Kiinan koneet

Kiinastalaatuako

Tiedän aiheen olevan kärkkäitä mielipiteitä nostattava, mutta jos pidettäisiin mahdollinen keskustelu silti asiallisena.
Ostin kiinasta tatuointikoneen musteineen päivineen, ja niillä olen harjoitellut hyvän tovin harjoitusnahkalle. Nyt haluaisin kokeilla ihan oikealle iholle (omalle, en kenenkään viattoman sivullisen), mutta kiinasta kun on ostettu niin vähän jännittää. Haluaisin kuulla siis kiinalaisista tatuointimusteista KOKEMUKSIA, myös niitä kauhutarinoita.
Voiko mustepurkista/musteesta jotenkin etsiä, onko niissä mitään ylimääräistä?
Ja jos on, niin pystyykö niitä käyttämään tarkan hygienian ja puhtauden kanssa?

Ja ei, en mene liikkeeseen ottamaan, kyse on harrastuskiinnostuksesta, leimoja kyllä löytyy jo ympäriinsä.
Ja ei, liikkeeseen harjoittelijaksi hakeminen ei ole ainakaan toistaiseksi vaihtoehto.

4

635

Vastaukset

  • Älä. Helvetissä. Työnnä. Kiinamustetta. Kenenkään. Ihon. Alle. Koskaan.

    Musteet on halvimpia mitä tatuoijat tarvitsevat. Käytä kiinakonetta jos haluut, mutta musteet jätä treeniin tekoiholle. Luottotatuoijani juuri kertoi korjanneensa niillä tehdyn "kuvan". Evira oli tutkinut kiinapullon sisällön, neste oli mm. kananverta.

  • Ystäväni hankki myös tatuointikoneen ja musteet kiinasta viime vuoden lopulla. Teki niillä itselleen pienen kuvan tuossa pari kuukautta sitten ja edelleen hyvin elossa ilman mitään tulehdusta tai muita iho ongelmia.

  • Ei ne Kiinan musteet taida olla yhtään sen vaarallisempia kuin muutakaan eli yhtä vaarallisia kaikki. Niillä väriaineilla on tarkoitus maalata seiniä, ei tunkea ihokerroksiin. Mut jos haluat elinikääsi lyhentää, niin siitä vaan. :D

  • Riippuu tosipaljon itellä on muutama ona tekemä kiinan musteilla niist tuli hyviä ja pysyny nyt 3 vuotta iha ok kondikses mut sit esim ystäväni osti myös kiinan musteita ja veti nilkkaansa loppujen lopuks sairaalaan verenmyrkytyksestä.. eli ilmeisesti vähä tommosta venäjän rulettia noi kiinan musteet on mut en suosittele kokeilemaan

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.