Naiset nirsoja ja huonokäytöksisiä

Jope372

Pitkältä ajalta olen huomannut naisten epäluotettavuuden ja sairaalloisen nirsouden näillä deittipalstoilla. Kukaan mies ei kelpaa, vaikka nainen itse ei ole juuri minkään näköinen ja luullaan itsestä liikoja, vaikka ollaan oikeasti ihan tavistyyppiä. Miehiä riittää jonoksi asti tarjolla, kukaan ei kelpaa, vaikka joukossa on varmasti hyviä miehiä. Olen läpeensä kyllästynyt naisten käytökseen näillä deittisivuilla. Oman arvon tuntoni käskee lopettamaan kaiken tämän pelleilyn seuraamisen täällä.
Naiset katsokaa peiliin ja toteakaa, että kuka tavallinen tavis siellä luuraakaan.

38

2026

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Caittifissi

      Otappa semmoisesta termistä kun catfising selkoa. On ihan ihan yleismaailmalinen someimiö kyseessä ... tänne suomen perämettään ei vain info kulje.

      • TyhmäÄpärä

        Ei onnistu täälä. Liian pienet piirit. Jos suomessa on joku hyvännäköne nainen ni sana kulkee äkkiä. Ja kuka nyt jaksais taviksien kuvilla fishata. Ja ne ulkomaiset kuvat taas heti tunnistaa ku ei täs maas oo sen tasosia.


    • tiffany1

      Olen tavallinen ja haen tavallista miestä. Mukavaa ,huumoripitoista, tupakoimatonta ja siistin ulkonäön omaavaa. Se just riittäisi. Mutta en taas tällaisena tavallisena ole miesten mieleen.
      Missäpä totuus tällekin asialle? Eikö lopulta moni edes halua ketään, ainoastaan testataan omaa viehätysvoimaa.

      • VääräMies

        Olisin juuri sellainen, mitä etsisit. Mutta jostain syystä naiset eivät halua tällaista miestä. Valehtelevatko naiset hakevansa sitä, mitä sinäkin kirjoitit? Saan käsityksen naisten vastauksista aina, että olen sitä, mitä naiset etsivät, mutta eivät kuitenkaan etsi lopulta.


    • eoooo66

      Mulle riittää pääasiassa että nainen on hoikka ja seurassa viihtyy, ylipainoa ei ole itselläkään.
      Naurettavia uskomuksia täältä saanut lukea naisten kirjoittamana että jos mies kehuu naisen kauneutta tai vartaloa, mies on ilmiselvästi seksin perässä?? Mihin se perustuu?
      Hoikkaa naista on mukava kattella, mun mielestä.
      Vaikka nainen antaakin pakit tai ei vastaile, siitä suuttuminen ei asiaa auta yhtään, sitten on parempi vaan vaihtaa metsästysmuotoa.

    • sinkkunn

      Olen juurikin se tavis. Olen ollut sinkkuna kohta 3 vuotta enkä enää tiedä mitä tehdä. Monesti treffeillä mies on kiva ja juttua riittää. Olen itse sosiaalinen ihminen enkä jännitä treffejä. Usein miehessä ilmenee kuitenkin joitain itseäni häritseviä piirteitä tai tilanne on se, että en ihastu mieheen eikä tee mieli esim. pussailla. Tällaisessa tilanteessa en pysty aloittamaan seurustelua. Etsin miestä pitkään parisuhteeseen eikä ole järkeä aloittaa seurustelua "ihan hyvän" kanssa. Jotkuthan näin toimivat ja käytännössä he päätyvät usein eroon, kun joku parempi tulee vastaan.

      Olen vähän ihmeissäni siitä, miten vaikeaa sopivan miehen löytäminen on. Se ei riitä, että mies on kunnollinen, rehellinen ja itsenäinen. Pitää olla muutakin. Muutenhan voisin ruveta seurustelemaan lähes kenen tahansa treffikumppanin kanssa.

      • edellinen

        Lisään vielä, että itse olen "juuri ei minkään näköinen" enkä väitä että luulen itsestäni liikoja. Tunnen, että sopiva mies ei vain ole tullut kohdalle.


      • xcvxcvsdvxcvzxcv

        No juuri tuollaisia naiset ovat, heti ovat etsimässä niitä pikkuvikoja ja yksikin riittää niin ei ole sitä myyttistä kemiaa. Paitsi silloin kun on juotu kassillinen siideriä niin kielareita vaihdetaan vaikka millaisten tyyppien kanssa. Miten sitä paitsi se "kemia" ensitapaamisella mukamas takaa hyvän parisuhteen, kun suurin osa kiimapanetuksista ei päädy sellaiseksi? Tasan varmasti saisi paremman parisuhteen sen "ihan hyvän" kanssa kuin sellaisen joka panettaa ylitse järjen.


      • asjödkf

        Ei kyse ole PIKKUvikojen etsimisestä, vaan siitä että jos miehessä on jokin ominaisuus joka heti alussa ihan oikeasti tökkii, niin aikaa myöten se alkaa ärsyttää yhä enemmän ja enemmän kunnes sitä ei jaksa enää sietää.


      • einiinpienivikakuitenkaa

        Nämä viat tunnetusti korjaantuu komealla ulkonäöllä ja paksulla tilipussilla.


      • Kateellinen.nössö

        ...ja väkivaltaisella luonteella...


    • tiffany1

      Olen kyllä normaalipainoinen ja enemmän hoikka siinä normaaliudessa. Pitkät hiukset, suuret silmät, mutta silti niin tavallinen. En myöskään ala seurustella, kuten edellinenkään nainen, sellaisen ihan jees-tyypin kanssa. Kyllä siinä pitää olla kipunaa puolin ja toisin. Siinä tapauksessa ne pienet viatkaan eivät muodostu taakaksi. Kyllä sitä mieluummin on yksin kuin suhteessa tyyliin kunhan joku vaan on.

    • ÄEgläd

      Et sä narsisti määrää ketään. Kaikki saa olla sitä, mitä haluaa. Mä esim. en halua tupakalle, viinalle yms roskalle haisevaa saastaa, sellaista ei kukaan normaali ihminen halua. Kaikki ei voi olla kauniita, laihoja yms. Ei tää oo mitään sairaalloista nirsoilua yms, vaan ihan normaalia käytöstä. Sä, joka valitat tästä, oot itte varmaan joku saastainen kännikala, jolle kelpaa vain kauniit ja laihat muijat. Sua ei kukaan halua !!!! Tajuu se.

      • tottakaikki

        Ajattelen asiasta keskustelun aloittaneen tavoin. Näiden sivujen naisilla on jokin merkillinen mielikuva itsestä. Oma ulkoinen olemus on mitä on, mutta vaatimukset miehelle kohtuuttomat. Monet tällaiset naiset etsivät tiukkojen ikärajojen ja asuinpaikkavaatimusten siivittäminä vuodesta toiseen elämänsä miestä. Jo tämä osoittaa ajattelukyvyttömyyttä ja älyllisen tason. Ikärajat ovat turhia, ne kun eivät anna minkäänlaista takuuta mahdollisesta tulevasta yhdessäolon ajasta. Nuori mies voi kupsahtaa ensitreffeillä, ja seniori pysyä jaloillaan vielä nuorta etsivän naisen siirryttyä rajan toiselle puolelle. Entä asuinpaikka? Mitä hiton väliä sillä on, jos tarkoitus on alkaa elää yhdessä? Olisi tietysti hienoa löytää se mies naapurikorttelista, tai mikä vielä parempi, samasta rapusta. Mutta kun sekään ei takaa mitään. Olen 180/75 raaminen mies, koulutettu ja itseni hyvässä kunnossa pitänyt seniori. Valitettavasti oman ikäluokkani naiset ovat antaneet itsensä rupsahtaa. 50:stä katsomastani, mittansa ilmoittaneista naisprofiileista löysin 7 hoikkaa tai normaalipainoista ( pelkistettynä oma pituus miinus 100). Joku esiintyy profiilikuvassa kauhtuneissa shortseissa ja muovikassi kädessä, ja sitten pitäisi vielä löytää se parikymmentä vuotta nuorempi mies. Myös naisten käyttäytymisestä olen keskustelun aloittaneen kanssa samaa mieltä. Naiset, joille olen esittänyt tutustumista, eivät yleensä välitä edes kiittää saamastaan huomiosta, siis ei vastausta, eikä myöskään tietoakaan kohteliaasta käyttäytymisestä. Itse vastaan jokaiselle yhteyden ottaneelle, vaikka kertoisinkin samalla, että tarkoitus ei ole jatkaa. Minulla on kokemusta myös ulkomaalaisista treffisivuilta, ja olen myös tavannut monia naisia sieltä joko heidän kotimaissaan tai täällä Suomessa. Helmiä he ovat suomalaisiin naisiin verrattuina, koulutettuja, naisellisia, hyvin pukeutuvia..., lista on pitkä. Sieltä saisin loppuelämän kumppanin, mutta kun muutenkin suosin elämässäni suomalaista, haluaisin tehdä niin myös tässä asiassa.


      • Finlady

        No johtuiskohan se ihan siitä, että kun on vielä mukana työelämässä, ei sitä niin vaan muuteta toiselle paikkakunnalle. Samoin jos lapset lapsenlapsineen asuu lähellä. Voithan sinä tietenkin jättää ja myydä kaiken omaisuutesi ja tulla tupsahtaa kokeilemaan, miltä se elämä täällä tuntuu. Pääsehän sitä aina sitten takaisi, jos ei homma toimi. Itse en innostu kaukosuhteisiin. Kokemusta on Portugalilaisesta ja Italialaisesta kumppanista. Suhde kaatuu ja rakkaus kuolee pitkään välimatkaan.


      • finskapojken6666
        Finlady kirjoitti:

        No johtuiskohan se ihan siitä, että kun on vielä mukana työelämässä, ei sitä niin vaan muuteta toiselle paikkakunnalle. Samoin jos lapset lapsenlapsineen asuu lähellä. Voithan sinä tietenkin jättää ja myydä kaiken omaisuutesi ja tulla tupsahtaa kokeilemaan, miltä se elämä täällä tuntuu. Pääsehän sitä aina sitten takaisi, jos ei homma toimi. Itse en innostu kaukosuhteisiin. Kokemusta on Portugalilaisesta ja Italialaisesta kumppanista. Suhde kaatuu ja rakkaus kuolee pitkään välimatkaan.

        Ehkä näin kyllä, mutta tässä kai tarkoitetaan joustavampia rajoja kuin yleensä naisilla on.
        Ei se varmasti kaikille olisi este vaikka muuttaakin. Mutta siis muissakin asioissa hiukan joustavuutta ei se takaa mitään jos ei ota poiskaan.


    • Vastaaviako

      Tokihan haetaan omaa mieltymystään vastaavaa tyyppiä . Kuten miehetkin tekevät . Kun on valinta tilanne niin olisiko joku melkein sopiva järkevää valita ??? Funtsikaapa sitä jos etsitte jotain niin eikö se ole merkittävä valinnalle

    • PettynytaMiehiin

      Entäs miehet sitten? Kuvitellaan niin olevansa jotain ettei tavallinen tyttö riitä - vain näyttäbä blondi kelpaisi - tai sitten toinen ääripää miehistä, joja kelpuuttaa jenet vasn muttei pysty sitoutumaan yhteen naiseen, vaan seukkailee ja panee ympäri kyliä !

      • Ikisinkkumies

        Valitset siis miehiä ulkonäön perusteella, ne top 10 miehet ei jaksa yhtä naist kauan katsella koska ne saa helpsoti muitakin. Miksi sitoutua kun voi vaihtaa tylsä nainen toiseen. Komea ulkonäkö ei ole sama kun hyvä suhde.


    • diuwpdådpdfkklscmkxjc

      Minä en olen nirso. Miehet ei huoli minua.

      • UUTTT

        Minä olen nirso. Naiset ei huoli minua. Et edes sinä. Jos siis olet edes nainen.


    • Viesti-Poistettu

      Ei suurimmalla osalla treffi sivustojen naisista, ole tarkoituksenakaan kelpuuttaa ketään. Melkein kaikki hakevat vain sitä, joka sopii 110% heidän haaveilemiinsa kriteereihin. Kaikki muut sivuutetaan "ei kemiaa" viittauksella.

      Suurin osa naisista on treffi sivustoilla vain sitä varten, että he voivat siellä olemalla perustella itselleen "tekevänsä kovasti töitä sen eteen, että löytäisivät miehen".
      Sitten kun sitä 110% itselle sopivaa miestä ei löydy, niin alkaa se hirveä sinkku miesten vähättely "kaikki hyvät on jo varattu", "kunnollisia miehiä ei ole" ja "kaikki miehet ovat vain seksin perässä juoksijoita".

      Kehotankin siis kaikkia miehiä poistumaan deitti sivustoilta. Mikään ei syö pidemmän päälle itsetuntoa pahemmin, kuin olla kuukausi kaupalla deitti sivulla näyttely esineenä, johon kukaan ei kuitenkaan halua tutustua. Itsekin poistin profiilini ennen vuoden vaihdetta. Enkä aio mennä enään takaisin. Se ei todellakaan ole sen arvoista.

      • Joskuslöytyy

        Nettideittailun riski on se, että mietitään, jos löytyisi vielä parempi. Naisista voi usein sanoa seuraavaa. Mukava, muttei niin keskustelutaitoinen... keskustelutaitoinen, mutta vaativa... löytyisikö mukava ja keskustelutaitoinen?Netti mahdollistaa tapaamisia, mutta ei vain naiset ole nirsoja.

        Naiset odottaa perhosia heti vatsaan. Tulevatko ne ensi tapaamisella?


      • Arvommekinansaitsemme

        Olen täysin samaa mieltä Viesti-Poistettu kanssa. Kaikki miehet nopeasti pois deitti sivustoilta! Tämä tempaus saisi naiset ajattelemaan itseään realistisesti ja palauttamaan miehille terveen itsetunnon.


    • FinSven

      Mutta mites ne Pohjoismaisten nettideittisivustot?
      Siis itse voisin muuttaa ihan mielelläni Ruotsiin, Norjaan jne hyvän mimmin perässä ja kun siellä työtilannekin on vielä parempi kuin täällä surkeassa Suomessa.

      Jotenkin tuntuu että ulkomaalainen ja vaikka pohjoismaalainen vaimo voisi ihan oikeasti olla juuri SE oikea vaihtoehto.

    • eteläkarjala

      Jotenkin hassua, kun naiset haukkuvat miehiä, ettei kukaan mies kelpuuta ja päinvastoin. Jos oikeasti haluaa kumppanin, siirtyy pois treffipalstoilta. Niin tein itsekin. Liikun yksin kaupungilla, kahviloissa, leffoissa konserteissa. Lenkkeilen. Kyllä minut saa pysäyttää juttelemaan, jos sinua kiinnostaa.
      Sinkkunainen

      • eioletotta

        Et siis nosta syytettä jos puhun sinulle tai soita poliisia tai poikaystävää paikalle? Varma? En usko.


      • eteläkarjala
        eioletotta kirjoitti:

        Et siis nosta syytettä jos puhun sinulle tai soita poliisia tai poikaystävää paikalle? Varma? En usko.

        Kyllä minulle saa tulla puhumaan. Soitan poliisille, jos käyttäydyt uhkaavasti tai ahdistelet seksuaalisesti edes verbaalisesti. Poikaystävää ei ole. Jos olisi, en kirjoittaisi täällä, tietenkään. Hämärtyykö joillakin rajat suhteissa. Itselläni on asenne, että suhteessa ei vilkuilla muualle.

        Onko sitten vaatimukseni liian isoja. Miehen pitää olla terve ajatuksiltaan ja käytökseltään, ei riippuvuuksia. Hiusten pituudella ei ole väliä, normaalipaino. Talous kunnossa.


    • Yxinkertaista

      No jätä sitten naiset rauhaan. Ei niiden perässä ole pakko juosta, jos kerran eivät ole miellyttäviä.

    • AlaYmmärtää

      Ongelma on se, että suurin osa naisista on oikeasta tosielämästä vieraantuneita haihattelijoita. Katsotaan vaan tosi tv:tä ja roikutaan somessa latailemassa omia kuvia ja kommentoimassa muiden kuvia. Näistä tosielämästä vieraantuneista naisista pääsee eroon, kun suuntaa deittimarkkinoilla ulkomaille. http://www.foreigndatingforum.com on suuren toimijan kansainvälinen sivusto, jonka avulla voi tavata naisia ympäri maailman. Esim. Aasiassa tai Etelä-amerikassa eletään eri todellisuudessa, kuin Helsingin kahviloissa ja somessa päivät pitkät roikkuvat naiset.

      Vika ei mitä suurimmalla todennäköisyydellä ole sinussa, vaikka seksuaalista valtaa pitävät naiset haluavatkin sinun niin ajattelevan. Kun tiedostat tämän, pystyt tekemään asialle jotain.

    • Nikkitikki

      Heh.... Olen sitten kai supernirso, mutta ainoat kriteerit ovat nämä:
      - Mies osaa pitää itsestään huolta. (Peseytyy ihan oma-alotteisesti ja tietää 40 iässä miten tämä toimenpide tapahtuu).
      -Ei ole riippuvaainen alkoholista, eikä käytä huumeita.
      -Ei kuitenkaan ole absolutisti vaan välillä kykenee ulkoistamaan itsensä viihteelle syömään tai vaikka festareille.
      -Ei ole ääriajattelija missään asiassa vaan kykenee punnitsemaan asioita ja jeskustelemaan muustakin kuin autoista. Kiinnostunut muustakin kuin itsestään.
      -Sosiaalinen siinä mielessä, että jutustelu soljuu vaivatta.
      -Käy töissä, eikä naiseen tutustumisen ensisijainen ajatus ole, että kuinka tästä hyötyy.
      - Tapailee vain yhtä kerrallaan eikä kerää jonoa, josta vaikea päättää.
      -Tietää mitä elämältään haluaa ja tuntee itsensä. On käsitellyt eronsa ja kohtelee naisia ihmisinä eikä pelkkinä panoina.


      Kas kun en ole kuuden vuoden sinkkuaikana törmännyt yhteenkään joka kriteerit täyttäisi. Toki kriteereitä voisin höllätä, mutta toisaalta... Mikä hemmetin ongelma on jengillä, kun ovat netissä pääsääntöisesti niin outoja.

      • jhkijk

        Hyvä kirjoitus, olisin saman voinut laatia. Tuollaisia helmiä on harvassa ja ovat yleensä varattuja. Jos on eronnut, pitää kaivaa syy, miksi niin on. Tai leski..monella jäänyt traumaa.


      • 2listaa

        Nuo vaatimukset täyttäviä on paljon. Aika lähelle pääsen itsekin. En ole ihan varma, soljuuko puhetta vaivattomasti kenen kanssa tahansa. Festareilla en käy, mutta monissa tapahtumissa kyllä. Aina en ole ollut töissä (tilalla aktiivista tekemistä), mutta rahaa on riittänyt matkusteluun ja sijoituksiin. Ilmeisesti työttömyyttä ei ymmärretä, jos sitä ei ole kokenut. Itse arvostaisin enemmän sitä kuinka pitkälle on kouluttautunut, akateemisissäkin on tuhansia työttömiä, ja olisi monelle järkytys mennä pakotettuna kaupan kassalle töihin.

        No ei paha lista, tosin profiileja tutkineena sanoisin poikkeukselliseksi, useimmilla paljon vaikeammat vaatimukset. Oikeastaan en edes innostu naisista, joilla ei ole elämässään jotain tavoitteita ja vaatimuksia, itselleen ja haettavalle.

        Ja huomiotta on vielä se toinen yhtä tärkeä, jonkinlainen lista on miehilläkin.


      • onvaikeaaa

        Hyvä lista ja ihan samat on toiveeni naisille. Vaikea vain sellaista on tuolta löytää joka tuon toivelistan täyttäisi.


      • e4wvwewwevdv

        Oli kuitenkin pakko laittaa tuohonkin listaan se miehen työ ja tuo että "tietää mitä elämältään haluaa", eli statustahan tuossakin taas haetaan.


    • Keltasirkku

      Nää on vaikeita ja kipeitä asioita..

    • niinseon-

      Ensinn nainen vastaa ja kertoo haluavansa tutustua ja sitten lopettaa yhteydet. On tylyä meininkiä

    • satisfaction

      Etsimällä ja epätoivoisena ei löydä yhtään mitään. Keskittykää tekemään kivoja asioita elämässänne, nauttikaa. Oikeat ihmiset kyllä ajautuvat luoksenne, kun aika on kypsä. Iloinen, keskustelukykyinen, itsestään huolehtiva kyllä saa katseita ja huomiota. Tuollainen netin kautta suhailu ei johda yhtään mihinkään myönteiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe