Avoimia naisia?

mies247

Suurin osa treffisivuston naisista ovat omasta mielestään avoimia, mutta oman kokemukseni mukaan ei kuitenkaan niin avoimia että viitsisivät ikinä viestiin vastata puhumattakaan kahvilla käymisestä.

Mikä ihme tämä juttu on? Onko muilla palstalaisilla samanlaisia kokemuksia? Lähinnä naurattaa että kuinka tyhjänpäiväistä tuolla treffisivustolla on näin miehenä olla :D

27

850

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iobusdvzfmc

      Treffipalstojen naiset ovat omasta mielestään, tyylikkäitä, nuorekkaita, hauskoja, huumorintajuisia etc. Sitten kun menet treffeille, löydät vääräsäärisen kaikentietäjän.
      Heheeheeee. Naisilla on huumorintajua.

      • tiffany1

        Mielestäni on vaan hyvä, kun nainen uskoo itseensä tuntien itsensä viehättäväksi. Eipä joka miehen kohdalla tarvitsekaan napata.

        Miksi muuten olet hakemassa seuraa netin kautta, kun asenteesi on tuollainen? Ehkäpä tosielämässä kohtaamiset ovat enemmän sinun heiniäsi.

        Kaikella ystävyydellä.


    • turhaatouhuaa

      Ei siellä kukaan vastaa. Katsovat kuvan ja sillä perusteella päättävät vastaako. Jos joskus saa viestin ne tulee joko hoonosoomi massapostittajilta tai kehareilta tai sata kiloa ylimääräistä vyötäröllään kantavilta jotka epätoivoisena yrittävät edes joitain.

      • eikökaikkikelpaakaan

        Eiköhän toi keltä saat vastauksia kerro ihan omasta tasostas.. Mutta odottele vaan niitä miss universumien vastauksia, ja kitise jatkossakin yksinäisyyttäs ja naisten "nirsoutta".


      • mikäsisäinenkauneus

        Naisten mielestä tasoteoria on humpuukia, mutta sitten kun joku valittaa vastaamattomuutta alkaakin tasoteorian kannatusta löytymään. Onko hieman kaksinaismoralistista.


      • ainahankaikkikäy
        eikökaikkikelpaakaan kirjoitti:

        Eiköhän toi keltä saat vastauksia kerro ihan omasta tasostas.. Mutta odottele vaan niitä miss universumien vastauksia, ja kitise jatkossakin yksinäisyyttäs ja naisten "nirsoutta".

        Niin voihan sitä ensin tulla mieleen että nirsohan se. Miksi niin moni on sitten nirso, kun niin monella on samanlaisia kokemuksia. Jos ajattelet että kritiikin antaja on se joka on väärässä, niin mitä tämä kertoo sinusta? Että olet avoin kaikille uusille ajatuksille?


      • Juha-88-

        Niinpä. Nykyaikana vain on niin paljon odotuksia ja kaikki etsivät sitä täydellistä elämää. Täydellistä ei kuitenkaan ole olemassa. Kaikissa on jotain epätäydellisyyttä ja jos tätä ei hyväksy, saa etsiä koko elämänsä ajan.

        Naisille suosittelisin realiteettien tunnustamista ja tosielämään tutustumista. Joillekin miehille tätä voi suositella myös. Tämän lisäksi miesten kannattaa lähteä kotikyliltä pois ja pienistä ympyröistä ulos. Tämä lisää tietoa ja kasvattaa todennäköisyyttä löytää rakkaus. Kannattaa katsoa vaikka http://www.foreigndatingforum.com ja todeta oma vienti maailmanlaajuisesti.

        Ja vaikka ulkomaille lähtö ei kiinnostaisikaan, niin stadilaisille voi olla hyvä kokemus köydä kehä kolmosen ulkopuolella. Ja sitten toisinpäin, pikkupaikkakunnilta rohkeasti vaan Helsinkiin käymään!


    • eoije

      rehvisivuilta saa seuraa jos on komee tai possu rikas. Köyhät ja rumat ei saa mtn seuraa netistä. Huomattu on aikoi sitte olin vuosii rehsivuil eikä keltää tullu mtn. Tai ainakaa ei ulkomaalasilta =)

    • Vanhanajan.r-muna

      Joo. Avoimia ovat. Siitä yhdestä kohtaa. Jännämiehille ja ulkomaitten kädellisille.

    • jghjgh

      Vastasin useammalle miehelle, mutta jokainen haihtui vähitellen. Yksikään ei ehdottanut treffejä. Deletoin tosin itsekin muutaman seksiseuraa hakevan tai arvot ei osuneet yksiin. Miehillä tuntuu olevan kynnys, jos nainen on korkeammin kouluttautunut. Mitä välii sillä on.

      • dlllly

        Sulla on kai hakukriteereissä: Korkeastikoulutettu mies etsinnässä..


      • gsgsggsbbbb

        MIKSI PITÄÄ YLEISTÄÄ? Jos osa naisista ajattelee ensinäkin liian stereotyyppisesti miehistä eikä niin että jokainen erilainen kuten minä pyrin naisista ajatteleen ja jos ei ole kärsivällisyyttä ihan kasvotusten tutustua kunnolla saatika minkaanlaista tunneälyä että oikeesti välillä uskois vaistoihinsa sen järjen lisäksi. Niin miten sellaset luulee sen hyvän miehen läöytävänsä kun sitten tollain toimivat oman kokemusken mukaan ei haluakkaan edes yrittää suhdetta kun oikeesti hyvä mies nokan edessä ei vaikka antaa aikaa tutustumiseen paremmin ja vaikka mies on kärsivällinen ja ihan vaan oma itsevarma ittensä.

        Itse en enää edes ala etsiin seuraa netin kautta, esim monta naista teki niin törkeäasti että ensin olivat niiiiin kiinnostuneita profiilitekstistäni ja minä puhuin täyttä totta siinäkin tekstissä että ei ole tarve vetää roolia tai valehdella vaan kaunistelematta hyvät ja huonot puolet. Niin kun näytin kuvani niin blokkas mut eivätkä itse edes omaa kuvaa näyttäneet, todella törkeää tollanen mutta onneksi itsevarmana miehenä ei itsetunto tuosta huonontunut, naurettavaa.
        Minä en muuten etsi mitään missiä tai en ole sellanen että pitäs naisen olla alemminkoulutettu tai huonompi palkkanen, turhia sivuseikkoja, hyväksyn naisen omana ittenään, täydellsitä ei olekkaan ja kunhan löytyy peruskäytöstavat sekä perusarvot ja periaatteet mitkä on monella hkassa nykyään niin se riittää, ja ne kyllä ymmärtää mitä ajan takaa perus arvoilla ja periaatteilla jos ei ihan liian pinnallinen oo enkä ala nyt tähän niitä luetteleen. Ai niin naisen pitää myös olla suorapuheinen ja avoin ja tosiaan ne negatiivisetkin asiat puhua suoraan muuten ei pärjää koska en tykkää mykkäkoulusta.

        No eipä tässä mikään kiire ole suhteeseen kun enemmänkin sitä pitkää suhetta etin jos nyt tulee vastaan tuolla vaikka kadulla sellanen nainen joka vie jalat alta henkisellä puolella, se on tärkeää koska empaattiinsena ja herkän puolen omaavana sekä tunteellisena miehenä se merkkaa kans kun se henkinen puoli kertoo paljon ihmisestä ja henkinen tunneyhteys kans yleensä.

        Mikään vässykkä tossukka en ole että osaan olla helveti äkänen jos pitää puolustaa itteään tai lähimmäisiään siis jos on tilanne joka vaatii äkäsyyttä ja selalsta että samantien luu kurkkuun niin ei uskalla toinen edes tulla enää vittuileen. Tulkitkaa tuokin miten haluatte ihan sama mulle.

        Etsimällä en eti etttä epätoivonen en ole, seksiäkään en pahemnmin nyt eti kun vaikka saan kyllä jos haluan mutta mieluummin parisuhteessa seksiä kun se on paljon parempaa sillon kun on aikaa tutustua ja testailla kaikkea uutta tietenkin edellyttää että toinenkin on avoin ja seksuaalinen kuten minäkin


      • cvcvcvcvcv

        Miehet toimii juurikin samalla tavalla eli kuva = loppuu viestit.


    • 5re08ghj09gh

      Vuoden verran jaksoin tätä nettideittijuttua harrastaa. Kävin jopa 4 kertaa treffeillä, jotka kaikki olivat *erseestä. Huvittaa kun yksikin kurppa ihmetteli miksen käy useammin treffeillä, kun hän itse käy jopa monta kertaa viikossa. Sanoin että eipä ne naiset halua tutustua noilla deittisivuilla.

      Aivan uskomatonta touhua.

    • xcvwsvedvzxcvasdv

      No avoimuus, niinkuin muutkin asiat, kulkevat vain yhteen suuntaan naisten kanssa. Avoimuus tarkoittaa sitä että miehen pitää olla avoin naisen ja tuon tekemisten suhteen, ei sitä että nainen olisi avoin miehen ominaisuuksien suhteen.

    • female_____

      Ollanpa sitten yksin. :(((((((((((((((

    • NirsoJaAvoin

      Olen avoin, käyn treffeillä ja sitten kerron avoimesti, ettei kiinnosta tavata uudestaan, koska jokainen tapaamani treffit24 mies on ollut pettymys livenä. Ylipainoinen, vanhempi kuin profiilissa ilmoittaa, kuva ei vasta nykytilannetta, ei ole huolehtinut ulkonäöstään... Puuttuu se jokin, ei vedä puoleensa...

      • Olevaanvieläkinavoimempi

        Sinun pitäisi enemmän tavata miehiä jotka on samanlaisia kuin sinä, nirsoja ja avoimia.
        Nyt olet tavannut välinpitämättömiä ja maanläheisiä. Sinun pitää tavata miehiä jotka katsovat peiliin joka aamu ja hetki kun siihen on mahdollisuus, miehiä jotka välittävät vain itsestään niinkuin sinä ja tavata miehiä joille oma terveys tulee ennen sinua, ihan kuin sinullakin.
        Sitten varmaan seksuaalinen vetovoima on huippu.


      • ChillaaHei
        Olevaanvieläkinavoimempi kirjoitti:

        Sinun pitäisi enemmän tavata miehiä jotka on samanlaisia kuin sinä, nirsoja ja avoimia.
        Nyt olet tavannut välinpitämättömiä ja maanläheisiä. Sinun pitää tavata miehiä jotka katsovat peiliin joka aamu ja hetki kun siihen on mahdollisuus, miehiä jotka välittävät vain itsestään niinkuin sinä ja tavata miehiä joille oma terveys tulee ennen sinua, ihan kuin sinullakin.
        Sitten varmaan seksuaalinen vetovoima on huippu.

        Jokainen saa treffailla tai olla treffailematta ihan niinkuin parhaaksi näkee. Ihan noin kiivaasti asiaan ei kannata suhtautua. On kyse vaan treffailusta kuitenkin. Joten saa myös olla juuri niin nirso, kuin haluaa.


      • Olevaanvieläkinavoimempi
        ChillaaHei kirjoitti:

        Jokainen saa treffailla tai olla treffailematta ihan niinkuin parhaaksi näkee. Ihan noin kiivaasti asiaan ei kannata suhtautua. On kyse vaan treffailusta kuitenkin. Joten saa myös olla juuri niin nirso, kuin haluaa.

        Lähinnä tuli mieleen että miksi ihmeessä edes tapaa ihmisiä mitkä poikkeaa noin paljon itsestä?
        Ei pelkästään ulkoisesti vaan muutenkin. No sattuuhan huteja jos toinenkin jos ei ilman kolmatta. Jos sitten neljännenkin kerran noin paljon iskee ohi niin olisiko sitten kuitenkin syytä katsoa peilin taakse.
        No kaikkihan tietysti valehtelee,, itsehän sitä ei koskaan tee. Että chillaillaan chillai se menee.
        Ja kun chillailu tympii niin sitten laitetaan tänne chillei juttui.


    • renate2

      Kyllä voin lähteä treffeille johonkin kivaan kahvilaan tai vaikka 10km lenkille. Moni mies kun ehdottaa treffejä luokseni kahville. Jostain kumman syystä emme tapaa edes sitä ensimmäistä kertaa.

      • eopppe

        10 km lenkille ensitreffeillä, hehheh. Kahville lähtisin mielelläni kanssasi aluksi kun noinkin urheilullinen olet, sitten vasta lenkille jos siltä näyttää. Senjälkeen vielä painoja nostelemaan.


      • Yhteistähetialkuun

        Joo, yhdet freffit lenkillä, 20 km, neidon ei tarvinnut juosta kuin 10 km asuinpaikastaan johtuen. Mukavampaa harrastustreffit kuin kahvilla ulkopuolisten silmäillessä "yhteenottoa", nainen voi räjähtää täysin yllättäen hyvästä alusta riippumatta.


    • EipäTaas

      Kahvilla käyminen on kätevin tapa ensitreffeille, koska siitä pääsee tarvittaessa nopeasti pois. Ja niinhän se menee, että melkein kaikilta treffeiltä tahtoo nopeasti pois, kun ne on pettymyksiä toisensa perään... : )

    • RouvatKertokeeeepas

      Nytpä kysäsen kun on asiantuntiat paikalla ! Mikä katastrofi olisi myös seksi suhteessa ? kun useat kokevat sananakin sen hirveänkauhean kamalaksi . Mitä kauheaa se voisi olla ?

      • satisfaction

        Rouvilla varmasti onkin seksiä suhteessa. Ja useimmissa parisuhteissa on seksiä muutenkin. Joku tahdikkuus pitää miehellä olla naiseen tutustuessa eli ei sitä seksiä tarvitse heti ottaa puheeksi. Olen lopettanut kirjoittelun jokaisen miehen kanssa, jos alkaa seksiaiheet vilkkua. Miksi kertoisin tuntemattomalle miehelle mieltymyksistäni tai määrällisesti hyvästä seksistä.

        Vi tarkoitatko seksisuhdetta kenties. Sopii joillekin ja on ihan ok silloin, kun molemmat tietävät , missä mennään ja ei loukata ketään. Itse en siihen ala.


      • ervvrvsvssve

        Suomalaiset naiset ovat sulkeutuneita seksuaalisuuden suhteen, joka on normaali asia ja edellytys pariutumiselle ja lisääntymiselle. Mutta koomista on että he yrittävät sälyttää senkin miesten niskaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1675
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1545
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      46
      1411
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1333
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1278
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      10
      1153
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe