Miten otan selvää miehen tunteista minua kohtaan?

Malttamatonnainen

Olen 26-vuotias nainen. Tapasin noin kuukausi sitten erään miehen ja olen nyt todella ihastunut häneen. En ole ennen tätä ollut noin kahteen vuoteen kiinnostunut kenestäkään kunnolla. Mutta nyt tuntuu, että kolahti ja kovaa. Olemme yökyläilleet muutamia kertoja toistemme luona kuukauden ajan. Jokaisella kerralla sovimme tapaamisista etukäteen ja vietimme aikaa selvinpäin, ei ole ollut siis mitään baarista yhdessä kotiin -iltoja. Mies on viestitellyt lähestulkoon joka päivä minulle jotain. Ja kun olemme viettäneet aikaa yhdessä, meillä on ollut aivan ihanaa. Mies on pidellyt kädestäni kiinni jne. Kaikki merkit viittaavat siihen, että hän on minusta kiinnostunut.

Ongelmani on kuitenkin se, että vaikka kuinka yritän nauttia tilanteesta ja elää hetkessä, niin en kunnolla pysty siihen. Pelkään liikaa, että homma kaatuu ja saan yhden pettymyksen lisää muiden perään. Kaikkein eniten pelkään sitä, että hän löytää jonkun toisen naisen, jonka kanssa tulee paremmin juttuun ja alkaa seurustelemaan. Näin on käynyt jo kaksi kertaa aiemmin tapailemieni miesten kanssa. Se tuntuu pahalta ja itsetunto saa siinä pienen kolahduksen. Haluaisin antaa aikaa vähän lisää ja katsoa rauhassa miten asiat itsestään kehittyy, mutta minusta tuntuu, että en kertakaikkiaan pysty siihen. En mieti enää päivisin mitään muuta kuin, että mikä tämä meidän juttumme on. Ja se raastaa minua.

Siispä kaipaan nyt neuvoja! Onko liian aikaista kysyä kuukauden tuntemisen jälkeen "missä mennään?" Miten sen voisi hienovaraisesti tai vähän kierrellen/vihjailevasti kysyä? Vai kysynkö vain ihan suoraan? Itse ajattelen näin, että, jos mies ei halua minusta mitään enempää niin mieluummin otan pienemmän pettymyksen nyt vastaan, kuin pahemman kuukausien tapailun jälkeen. Vai jätänkö kysymättä ja katson vielä jonkin aikaan eteenpäin? En haluaisi nyt säikäyttää miestä pois, jos jutulla voisikin olla mahdollisuus.

3

1478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nki1

      Olet vielä nuori,eikä sinun kannata olla epätoivoinen,mutta väkisinkään ei kannata mitään ruveta vääntämään. Kyllä sinulla on oikeus tietää,että missä mennään ja mitä toinen sinusta haluaa? Ei kannata tuhlata omaa aikaansa juttuun,jos se ei toimi. Ehkä itsetuntosi on kokenut kolauksen,mutta joku voi sinustakin tykätä semmoisena,kuin olet.

    • TotuusSattuuQC

      "Siispä kaipaan nyt neuvoja! Onko liian aikaista kysyä kuukauden tuntemisen jälkeen "missä mennään?""

      Ei ole liian aikaista mutta en siltikään etenisi ihan noin. Jos kysyt mieheltä että "missä mennään" niin sysäät kaiken vastuun suhteen tilasta ja etenemisestä miehelle. Hän voi häkeltyä ja miettiä mikä on ns. "oikea vastaus" eli et välttämättä saa rehellistä vastausta.
      Parempi tapa on että olet itse ensin niin rehellinen kuin osaat. Kerrot mitä itse tunnet ja mitä ehkä pelkäät tai toivot ja sitten annat miehen kertoa miten hän tuntee.
      Toki voi olla että miehellä ei ole vastaavia tunteita sinua kohtaan tai hän ei halua sen enempää. Mutta jos näin on et voita mitään sillä että venytät asiaa pidemmälle. Totuus tulee ilmi ennemmin tai myöhemmin. Hyvä pysyvä suhde ei voi koskaan perustua mihinkään muuhun kuin siihen että olette avoimia toisellenne ja kerrotte mitä tunnetta ja mitä suhteelta haluatte. Jos sellainen puhe ei suhteessa onnistu tai aiheuttaa vaikeuksia, suhteella ei ole kyllä tulevaisuutta.

    • eveliina88-

      Hienoa jos uskallat ottaa asian suoraan puheeksi. Lähes kaikki joutuu nykyisin noihin tilanteisiin jossa samanaikaisesti tapaillaan muita ja pakkeja tulee, vaikka kaikki on mennyt hyvin ja hauskaa on ollut molemmilla.

      Itse päätin, etten aio enää olla se joka odottelee tajuaisiko mies haluavansa jotakin vakavampaa. Tapailen itsekin useita ja jos mies ei ilmaise haluavansa mitään vakavampaa tai vaikuta riittävän kiinnostuneelta en myöskään kiinny häneen.

      mikäli et halua/uskalla ottaa asiaa puheeksi yksi keino on ehdottaa ulkomaan matkaa loppukesälle tai alkusyksylle, kun olet niin loman tarpeessa jne. mikäli mies ei näe teillä tulevaisuutta hän ei halua sitoutua rahallisiin investointeihin jotka onnoin pitkän ajan päässä. Kesä varsinkin on aikaa, kun moni viihtyy sinkkuna.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe