Lukupaketti tulossa

KunnanRahoilla

Joko luitte tämän viikon Suomen Kuvalehden? No huomennahan se vasta taitaa olla yleisessä jaossa. Siellä on taas toimituksessa valot palaneet illalla kun on lueskeltu uutta aineistoa. Onhan sitä Lapissa Ylelläkin ihmetelty, että miksi kokoukset, joissa ei ole muuta mitään salaista on pitänyt salata. Toki onhan perättömien väitteiden ja turhien asianajopalkkioiden määrä tietysti päättäjille kusallinen tieto julkistettavaksi. Selvitysryhmä tietää nämä jo muutenkin. Kyllä nyt Kittilässä kannattaa olla vastaamatta puhelimeen ja tekstareihin ja jättää posti lukemattomana laatikkoon. Tyhmyyteen, osamattomuuteen ja ymmärtämättömyyteen vetoamien on tähänkin asti toiminut hienosti.

15

1592

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Samavainjatkuu

      Juristit tekevät mitä tilataan, mutta ongelmalliseksi asia muuttuu kun selvityksiä hankitaan tietäen että ne ovat tarkoitushakuisesti tilattu vain asioiden pitkittämiseksi.
      Virkarikos ja pidättäminen luottamustoimista on selvää kaikille muille, mutta ei osalle valtuutetuista. Tämän pyörittelyyn, ja vt. kunnajohtajien käsittämättömien valintojen perusteluksi hankittujen lausuntojen loppusumma on ilmeisen sietämätön normaalin oikeustajun omaaville kuntalaisille, mutta kunnanhallituksen mielestä ne ovat asiallisia.

      Nyt olisi valtuustossa syytä kysyä kunnanhallitukselta paljonko on rahaa palanut. Kaiken tämän päälle näyttää siltä että julkiseen hakuun tulee vaihteeksi yksi vt. kunnanjohtajan paikka.

      • Lukuintoinen

        En ole löytänyt sitä lukupakettia. Miksi Suomen Kuvalehden kirjoituksia ei täällä julkaista? Monta viikkoa ettei mitään tekstiä vai poistetaanko linkit?


    • Kuttula-kuttulalaisille

      Varman ja Levi Magicin asioiden selvittelystä Ferenda laskutti kuntaa joulukuun toimenpiteistään seitsemän tuhatta, vaikka poliisi oli jo marraskuussa päättänyt ettei Levi Magicissa ole aihetta poliisitutkintaan. Toki Sanna uskalsi sen kertoa päättäjille vasta tammikuun kokouksessa. Eipä menneet hukkaan nekään rahat.

      • jopassattui

        Kuka tietää minkä verran Kittilän kunta omistaa Levi Magic Oy.stä. Olisi mielenkiintoista tietää, maksoiko Kittilän kunta liki seitsemän tuhatta markkaa asianajotoimistolle oman yhtiönsä tutkimisesta ja rahojen takaisinperinnästä.
        Se mitä emme tajua, sitä emme ymmärrä.


    • Ohi-meni

      Juristitoimisto etsi syyllistä, syyta potkuihin. Taas tuli huti... Näitä on riittänyt, mutta kun. Kosto on kesken... Ja kaikki kivet on käännettävä.

    • Miksihän poliisi totesi vain, että ei kaikki ole mennyt niin kuin pitää, mutta ei se mitään...siis tuossa tonttikaupassa, jossa kunta menetti satoja tuhansia....siis ymmärtäkää, Kittilän kunta menetti satoja tuhansia rahaa, kun todettiin, ettei se mitään...Oikeuslaitos oli kuitenkin palauttanut kaupan epäselvyydet uudelleen käsittelyyn.
      Siis todella pieni lasku verrattuna johonkin Eilavaaraan muutamaan tonniin, josta on nostettu isompikin haloo vaikka sitä ei ole edes maksettu Kunnan tililtä. Miksi Eilavaaran lasku nostettiin samaan aikaan tikun nokkaan kun tonttilasku oli tutkinnassa ?. Ja ei Kurula ja kumppanit omia yksityisiä asioitaan hoitanut kysymällä Eilavaaralta neuvoa, kyllä se tehtiin kaikkien päättäjien ja kuntalaisten parhaaksi.

      • Näinkunolisitehty

        Voisiko olla niin, että poliisi ja viarnaomaiset ovat rehtejä kittiläläisiä vastaan? Ymmärtävät tahallaan asiat väärin, kun Timolta, Pekalta tai Päivikiltä kysymällä olisi saanut suoraan tietää asioiden oikean laidan. Näin kun olisivat tehneet ja uskoneet ei tarvitsisi turhaan viranomaisten pyöriä kylillä.


      • jopassattui

        Näin sen täytyy olla. Poliisi ja viranomaiset on rehtejä kittiläläisiä vastaan.


    • näinsiinäkävi

      Kittiläläisille komuile on Suomen Kuvalehti raamattu koska aatteen vuoksi ei voi lukea Bibliaa. Sossumedia on saanut höynättyä herkempi uskoiset uskomaan kaikki satukirjoitukset. Sossuvassut yritti vallankumousta Kittilässä johtajat vain oli niin idiootteja ja toopeja ettei tajunneet että eletään 2000 lukua

    • Oikeusvoitti

      Onhan se kysymättäkin selvää, että keskustelu ja kirjoittelu vähnee ja lopulta tyrehtyy, kun aiheet ehtyvät. Nyt kävi yksinkertaisesti niin, että hiillos hiipui ja lopulta sammui. Aiheettomat syytteet demokratiaa ja päättäjiä kohtaan kuivuivat kokoon, koska oikeus on viimein voittamassa. Minkäänlaisia rikoksia ei ole tapahtunut. Ainoastaan vähäisiä muotoseikkoja on voitu todeta tapahtuneet, mutta ne ovat merkityksettömiä kunnallisen oikeudenmukaisen päätöksenteon kannalta. Suomen Kuvalehdellä ei ole enää mitään jutun juurta, ainoastaan nyt olisi aika vilpittömille anteeksipyynnöille kuntapäättäjiltä ja Palosaarilta raskaan ajojahdin jälkeen. Tärkeintä kuitenkin on, että Kittilässä on työrauha niin kunnalliselämässä kuin yritystoiminnassa. "Selvitysryhmäkin" on ollut aiheellisesti hiljaa, koska mitään vääryyksiä ei ole löytynyt. Myös erittäin todennäköistä, että syyttäjäkin ilmoittaa paikapuoliin luopuvansa kanteistaan. Annetaan kaikki tuki päättäjille ja yrittäjille, sillä heidän ponnistelunsa ovat meidän kaikkien hyväksi.

      • Kittilä-kittiläläisille

        Amen. Hyvin puhuttu veli.

        Mitään eivät voineet, vaikka kaikkensa yrittivät. Nyt on aika haudata menneet ja muistaa että tyhjästä ei voi syytettä nyhjästä.


    • IsoA1955

      Onpa mielenkiintoisia haavekuva. Toki uskossa on hyvä olla vahva mutta edes vähäinen realismi olisi tarpeen.

      Selvitysryhmän määräaika oli helmikuun loppuun. Se ei uutisoi eikä tiedota vaan tekee raportin ryhmän asetajale. Raportin perusteella VVM tekee päätöksensä jatkotoimista.

      Syksyn oikeudenkäyntiin ryhmän raportilla ei ole merkitystä. Rikoksethan on jo todettu. Oikeudessa vain selvitetään miten vakavia ne on ja millaiset tuomiot tulee. Eli jos minä varastan polkupyörän varas minä olen siitäkin huolimatta vaikka oikeudessa varkautta ei pystyttäisi toteen näyttämään.

      Uskon edelleen että oikeus hoitaa ja mitään sille ette voi!!!!

      • jopassattui

        Tulette vielä näkemään !!!


    • Torveloisinko

      Näin on. Lopultakin kaiki hyvin Kittilässäkin.

    • tylsastu

      Tässäkin ketjussa ei oikein ymmärretä mitä "muotovirhe" tarkoittaa. E ne nyt niin vähäisiä ole. Muotovirhe tekee pätemättömäksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      13442
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe