Naisten jeesustelu

Fyifaaan

Olen sinkku kundi ja joka vkl kun herään jonkun mimmin kämpästä taikka mun kämpiltä herää joku söpötti, niin 90% näistä on parisuhteessa.
Varmaan on eri kiva mennä sitten kotiin spermossa ja vieraan halon halkomana. Viddu mitä pässejä!

Avautuminen johtuu eilisen spermaviemärin kininästä kun "kundit on sikoja ja pettää". Kyseinen sankaritar oli kyllä itse naimisissa, mutta se ei kuulemma ole ongelma. WTF??? Mikä järjenjuoksu

7

1373

  Vastaukset

  • Katso peiliin. Sinussa itsessäsi on kaikki syy. Sinä VALITSET hakea huoraajia. Niitähän aina riittää, ja sitten sormi suussa ihmettelet kuinka tuollaista porukkaa voi olla olemassa.

   Onko koskaan, siis ikinä, eksynyt pieneen mieleesi että ennenkuin laukkaat säkyyn jokaikisen vastaantulevan kanssa, on toinenkin tapa lähestyä ihmisiä!
   Oppia ensin tuntemaan heidät ja katsoa yhtyvätkö mielipiteet muissakin asioissa kuin "heti nyt sekstailemaan".
   Tietysti tuo vaatii aivojen käyttöä ja pikkiriikkisen energiaa. Puuttuvatko nuo ominaisuudet sinulta aivan täysin? Osaitko kuvitella kehittäväsi pikkuisen korkeamman älykkyyden vaativia ominaisuuksia?

  • Naiset haluaa heittää pettäjän varjon miehien päälle. Kyllä naimisissa olevat naiset on kivoja, valitetaan ravintolassa että oma mies ei enää haluta ja sitten kun hommat hoidettu alkaa kiire miehen kainaloon. Jos ukko tietäis että just on joku jyystänyt vaimoa ja kastikkeetkin vielä sisässä taistais muija lentää pihalle. Ymmärtäähän tuon jos samaa munaa on nainen nainut lähes 30 vuotta, vauhtelu varmaa virkistää ja tuohan se mullekin elämän iloa.

  • Jospa kundi on pettänyt ensin kyseistä mimmiä. Kosto on suloinen.
   Hyvinpä nuo varatut viemärit tuntuu kelpaavan sinunkin spermalle. Voit äänestää munallasi eli jättää väliin varatut.

  • Jos jompikumpi kumpi on suhteessa tai kumpikin, niin kumpikin on pettäjä, sekä se joka on suhteessa et se joka ottaa varatun, ja kajoaa häneen olipa se mies tai nainen,

   Siis sinä Alottaja joka valitset varattuja petät heidän puolisojaan yhtä pajon kun se kumppani. Muista se kun seuraava varattu tulee vastaan...Ja olet aikeissa kajota..

   Myös miesten suusta tulee yksiselitteisiä naisia alentava ja huorahtavalta nimityksiä vaikka miehet huomaa yhtälailla suhteessaan ja aktiivisemmin kerskuvat valloituksillaan, esittelevät heitä jne.

   • WITUN IDIOOTTI!! Miten sinkku on millään tavoin pettäjä noissa tilanteissa?? JÄRKI HALOO!! Onko hän suhteessa pettäjänaisen miehen kanssa jotenkin???????????????


   • Jokainen ottaa vastuun ihan itse, ei kai kukaan sälytä vastuuta toisen niskaan. Jos varattu nainen haluaa pelhtiä kanssani ei se mun vika ole.


   • käännekohta2 kirjoitti:

    Jokainen ottaa vastuun ihan itse, ei kai kukaan sälytä vastuuta toisen niskaan. Jos varattu nainen haluaa pelhtiä kanssani ei se mun vika ole.

    Nainen ei kykene ottamaan vastuuta tekemisistään


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   169
   3218