Voiko aikuinen mies "oppia" seksissä?

Kai_hölmö_nainen

Tutustuin mieheen (55 v), jonka seurassa viihdyn. Mutta seksi oli surkeaa: ei hyväillyt minua lainkaan, tuli tunne että höyläsi kuin prostituoitua. Sai itse ja jätti minut ilman mielihyvää. Voiko mies oppia seksissä paremmaksi? Vai kertooko tuo sen, että ei yhtään välitä minusta eikä tule muuttumaan, ottaa jos jalat avaan ja nauraa sille, että mitäpä antoi.

22

2614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiNaistaTosissaan

      Helppo on vaatia, kaikki keinot kieltäen ! Ei teitä viihti "viihdyttää" Nyt nussitaan Törhösen tyylillä, naristaan ja nauutaan anteeksi pyydellen !

      • Anonyymi

        Luottamus toiseen synnyttää hyvää rakkautta ja kykyä antautua viettien vietäväksi. Myös 60+ ikäisissä. Hyvillä tuntemuksilla saa parempaa hyvää aikaan.


    • Kai_hölmö_nainen

      Sori, ei ollut tarkoitus loukata. Ihan oikeasti mietin, että jos vaan oli niin innoissaan ja ljälkeenpäin pyörällä päästään. Että jos ei vaan ollut kokenut parempaa seksiä. Että jos tapaisinkin vielä ja pikkuhiiljaa opettaisin, miten voisi nauttia yhdessä enemmän.

    • eiseopiuutta

      Tollasilta miehiltä puuttuu kokonaan tunneäly. Mitä vanhempi on, sitä epätodennäköisempää että oppisi mitään muuta kuin enintään pornoleffojen mallista napattuja asentoja. Kaiken lisäksi potenssi alkaa olla niin heikko, ettei tuon ikäinen tumpelo mies pysty naista tyydyttämään. Jos on niin moukka, ettei hyväile, milläs tavoin se sitten naisen tyydyttää kun ei ole erektiota...?

      Kokemukseni mukaan tuossa 35-40v miesten kohdalla menee joku ikäpolvien kuilu. Tuota nuoremmat ovat tod näk vähintään kohtalaisia sängyssä, ja tuota vanhemmat tod näk surkeita sängyssä Poikkeuksia toki on, mutta harvoin nuo ikämiehet osaa tai välittää huomioida naisen. Vapailla markkinoilla sellaiset miehet ei ole, jotka osaa rakastelemisen alkeet, saati jatkokurssin! Ja vain 10% miehistä ottaa kaunista, asiallistakaan pyyntöä naiselta vastaan loukkaantumatta. Ts jos nainen pyytää tekemään tai kokeilemaan jotain, tai lisää kosketusta, miehellä lopahtaa ja suuttuu.

      Vaihtoon vaan mokoma äijä!

    • Ehkä mies on ollut koko ikänsä pitkässä parin vuosikymmenen parisuhteessa/avioliitossa missä nainen on vähän niinkuin velvollisuuden tunnosta maannut miehensä kanssa eikä ole osannut mieheltään mitään pyytää muutakuin antanut vain jyystää.

      Ehkä tuolle ukolle on sitten sitä kautta muodostunut kuva, että seksi on aina tuollaista eikä osaa muuta tehdä.

      Eihän se piloilla ole, jos miehelle kerrot toiveistasi ja vähän opastatkin, ainahan sitä uuden kumppanin kanssa voi pientä opastusta tarvita.

      • Hohhoijakkaa

        Kumpi oli ensin, muna vai kana? Näissä seksijutuissa se van on niin yksinkertaista, että JOS mies ei osaa tunnetasolla naista huomioida,pitkän parisuhteen seksi muuttuu tuollaiseksi. Naiset ovat aivan yhtä seksuaalisia kuin miehet, ja jos naista ei seksi kiinnosta, mies on joko väärä tai täysin tumpelo. Tumpelomiehet ei opi uutta.


    • Tramontana

      Pena sanoi että panomiehet ei puhu eikä pussaile, ne panee vaan :)

    • enoikeinusko

      Voi oppia, mutta tuollaiset höylääjät... tuskin.

    • On hyvin epätodennäköistä, että oppisi.

    • kotiorja

      Miksi et keskeyttänyt seksiä siihen paikkaan?! Miehet oppii vain kun sanotaan suoraan.

      • OtatEhkäTurpaasi

        Siinä suoraan puhumisessa on 2 ongelmaa: mies joko loukkaantuu ja menee lukkoon, tai muuttuu aggressiiviseksi. Kokemusta on... Vaikka kuinka kauniisti esittäisit asian, esim "olisi kiva kokeilla x y z juttuja, tai "tekisitkö mulle noin, se tuntuu hyvältä" ja "mitä haluat että tekisin sinulle" ... seksin suhteen tunnekylmät/moukat/itsekkäät miehet reagoivat enintään siihen kun kysyy mitä he haluavat.

        Ei niillä ole kiinnostusta tehdä yhteistyötä.


    • Silikoonimummo

      Ei vanha koira uusia temppuja opi ja muutenkin vanhat miehet seksin suhteen estyneitä. Vaihto nuorenpaan ja viriiliin mieheen.

    • näinkäväkylläon

      Kyllä sinun pitäisi tuo asia tietää. Jos seksiä harrastaa pitää sitä osata myös harrastaa. Sanot että jätti sut kylmäksi eikä edes hyväillyt. No olet todella se patja jota käy naimassa. Suuteliko edes? Kummallista että mies jolla jo ikää ja kokemusta seksistä pitäisi osata naista hoitaa. Tuollainen pelkkä jyystö kertoo kyllä ettei sinusta halua muuta kuin patjan johon käydä pussinsa tyhjentämässä.

    • asiaonnäin

      Kyllä voi ja monet myös haluaa oppia. Stemppiä sulle, uskalla puhua asiasta niin saat tietää minkä sortin mies hän on. Miehillä ja naisillakin voi olla tuossa iässä joitakin rajoitteita, mutta harvoin ne seksissä haittaa.

    • esileikkiävain

      Riippuu ihan siitä mitä haluat opettaa ja miten opetat. Kuinka uusi suhteenne on? Seksi etenee tunnetasolla. Jos saat sen kuulostamaan kotitöiltä, et saa kyllä seksiäkään. Mutta yritäpä saada se kiinnostumaan ja huomaat että kyllä kiihottuu ja sitten saat jo suudelmiakin. Yhteinen leikki ja kumpikaan ei ole pomo, jooko?

    • Anonyymi

      Moi

      • Anonyymi

        Mies Miehet


    • Noo....sehän voi olla, että edellisessä suhteessa on "opetettu" mies seksissä tuollaisille tavoille. "Aviolliseen velvollisuusseksiin".

    • Anonyymi

      Taas katkeraa tarinointi, vastaan silti. On totta että valtava osa miehistä sekä munasarjakkaista ei tiedä yhtään mitään kumppaninsa seksuaalisuudesta, paitsi sen pikkuriikkisen minkä on kokenut.

      Meille ei opeteta seksuaalisuudesta yhtään mitään, ei kotona eikä koulutusputkessa. Tämä on yksi iso syy siihen miksi parisuhteissa puijataan kumppania, tai ainakin siihen miksi parisuhteessa olevat kaunottaret ovat niin helposti suostuvaisia leikittelemään.

      Yhdenkin hyvän tietoteoksen lukeminen (opiskelemalla) kohentaisi tilannetta ihan valtavasti. Pitää vain valita teos joka on kirjoitettu ennen femakkojen ja gernderiviallisen aikakautta.

    • Anonyymi

      Nieletkö?

    • Anonyymi

      sano siitä sille, annat hetkenaikaa oppia, jos ei sit nii

    • Anonyymi

      Kyllä mies on valmis seksissä melkein minkälaisiin temppuihin jos nainen häntä miellyttää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9059
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      385
      3750
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2785
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2635
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2485
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2484
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      151
      1767
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1592
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1550
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe