Karjalan laulumailla vaikutti taannoin

tervehtulgua

kuuluisa haitaristi joka oli kuuleman mukaan siellä viettänyt Ismo Alangon laulun sanojen mukaista taitelijaelämää. Oli saanut kutsumanimen "Kamaniemi"

10

132

Vastaukset

 • Tuntematon artisti itselleni,mutta eikös Toni Virtanen todennut että harva vetää ilman nappeja kyseisellä alalla.

 • Oli kyllä tainnut kyseinen rouva sotkeutua muihinkin vyyhteihin mitä paikallisena olen kuullut.

 • No haloo nyt! Eihän nyt pilvi ole nyt mikään huume. Tässä maailmassa on kyllä paljon pahempiakin päihteitä mm alkoholi.

 • No ainakaan kyseessä ei ole käsittääkseni mikään luonnonystävä mikäli huhupuheet pitävät paikkansa. Syksyllä oli baarissa kaverit retostelleet tekosillaan,ja sen mitä tiedän niin on ollut jollain tavalla osallisena tässä porukassa. Enempää en rupea asiaa tässä kommentoimaan sillä kuten sanoin kyseessä on huhuista jotka tällaisessa pienessa paikassa kiertää aina.

 • Metsästystä harrastavat naiset ovat aina mielestäni olleet seksikkäitä.

 • Siis haloo nyt. Ymmärränkö että täällä puolustetaan ihmistä jonka on epäilty olevan laittomuuksissa mukana? Ei kyllä oikein ole kirjoittajilla moraaliset käsitykset kohdillaan.
  Itse olen ollut muusikko kymmeniä vuosia ja eipä ole benzoja tai muita tajuntaa laajentavia aineita koskaan tarvinnut käyttää.

 • Siltä saattas haitaria lohketa helposti :D

 • no eiköhän irtoa jos vie piriä mennessään ;)

 • No Lieksa on tunnettu huumeongelmista ja eihän tuo ole mikään ihme että veri on sinne vetänyt. Naamarinkuvia kun katselin niin kyllä ei näytä niin hirveän puhtoiselta.

 • Hyvä että edes jostain kansanmuusikosta löytyy sentään selkärankaa. Yleensä sen musiikkialan ihmiset ovan niin maailmaa syleileviä että ja kaikkea pitäisi suojella ja ei ole kosketuspintaa tavallisen ihmisen arkeen. Kyllä pedot ovat suuri ongelma esim P-Karjalassa siinä määrin että vievät koiria ja tuottavat muutenkin ongelmia kotieläimille. Arvostan kyllä vastavirtaan kulkevia ja kyseinen muusikolle täydet pisteet.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  576
  4168
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  59
  1791
 3. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  21
  588
 4. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  550
 5. Sekaisin olevat naiset

  Lapset eivät asu äitinsä kanssa, ollaan menossa naimisiin ja ei olla, sitten mies vaihtuu ja taas ollaan, otetaan silarit ja muut leikkeleet, matkuste
  18
  434