miksi nainen ei eroa

Kysymyskysymys

Ennen kun löytää uuden miehen?

19

613

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saarialakia
      • Goooooglaa

        Eroaa... Afganistanista en tiedä, mutta muualla kyllä, jos mies on huono.


    • "miksi nainen ei eroa Ennen kun löytää uuden miehen?"

      1. On usein edullisempaa olla namisissa viimeiseen asti, sillä ei ole suinkaan varmaa, että löytää sopivan uuden. Jos ei löydä, jatkaa entistä vaikka huonoakin liittoa. Se on usein parempi kuin ei mitään.

      2, On monella tapaa kiintynyt huonoonkin mieheen. Pääsee paljon helpommin eroon, jos on jo romanssi uuden miehen kanssa.

    • tämähänsesyy

      No haittaako jos löytää uuden ennen eroaan? Kummallista että tuomitset toisen sillä ettei eroa. Eiköhän tuo ole selvä miksi. Kun vihdoin viimein ottaa se eron siirtyy ovelta ovelle on pitänyt huolehtia ettei kovin maksumieheksi joudu entiselleen. Kovaa se aloittaa uuden kanssa kun velat tulee perässä samoin kaikki ne ystävien "ymmärtämiset" kun uuden otti. Paha siinä on aloittaa uuden kanssa kun ystävät ja elämä muuttuu kerralla. Samoin omantunnon häpeä tuska mukana. Annetaan nyt vain varatun rauhassa hoitaa eronsa kuten tahtoo. Minäkin kun kuulen ystävien erosta ja niiden syistä säälin kovasti. Eikä todellakaan ystävyys ole entisen kaltaista eikä tule olemaan. Koska sen ex on myös ystävä. Joten jos eivät kerro kavereina eroavansa ja minä ystävänä voin/pystyn olemaan niiden ystävä. Ja kun ne uudet" kuvioissa saako niiden ystävä olla?

      • fdhdhdh

        mun mielestä pitemmän päälle se on mahdotonta luovia ystävänä eronneen parin välillä,siis tämä on vaan mun kokemukseni.


      • kokemusmyösmulla
        fdhdhdh kirjoitti:

        mun mielestä pitemmän päälle se on mahdotonta luovia ystävänä eronneen parin välillä,siis tämä on vaan mun kokemukseni.

        Samaa mieltä olen kanssasi. Ystävät kyllä muuttuvat eron myötä. Minäkin kun muutaman ystävän eron jälkeen yrittänyt pysyä "ystävänä eihän se onnistu. Ainoastaan jos molemmat ilmoittaa eronsa johtuvan siitä että kasvoivat erilleen eikä muuta takana ainoastaan niille on pysynyt ystävyys molempiin ja noiden uusien ihmisten kanssa voinut ystävystyä ilman että pelottaa mitä tuo toinen tuumaa etten loukkaa. Näinhän se tahtoo olla. Se miten ne meille ystäville kertoo eronsa ja ettei tyhmyyttään ystävänä loukkaa jotain osapuolta. Mutta eihän monesti eronneet mieti mitä ystävät miettivät tai "mielipide joka nyt niitä kiinnostaisi. Mitä rumempi ero sitä vaikeampaa on "valita kelle voit ja pystyt olemaan se ystävä. Kokemus on myös minulla eronneista. Luovi siinä kuten kykenet. Ja niiden ystävyys on muuttunut täysin siitä mitä se alunperin oli. Mutta eihän ystävä pakkoa ole. Eikä ystävän mielipide pitäisi edes vaikuttaa parisuhteeseen. Mutta kyllä selkeästi näkee milloin huono ero ollut sitä enempi ystävät muuttuvat.


    • tuoonkauniimpihei

      Kyllä ne eroa milloin sattuu. Joskus on aihetta joskus ei. Mutta kyllähän miehetkin eroavat ihan samalla kaavalla. Mielestäni suurin osa eroajista eivät edes tiedä miksi yleensä seurustelevat. Ja sitten, kun rahat tai luotto päättyy niin erotaan. Ja jos ei eroa, sitä arvostelun määrää ei siedä erkkikään.

    • Miksimieäsontyhmä

      Aloittajalla on eeerittäin kapea ja rajoittunut ajattelu- ja asennemaailma eli tapa katsella maailman ja elämän asioita.

      • AikaHelppoSunOnSanoa

        Ajattelepa ,jos sun mies jota kovasti rakastat, alkais pettämään sua sun selän takana naisen kanssa ja simpsalapim päättäkin erota susta sen takia. Totta kai se jättää kyllä aika paskan jälkimaun. Aika helppo täällä ihmisten on muiden tuntemuksia tuomita asettumatta toisen asemaan. On kyllä täällä sivustolla usein samaa meininkiä nähty


      • Nukuyöllä-helpottaa

        On ollut aikoja, kun olen toivonut että se 'rakastamani' mieäs löytäisi jonkun. En kyllä ajatellut eroasioita siinä kohdassa vaan että jos niin käy niin sitten niin käy ja se siitä. En siis usko myöskään "jälkimakuihin". Olen elänyt sellaisen avion, että mielestäni pettäminen on maailman pienin paha. Päinvastoin; sehän on ihan helweeten hyvä jos ihmiset tykkäävät toisistaan ja tekevät toisilleen hyvää. Kaikki jaksavat paremmin.


      • TöissäEiVoiNukkua

        Aikanaan kun säkin tulet vanhaksi, ukkos voi ottaa vaikka nuoremman, jotta "Kaikki jaksavat paremmin. "


      • SenLisäksi

        Aika epävarmaa on ylläpitää avioliittoa, jossa toisesta ei välitä ja pysyä siinä kun ei pärjää yksin. Mieti jos kaikki ajattelis samalla tavalla, että se on ok tehdä asioita epärehellisesti ja pelata vaan omaan pussiin.


      • Näentoisin

        Eijuna ... ! Kuka voi kirjoitella keksustelusivulla töissään? Käsittämätöntä eikä onnistuisi meikän duunissa ikinä. Sulla on tietysti monta kertaa enemmän liksaakin kuin mulla. Prkl.

        "Sen lisäksi" sanoisin, että woi withu kun ei aina ole jaksanut / osannut sitä s-tanan 'rakkautta' ylläpitää ja esittää mutta välittämästä ei ole kuitenkaan osannut lakata. Siksi kai se ei ole vaihtanut nuorempaan - ja siksi että kaikki, varsinkaan nuoremmat, eivät osaa laittaa ruokaa.


      • NäetVäärin

        Olen edelleen sitä mieltä, että se on aika heikkoa ja raukkamaista käyttää elämänkumppania jonain laastarina ja heittää roskiin kun se on mennyt vanhaksi.

        Ole mikä olet ja en ole kyllä rikas, mutta kyl mä järkkärinä leipäni saan.


      • Ettunnemuajaelämääni

        Täältä katsottuna se olet sinä, joka on väärässä. Koska minä en ole, omassa elämässäni enkä ole raukkamainenkaan. Kantoja tosin on hyvä katsella ja tarkastella.


    • MutYmmärrettävää

      Jos elää huonossa avioliitossa, kuten mies hakkaa, juo tai muuta paskaa.

    • erotavoitoki

      Minustakin jos ottaa niin sanotusti uuden ennenkuin vanhasta eronnut on paskamaisinta mitä toiselle voi tehdä. Tämähän on selvä ihan kaikille. Oli uusi sitten salattu, rakastettu, laastari, tai muutoin hyväksikäytettävä tapaus. Mutta todella paskamaista jokaiselta joka näin tekee. Se mitä omassa kumppanissaan arvostaa tai kunnioittaa on se avain onneen. Kun eron haluaa ja oli syyt mitkä tahansa ei loukkaisi toista sillä että on jo uusi kuvioissa. Se todella loukkaavaa. Kun minusta pitäisi eron tullessa olla edes hetki omassa osoitteessa ja sinkkuna. Olisi se sen uuden kanssa paljon helpompaa aloittaa uutta suhdetta. Kyllä se uusi jaksaa odottaa että kunnioittaa vanhaa kumppaniaan juuri tällä niin sanotulla sinkuksi jäämisellä. Ovelta ovelle siirtyminen on kaikkien silmissä tuomittavaa ja vaikuttaa ystävyys suhteisiin että ex:siin ja perheisiin. Ja vaikkei lapsia olisikaan kuvioissa tuo siirtyjä saa varmasti sen muiden tuomion vaikkei niitä kuulisi. Mutta hieno kysymys kyllä miksi ei eroa ennen kuin löytää uuden. Nämä pitää osata hoitaa oikein. Jotta uusi suhde voi ja pystyy selvittämään. Tokihan suhteessa on vain kaksi ja jos siihen sekoittuu kolmaspyörä ennen eroamista pitäisi se salata kaikilta. Kumma juttu että minunkin ystävät jotka eronneet "löytyi nopeasti se uusi. Niidenkin kohdalta ollaan mietitty oliko se valmiina? Ikävä juttu mutta pitää muistaa mihin muuttaa ja tekee eronsa jälkeen kun se kerrotaan meille muille. Juuri tällä omaan osoitteeseen sinkuksi alkavaksi ja näyttäen muille ja salata se uusi niin hyvin ettei muut tiedä.

    • ajattelepaite

      Miksi pitäisi erota, jos ei ole mitään syytä erota? Harvoin rakkaus loppuu ihan itsestään. Vaikka mies olisi täysin väärä, sitä ei tajua ennen kuin on löytänyt jonkun oikeamman.

    • linssitOn

      Tai mis ei mies..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe