Aloitin su 7.1.2018jKr paadton klo 18.34

ItkeväMies

Painon punnitsin klo 22.05. 107,kg.

Juomana vesi, maito, kahvi, greippimehu, lightlimu. Paastotavoite on 25h vähintään. Lohta on jääkaapissa eilen ostettua ja uunissa paistettua. Se on nyt vuorokauden ikäistä.Kauan säilyy jääkaapissa ? Asun yksin. Päähänpistoina alkaa paastot kun saan ajatuksen että jospa onnistun paastoamaan pitkän ajan.

Mulle on nukkumaanmenoa edeltävä aika nälkäisin tai väsyneenä annan helpommin periksi. Jos nukkumaanmeno onnistuu ilman syöntiä niin on tosi iso mahdollisuus että selviän tavoitteeseen .

13

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ItkeväMies

      Nyt on vasta sunnuntai. Tänään paasto päättyy klo 19.34.

      Aika lyhyt aika jäljellä enää.

      Joo, palaan asiaan myöhemmin kun olen ruoanlaiton hilpeissä tunnelmissa. Nyt tunnelma on kireä ja odottava.

      Nukahtamiseen meni aika kauan mutta päätin etten syö! Nukkumaanmeno oli tosi vaikeaa, nyt onnistuu!

    • ItkeväMies

      Jaahas, vielä muutama tunti. Jo maistuisi ruoka mutta nyt revin sen 25h läpi hampaat irvessä.

      Viimeiset tunnit vaikeita. Ruokahalua on. Hampurilaiset mielessä, lohi, ranskikset, leivokset. Painoa en ole ,uistanut katsoa tänään. Tuun kohta loppusanat sanomaan n.19.34 kerron sitten painon.Mun aloituspaino oli 107 ,4 kg eilen. Kirjoitin eilen painoksi 107, kg.

      Hölkyn kölkyn.

    • veijo8398633

      ItkeväMies

      ja mitä sitten paaston jälkeen?

      Lopeta itkeminen ja tee elämäntavanmuutos joka toimii.

      Jos haluat laihtua, vältä sokeria ja tärkkelystä (kuten leipää). Neuvo ei ole uusi. 150 vuoden ajan on tullut loputon virta laihdutusneuvoja jotka perustuvat hiilihydraattien vähentämiseen. . Se mikä on uutta on se, että vähintään 17 modernia tutkimusta osoittaa , että kyllä, vähähiilihydraattinen ruokavalio on tehokkain tapa laihtua.

      Tietenkin voit laihtua millä tahansa ruokavaliolla – syömällä vähemmän kaloreita kuin kulutat, vai? Ongelmana on se että ei nähdä elefanttia huoneessa, nälkää. Useimmat ihmiset eivät selviydy syömällä vähemmän ja nälissään. Tietysti masokistejakin löytyy, mutta useimmat antavat periksi ja syövät itsensä kylläisiksi, tuloksen jojo-laihdutus.

      Suurin etu vähähiilihydraattisella ruokavaliolla on että haluat syödä vähemmän. Laskematta kaloreita ja ilman rajoitusta syöt vähemmän kuin ennen vähärasvaisella ruokavaliolla. Sokeri ja tärkkelys aiheuttavat näläntunteen ja niiden vähentäminen voi pitää sinut kylläisenä kauemmin. Kun annat kehosi päättää milloin olet kylläinen niin ei ole mitään syytä laskea kaloreita.

      Tutkimus vuodelta 2012 osoitti, että ihmiset, jotka söivät vähän hiilihydraatteja polttivat 300 kaloria enemmän päivässä - levätessään! Tutkimukseen osallistunut Harvard:in professori totesikin että kyseessä on sama määrä kaloreita jotka palaa keskiraskaassa treenissä tunnin aikana. Melkoinen bonus-levätessä!

      Yhteenvetona: Vähähiilihydraattinen ruokavalio vähentää näläntunnetta ja auttaa syömään vähemmän. Ja se lisää rasvanpolttoa levossa. Tutkimus toisensa jälkeen osoittaa, että vähähiilihydraattinen ruokavalio on fiksu tapa laihtua ja saada terveydellisä etuja

      Koko jutun löydät blogistani

      Kysyä voit emailissani-osoite blogissani

    • ItkeväMies

      Painoa oli klo 19.01 tippunut eilisestä 1,5kg.Nyt painona 105,9kg. Keitivesi kiehuu. Syömiseen alan heti kun pääsen kun 25h tulee täyteen.

    • ItkeväMies

      Keitinvedessä kiehui makaroneja 7 min kohdalla maistoin mutta vaati kiehumista vielä kun vapautin 1,5 pss pakastevihanneksia pakastimen hallan valtakunnasta.Maistoin siinä makaroneja, nielaisin muutaman.

      Kun havaintoasemassani välähti lopulta:" Tuli jo syötyä." Virallinen paastoaika oli 24h 37 min. Se on arvio, voi osua voi heittää jonkun verran.

      Syönti loppui klo 19.48. Päätin siinä että teen sen 25h. Olin pettynyt.Nyt sopeutunut ajatukseen että 25h. Ainakin nukutuksi saa kun syö unentuntumaan mahansa pulleex.

      Painon pudotuspeli on mulle vaikeaa.En juurikaan juo tehostaakseni jonkun sata grammaa lisävoiton takia. Tänääm juon tarkoituksella enemmän.Klo 20.48 syön aikaisintaan ja tällä kertaa en syö ennen määriteltyä aikaa, joka 25h tai sen yli!Yli parempi kuin tasan mutta 25h on unelmaa ollut kauan ja tänään sen aaan tehtyä.Painon ilmoitan myöhemmin tänään.

    • ItkeväMies

      Paino oli hetki sitten 105,3 kg. Päätin aiemmin että syön vasta kun paino on 104,3kg. Joten kilo on painoa pudotettavaksi.

      Ilmeisesti en ehdi laihtua 104,3 kiloon klo 20.48 mennessä joten homma jatkuu.. Tai sitten syön sittenkin klo 20.48 kun ruokaa on valmiina. Johan tässä on 600 grammaa laihduttu eilisillalasta jolloin söin 105,9 kiloisena kerrran tuhdin aterian, joten paino taisi nousta siinä kilolla.

      Syön sittenkin klo 20.48 aikaisintaan tänään ja siitä alkaa sitten paasto taas , jonka tavoitteena 27h.

      • Perusjuttuja

        Ajattelin etten halua sekaantua tekemisiisi, mutta sen verran pisti silmään, että on pakko korjata.

        "Johan tässä on 600 grammaa laihduttu eilisillalasta"

        Tuo ei pidä paikkaansa. Et ole laihtunut kuin ehkä 20 grammaa, mutta painosi on alentunut sen vuoksi, että kehostasi on poistunut nestettä.

        Muuten en tuohon touhuun ota kantaa, jokainen tekee mitä parhaakseen näkee ja mistä itselle hyvä olo tulee.


    • ItkeväMies

      Kirjoitukseni on poistettu sääntöjen vastaisena. Mitähän sääntöä vastaan kirjoitin? Voisikohan poiston tehnyt vastata? Aikamoista kyttäämistä etten sanoisi tämä toisten ilmaisuvapauden rajoittaminen.

      Toistan päässeeni 25h ja risat aikaan ja 104,3 kiloon.

      Syönti loppui äsken klo 22.16 ja alkoi jälleen paasto. Tavoitteena 27h syömättä. Jos huomenna menen nukkumaan ennen klo 23 niin paastosta voi tulla huomattavasti pidempi.

    • ItkeväMies

      En kyennyt 27h syömättä olemaan. 21h ylittyi. Asetan 26h tavoitteeksi seuraavalle paastolle, joka alkaa torstaina strategisesti sopivaksi katsomaani aikaan.

      Ilmoittelua seuraa to tai pe mutta torstaina olen paastolle päässyt testaamaan onnistuuko vai ei. Lohivoilet ja jäätelöt pakastimessa saivat minut eilen antamaan periksi. Syön lohet pois ennen paastolle asettumista.Alkaa viimeinen päivä olla käsillä.Painoa oli 105,3kg. Aamulla. Pitäisi olla paino jo 103 kiloa. Tuli syötyä muutakin keksiä jne joten hyväksyn tilanteeni.

      Alan hölkkäämään kävelyn sijaan.

    • ItkeväMies

      Aloitettu paasto 26h. Aloitusaika keskiviikko klo 21.21 . Väsyttää aika paljon.Voisin nukahtaa jo nyt. Huomenna syöntiä alkaen klo 23.21. Ajan valinta ei oikein osunut ihan kohdalleen. Mutta jos tavoitteeseen pääsen niin sou vot?

      Herättyä olen kuitenkin jo pitkällä huomispäivässä koko ajan lähempänä syöntihetkeä.

      • ItkeväMies

        Olo on kuin sankarilla!

        Hyvää leffaa katselen. Hyvät, seal team 7, antaa kunnolla lyijyä Costa Rican huumekartellin palveluksessa olrville rikollisille. Joo, tarkoituksena valvoa klo 23.21 asti ja nukahtaa sitten niin on ennää 24h paastoa jäljellä .

        Yritän tosissani kärvistellä 26h läpi. Leffaa katsoessa aika ja leivokset unohtuvat hetkeksi. Kaikki kermainen on herkkujen herkkujani. Jännittää etukäteen selviänkö 26h.Äärirajoilla mennään. Kyyneleen pyyhin juuri silmänurkasta. Koen vaikeuden läsnäoloa himoontuneisuudessa kermaleivosta ajatellessani.

        Kermaleivosten tekoa harkitsen. Puuttuu kermaa vaan .Muut aineet mulla on. Huomiseen, en tiedä onnistuuko vai eikö onnistuuko mutta teen parhaani etten avaa suutani ruoalle ennen 26h.


      • ItkeväMies
        ItkeväMies kirjoitti:

        Olo on kuin sankarilla!

        Hyvää leffaa katselen. Hyvät, seal team 7, antaa kunnolla lyijyä Costa Rican huumekartellin palveluksessa olrville rikollisille. Joo, tarkoituksena valvoa klo 23.21 asti ja nukahtaa sitten niin on ennää 24h paastoa jäljellä .

        Yritän tosissani kärvistellä 26h läpi. Leffaa katsoessa aika ja leivokset unohtuvat hetkeksi. Kaikki kermainen on herkkujen herkkujani. Jännittää etukäteen selviänkö 26h.Äärirajoilla mennään. Kyyneleen pyyhin juuri silmänurkasta. Koen vaikeuden läsnäoloa himoontuneisuudessa kermaleivosta ajatellessani.

        Kermaleivosten tekoa harkitsen. Puuttuu kermaa vaan .Muut aineet mulla on. Huomiseen, en tiedä onnistuuko vai eikö onnistuuko mutta teen parhaani etten avaa suutani ruoalle ennen 26h.

        Ja en kyennyt tähän 26h paastoon.Klo 6.15 ja klo 20.05 loppuivat syöntini tänään.

        Yritän kuukauden päästä uudestaan.Nytten oli liian hapokasta toi 26h. Ei vaan irronnut vaikkakin yritin. Ei piip piip kun risoo mutta parhaani kai tein, no en tehnyt, mutta kun ei pysty niin ei pysty.

        Palaan kuukauden päästä uudestaan asiaan, nyt hyvää illanjatkoa sulle lukijalle!


    • menopaluuelämä

      Hyvä itkevä mies!
      Aika järkyttäviltä kuulosti nuo sinun paastojuomasi!
      Itse aloitin vähähh ruokavalion kaksi kuukautta sitten.
      Olotila parani huomattavasti. Vaakassa en ole käynyt. Mielestäni vaaka on heikoille luonteille. Heh-heh.
      Viikko sitten rakas ystäväni pujahti kuolemaan ykskaks yllättäen ja ruokahaluni, se vähäinenkin.
      katosi kokonaan.
      No viikon fundeerattuani eilen päätin, että nyt tai ei koskaan! Mehupaasto,
      Tehosekoittimeen vihanneksia, omenaa ja vettä ja ääntä kohti.
      Eilen illalla vatsa oli kipeä, väsytti ja vilutti. Päänsärkyäkin oli.
      Tänä aamuna olo hyvä. Aamiaiseksi pinaattivettä.
      Ei koske mihinkään. Jaksoin kävellä pitkän lenkin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe