Avokin vanhemmat

Heikkitaip

Olen ollut nyt vuoden avoliitossa avovaimoni kanssa. Yhdessä 2vuotta, ensimmäinen vuosi tapailtiin harvakseltaan koska erosin silloin silloisesta avioliitostani. Vuosi sitten muutimme yhteen koska lapsemme syntyi. Nyt olen huomannut joutuneeni en avoliittoon vaan perheliittoon. Avokkini vanhemmat asuvat näköetäisyydellä ja pikkuhiljaa on kaikki normaali tekeminen mennyt siihen että avokin vanhemmat viettävät kaiken yhteisen vapaa-ajan kanssamme. Parin vuoden aikana olemme tehneet 3 lomamatkaa. Ensimmäinen tehtiin kaksin, viimeisellä kahdella reissulla ovat appivanhemmat olleet mukana. Kolmas koko perheen yhteinen reissu jo tilattu. Omia lapsiani edellisestä liitosta en saa tuoda koko tontille, vaan tapailen heitä satunnaisesti muualla. Yökyläilyt eivät tulisi kuuloonkaan! Viikkosaunat saunotaan niin ikään porukalla vanhempien kanssa, joka ikinen kerta..samoin viikottaiset kauppareissut avokkini tekee äitinsä kanssa. Päivittäin käymme syömässä myös avokkini vamhempien luona. Muita ystäviä avokkini ei hyväksy. Ei myöskään harrastuksiani. Ainoa asia mihin kannustaa on hänen omakotitalonsa remontointi, johon kelpaan kyllä maksumieheksi..hoitovapaalla kun avokillani tuloja ei juuri ole. Tuntuukin välillä että pakkomielle saada lapsi, on avokkini syy olla kanssani avoliitossa. Olihan jänellä ikää jo 40v eikä juurikaan aikaisempia parisuhteita. On vähän fiilis että ei tämä tästä muutu ja että otan jalat alleni. Alan olla henkisesti aika rikki. Avokkini kanssa ei voi keskustella yhtään mistään asiasta joka koskee häntä itseään.

8

2454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iuweru

      Ei kannata alistua moiseen touhuun, läytyy varmasti toisenlaisiakin naisia, minä en ainakaan alistuisi moiseen pompotukseen.

    • oppeliini1

      Todella ikävää että päätitte hankkia lapsen viitsimättä nähdä vaivaa ensi tutustua toisiinne.
      Lapsesi äidin läheinen suhde vanhempiinsa olisi 100%sti tullut tutustumisen ja seurustelun aikana jo esille.
      Nyt sinun on varmistettava ettet lisäänny enempää tuohon perheeseen.

      Olisiko aiheellista muuttaa hiukan kauemmaksi vaimosi vanhemmista. ILMOITATTE vain että olette loytäneet unelma asunnon viereisestä kylästä/lähiostä/kaupungista. ILMOITA vaimollesi että sinä todellakin rakastat häntä ja huolellisesti hankkimaanne lastanne ja haluaisit että te kolme yhtenä perheenä vietätte suurimman osan vapaata yhteistä aikaanne.
      ILMOITA että vaimosi vanhemmat ovat tervetulleita kun ensin sovitte mikä iltapäivä/ ilta viikosta sopii teille kaikille.

      Fyysinen etäisyys jo yksistään antaa teille perheenä enemmän omaa aikaa.

    • Nyt sitten olisi aika ruveta olemaan MIES, vaikka se voikin olla liian myöhäistä. Jos sinä tuosta lähdet, on avokillasi turvaverkko pihapiirissä ja saa sinulta elatusmaksut. Ei ihan huono diili hänen kannaltaan.

      Luultavasti hyödytten rahallisesti noiden appivanhempien läheisyydestä.

    • pokeripoksis

      Ne on omineet sinut kuin jonkun esineen. Siinä olet ja pysyt. Toi on väärin, että ystäviäsi ei hyväksytä ja lapsiasi et saa kotonasi tavata. Täysin väärin!

      Onhan se mukavaa kotileikkiä, mutta jos sulla on epämiellyttävä olo, jotain on vialla. Ala tehdä irtiottoja. Koko toi dynamiikka pitää muuttaa. Teidän lapsilla, siis näillä kaikilla sun lapsillasi on oikeus tavata toisiaan, koska ne on sisaruksia. Muksusi teille vaan, ei kukaan voi määrätä, että et saa omia lapsiasi tuoda omaan kotiisi.

      Onhan siitä aina hyötynsä, että ollaan niin läheisissä väleissä, mutta haitat tulee mukana.

    • parisuhdepaskaa

      Kysymys? Oliko talo pakko ostaa niin läheltä anoppia? Toinen kysymys miksi annat vaimosi sirkusta pitää? Eikö sulla ole omia harrastuksissa käymisiä että irti pääset. Ja jopa lomat yhdessä noiden kanssa? Haloo missä sulla suttaa. Kyllä minä puolisoni kanssa käyn matkoilla ilman vanhempien mukana oloa. Lomat ovat täysin meidän kahden yhdessä oloa. Voi raukkaa kun tossun alle jäänyt olet! Sympatiat sulle säälittävä joka ei osaa. Myy talo ja vaihda kauemmas. Ja sovi yhdessä vaimon kanssa miten lomat pidetään ja miten se kuuluu teille kahdelle. Kyllä sääli pisteeni saat tietyin ehdoin. Teet nuo muutokset ensin ja kokeilet onnistuuko vaimosi kanssa. Jos ei niin ainakin sitten tiedät sen.

    • Heikkitaip

      Muutin avokkini taloon..en omista täällä mitään omaa. Oma, parempi talo minulla on 20km päässä mutta ei tule kuuloonkaan että siellä asuisimme. Olen liian kiltti, en jaksa/uskalla pitää puoliani näitä kaikkia vastaan. Avokkini saa hirvittäviä raivareita jos asiat eivät suju hänen mielen mukaan. En tiedä onko jotain mielenterveysongelmaa hänellä. Kun lapsemme syntyi sairastii hän synnytyksen jälkeiseen masennukseen. Ei koskenutkaan lapseemme pitkään aikaan, nukkui vain ja itki. Pelkäsin että tekee jotain lapselle. Lapsen syntymän jälkeen jäi myös läheisyys ja seksi. Saan vain ilkeää arvostelua, koska en auta lapsenhoidossa. Millä pystyisin, koska kokoajan rakennetaan jotain. Jos ei itselle..niin sitten appivanhemmille.
      Niin ja kiitos kovasti vastauksista!

    • eijärjenhiventä

      Pistä johtimet poikki heti, ettet enempää lapsia tee. Sulla ei ole pienintäkään järjen hiventä noissa sun hommissa. Miestä viedään kuin laskiämpäriä ympäri pihaa. Teistä ei tiedä kuka on kaikista sairain, sinä vai sun avokkisi porukat.

    • Johanniiina

      Anna sen saada se raivari. Mene asumaan sinne omaan taloosi, niin et ole niitä raivoamisia kuulemassa. Joku stoppi sun on tehtävä.

      Ketä sä pelkäät? Uhkaako joku sun henkee vai? Mitä ne sulle mahtaisi, jos sä vain teet asiat tästä lähin oman pään mukaan? Miten sun työpaikka? Käytkö töissä jossain vai onko sun työmaa siinä appivanhempien pihapiirissä?

      Tolla menolla sä tulet hulluksi. Mitä jos muuttaisit sinne sun taloon ja sanoisit kylmän viileesti vaimolle, että joko tulet lapsen kanssa tänne mun luo asumaan, tai sitten kirjoitetaan eropaperit. Ja ehdoksi vielä, että sun lapset käy sun/teidän luona ihan normaalisti. Mitä ne tohon voisi sanoa ja mitä ne sulle voisi tehdä? Appivanhemmista sun tarvi piitata pätkääkään. Niillä ei ole mitään laillisia oikeuksia sun elämään.

      Aivan järjetön kuvio. Mun velipojalla oli jotain ton suuntaista. Appivanhemmat oli suuna päänä joka paikassa, mutta ei sitä onneksi kauaa kestänyt, kun niille tuli ero kuitenkin. Siinäkin ne yritti riehua välissä mutta toisaalta niitten piti sitten jo keskittyä siihen tyttärensä uuteen suhteeseen ja veli pääsi rauhaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2108
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      156
      1647
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1604
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe