen perustuvaa ja tehokasta ravintosuositusta joka auttaa, eikä pelkästään heikennä hyvinvointiamme.Huomaan itse että potilaamme tulevat terveemmiksi-pudottavat painoaan ja jopa pääsevät eroon lääkityksestään tekemällä kuten nykyinen tiede kertoo, tiede joka kertoo täysin päinvastaista mitä ravintosuosituksissa voit lukea. Minulle lääkärinä on täysin selvää että nykyiset suositukset eivät perustu parhaaseen nykyaikaiseen tieteeseen.”
– Dr Sarah Hallberg, puheenjohtaja, the Nutrition Coalition - veijo63683
Vuosisadan huijaus-terveyden kustannuksella.
Miksi nykyiset ravintosuositukset ovat niin nurikuriset moderniin tutkimukseen nähden ja miksi liikalihavien ja diabeetikkojen määrä vain nousee ravintosuosituksia noudatettaessa.
Lue kuinka tutkimustuloksia väärentämällä on saatu aika vuosikymmenien suurin skandaali terveyden ja sairaanhoidossa. Kuinka oli mahdollista että myös sokeriteollisuus vuosikymmenien ajan onnistui vakuuttamaan kansalle että sokeri on OK mutta tyydyttynyt rasva on haitallista.
Vastaus: Tutkimustuloksia väärentämällä ja tutkijoita lahjomalla.
https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/article-abstract/2548255- Serpokroaatti
Löysin tällaisen:
http://paranoidinenskitsofrenia.blogspot.fi/2010/03/paranoidisen-skitsofrenian-oireet.html
Voisiko tuo selittää sen, miksi ravintosuositukset on niin nurinkurisia. - jepulisjeejeejee
Serpokroaatti kirjoitti:
Löysin tällaisen:
http://paranoidinenskitsofrenia.blogspot.fi/2010/03/paranoidisen-skitsofrenian-oireet.html
Voisiko tuo selittää sen, miksi ravintosuositukset on niin nurinkurisia.Hyvänen aika, noiden oireiden kuvaushan on ihan kuin.... Ihan kuin VHH syöjän päiväkäsky.
Epäile kaikkien olevan vihollisia sinua kohtaan, rakenna mielessäsi vainoharhainen tunnetila jossa yhteiskunta ja tutkijat ovat salaliitossa tavallisia ihmisiä vastaan ja usko siihen että olet keksinyt jotakin suurta josta kukaan muu ei tiedä mitään. - hpv27
jepulisjeejeejee kirjoitti:
Hyvänen aika, noiden oireiden kuvaushan on ihan kuin.... Ihan kuin VHH syöjän päiväkäsky.
Epäile kaikkien olevan vihollisia sinua kohtaan, rakenna mielessäsi vainoharhainen tunnetila jossa yhteiskunta ja tutkijat ovat salaliitossa tavallisia ihmisiä vastaan ja usko siihen että olet keksinyt jotakin suurta josta kukaan muu ei tiedä mitään.Kannattaa myös tutustua Heikkilän blogiin. Sekin on täynnä kaikenlaisia salaliittoteoriota ym.. En usko että näiden paranoidin skitsofrenian takana on niinkään sianrasvakarppaus vaan kiihkouskovaisuus. Ihan samoja piirteitä (väitteet vainosta ja kyky ohittaa todisteet ym.) on kaikissa lahkoissa.
Hyvä esimerkki paranoidista skitsofreniasta on usko siihen, että minä työskentelen Suomi24:sen ylläpidossa (ja ilmeisesti myös kaikilla muilla nettifoorumeilla). Olisi aika höveli työnantaja kun maksaisi minun kirjoitteluni tällä palstalla.
- hpv27
Mikä on The Nutrition Coalition? Kyseessä on Nina Teicholzin (karppauskirjailija ja toimittaja) johtama ryhmä, jonka tarkoituksena on kyseenalaistaa nykyiset ravitsemussuositukset.
- veijo893798073
hpv27
Sinä sitä vaan jaksat jokellella. Ymmärrän että käy luonnolle kun olet oman hoitosi pilannut luuloilla ja väärinkäsityksillä.
Maailman Sydän Federaation puheenjohtaja:Rasva suojaa-hiilihydraatti vahingoittaa.
MHF
Tutkimusmateriaali 17 maasta käsittäen 150 000 ihmistä.
Lähde
Loistava luento, luennoitsijana professori Salim Yusuf, Maailman Sydänfederaation puheenjohtaja.
Pari lainausta:
"Jos hiilihydraattien osuus ravinnossa on yli 40% niin sydänsairauksien osuus nousee voimakkaasti. Rasva suojelee sydänsairauksilta."
(THL suosittelee 50% tai enemmän ja kaikkein huvittavinta on se että Diabetesliitto väittää että sama ravinto sopii myös diabeetikolle. Mielestäni diabetes on jo vakava sairaus ilman että liitto pahentaa tilannetta edelleen. lisäys, Veijo)
"Päinvastoin kuin mitä aikaisemmin olemme luulleet ei nykyisillä suosituksilla rasvan käytön vähentämiseksi ravinnossa ole minkäänlaista tieteellistä tukea."
(Asiahan ollut jo kaikkien muiden paitsi THL:n ja ItäSuomen yliopiston tiedossa jo vuosikausia. Lisäys Veijo.) - veijo6737863
Ravintosuositukset ovat väärässä rasvasta.
Ei tieteen tukea.
Kun uudet rasvanpelkoiset ravintosuositukset kirjoitettiin niin niille ei löytynyt minkäänlaista tieteen tukea-eikä löydy vieläkään, päätellen meta-analyysistä jonka tekijöinä oli mm. dr Zoe Harcombe
British Journal of Sports Medicine
http://bjsm.bmj.com/content/early/2016/10/18/bjsports-2016-096734 - veijo6363
The British Medical Journal EI peruuta kannastaan
Amerikkalaiset ravintosusoitukset pielessä.
Vuosi sitten julkaisi The British Medical Journal ( yksi johtavista lääketieteellisistä julkaisusista) Nina Teicholz:in artikkelin,
joka oli erittäin kriittinen amerikan virallista ravintosuositusta ja sen perustana olevaa puutteellista tutkimusta kohtaan. Artikkeli ja BMJ:n päätoimittaja kritisoivat erikoisesti vähärasvaista ja hiilihydraattirikasta ravintosuositusta joka enemmän vaikeuttaa kuin auttaa ratkaisemaan nykyiset liikalihavuus- ja diabetes (D2) epidemiat.
Artikkeli aiheutti raivoisan vastalausemyrskyn “vanhan koulun” tutkijoiden taholta. Hehän ovat olleet vuosikymmenet sekaantuneina asiaan ja heillä on suuria vaikeuksia muuttaa ajatustapaansa. 180 näistä dianosaureista kirjoitti alle vaatimuksen artikkelin poistamiseksi BMJ:stä:
Artikkelin tarkastuksen jälkeen on BMJ nyt päättänyt että artikkelia EI poisteta. BMJ on päättänyt seisoa artikkelin takana.
media1
media2
Onneksi BMJ ja sen johto ei anna näiden yksilöiden jotka eivät halua saada epämukavia kysymyksiä pelotella itseään eikä suostu sensuroimaan tieteellistä keskustelua. Nykyisetv ravintosuositukset ovat täysin epäonnistuneet pysäyttämään liikalihavuus ja diabetes2 epidemiat ja ovat pahimmassa tapauksessa jopa pahentaneet tilannetta.
Ongelmaa ei voi ratkaista kieltämällä kansaa keskustelemasta siitä.
Dr Fiona Godlee, BMJ:s päätoimittaja lisää:
“Virallisten ravintosuoitusten vaikutusvalta on erittäin suuri ja ne vaikuttavat ravintoon ja terveyteen kaikkialla maailmassa. Pienin vaatimus olisi kai kuitenkin että ne perustuisivat parhaaseen saatavilla olevaan tutkimukseen. Suositukset laatinut komitea on kuitenkin jättänyt suositukset ennelleen- vähärasvaista ja runsashiilihydraattista.
Koko ajan kasvava tutkimustieto kuitenkin osoittaa että nämä suositukset kasvattavat, helpottamisen sijasta, nykyisiä liikalihavuus ja diabetes2 epidemioita. Komitean sidonnaisuudet ovat myös huolestuttavat.
Mitä mahdollisimman pian tarvitaan on puolueeton todisteiden ja ravinnon terveydellisten vaikutusten läpikäynti”.
Hyvin ansaittu tervävä kritiikki yhdeltä arvosteuimmista tieteellisitä julkaisuista. Amerikkaliset ravintosuositukset alkavat muituttaa enemmän ja enemmän suurta pilaa. Sen ovat onneksi jo useammat ja useammat asiantuntijat huomanneet.
linkit ja lähde blogissani - hpv27
Kuka on Nina Tezholt? Karppauskirjailija ja toimittaja eikä suinkaan tutkija. Hänen "artikkelinsa" ilmestyi osiossa jossa on yleisönosastokirjoituksia eikä kyseessä todellakaan ollut tieteellinen artikkeli.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Miehille kysymys
Onko näin, että jos miestä kiinnostaa tarpeeksi niin hän kyllä ottaa vaikka riskin pakeista ja osoittaa sen kiinnostukse1374053- 891989
Olen tosi outo....
Päättelen palstajuttujen perusteella mitä mieltä minun kaipauksen kohde minusta on. Joskus kuvittelen tänne selkeitä tap151881Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornosta
https://www.kymensanomat.fi/paikalliset/8081054 Kotkalainen Demari Riku Pirinen vangittu Saksassa lapsipornon hallussapi571507Haluaisin jo
Myöntää nämä tunteet sinulle face to face. En uskalla vain nolata itseäni enää. Enkä pysty elämäänkin näiden kanssa jos541442Ylen uutiset Haapaveden yt:stä.
Olipas kamalaa luettavaa kaupungin irtisanomisista. Työttömiä lisää 10 tai enempikin( Mieluskylän opettajat). Muuttavat1331395VENÄJÄ muuttanut tänään ydinasetroktiinia
Venäjän presidentti Vladimir Putin hyväksyi tiistaina päivitetyn ydinasedoktriinin, kertoo uutistoimisto Reuters. Sen mu991312- 741216
- 951087
Hommaatko kinkkua jouluksi?
Itse tein pakastimeen n. 3Kg:n murekkeen sienillä ja juustokuorrutuksella. Voihan se olla, että jonkun pienen, valmiin k1181060