Löydättekö töitä

Oletteko hakeneet ahkerasti töitä jotta aktiivimallin ehdot täyttyy?
Ilmianna
Jaa

8 VastaustaSe se tässä on hauska, että nyt ei kannata hakea kuin niitä töitä, mitä varmasti tietää saavansa. Hakemisesta ei palkita. Pitää onnistua, jottei rangaista. Ainoastaan onnistumisesta jätetään rankaisematta.
Ilmianna
Jaa
Ei se aktiivimalli ole mitenkään vaikuttanut työnhakuun koskien kokopäiväistä työtä. Keikkatyötä tai muuta lyhytkestoista ja osa-aikaista työtä en oikeastaan enään hae tämän aktiivimallin takia. Tämä siksi että jos aktiivimalli osoittautuu politikkojen mielestä edes jollain tavalla onnistuneeksi tavaksi kaunistella työllisyysastetta / työttömyysastetta niin lisää aktivointia höstettynä työttömyysturvan leikkausuhalla tulee varmasti lisää ja paljon.

Mielenkiintoista on nähdä sitten hutikuussa kun pitäisi tullla ensimmäinen seurantaraportti siitä kuinka paljon työttömät ovat aktivoituneet aktiivimallin takia ja kunka monen työttömyysturvaa on leikattu ja kuinka moni mahdolllisesti on tämän johdosta saa leikkauksen johdosta perustoimeentulotukea tai hakee tai saa harkinnanvaraista toimeentulotukea.
Ilmianna
Jaa
En hae enää mitään työtä, enkä kursseja. Odotan 60 päivää, jonka jälkeen teen tutkimuspyynnön poliisille virkavelvollisuuden laiminlyönnistä, mikäli minulle ei ole asiaa käsittelevien virkailijoiden toimesta järjestetty 5 päivää työllistymistä edistäviä toimia. Itse en pysty niitä järjestämään. Päätöksissä on nimet eli virkarikolliset tietää niistä.

18 h työtä on turha kenenkään hakea. Niin tyhmää työnantajaa ei löydy, joka ottaisi byrokratian aiheuttamat vaivat 18 tunnin vuoksi.

Lisäksi ihmetystä herättää miten yksin toimiva työtön ja mahdollisesti syrjäytynyt voisi täyttää aktiivimallin ehdot, kun ei edes TE-toimistojen tuhannet virkailijat ole kyenneet löytämään asiakkailleen työtä vuosikymmeniin.

Siihen pysty– ei millään ja se on koko petoksen tarkoitus.

Aktiivisuutta tarkastellaan 65 maksupäivän jaksoissa. Aktiivisuuden edellytys täyttyy, jos olet jakson esimerkiksi 18 tuntia palkkatyössä, yrittäjänä (241 e yrittäjätuloa), 5 päivää työllistymistä edistävässä palvelussa tai eräissä muissa työllistymistä edistävissä toimenpiteissä.
Ilmianna
Jaa
Pätevyyskorttien saamiseen,että vois päästä töihin.
Ilmianna
Jaa
Hain töitä kun työkkäristä tuli lappu että pitää hakea sinne mitä lapussa luki . Tiesin etten pääse edes haastatteluun, siinä työssä pitää olla auto ja ajokortti joita minulla ei ole. Sieltä kyllä vastattiin sähköpostiinn että tarvii oll auto ja kortti ja kerroin niille että työkkäri käski hakea ja mä hain.
Ilmianna
Jaa
Sain osa-aikaisen työn, jännä juttu oli se, että nollasopparilla (vaikkei olisi kuin tunti töitä viikossa) te-toimiston ilmoitus oli, että olen työmarkkinoilla työtä tekevänä. Sitten kun esim. työt loppuu, täytyy ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi! Kuitenkin olen tällä hetkelläkin kokoaikatyötä hakeva "työtön". Näin ne tilastot kaunistuu ja hallitus voi kehuskella työllisyyden noususta tavoitteisiinsa. Kuinkahan moni siirtyy tällä systeemillä eri tilastoihin, vaikkei työtä olisikaan tarjolla joinakin viikkoina???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Juurikin näin. Tilastojen kaunistelu on Sipilän hallituksen todellinen kärkihanke. Keskusta ja kokoomus käyvät jo vuoden 2019 eduskuntavaali kampanjaa, (kuten kaikki muutkin puolueet).

Suomeen on luotu tarkoituksella uusköyhälistö, jota rääkätään ja pompotellaan vallanpitäjien halusta ja suostumuksesta. Uusköyhälistö on syntipukki, jonka piikkiin poliitikot sälyttävät omat virheensä. Poliitikot ovat tuhonneet Suomen EU jäsenyydellä ja yhteisvaluutalla, myymällä kaiken irtilähtevän ulkomaisille suursijoittajille ja holtittomalla matu-invaasiolla. Valtion velkataakka vain kasvaa poliitikkojen tehtyä Suomesta maailman kuonaväestön varaston. Nyt he sitten luulevat että työttömien karenssit luovat uutta savupiipputeollisuutta ilmatonmuutos kusetuksen takia hävitettyjen tehtaiden tilalle.
Poliittinen- ja taloudellineneliitti on aina ollut sadismiin taipuvaista ja narsista porukkaa. Heidän valtansa pysyvyyden salaisuus on siinä että valtaosaa kansalaisia kiinnostaa ainoastaan perjantaipullo ja urheilutulokset ja jonkun julkimon toilailut ja heidän persekuvansa valtamedian uutisotsikoiden väleissä, Näin vaalikarjaa ohjataan jättämään lukematta tärkeät uutiset.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
On menneen rauhan aikaansaannosta globaali taloudellinen epäoikeudenmukaisuus. Potkut kaikilta osapuolilta alkaen työnjakajista sosiaalitoimeen, välissä mm. työnantajat ja kansaneläkelaitos. Palvelualaa voi terrorisoida ja alanpalvelua murtaa kaikilla kehittyvillä yhteiskunnan osa-alueilla. On valheellista julistaa rauhaa, kun palvelut ovat kuolleet.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Löydättekö töitä

Oletteko hakeneet ahkerasti töitä jotta aktiivimallin ehdot täyttyy?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta