Supo ei saa pilata kansalaisten sananvapautta

taaltapesee

Miten sananvapaudesta on Suomessa tullut äkkiä pelkästään kauppatavaraa, jonka menettämisellä ei ole mitään väliä?

Supo haluaa päästä väenväkisin jokaisen kansalaisen tietokoneen tiedostojen kimppuun. Presidentti Niinistö puolustaa Supon pyrkimyksiä viimeiseen asti. Valtakunnan päämiehen perässähiihtäjäministerit puolustavat Niinistöä, mutta kuka puolustaisi kansalaisten perustuslaillisia oikeuksia? Eduskuntako?

Ei, sillä kansanedustajat tekevät vain sen, mistä eduskuntaryhmien vetäjät ovat sopineet, muutoin tulee rangaistus. Yksityisiltä kansanedustajilta on viety vapaa tahto. Heistä on tehty automaattisia napinpainajia.

10

980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VAkoksennieminen

      Poliisilla on aivan liikaa valtaa ja lisää halutaan hinnalla millä hyvänsä. Sananvapaus ei saa olla kauppatavaraa. Sananvapauden menetys on aivan sama asia kuin oikeusvaltion menetys.

    • Urkkimislaki

      Tiedustelulaista puhuminen tuntuu olevan hallinnolle liian kuumaa tavaraa, kun tästäkin ketjusta on poistettu neljä kommenttia viidestä.

      • echelon.sonera.inet.fi

        Suomen kok-hybridijarot ja kok-polpo eivät halua tiedustelulain massavakoilun ja perustuslakiheikennysten totuuden tulevan julki ja siksi sensurointi on kovaa netissä.

        Tiedustelulaki - Vaietut faktat
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14982757/tiedustelulaki

        Nyt tuli todellinen pommi porvarihallituksen ja erityisesti kokoomuksen ajamasta tiedustelulain massavalvonnasta. Porvarihallitus haluaa todellakin ulkoistaa suomalaisten urkinnan Natolle ja USA:lle eli NSA:lle ja CIA:lle. Hyvästi suomalainen tietotaito, yrityssalaisuudet, kilpailutukset ja patentit. Vastapalvelukseksi kokoomus saa jatkossakin vaalivoittoja.

        HS -Hallitus esittää: Ulkomaisille tiedustelupalveluille lupa auttaa salaisissa operaatioissa Suomen sisällä
        https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005574038.html?share=c1650f4d9071df4f906ff4e2990e8c59
        "Tiedustelulait antaisivat vieraiden maiden tiedustelulle luvan salaiseen tiedusteluun Suomessa Supon ja Puolustusvoimien ohjauksessa ja apuna. Hallitus uskoo, että Suomi hyötyisi ulkomaiden agenttien taidoista erityisesti tietoverkoissa. HS seuraa tiistaina eduskunnan lähetekeskustelua, joka koskee siviili- ja sotilastiedustelulakeja, tiedustelutoiminnan valvontaa ja luottamuksellisen viestin salaisuutta."

        Konnien juonet alkaa paljastumaan tiedustelulain osalta
        https://nwohavaintoja.blogspot.fi/2018/02/konnien-juonet-alkaa-paljastumaan.html


    • PolizeiCriminals

      Nykyinenkin järjestelmä vuotaa!

      Mika Myllylän tietojen urkinnasta tuomio yli 70:lle
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014032718161680_uu.shtml

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/mika-myllylan-tietojen-urkinnasta-syytteet-90lle/632697/

      Yli 50 poliisissa työskentelevää virkamiestä saa syytteen Anneli Auerin tietojen urkinnasta
      http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002897035.html

      http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Poliisi-katseli-luvatta-tutun-naisen-tietoja-rekisteristä-jäi-kiinni-ravintolapuheiden-vuoksi/1051424

      Nykyiset oikeudet ovat täysin riittäviä ei missään nimessä näille ääiöille enään mitään lisäoikeuksia .

      Informaatio-oikeuden professori Tomi Voutilainen kritisoi ankarasti viranomaisten suhtautumista poliisien luvattomaan rekisteritietojen katseluun. Hän myös siirtäisi henkilörekisterien käytön valvonnan kokonaan pois poliisilta.

      http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/professori-poliisin-rekisteriurkinnan-valvonta-epauskottavaa/2054226

      Yli sata poliisia urkki savolaisperheen tietoja

      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201802282200718063_u0.shtml

      urkinta, poliisi, yksityisyydensuoja, rikos, tietosuoja

      • PolPot.asialla

        Minunkin sähköpostini on kulkenut jo yli kaksi vuotta PolPo:n serverin kautta. Muutenkin kaikkea nettiliikennettä jo valvotaan. Tämäkin viesti jää PolPo:n arkistoon käytettäväksi todisteena minua vastaan sitten kun keksitään, mitä tässä on väärää. Muitakin esimerkkejä löytyy kasapäin, vaikkapa http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2018/04/suomalaisnainen-sai-tuomion-teuvo.html


    • KukaValvooValvojia

      Minähän ikäinen manaaja oikein on. Manaaja ei varmaan muista vuotta 1986 kun Palme bluffi tehtiin. Minä olin 13 kun Kennedy murhattiin ja 19 kun Kuuhuijaus tehtiin. Kennedy taitaa olla ainoa oikeassti tapahtunut tapaus, vaikka sen aivot hukkuivatkin johonkin ja ampujista ei ole tietoa, mutta minä ainakin uskon että Kennedy kuoli siihen kun hänen aivonsa lensi pellolle. Ei voi sanoa etteikö hänellä olisi ollut aivoja alkujaankaan niin kuin monesta muusta, mutta joku mysteeri sekin on että aivot lähtivät kävelemään obduktiosalista, missä ruumiinavaus tehtiin.

      Kuuhuijauksesta on alettu puhumaan oikeastaan internetin ja keskustelupalstojen tullessa markkinoille. Minä kuulin siitä tai luin vasta varmaan noin 19 vuotta sitten ensi kerran baaritiskillä kapakassa. Netissä siitä kirjoiteltiin enemmän aikaisemmin. Milloin ensimmäistä kertaa en tiedä.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/182473/montako-kertaa-on-kayty-kuussa

      Oswaldin kuuluisaa kuvaa, missä tuo huutaa kun luoti osuu mahaan, aloin kummastella jo kauan. Kirjoitin siitä salaliitto palstalle eilen ja sitten tämän ketjun vuonna 2012 https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
      Mutta vasta eilen opin että ampuja ei ollutkaan Jack Ruby ja epäilykseni vahvistui että on muitakin jotka epäilevät että sekin on teatteria paukkupatruunoineen. Ja koska Palmen murhaa verrataan aina Kennedyn murhaan niin jännä sattuma on se että ne molemmat tapahtuivat 11.21 joskin toinen aamulla ja toinen illalla. Minua ihmetytti myös miksi pariskunta käveli ja viivytteli niin kauan tullakseen murhapaikalle. Filmin päätyttyä kello 23.00 ja 21 minuuttia kului johonkin. Haluttiinko bluffille symboolinen aika 11.21. Sekä Palmen että Oswaldin murhathan on bluffia.

      Thereisamanwithagun

      11.3.2018 22:24
      https://www.youtube.com/watch?v=htsGbNmwScc Jos otoksia on otettu useampia niin hmm........
      https://www.youtube.com/watch?v=d89goIzHDQg Kohdassa 5:05 sanotaan kuolinaika 11.21
      https://www.youtube.com/watch?v=wLqXmZbn79A Valehtelisiko esim. hän. Salaliittoihinhan kuuluu että mukana olleet ovat kaikki jossain juonessa mukana. Ehkä jokainen tekee vain oman osansa ja pitää turpansa kiinni siitä että joku totena esitetty asia onkin valhettta.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/10516944/oswald-salaliitto
      Oswald salaliitto ei ole saanut kovinkaan paljon jalansijaa niin kuin Kuu huijaus tai 9/11. Palmestahan on salaliitto mutta se koskee vain sitä että poliisit olisivat murhan takana. Sitten on se salaliitto ettei kukaan olisi tapettukaan.

      Mä en oikein tiedä miksi näitä minun paljastuksiani poistetaan. Ketä suojellaan? Teitä lukijoitako. Kyllä luulisin että lukijat kestävät kuulla minkälaisen totuuden tahansa ja asiathan koskevat asoita joista on kulunut jo iäisyys.

    • Ihmetys-2000

      Käsittääkseni sanavapaus tarkoittaa sitä että saa sanoa julkisesti mitä haluaa. Miten tiedustelulaki uhkaa vapautta sanoa? Viestinnän valvonta on toki asia jota pitää pohtia mutta ei se valvonta tee mitenkään näkyvämmäksi viestiä jonka kuitenkin olet aikonut sanoa julkisesti. Siellähän se olisi sitten vapaasti näkyvissä joka tapauksessa.

    • maagikko

      "Yhä usemmat alkavat epäillä, että maailman politiikassa on jotain hyvin synkkiä aikoja meneillään. Juuri nyt, ja että vaaleilla valitut poliitikot eivät välttämättä ole niitä, jotka johtavat näytelmää. Olen jo maininnut niistä, jotka Lähdekenttää tutkiessaan ovat saaneet uhkauksia ja jopa maksettu hiljaiseksi ja saatettu vahingoittaa jopa tappaa"
      Lähdedekenttä David Wilcock
      sivu 167
      2011 suomennos.

      • TotuusSattuuQC

        "ja että vaaleilla valitut poliitikot eivät välttämättä ole niitä, jotka johtavat näytelmää. "

        Eiköhän ongelma piile lähinnä siinä millaisia poliitikkoja enemmän tai vähemmän vapailla vaaleilla on valittu.
        Paradoksaalista että ne jotka innokkaimmin uskovat ja levittävät kaikkia salaliittoteoroita, kannattavat samaan aikaan yleensä niitä kaikkein vinksahtaneimpia ehdokkaita ja jotka sitten aiheuttavat maailman muuttumisen juuri sellaiseksi kuin nuo salaliittoteoreetikot ovat ennustaneet.


    • LopettakaaSe

      MIKSI SUOMALAISET VAINOAA TOISIA SUOMALAISIA?

      Kun olen tässä seurannut viimevuosien kehitystä Suomessa olen havainnut että selvästi eri suomalaiset ihmisryhmät vainoavat toisia suomalaisia. Näyttää siltä että vainon kohteena on isänmaallisesti ajattelevia ihmisiä jotka haluavat Suomelle parasta. Näistä on olemassa lukuisia esimerkkejä.
      Nähtävissä on että viranomaisia on vainoamassa suomalaisia. Muutakin vainoamista esiintyy.
      MIELESTÄNI TÄMÄ TILANNE TULISI KERTAKAIKKIAAN LOPETTAA!!
      Ja vetoanikin nyt jokaiseen suomalaiseen että löytyisi oikeanlaista isänmaanrakkautta. Me olemme pieni kansa globaalissa maailmassa. Meidän tulee pitää yhtä ja ylläpitää lähimmäisen rakkauden hengessä yhteenkuuluvaisuutta suomalaisten ja myös täällä asuvien muiden ihmisten kesken.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe